Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (19/12)

Δημοσιεύθηκε 19 Δεκεμβρίου, 2021

Κριός♈

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Πανσέληνος στους Διδύμους, επηρεάζει κυρίως τις επικοινωνίες σου, τις κοινωνικές επαφές και συναναστροφές σου, αλλά και τις μετακινήσεις σου! Για το λόγο αυτό, πρόσεξε τι ξεστομίζεις, αλλά και το τρόπο που οδηγείς! Επίσης, σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς, πλήττονται αν δεν επιστρατεύσεις ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα την σημερινή ημέρα, να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις με το άλλο σου μισό, γιατί θα υπάρξει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, κράτα μικρό καλάθι, απέναντι σε νέα ξεκινήματα, γνωριμίες και επαφές στον έρωτα, για να μην απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, πες οπωσδήποτε ένα μεγάλο όχι σε κουτσομπολιά και ίντριγκες! Οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα για ένα όχημα σου ή μία μετακίνηση!

Ταύρος♉

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Πανσέληνος στους Διδύμους, θα σου επαναφέρει ορισμένες ανασφάλειες όσον αφορά τις αξίες σου, τα κεκτημένα σου και τα δεδομένα της ζωής σου! Επιπλέον, υπάρχει η πιθανότητα να παρασυρθείς σε καταπιεστική, πεισματική και απαιτητική συμπεριφορά, απέναντι σε διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ορισμένες συγκυρίες την σημερινή ημέρα, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη που έχεις στο άλλο σου μισό και ίσως βγάλεις περισσότερη ζήλια από όσο πρέπει! Αν είσαι ελεύθερος, αισθάνεσαι μάλλον απογοήτευση και συναισθηματική ανεπάρκεια, με τις εξελίξεις που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, η ημέρα θα φέρει αρκετές αναποδιές και ενδεχομένως να αγχωθείς! Στην καριέρα, πρέπει να δραστηριοποιηθείς άμεσα, αφού έχεις υπερβολικά αργούς ρυθμούς σήμερα!

Δίδυμοι♊

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, θα χρειαστεί να συνειδητοποιήσεις μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και καταστάσεις, πως πρέπει οπωσδήποτε να αναθεωρήσεις τα δεδομένα σου, αλλά και όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Οφείλεις άμεσα να αλλάξεις τακτική, όσον αφορά την διεκδίκηση των στόχων σου και κυρίως να αποφύγεις νεύρα και συναισθηματικά ξεσπάσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενδεχομένως σε πληγώσει σήμερα και να σε απογοητεύσει, λόγω ψυχρής και απότομης συμπεριφοράς από μέρους του! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αναμένεις καυγάδες, κόντρες και εντάσεις, γι’ αυτό κράτησε οπωσδήποτε την ψυχραιμία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, αναμένονται εξελίξεις και αλλαγές, που θα σε αγχώσουν αρκετά!

Καρκίνος♋

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή Πανσέληνος στους Διδύμους, θα f;erei αρκετή συναισθηματική και ψυχολογική αναστάτωση και μεταπτώσεις! Επιστρέφουν άγχος, ανασφάλειες, ενοχές, δυσάρεστες αναμνήσεις και αδικαιολόγητες φοβίες! Διαφύλαξε με νύχια και με δόντια τα μυστικά σου, αφού κινδυνεύεις από ξαφνικές αποκαλύψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος δεν σταματάς να σκέφτεσαι έναν έρωτα ανεκπλήρωτο και απωθημένο! Καλό θα ήταν όμως, να μην κάνεις κίνηση προσέγγισης, γιατί ενδεχομένως να μην έχεις την ανταπόκριση που περιμένεις και να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε παρασκηνιακές σχέσεις, ψέματα και μυστικά, αφού αποκαλύψεις θα πλήξουν την σχέση ή τον γάμο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια παρελθοντικά λάθη σου σε επάγγελμα και χρήμα, επανέρχονται, μαζί με τις δυσάρεστες συνέπειες τους!

Λέων♌

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, η Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο των Διδύμων, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου και τις ανησυχίες σου, στον φιλικό τομέα! Φιλικές και κοινωνικές σου επαφές και συναναστροφές, πλήττονται από κόντρες και ξεσπάσματα, που εσύ προκαλείς! Για το λόγο αυτό, προσπάθησε να μην είσαι νευρικός, απαιτητικός και εγωιστής στις φιλικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι απλά για το παιχνίδι, σε έρωτες που δεν υπόσχονται σταθερό και σοβαρό μέλλον, γιατί θα το μετανιώσεις, αν αναλωθείς σε κάτι τέτοιο! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αποφύγεις νεύρα κα υπερβολικά επαναστατικές αντιδράσεις στην σχέση ή τον γάμο σου, αν θες να αποφύγεις ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, θα υπάρξουν διαφωνίες με συναδέλφους και με συνεργάτες! Οικονομικά, θα έρθουν κάποιες ξαφνικές αγχωτικές δοσοληψίες, που δεν είχες υπολογίσει!

Παρθένος♍

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, θα προκαλέσει αρκετά προβλήματα και δυσκολίες, σε οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, αλλά και θέματα που αφορούν ακίνητα και γενικά, το σπίτι! Κυρίως όμως, την σημερινή ημέρα, οφείλεις να μην παρασυρθείς λόγω ανασφάλειας, σε ανεπανόρθωτα λάθη, που θα πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και φήμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ύστερα από ορισμένες αποκαλύψεις και απογοητεύσεις, μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού, θα έρθετε σε ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, ορισμένες παροντικές εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να σε απογοητεύσουν και να σε πληγώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια γεγονότα στον επαγγελματικό σου χώρο, θα σε προβληματίσουν αρκετά και θα σε αγχώσουν! Οικονομικά, θα έρθουν κάποιες απώλειες, για τις οποίες όμως, είσαι προετοιμασμένος!

Ζυγός♎

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, με την σημερινή Πανσέληνο στους Διδύμους, ενδεχομένως κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις συγκυρίες, που έχουν να κάνουν με επικοινωνίες, κοινωνικές επαφές και μετακινήσεις, θα σε προσγειώσουν απότομα και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις αρκετά πράγματα, αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις! Αν έχεις σκοπό να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι, οργανώσου καλύτερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απαιτείς συνεχώς και με άσχημο τρόπο την προσοχή του άλλου σου μισού, γεγονός που θα φέρει παρεξηγήσεις ή ακόμα και ρήξεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, οι ελπίδες και οι προσδοκίες σου για μία νέα γνωριμία, διαψεύδονται και προσγειώνεσαι απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες όχι σε περιττές σπατάλες και έξοδα, για να γλιτώσεις απώλειες! Στην δουλειά, θα έρθουν κάποιες μικρές παρεξηγήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες!

Σκορπιός♏

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για απογοητεύσεις με την Πανσέληνο στους Διδύμους, ύστερα από ορισμένες αποκαλύψεις αλήθεια, την οποία μέχρι τώρα, δεν γνώριζες και τώρα πέφτεις από τα σύννεφα. Ιδίως στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές, οφείλεις να είσαι έτοιμος να δεις το αληθινό πρόσωπο κάποιων και να αλλάξεις άμεσα τακτική!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έρχονται τσακωμοί και κόντρες, κυρίως για λόγους ζήλιας και κτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες ισχυρές απογοητεύσεις στον αισθηματικό τομέα, μετά από κάποιες αποκαλύψεις, που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, προκαλούνται παρεξηγήσεις και εντάσεις με συνεργάτες και συναδέλφους, λόγω της δικής σου επιθετική συμπεριφοράς! Οικονομικά, τα πράγματα δυσκολεύουν, αφού εκκρεμότητες χρειάζονται άμεσα διεκπεραίωση!

Τοξότης♐

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα η Πανσέληνος απέναντι σου, στο Ζώδιο των Διδύμων, θα φέρει σίγουρα αρκετές δυσκολίες και αναποδιές! Η σημερινή ημέρα, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, κυρίως για τις σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Θα υπάρξουν πρόσωπα που ενδεχομένως, να σε εκνευρίσουν και να σε απογοητεύσουν, με την συμπεριφορά τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες καταστάσεις στην σχέση σου, ανατρέπονται και φτάνεται σε κρίσιμο σημείο με το άλλο σου μισό! Οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος και να συγκρατήσεις νεύρα, για να γλιτώσεις ισχυρές ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι προς το παρόν νέες γνωριμίες και φλερτ, επειδή απλά ενθουσιάζεσαι εύκολα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συναδελφικές σου σχέσεις, θα έχουν μεγάλες κόντρες και διαφωνίες, που θα σε αγχώσουν! Οικονομικά, θα υπάρξουν μικρές αναποδιές και πιέσεις!

Αιγόκερως♑

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο των Διδύμων, σε αναγκάζει άμεσα να σοβαρευτείς και να εκλογικευτείς! Οφείλεις να ανταπεξέλθεις με ωριμότητα σε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας, που τώρα είναι ιδιαίτερα αυξημένες! Πιθανόν να αισθανθείς εξαντλημένος από τα τρεξίματα της ημέρα, γι’αυτό πρέπει οπωσδήποτε να βρεις χρόνο και για την ξεκούραση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έρθουν κάποιες εντάσεις με το άλλο σου μισό σήμερα, κυρίως λόγω της τάσης σου, να αναλύεις κάθε λεπτομέρεια που σε ενοχλεί και συνεχώς να κατακρίνεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθουν κάποιες ερωτικές εξελίξεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το επαγγελματικό σου χώρο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές αναποδιές να αναμένεις στον τομέα της καριέρας την σημερινή ημέρα, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής σε βιαστικές απροσεξίες και παρορμητικά λάθη! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποιες μικρές πιέσεις!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα κλονίζει ιδιαίτερα την κοινωνική σου ζωή, όπως και τις μετακινήσεις σου, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Ζώδιο των Διδύμων! Θα πρέπει να περιμένεις ορισμένες απογοητεύσεις μέσα από επαφές, νέα, ειδήσεις, συνομιλίες και συζητήσεις, οι οποίες λόγω της δικής σου υπεραισιοδοξίας, σε ξαφνιάζουν δυσάρεστα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να περιορίσεις άμεσα την τάση σου για ερωτική επανάσταση, κόντρες και ανάγκη για υπερβολική ανεξαρτησία, για να μην καταστρέψεις την γαλήνια και ομαλή πορεία της σχέσης ή του γάμου σου! Αν είσαι ελεύθερος, προσγείωσε τις ερωτικές σου προσδοκίες και τα στάνταρ σου, σε νέες γνωριμίες και φλερτ, για μην έχεις απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες οπωσδήποτε όχι σε ανώριμα λάθη και νεύρα, στην καριέρα! Οικονομικά, να αναμένεις κάποια έξτρα έξοδα σήμερα, που αφορούν μετακινήσεις!

Ιχθύες♓

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, με την σημερινή Πανσέληνο στους Διδύμους, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για εσένα! Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις πολλές προκλήσεις και για το λόγο αυτό θα πρέπει να παραμείνεις λογικός, ώριμος, προσγειωμένος και ψύχραιμος! Μην ασχολείσαι με παρελθοντικά προβλήματα και μην τα επαναφέρεις τώρα χωρίς λόγο! Επιπλέον, προσπάθησε να διατηρήσεις οπωσδήποτε ηρεμία στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα αντιμετωπίσεις ξεσπάσματα και γκρίνια στην σχέση σου, κυρίως για παλιά προβλήματα που την αφορούν και τώρα επανέρχονται! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε παρελθοντικούς έρωτες, λόγω νοσταλγίας, γιατί θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, κάνεις κάποια λάθη, που ίενδεχομένως να πλήξουν την σταθερότητα της δουλειάς σου! Οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετά έξοδα, για οικογενειακές υποχρεώσεις!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram