Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (24/8)

Δημοσιεύθηκε 24 Αυγούστου, 2023

Κριός
Με τη σημερινή όψη Άρη – Πλούτωνα είναι μια εξαιρετική στιγμή να κατευθύνεις την ενέργεια σου σε αξιόλογες αναζητήσεις, καθώς έχεις κατά νου τις προτεραιότητες σου. Αυτό μπορεί να έρθει ως ανακούφιση μετά από αρκετές μέρες που αισθάνεσαι λίγο έξω από τα νερά σου. Επιπλέον είναι πιο εύκολο να εξαλείψεις τους περισπασμούς με αυτό το είδος κινήτρων. Σε αυτή την κατάσταση του μυαλού σου μπορεί να αποκτήσεις πολύτιμες γνώσεις για την καριέρα, την πορεία ζωής και τα επαγγελματικά θέματα και να σημειώσεις καλή πρόοδο με την προώθηση των στόχων σου. Μπορεί να νιώσεις μια ασυνήθιστα έντονη ανάγκη να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους!

Ταύρος
Είσαι σε καλή θέση για να προσαρμόσεις τον εαυτό σου σε ένα μοναδικό έργο ή να ρίξεις την ενέργεια σου σε ταξίδια, αγάπη, εκπαιδευτική ενασχόληση ή δημοσιεύσεις. Μπορεί να αποκτήσεις ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα, καθώς ο Άρης εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα. Μια ρομαντική σχέση μπορεί να φτάσει σε ένα νέο επίπεδο ή τα συναισθήματα σου να βαθαίνουν για κάποιον. Η
διεύρυνση της άποψης και των πεποιθήσεων σου μπορεί να είναι μέρος της εικόνας τώρα, κυρίως μέσω των συνδέσεων σου με τους άλλους. Η επιθυμία σου να κάνεις ένα διάλλειμα για να ανανεωθείς είναι έντονη είτε κάνοντας αυτά που σου αρέσουν, είτε παρακάμπτοντας αυτά που σε κάνουν να νιώθεις άβολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Με το σημερινό χρήσιμο τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα μπορεί να κάνεις βήματα για να βελτιώσεις τη ζωή σου αφήνοντας πίσω σου ένα σοβαρό πρόβλημα. Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να χαλαρώσεις και να αποσπαστείς συναισθηματικά από απαιτητικές καταστάσεις. Είναι μια δυνατή περίοδος για θεραπεία και αναγέννηση. Μπορεί να χρειαστείς περισσότερη ιδιωτικότητα ή ένα διάλειμμα. Η εστίαση στις αναμνήσεις και στο παρελθόν φαίνεται να είναι γόνιμη. Εστίασε στο να κάνεις βελτιώσεις και αυτή η αποφασιστικότητα μπορεί να σε βοηθήσει να ενισχύσεις τις συνδέσεις και τα έργα σου. Έχεις έντονο εσωτερικό, συναισθηματικό θάρρος στη διάθεση σου.

Καρκίνος
Με το Άρη και τον Πλούτωνα σε αρμονία σήμερα είσαι σε καταπληκτική φόρμα για σύνδεση, συνεργασία και δημιουργικότητα. Οποιοσδήποτε από αυτούς τους τομείς μπορεί να λάβει μια καλή ώθηση τώρα. Παίρνεις αυτά τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά και εστιάζεις στις προτεραιότητες σου ή τις ταξινομείς. Έχεις ισχυρότερη επιρροή σε ένα φίλο ή σύντροφο μέσω των λόγων και των
πράξεων σου. Οι προσπάθειες για να βοηθήσεις και να υποστηρίξεις κάποιον μπορεί να είναι επιτυχημένες και ανταποδοτικές. Η κατανόηση, η προσοχή και η διορατικότητα μπορούν να ενισχύσουν τις σχέσεις σου.

Λέων
Είσαι ιδιαίτερα πειστική σήμερα και μπορεί να υπάρχει έντονη επιθυμία να ρίξεις τον εαυτό σου σε ικανοποιητικές δραστηριότητες και ουσιαστικά έργα. Τα ταλέντα σου μπορεί να αναγνωριστούν ή να τα χρησιμοποιείς με δημιουργικούς τρόπους. Θα μπορούσες να ανακαλύψεις τρόπους για να βελτιώσεις επίσης τα οικονομικά σου. Ο Ήλιος μόλις πέρασε στον τομέα των πόρων σου και ο Άρης ήδη εκεί, εναρμονίζεται σήμερα με τον Πλούτωνα. Ενώ ο Άρης μπορεί μερικές φορές να σε ενθαρρύνει να πιέζεις πολύ δυνατά ή γρήγορα, η επιρροή του Πλούτωνα σε βοηθά να μετριάσεις αυτή την ενέργεια και σου υπενθυμίζει πως πρέπει να έχεις ένα σχέδιο.

Παρθένος
Η σημερινή διέλευση Άρη – Πλούτωνα σου δίνει μια ωραία ώθηση, ειδικά καθώς ο Πλούτωνας υποστηρίζει τον Άρη στο ζώδιο σου. Είσαι πιο αποφασιστική με κίνητρο και συγκεντρωμένη, ειδικά για δημιουργικές αναζητήσεις και σχέσεις. Φαίνεται να έχεις ένα επιπλέον θάρρος να είσαι ο εαυτός σου ή να εκφραστείς με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η ικανότητα σου να αναλαμβάνεις την ηγεσία, να επηρεάζεις και να πείθεις αυξάνεται. Η οικοδόμηση μιας πιο βαθιάς σύνδεσης ή η άνοδος σε μια σχέση μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Ακόμα κι αν τα σχόλια δεν είναι τέλεια, είσαι σε θέση να μάθεις και να αναπτυχθείς.

Ζυγός
Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να ενισχύσεις τις πιο στενές σχέσεις σου, ή τη σύνδεση με τον εαυτό σου, καθώς μαθαίνεις για τις βαθύτερες ανάγκες και τους στόχους σου. Βλέπεις τομείς που μπορούν να κάνουν κάποια βελτίωση, αλλά αντί να αισθάνεσαι αποθαρρυνμένη από αυτό, είσαι ιδιαίτερα πρόθυμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση. Αναζήτησε τρόπους για να ενισχύσεις την
οικογενειακή ζωή ή τις σχέσεις σου με άτομα που αγαπούν την οικογένεια σου για καλύτερα σήμερα αποτελέσματα. Αν και ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σημαίνει ότι οι λέξεις δεν είναι τέλειες, βρίσκεις τρόπους να εκφράσεις το ποια είσαι είτε μέσω των πράξεων σου και ειδικά για το τι αφήνεις πίσω σου.

Σκορπιός
Με τον Άρη και τον Πλούτωνα να εναρμονίζονται σήμερα είσαι πιο οξυδερκής, παρατηρητική και πειστική απ’ ότι συνήθως. Μπορεί να αποκτήσεις πολύτιμες γνώσεις για ένα έργο, σχέδιο ή φιλία. Αυτή η πτυχή συμπίπτει συχνά με τα πράγματα να μπαίνουν στη θέση τους και μπορεί να είναι τόσο ικανοποιητική όσο και κίνητρο. Μπορεί να ενισχύσεις ή να αναπτύξεις υπάρχουσες φιλίες και συνδέσεις ή θα μπορούσες να ανατρέξεις σε ένα παρελθόν και να το κατανοήσεις καλύτερα. Καθώς αναγνωρίζεις πιο ξεκάθαρα τις προτεραιότητες σου, ίσως επειδή είσαι σε επαφή με τις γνήσιες επιθυμίες σου, χτίζεις μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου.

Τοξότης
Αν και ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τον ανάδρομο κύκλο του, οι ενέργειες του σήμερα είναι πιο καθοριστικές. Έχεις πολλή ενέργεια και ενθουσιασμό για τους στόχους σου, αλλά δεν ξέρεις πάντα που ή πως να την κατευθύνεις, σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και από που να ξεκινήσεις. Η σημερινή όψη Άρη – Πλούτωνα σε βοηθά να βρεις τα κατάλληλα κανάλια για τα πάθη σου. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για προγραμματισμό και στρατηγική, καθώς είσαι λίγο πιο υπομονετική με ότι κάνεις και είσαι σε θέση να σημειώσεις την αξία του προγραμματισμού των επόμενων κινήσεων σου.

Αιγόκερως
Το σημερινό τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα είναι ευνοϊκό για έλξη. Οι άνθρωποι σε εκτιμούν για τις μοναδικές σου ιδιότητες και έλκονται από την προσωπική σου δύναμη. Αυτή η διέλευση ενισχύει τις προωθητικές ή εκπαιδευτικές σου δραστηριότητες. Μπορεί να συνδεθείς με άτομα που διευρύνουν την κοσμοθεωρία και τους προσωπικούς σου ορίζοντες ή σε ενθαρρύνουν να αναπτυχθείς. Μπορεί να υπάρχει εστίαση σε σπουδές ή μακροπρόθεσμους στόχους με μια ματιά στο τι πρέπει να βελτιωθεί ή να αλλάξει. Είναι μια καλή στιγμή για να καλλιεργηθείς, να βελτιώσεις, να ενισχύσεις και να υποστηρίξεις τις σχέσεις σου.

Υδροχόος
Ενώ ο Ερμής έγινε μόλις ανάδρομος και μπορεί να υπάρξει κάποια αβεβαιότητα ή οπισθοδρόμηση, η σημερινή όψη Άρη – Πλούτωνα σε βοηθά να χτίσεις αποτελεσματικές στρατηγικές. Έχεις σεβασμό για το παρελθόν και την επιθυμία να βελτιωθείς, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με το χαρακτήρα σου. Αποφύγεις τις παραδόσεις εάν δεν εξυπηρετούν πλέον, ή ποτέ δεν εξυπηρετούσαν κάποιο χρήσιμο σκοπό. Σήμερα βλέπεις καταστάσεις, πράγματα, έργα και σχέσεις για το τι λειτουργεί πραγματικά και ποια στοιχεία πρέπει να βελτιωθούν ή να φύγουν.

Ιχθύες
Η σημερινή διέλευση Άρη – Πλούτωνα είναι ισχυρή για πειστικότητα και αμοιβαία επωφελείς σχέσεις. Μπορεί να είσαι απασχολημένη ή συνδεδεμένη καθώς είναι μια μέρα για να παραμείνεις σε κίνηση ή να ανακατεύεις τη ρουτίνα για να σε κρατήσει πνευματικά διεγερμένη. Αυτή η επιρροή βελτιώνει την εστίαση, την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα σου, κυρίως επειδή σε φέρνει σε επαφή με τις πραγματικές φιλοδοξίες και επιθυμίες σου. Μπορείς να ενισχύσεις τις φιλίες ή τις συνεργασίες σου ή το πάθος και η αφοσίωση σου προσελκύουν τους άλλους. Η
σημερινή μέρα επίσης είναι καλή για να φτάσεις στον πυρήνα ενός θέματος.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram