Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (2/6)

Δημοσιεύθηκε 2 Ιουνίου, 2021

Κριός
Μην αμελείς την ξεκούραση και την φροντίδα της υγείας σου γιατί «να, βγήκε και αυτό τώρα» ή «να τελειώσω πρώτα κι εκείνο», γιατί ξέρεις ότι αυτό είναι ψέμα.

Ταύρος 
Κάνε delegate κάποιες ευθύνες στα επαγγελματικά και πόνταρε στη βοήθεια της ομάδας για να σε στηρίξει εκεί που «βαλτώνεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι 
Δεν είναι ώρα για αμφιβολίες του τύπου «αξίζω, δεν αξίζω», «μπορώ, δεν μπορώ» στα επαγγελματικά. Και αξίζεις και μπορείς. Πάμε παρακάτω.

Καρκίνος
Μην εγκλωβίζεσαι σε παλιά βιώματα που έφεραν πόνο. Αντίθετα εστίασε στο μέλλον, πιστεύοντας στα καλύτερα που μπορούν να έρθουν στην ζωή σου.

Λέων
Αν υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες σε πρακτικό και οικονομικό επίπεδο που πρέπει να φροντίσεις κάνε το σήμερα, γιατί όσο προχωράει η εβδομάδα τα πράγματα θα πιέζουν περισσότερο.

Παρθένος
Ο μόνος τρόπος για να μην σε «καβαλάνε» άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι είναι να βάλεις ξεκάθαρα τα όριά σου. Αλλιώς έχει νεύρα «χωρίς αντίκρισμα».

Ζυγός
Καλύτερα να «πιέσεις» περισσότερο τον εαυτό σου σήμερα με τη δουλειά και τα της καθημερινότητας και να αφήσεις «λίγο λάσκα» για το τέλος της εβδομάδας όπου άλλες καταστάσεις θα σε πιέσουν από μόνες τους.

Σκορπιός
Κάποια «επί τούτου» τσαλιμάκια από την πλευρά του συντρόφου σου σε εκνευρίζουν αρκετά, ωστόσο είναι παροδικά οπότε μην δώσεις πολύ σημασία.

Τοξότης
Είσαι κάπως ευαισθητούλης σήμερα με αποτέλεσμα να παίρνεις πιο προσωπικά τα πράγματα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου.

Αιγόκερως
Μην «ψειρίζεις τα πάντα» στη δουλειά και μην επιδίδεσαι σε «διαγωνισμό ικανοτήτων» με τους συναδέλφους σου. Δεν έχεις να αποδείξεις κάτι.

Υδροχόος
Ένα οικονομικό θέμα της επιχείρησης σου ή της εταιρείας που εργάζεσαι μπορεί να σε απασχολήσει περισσότερο σήμερα, απαιτώντας σωστούς χειρισμούς.

Ιχθύες
Θέσε εσύ τα πλαίσια σε μια οικογενειακή σχέση που σε πιέζει και μην επιτρέψεις επουδενί το overstepping αναφορικά με την προσωπική σου ζωή.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram