Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (6/6)

Δημοσιεύθηκε 6 Ιουνίου, 2021

Κριός
Πιο «ήρεμα» τα πράγματα σήμερα. Δώσε χρόνο στο εαυτό σου και κανόνισε κάτι ευχάριστο όπως μια μίνι απόδραση με καλή παρέα

Ταύρος
Οι προσωπικές σου ανάγκες μπαίνουν τώρα στο κάδρο, με την Σελήνη στο ζώδιό σου να σε καλεί να σε φροντίσεις περισσότερο παρά να ασχοληθείς με «αγγαρείες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Ίσως έχεις να κοιτάξεις κάποια πράγματα για τη δουλειά, ωστόσο φρόντισε παράλληλα να ξεκουραστείς επαρκώς γιατί η εβδομάδα που ξεκινά έχει και μια Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου.

Καρκίνος
Αισθητά πιο χαλαρή η Κυριακή και από διάθεση και από «γεγονότα» με τους φίλους να «σιγοντάρουν», βοηθώντας σε να ξεδώσεις.https://d-23008445364000158119.ampproject.net/2105210438003/frame.html

Λέων
Τα επαγγελματικά μπορεί να σε απασχολήσουν λίγο Κυριακάτικα, μπορείς όμως να κανονίσεις και ωραία πραγματάκια με την οικογένεια ή την παρέα σου.

Παρθένος
Περισσότερο κουλ η σημερινή μέρα, ενδείκνυται για κοινωνικότητες με τον σύντροφό σου αλλά και για πνευματικές ασχολίες, όπως το διάβασμα.

Ζυγός
Πιο «ήπιο» το κλίμα σήμερα, με τους εγωισμούς να «καταλαγιάζουν» σχετικά κι εσένα να αποζητάς περισσότερη ξεκούραση.

Σκορπιός
Η εστίασή σου αφορά κυρίως το κομμάτι των σχέσεων, θέλοντας να φροντίσεις περισσότερο τα άτομα που αγαπάς.

Τοξότης
Μέρα για «σωματικό ρεκτιφιέ» και ανάπαυση η Κυριακή χωρίς να λείπουν και οι δραστηριότητες με σύντροφο και φίλους που σε διασκεδάζουν.

Αιγόκερως
Οι τόνοι πέφτουν σταδιακά και υπάρχουν δυνατότητες για περισσότερη ευελιξία αλλά και κατανόηση με την σχέση σου, τους φίλους και τα παιδιά σου.

Υδροχόος
Το άραγμα και η ξεκούραση είναι οι βασικές σου προτεραιότητες για σήμερα, με τις ευθύνες της οικογένειας να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Ιχθύες
Σαφώς πιο «βολική» η Κυριακή για εξόδους, συναντήσεις με φίλους, αδέρφια και συγγενείς με τη διάθεση να περάσεις καλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram