Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (4/6)

Δημοσιεύθηκε 4 Ιουνίου, 2021

Κριός
Έχεις ανάγκη από μια «έμπρακτη» αναγνώριση των «θυσιών» που κάνεις για τους κοντινούς σου ανθρώπους και τα μέλη της οικογένειάς σου, βγάζοντας μεγαλύτερη ευαισθησία στις μεταξύ σας επαφές.

Ταύρος
Αν είσαι στη φάση που πρέπει να πάρεις μια σημαντική απόφαση στα επαγγελματικά οι συνθήκες σε ευνοούν, ενώ κάποιες γνωριμίες ή φιλίες μπορεί επίσης να σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Ένα θετικό νέο και μια σημαντική εξέλιξη που βελτιώνει τα δεδομένα σε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό ζήτημα μπορεί να φέρει χαμόγελα, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο ξεκίνημα του ζωδίου.

Καρκίνος
Το εξαιρετικό τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Δία από τους Ιχθείς μπορεί να φέρει πολύ θετικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, ακόμα και μια πρόταση γάμου για μερικούς, ιδιαίτερα αυτούς που ανήκουν στο 1ο δεκαήμερο.https://d-33328295041776593706.ampproject.net/2105210438003/frame.html

Λέων
Φαίνεται πως θα έρθουν κάποια χρήματα στα χέρια σου μέσω κινήσεων στον οικονομικό τομέα, ενώ μπορεί να κλείσεις και μυστικές συμφωνίες στη δουλειά, κυρίως αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο.

Παρθένος
Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για ευχάριστες γνωριμίες στα αισθηματικά σου μέσα από κοινές παρέες, ενώ παράλληλα μπορεί να έχεις νέα από ένα φίλο που θα σε χαροποίησουν πολύ, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο ξεκίνημα του ζωδίου.

Ζυγός
Η τύχη είναι με το μέρος σου στον τομέα των επαγγελματικών, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, καθώς το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία μπορεί να φέρει ειδήσεις και προτάσεις που ωφελούν σημαντικά την καριέρα σου.

Σκορπιός
Μια επιτυχία των παιδιών σου, ένα θετικό νέο σε θέματα σπουδών ή μια γνωριμία στα προσωπικά σου που σε γεμίζει αισιοδοξία, είναι μερικά από τα «καλούδια» που μπορεί να «δώσει» το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία, πρωτίστως για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου.

Τοξότης
Αξιοποίησε τη σημερινή ημέρα για να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα και να κανονίσεις εκκρεμότητες με εφορίες, δάνεια, κληρονομικά κ.λπ. εν μέσω ανάδρομου Ερμή. Αν είσαι γεννημένος στις αρχές του ζωδίου, μπορεί ακόμα να προκύψει μια συμφέρουσα πρόταση ή μπορεί ο σύντροφός σου να έχει μια οικονομική επιτυχία.

Αιγόκερως
Ευχάριστα μαντάτα για μια συνεργασία, για θέματα σπουδών αλλά και για την ερωτική σου ζωή σου φέρνει το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο.

Υδροχόος
Σήμερα είναι η μέρα για να διαπραγματευτείς τους όρους μιας συνεργασίας, μιας χρηματοδότησης, ενός δανείου για την επιχείρηση σου ή και για να ρυθμίσεις χρέη με τον πιο ευνοϊκό για εσένα τρόπο χάρις στο τρίγωνο Αφροδίτης - Δία.

Ιχθύες
Το υπέροχο τρίγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Δία από το ζώδιό σου φέρνει χαμόγελα στην ερωτική σου σχέση, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σου αλλά και σε οικονομικά μιας συνεργασίας ή της επιχείρησής σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στις αρχές του ζωδίου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram