Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (3/6)

Δημοσιεύθηκε 3 Ιουνίου, 2021

Κριός

Αν είχες επενδύσει σε μια συνεργασία στα επαγγελματικά φαίνεται πως τώρα αυτή θα σταθεροποιηθεί περισσότερο, δίνοντας και θετικες προοπτικες για το μέλλον

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος 

Η στάση που είχες κρατήσει το προηγούμενο διάστημα στα επαγγελματικά έχει «καταγράφει» θετικά από πρόσωπα κύρους, «ανεβάζοντας» σε στα μάτια τους κάτι που θα μετρήσει και στην εξέλιξη σου.

Δίδυμοι 

Ένα επαγγελματικό ταξίδι μπορεί να κρύβει μια σημαντική ευκαιρία εξέλιξης σε μια συνεργασία, ισχυροποιώντας την θέση σου μέσα σου στον χώρο της δουλειάς.

Καρκίνος

Φαίνεται πως θα καταφέρεις να βάλεις τάξη σε οικονομικά ζητήματα που δημιουργούσαν πίεση, ηρεμώντας έτσι αρκετα και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Λέων

Σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε σημαντικές συνεργασίες στη δουλειά ή να αυξήσεις το πελατολόγιο σου, λειτουργώντας ώριμα και μεθοδικά. 

Παρθένος

Οι ανώτεροι σου αναγνωρίζουν το πόσο «ιδρώνεις την φανέλα» επί καθημερινής βάσεως στη δουλειά, δικαιώνοντας τους κόπους σου.

Ζυγός

Μια γνωριμία στην προσωπική σου ζωή με ένα άτομο με διαφορά ηλικιας που μπορεί να παίξει και τον ρόλο του μέντορα θα σε «ωριμάσει» ποικιλοτρόπως.

Σκορπιός

Θα καταφέρεις να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες στα οικονομικά που αφορούν κληρονομικά, χρέη της επιχείρησης ή και του συντρόφου σου, με οριστικό και ξεκάθαρο τρόπο.

Τοξότης

Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να «έχει τα φόντα» για κάτι πιο σταθερό, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση αυτή μπορεί να πάει στο επόμενο στάδιο ή ακόμα και να επισημοποιηθεί.

Αιγόκερως

Δεν αποκλείεται να λάβεις κάποιου είδους επιβράβευση στην δουλειά σου, είτε με χρήματα που έρχονται τώρα στα χέρια σου είτε με μια αναγνώριση της εργατικότητας σου από πρόσωπα που η γνώμη τους «μετράει».

Υδροχόος

Προσεγγίζεις με μεγαλύτερη υπευθυνότητα την αισθηματική σου ζωή και ίσως μάλιστα «ποντάρεις» τώρα στη δημιουργία μιας μόνιμης σχέσης.

Ιχθύες

Θα υπάρξει κάποιου είδους «αποκατάσταση» σε οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό και αυτό θα έχει ως επακόλουθο μια συναισθηματική ηρεμία μέσα σου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram