Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (18/8)

Δημοσιεύθηκε 18 Αυγούστου, 2023

Για τους Κριούς, είναι σημαντικό σήμερα να μείνετε σε μια κατεύθυνση η οποία έχει όρια και πλαίσιο. Είναι πολύ εύκολο να βγείτε εκτός πορείας αν δεν το έχετε κατά νου. Ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία σας ή μια καθημερινή σας δραστηριότητα ζητούν αρκετή από την ενέργειά σας παρόλο που διανύουμε περίοδο διακοπών.  

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικά για εσάς αρκεί να είστε σε μια οδό η οποία σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή να δώσετε όλη σας την ενέργεια σε κάτι που πραγματικά έχει περιθώρια επέκτασης ή/και ολοκλήρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους Διδύμους, προσωπικά ζητήματα είναι στο τραπέζι προς συζήτηση και τακτοποίηση. Δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να φτάσετε σε τελικά συμπεράσματα λόγω του μεταβαλλόμενου πλανητικού σκηνικού, ωστόσο είναι σημαντικό να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά.

Για τους Καρκίνους, σήμερα υπάρχει η εύνοια να δείτε ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην πιέσετε συζητήσεις αν βλέπετε εμπόδια ή αντιδράσεις. Προχωρήστε με ιδιαίτερη υποχωρητικότητα.

Για τους Λέοντες, θέματα αξιών ενδέχεται να σας απασχολούν αυτή τη στιγμή και να σας ζητείται να εστιάσετε μόνο σε ότι είναι σημαντικό και κυρίως πολύτιμο σε αυτή τη φάση της ζωής σας. Προσπαθήστε να μην αναλωθείτε σε πολλές συζητήσεις και ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη μαζί τον Ερμή και τον Άρη στο ζώδιό σας μπορούν να δώσουν μια ευχάριστη νότα σήμερα στις εργασίες που κάνετε. Ωστόσο μην απογοητευτείτε αν υπάρξουν ξαφνικά εμπόδια ή αλλαγές απλώς προσπαθήστε ότι κάνετε να το κάνετε μετά από αρκετή σκέψη και καλή οργάνωση, ώστε να αποφύγετε τα απρόβλεπτα.

Για τους Ζυγούς, σκέψεις έχουν έρθει από χτες στο μυαλό σας οι οποίες ενδέχεται να μην είναι τόσο εύκολο να τις ταξινομήσετε όπως θα έπρεπε. Έχετε κατά νου τις ισορροπίες που έχετε ανάγκη να κρατήσετε και κάντε μετρημένες και καλά οργανωμένες κινήσεις.

Για τους Σκορπιούς, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες και ομάδες ανθρώπων θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά σε κάτι που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Μην περιμένετε να γίνουν θαύματα, ωστόσο μπορείτε να βοηθηθείτε σε ένα επίπεδο και να προχωρήσετε στη πορεία που έχει επιλεχθεί ή έστω με μικρές διαφοροποιήσεις.

Για τους Τοξότες, σήμερα αποφύγετε συζητήσεις και δράσεις που αφορούν επαγγελματικά και εργασιακά θέματα. Αν χρειαστεί να ασχοληθείτε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα διαλλακτική/ός και να μην βιάσετε καταστάσεις. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν όσο γίνεται από μόνα τους.

Για τους Αιγόκερους, η σημερινή ημέρα φέρνει εμπνεύσεις για ζητήματα που σας απασχολούν και ψάχνετε να βρείτε άμεσα λύσεις. Μπορεί να μην είναι εύκολο να τις βάλετε σε εφαρμογή άμεσα ωστόσο αρχίστε να τις οργανώνετε και να τις τοποθετείτε σε δημιουργικό πλαίσιο.

Για τους Υδροχόους, ενδέχεται αυτή τη στιγμή να σας ζητείται να κάνετε πράγματα πέρα από τις δυνάμεις σας ή εσείς να το βιώνετε με αυτό τον τρόπο. Καλύτερα να προχωρήσετε κάνοντας σταθερά βήματα, σεβόμενη/ος τους χρόνους σας, παρά να βιαστείτε και να προκύψουν λάθη ή παρεξηγήσεις.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη με τον Ερμή και τον Άρη σήμερα απέναντί σας ενδέχεται να κινητοποιήσουν ζητήματα που αφορούν εσάς και τους άλλους. Σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να ζητήσουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας ωστόσο εσείς θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός σχετικά με τί δίνετε και σε ποίον επιλέγετε να το κάνετε.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram