Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (13/11)

Δημοσιεύθηκε 13 Νοεμβρίου, 2021

Κριός

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, θα έχεις αρκετό θυμό και νεύρα και θα βγάλεις παράπονα, που κρατούσες μέσα σου τον τελευταίο καιρό! Οφείλεις να προστατευθείς, κυρίως όσον αφορά την ψυχολογική σου ηρεμία και κυρίως τις σπουδαίες για εσένα διαπροσωπικές σου σχέσεις, από ξεσπάσματα, εκρήξεις, ζηλοφθονία, επιθετικότητα και παραλογές απαιτήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να εκφράσεις με τον λάθος τρόπο κάποια παράπονα σου! Αισθάνεσαι πως δεν εισπράττεις αρκετή αγάπη από το ταίρι σου και παρασύρεσαι σε συναισθηματικά ξεσπάσματα, ζήλιες και απαιτήσεις! Αν είσαι ελεύθερος μην παρασύρεσαι σε παθιασμένες ερωτικές σχέσεις, που πιθανόν να σε πληγώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε την οικονομική σου διαχείριση! Τακτοποίησε άμεσα οφειλές και εκκρεμότητες! Πρέπει να αποφύγεις καυγάδες εντός του επαγγελματικού χώρου.

Ταύρος

Γενικά

Φίλε Ταύρε, η σημερινή Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, σε προειδοποιεί για ανατροπές, ξαφνικά δυσάρεστα γεγονότα και απρόσμενες αρνητικές αλλαγές, στις σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Πρέπει οπωσδήποτε να πεις ένα μεγάλο όχι παράλογες αντιδράσεις και αδικαιολόγητες εκρήξεις, διότι ενδεχομένως, να προκαλέσουν δυσάρεστες συνέπειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ότι έχει φτάσει σε οριακό σημείο η σχέση σου και ενδεχομένως ρήξεις, να φέρουν αρνητικές συνέπειες, γι’ αυτό μείνε συγκρατημένος! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε ερωτικές ιστορίες που γνωρίζεις εξ αρχής, πως είναι λάθος επιλογές και αργά ή γρήγορα θα σε πληγώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο εργασιακό σου περιβάλλον, η συμπεριφορά σου απέναντι στους συναδέλφους και τους συνεργάτες σου, θα προκαλέσει προβλήματα! Οικονομικά, είσαι υπερβολικά επιρρεπής σε περιττά έξοδα!

Δίδυμοι

Γενικά

Θα πρέπει σήμερα να περιορίσεις την βιασύνη σου, την ανυπομονησία σου, αλλά και τις εκρήξεις σου στον περίγυρο σου, ώστε να αποφύγεις λάθη και δυσάρεστες συνέπειες. Επίσης, αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού να ξεκουράζεσαι επαρκώς, να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες και να φροντίζεις τον εαυτό σου, αλλά και την εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να μην μεταφέρεις τα επαγγελματικά σου προβλήματα στο ταίρι σου σήμερα και να ξεσπάς πάνω του τα νεύρα σου, γιατί έτσι θα δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μην εκδηλώσεις σήμερα το ερωτικό σου ενδιαφέρον για κάποιον συνάδελφο ή συνεργάτη, διότι θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, αδικαιολόγητο άγχος για κάποια επαγγελματικά γεγονότα, ίσως σε παρασύρουν σε λάθη! Ένα οικονομικό απρόσμενο πρόβλημα έρχεται και θέλει σύνεση και λογική, για να λυθεί!

Καρκίνος

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, οφείλεις να μην παρασυρθείς σε επιπόλαιη και ανώριμη αντιδραστική συμπεριφορά, στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και σε όλες σου τις συναναστροφές και επαφές, διότι πολύ πιθανόν να δημιουργήσεις ρήξεις που θα χαλάσουν την καλή σου κοινωνική φήμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οφείλεις σήμερα να συγκρατήσεις την αντιδραστική σου συμπεριφορά, απέναντι στο ταίρι σου, διότι μπορεί να προκληθούν ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην χαλάς τον χρόνο σου σε επιπόλαιες ερωτικές σχέσεις και φλερτ, απλά για λόγους επιβεβαίωσης και καλοπέρασης, αλλά επικεντρώσου σε μία και μόνο αξιόλογη κατάκτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες όχι το υπερβολικό άγχος, εξαιτίας ενός οικονομικού ή επαγγελματικού προβλήματος που ενδεχομένως να προκύψει! Θα λυθεί σύντομα!

Λέων

Γενικά

Φίλε Λέοντα, με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, θα πρέπει να αποφύγεις συναισθηματικές εκρήξεις, ανούσιους τσακωμούς και υπερβολικά επαναστατικές συμπεριφορές στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Προσπάθησε να μην προκαλείς προβλήματα και ρήξεις στις συγγενικές και οικογενειακές σου σχέσεις, διότι οι ημέρες αυτές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην επαναφέρεις παρελθοντικά προβλήματα και καυγάδες χωρίς ουσιαστική αιτία και δημιουργείς ρήξεις με το ταίρι σου, από το πουθενά! Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να αποφύγεις έναν έρωτα του παρελθόντος που σε παρασύρει τώρα λόγω πάθους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, πρέπει να μετριάσεις οπωσδήποτε ισχυρογνωμοσύνη και ξεσπάσματα! Ξαφνικά έξοδα σπιτιού προκύπτουν σήμερα!

Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, πρόσεχε πολύ στις μετακινήσεις σου και την οδήγηση γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη λόγω απροσεξίας ή βιασύνης με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού! Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη στα μηνύματα που στέλνεις και κυρίως μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες και φλερτ και πρόσεχε τι μηνύματα στέλνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι προκλητικός και επιθετικός στο ταίρι σου και σκέψου καλά πριν ξεσπάσεις πάνω του! Οι εξελίξεις στην σχέση σου, θα είναι ανατρεπτικές και κάπως αγχωτικές, ιδίως μέσα από συζητήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανυπομονησία, η βιασύνη και η ασυνέπεια, ενδεχομένως να σου φέρουν σοβαρά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα σήμερα! Οικονομικά θα υπάρξει κάποιο έξοδο για όχημα ή μετακίνηση!

Ζυγός

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, οφείλεις να προσέχεις παραπάνω τα κεκτημένα σου την σημερινή ημέρα, αφού θα προκύψουν κάποιες ανατροπές και αναπάντεχες αλλαγές, που ενδεχομένως να φέρουν άγχη και απώλειες! Προσπάθησε να ακούς και να σέβεσαι, αυτά που έχουν να πουν και οι άλλοι σε εσένα και να μην επιμένεις μόνο στην δική σου άποψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να είσαι πιο υποχωρητικός με το ταίρι σου και μην είσαι αδικαιολόγητα επιθετικός απέναντι του. Καλό θα ήταν, να περιορίσεις την ζήλια και την κτητικότητα, για να μην έχεις ρήξεις στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες αλλαγές ή εξελίξεις για τα αισθηματικά σου, σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε μην κάνεις λάθη λόγω βιασύνης ή αφηρημάδας! Πρέπει να βάλεις τέλος στην αλόγιστη σπατάλη χρημάτων και να είσαι έτοιμος για ανατροπές στον οικονομικό τομέα.

Σκορπιός

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, πρόσεχε πολύ την επιθετική συμπεριφορά σου, την παρορμητικότητα σου, τα νεύρα σου και τις εκρήξεις σου σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές της ζωής σου. Οφείλεις να είσαι ήρεμος και να σκέφτεσαι πολύ πριν από κάθε σου κίνηση ή δράση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες απρόσμενες καταστάσεις, θα σου φέρουν καυγάδες και ίσως σοβαρές ρήξεις με το ταίρι σου, γι'αυτό προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος και ήρεμος! Αν είσαι ελεύθερος, δεν είναι η ιδανική ημέρα, για νέες γνωριμίες, νέα ξεκινήματα ή για προσέγγιση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν ανατροπές που θα σε αγχώσουν και θα σε εκνευρίσουν! Επιστράτευσε την λογική και την ψυχραιμία σου!

Τοξότης

Γενικά

Αρκετές οι ψυχολογικές και συναισθηματικές σου μεταπτώσεις και η εσωτερική ένταση σήμερα φίλε Τοξότη, λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Ουρανού! Αντιμετωπίζεις άγχος, φοβίες και σύγχυση, λόγω κάποιων απρόσμενων και ανατρεπτικών καταστάσεων! Οφείλεις οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και να μην δίνεις αφορμές για σχόλια και κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε μη υγιείς απαγορευμένες ή παρελθοντικές σχέσεις! Οι καταστάσεις θα ανατραπούν και τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα σχεδιάζεις! Επιπλέον, κινδυνεύεις από αποκαλύψεις που απογοητεύουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές και οικονομικές υποχρεώσεις, αυξάνονται επανειλημμένα και μάλιστα χωρίς να το περιμένεις, γεγονός που θα σε αγχώσει πολύ!

Αιγόκερως

Γενικά

Οφείλεις να προσέξεις πολύ την συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες και τις συνομιλίες σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Αιγόκερε, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις! Με την Αντίθεση Ερμή-Ουρανού, πρέπει να συγκρατήσεις την οξυθυμία σου, σε ό,τι κι αν συμβεί και σε όποια συμπεριφορά κι αν αντιμετωπίσεις, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία και επανάσταση, θα φέρει κόντρες και ίσως και ρήξεις με το ταίρι σου! Επίσης, μην αμελείς την σχέση σου για χάρη φιλικών και κοινωνικών υποχρεώσεων. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην χάσεις έναν φίλο, απλά επειδή τώρα τον βλέπεις με “άλλο μάτι”! Μην φανερώσεις τα αισθήματα σου, χωρίς να είσαι σίγουρος τι αισθάνεται και ο άλλος για εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, δυστυχώς κάποια σχέδια σου θα ανατραπούν, χωρίς καν να το περιμένεις! Προσοχή επίσης σε αλόγιστα έξοδα και σπατάλες σήμερα!

Υδροχόος

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, να είσαι όσο πιο προσεκτικός μπορείς σήμερα, λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Ουρανού, να μην παρασύρεσαι σε λάθος συμπεριφορές, διότι ενδεχομένως να εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα! Οι εξελίξεις των σταθερών σου διαπροσωπικών σχέσεων θα κινδυνεύσουν, αν δεν φερθείς με ηρεμία, αυτοσυγκράτηση και σύνεση, απέναντι σε απρόσμενες αλλαγές και ανατροπές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σεξουαλική σου ζωή είναι πολύ σημαντική για εσένα την σημερινή ημέρα, αφού νιώθεις, πως με αυτόν τον τρόπο θα έχεις πιο κοντά συναισθηματικά, με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να παρασυρθείς σε μία εφήμερη βραδιά πάθους, που όμως δεν θα έχει μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα σου κινδυνεύει αν δεν φροντίσεις να φερθείς με υπευθυνότητα και ωριμότητα! Κάποια αναπάντεχα οικονομικά προβλήματα και ευθύνες, πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία οπωσδήποτε!

Ιχθύες

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, λόγω της σημερινής Αντίθεσης Ερμή-Ουρανού, πας σε όλους και σε όλα κόντρα, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι επιπόλαιος και ανώριμος στο περίγυρο σου! Θα υπάρξουν έτσι, δυσάρεστες συνέπειες ιδίως σε επαφές, ειδήσεις, επικοινωνίες, γνωριμίες και μηνύματα. Φρόντισε να ελέγχεις τα νεύρα σου όταν συνομιλείς, αλλά να είσαι και προσεκτικός στη οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κάποια λόγια και συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα κλονίσουν την σχέση σου και θα σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα! Αν είσαι ελεύθερος, μην είσαι τόσο αυθόρμητος στο φλερτ και χάνεις αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα επαγγελματικά και οικονομικά το παρακάνεις με το ρίσκο, με αποτέλεσμα, αργά ή γρήγορα να μετανιώσεις με την δράση και τις κινήσεις σου!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram