Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (23/10)

Δημοσιεύθηκε 23 Οκτωβρίου, 2023

ΚΡΙΟΣ: Για να αισθανθείτε πληρότητα με τον σύντροφό σας, εκφράστε τις συναισθηματικές ανάγκες σας. Κρατήστε τα έξοδά σας σε κάποιο επίπεδο και μην κάνετε περιττά ψώνια, είτε για εσάς είτε για τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Με επιχειρηματικό δαιμόνιο και τις κατάλληλες γνωριμίες, τολμήστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Μην κουράζετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με συμβουλές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκδηλώστε τη δημιουργικότητά σας και βοηθήστε τους συνεργάτες σας για να σας στηρίξουν και αυτοί με τη σειρά τους. Η σημερινή ημέρα σάς κάνει αρκετά ευάλωτους σε συναισθηματικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προβείτε σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στον εργασιακό σας χώρο, διακοσμήστε τους προσωπικούς σας χώρους και αλλάξτε διάθεση.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν και βρείτε χρόνο να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε. Εργαστείτε ήσυχα και μόλις είστε έτοιμοι κινηθείτε και πράξτε τα δέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υστερα από διάφορες συγκυρίες, ο ψυχικός δεσμός με τον σύντροφό σας ισχυροποιείται και όλα δείχνουν ότι επιβραβεύεται η συντροφικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Εάν διαχειρίζεστε υποθέσεις άλλων προσώπων, φροντίστε να είστε γνώστες των δεδομένων. Αντιμετωπίστε διπλωματικά τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε την εμπλοκή των συναισθημάτων σας, γιατί είναι κάτι που πραγματικά δεν σας συμφέρει. Φροντίστε να αποσπάσετε από τους συνεργάτες σας την υπόσχεση ότι θα σας στηρίξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καταπλήξτε άτομα κύρους που σχετίζονται με τον εργασιακό σας χώρο με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Σε ό,τι αφορά το τι θέλετε από τους γύρω σας, πρέπει να φανείτε ξεκάθαροι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και ασχοληθείτε με αυτά που πρέπει για να έχετε οφέλη αργότερα. Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκτιμήστε τις προσπάθειες κάποιων καλών συνεργατών σας και δώστε τους πρωτοβουλίες. Μη θέλετε να περνάνε όλα από το χέρι σας, αλλά αναπτύξτε τις κοινωνικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση που θα σας βάλει σε μπελάδες. Συμβουλευτείτε τις εμπειρίες του παρελθόντος προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram