Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (27/6)

Δημοσιεύθηκε 27 Ιουνίου, 2021

Κριός

Δώσε σημασία στο να προσπαθήσεις να περάσεις καλά σήμερα με φίλους, σύντροφο, παρέα κ.λπ. κι ας μην τα βρίσκετε σε όλα. Απ’ το να τα «σπάσετε», ας μην είσαι πάντα εσύ ο leader.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Η Κυριακή είναι περίεργη μέρα, Ταύρε μου, αφού προβληματισμοί αλλά και αντικειμενικά γεγονότα σε οικογένεια και επαγγελματικά δημιουργούν μεγαλύτερη πίεση.

Δίδυμοι

Αναζητάς ανάσες δροσιάς από τον καύσωνα, ίσως με μια «εκδρομούλα αστραπή» με σύντροφο και καλή παρέα, έχοντας σχετικά βελτιωμένη διάθεση.

Καρκίνος

Μπορεί σήμερα να σε πιάσει μια ξαφνική πρεμούρα για το οικονομικό σου μέλλον ή το «κοινό πορτοφόλι» με τον άνθρωπο σου, ίσως και λόγω «ενόχων» για άσκοπες σπατάλες.

Λέων

«Καυτή» η Κυριακή και σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων, καθώς μπορεί η Αφροδίτη να περνά στο ζώδιό σου κάνοντάς σε ακαταμάχητο, ωστόσο το σημερινό σκηνικό ευνοεί τις εντάσεις.

Παρθένος

Δεν αποκλείεται, παρά τη διάθεσή, σου για μπανάκι να χρειαστεί να κάτσεις «αγκαλιά» με το air condition λόγω υποχρεώσεων για τη δουλειά ή άλλων εκκρεμοτήτων που πρέπει να βγουν. Ωιμέ!

Ζυγός

Άσε τους προβληματισμούς σου σήμερα, το πολύ πολύ ζητά τη γνώμη ενός καλού φίλου γι’αυτό που σε αγχώνει και βγες έξω να διασκεδάσεις λιγάκι.

Σκορπιός

Η όρεξή σου δεν είναι και η καλύτερη, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με οικογενειακές μαζώξεις και τραπεζώματα, γιατί έχεις «άλλα» που σε απασχολούν.

Τοξότης

Μπορεί το μυαλό σου (αλλά και το σώμα) να είναι «καμένο» από την κούραση, ωστόσο θα καταφέρεις να περάσεις και όμορφες στιγμές με τα κοντινά σου άτομα την τελευταία Κυριακή του Ιούνη.

Αιγόκερως

Η ευδιαθεσία έρχεται με το «τσιγκέλι» today, οπότε μην υπερβάλλεις σε επίπεδο προσπάθειας αν δε σου βγαίνει, πιέζοντας κι άλλο τον εαυτό σου.

Υδροχόος

Είσαι λίγο moody, παίρνοντας τα πάντα πιο προσωπικά, όμως επειδή η Κυριακή είναι «ιδιότροπη» για τους περισσότερους, μην το τραβήξεις παραπάνω.

Ιχθύες

Είσαι λίγο άκεφος ή εξαντλημένος λόγω ζέστης, ίσως πάλι χρειάζεται να φροντίσεις κάποια θέματα για τη δουλειά, ενώ αν δίνεις εξετάσεις μάλλον θα περάσεις την Κυριακή σου διαβάζοντας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram