Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (7/6)

Δημοσιεύθηκε 7 Ιουνίου, 2021

Κριός
Άσε τις γενναιοδωρίες σήμερα και κοίτα να συμμαζέψεις κάπως τα έξοδά σου γιατί έχεις «ανοιχτεί» πολύ και «θα βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο».

Ταύρος
Είσαι λίγο «τσιτωμένος» και παραπάνω εύθικτος Δευτεριάτικα, ίσως και λόγω κάποιων απρόοπτων μέσα στη μέρα που σε αποσυντονίζουν, προκαλώντας άγχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Τα «νευράκια» και η υπερένταση στην καθημερινότητα σου «επιβάλλουν» κάποιου είδους σωματική άσκηση για να καλμάρεις και να ισορροπήσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Καρκίνος
Κινητοποιήσου περισσότερο κοινωνικά, βγαίνοντας για κανένα ποτάκι με φίλους, γνωρίζοντας έτσι και ένα άτομο που μπορεί να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.https://d-123956293074334089.ampproject.net/2105210438003/frame.html

Λέων
Η Δευτέρα είναι από τις μέρες που μπορεί «να σε τρέξει» περισσότερο στα επαγγελματικά, γι’ αυτό καλύτερα be ready για να ανταποκριθείς στο challenge.

Παρθένος
Ένας φίλος, ένας συνεργάτης ή ο σύντροφός  σου μπορεί να «σου κάνει νερά» ή «την ζωή δύσκολη», μην τσιμπάς όμως γιατί είναι παροδικό.

Ζυγός
Οικονομικές σκοτούρες «συννεφιάζουν» κάπως την Δευτέρα σου και θα πρέπει να σκεφτείς our of the box για να βρεις τη λύση.

Σκορπιός
Επικρατεί μια αστάθεια στις συναναστροφές με συνεργάτες στα επαγγελματικά ή και στην σχέση με τον σύντροφό σου, με διάφορα σπαστικά που «σκάνε» μέσα στη μέρα.

Τοξότης
Μια κούραση την έχεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας (είναι και η Ηλιακή έκλειψη στον άξονα σου την Πέμπτη) οπότε προσπάθησε να λειτουργήσεις πιο αποστασιοποιημένα στις καταστάσεις γύρω σου, κρατώντας δυνάμεις.

Αιγόκερως 
Ίσως καλύτερα να επανεξετάσεις ένα επιχειρηματικό ή οικονομικό ρίσκο, σταθμίζοντας ξανά τα δεδομένα σου για να σιγουρευτείς. Από την άλλη μπορεί να κερδίσεις κάποιο μικροποσό.

Υδροχόος
«Θεματάκια» που βγαίνουν ξαφνικά στο σπίτι σε «δαιμονίζουν» Δευτεριάτικα, γι’ αυτό περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο fuori di casa για να ξορκίσεις την τύχη σου. Λέμε.

Ιχθύες
Διπλοτσέκαρε ραντεβού, ωράρια λειτουργίας και γενικώς λεπτομέρειες που αφορούν τις κινήσεις σου για να μην βρεθείς προ εκνευριστικών απρόοπτων.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram