Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (9/8)

Δημοσιεύθηκε 9 Αυγούστου, 2023

Κριός
Δεν είναι εύκολο να ακολουθήσεις μια ρουτίνα νωρίς σήμερα. Μπορεί να προκύψουν ξαφνικές έλξης για ανθρώπους, υλικά πράγματα ή εμπειρίες. Είναι καλύτερα να μη δεσμευτείς με τίποτα ή σε κανέναν με τα συναισθήματα σου σε ταχεία ροή. Καθώς η μέρα προχωρά το τρίγωνο του Ερμή προς το Δία ανεβάζει τις σκέψεις και τις επικοινωνίες σου. Είναι μια καλή στιγμή για ανταλλαγή ιδεών και επίλυση προβλημάτων. Επωφελείσαι και απολαμβάνεις το να κάνεις σχέδια που σχετίζονται με τα χρήματα, την εργασία και την υγεία. Η ηχητική ενέργεια είναι μαζί σου για να επικοινωνείς θετικά και επιτυχώς, καθιστώντας την εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσεις την υγεία και τις μεθόδους εργασίας.

Ταύρος
Νωρίς σήμερα μπορεί να βιώσεις μια σύγκρουση ανάμεσα στο να θέλεις παρέα ή οικειότητα και να λαχταράς περισσότερη ανεξαρτησία, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό. Μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος διακοπών και αλλαγών στα σχέδια, ιδιαίτερα στο σπίτι και τις σχέσεις σου που μπορεί να σε εκνευρίσουν, αλλά και να βοηθήσουν στον καθορισμό των προτεραιοτήτων σου. Καθώς η μέρα προχωρά η εστίαση σε θετικά θέματα έρχεται εύκολα με τον Ερμή σε μια χαρούμενη όψη με το Δία. Το πιο σημαντικό είναι ότι νιώθεις πολύτιμη και εκτιμημένη με το Δία να διασχίζει αυτή τη στιγμή το ζώδιο σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξουν απροσδόκητα προβλήματα με τις επικοινωνίες ή τις μεταφορές. Μπορεί να μην είναι εύκολο να εστιάσεις ή να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και οι αλλαγές στο πρόγραμμα σου μπορούν να σε βγάλουν λίγο εκτός πορείας. Η Σελήνη κινείτε στο ζώδιο σου αργότερα, φωτίζοντας σε ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο. Επίσης ο πλανητικός σου κυβερνήτης ο Ερμής εναρμονίζεται με τον τυχερό Δία, φέρνοντας καλή ενέργεια για συζητήσεις για προσωπικά ή οικογενειακά θέματα.

Καρκίνος
Νωρίς σήμερα ένα τετράγωνο Αφροδίτης- Ουρανού μπορεί να προκαλέσει μια εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα στο να θέλεις να παίξεις με ασφάλεια και να πειραματιστείς με κάτι νέο. Οι διακοπές και οι αλλαγές χρονοδιαγράμματος μπορεί τώρα να είναι ισχυρές, αλλά μάλλον δε θα πρέπει να τις παίρνεις στα σοβαρά. Μπορεί να χρειαστείς μια αλλαγή στη ρουτίνα σου για κάποια συναισθηματική ανανέωση η οποία μπορεί να είναι μια κλήση αφύπνισης. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να υπάρξει μια σημαντική αποκάλυψη, θετική σκέψη ιδιαίτερα με ή για φίλους και ομάδες, καθώς και μακροπρόθεσμα σχέδια που σε κάνουν να αισθάνεσαι ενθουσιασμένη για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Λέων
Νωρίς σήμερα μπορεί να δεις ανάμεσα στο να θέλεις να είσαι κοντά σε κάποιον και να λαχταράς την ανεξαρτησία σου. Αυτή η περίοδος απαιτεί ευελιξία καθώς στόχος είναι να απολαύσεις το χώρο, την ελευθερία και να κάνεις τα δικά σου. Καθώς η μέρα προχωρά ένα τρίγωνο Ερμή – Δία ευνοεί να παρουσιάσεις τις ιδέες σου ή να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Είναι επίσης ισχυρό για
διαπραγματεύσεις και επίτευξη συμφωνιών ή αμοιβαία επωφελών καταστάσεων. Ιδέες για την τόνωση της επιχείρησης, τη φήμη σου ή το εισόδημα σου μπορούν να σου έρθουν τώρα και μπορεί να αισθάνεσαι ενθουσιασμένη με τις προοπτικές σου.

Παρθένος
Μπορεί να λαχταράς μια αλλαγή ρυθμού ή κάποια άλλη μορφή συναισθητικής ανανέωσης σήμερα. Η ανησυχία είναι πιθανή νωρίς σήμερα, αλλά καθώς η μέρα προχωρά είναι πιο εύκολο να κάνεις τα πράγματα να λειτουργήσουν προς όφελος σου. Τα θέματα συζήτησης, οι σκέψεις και οι συλλογισμοί ξεχωρίζουν για την ποιότητα ή την ικανότητα τους να δημιουργούν καλές δονήσεις. Μπορεί να έρθουν εμπνευσμένες ιδέες ή μπορεί να συμμετάσχεις σε μια υγιή συζήτηση που σου δίνει ενθαρρυντική τροφή για σκέψη. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για επικοινωνία, κοινή χρήση και έκφραση των ιδεών και των πεποιθήσεων σου.

Ζυγός
Νωρίς σήμερα μια επιρροή Αφροδίτης – Ουρανού ταρακουνάει τα πράγματα, επιβάλλοντας αλλαγές για τις οποίες μπορεί να μην είχες προετοιμαστεί. Ακολουθώντας μια ρουτίνα, οδηγίες ή ένα πρόγραμμα μπορεί να αποδειχθεί προκλητική μόνο προς το παρόν. Οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις μπορεί να προκαλούν σύγχυση, με εκπληκτικά συναισθήματα να αναδύονται. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά μια όψη Ερμή – Δία σε κρατούν συγκεντρωμένη στα θετικά. Ανακινεί εξαιρετικές ιδέες που σχετίζονται κυρίως με ζητήματα του παρελθόντος και πως να μαθαίνεις από αυτά και να τα ξεπερνάς.

Σκορπιός
Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξουν ανάμεικτα συναισθήματα ή ένταση με τους άλλους. Στο επίκεντρο αυτού, μπορεί να χρειαστείς μια αλλαγή ρυθμού και όσο πιο γρήγορα εντοπίσεις αυτή την ανάγκη και εργαστείς με αυτή, τόσο το καλύτερο. Μπορεί να μην συμφωνείς με κάποιον για την κατεύθυνση σου, αλλά ίσως χρειάζεσαι λίγο χώρο για να σκεφτείς τα πράγματα. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να προκύψει μια ευχάριστη συζήτηση ή μπορεί να σχεδιάσεις ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο που να είναι κίνητρο και συναρπαστικό. Η συζήτηση με έναν έμπιστο φίλο μπορεί να είναι επίσης ικανοποιητική.

Τοξότης
Ενώ οι διελεύσεις νωρίς σήμερα είναι λίγο αποσταθεροποιητικές, μπορεί να σε βοηθήσουν να προωθήσεις νέες μεθόδους. Στο επίκεντρο αυτών των επιρροών βρίσκεται η ανάγκη να προσεγγίσεις τους ανθρώπους και τις απολαύσεις με διαφορετικό τρόπο ή να αλλάξεις τη ρουτίνα σου για να διασκεδάσεις νέα συναισθήματα. Καθώς η μέρα προχωρά εκμεταλλεύεσαι την ενέργεια ενός τριγώνου Ερμή – Δία και η πρακτική σκέψη παίρνει μια ωραία ώθηση. Οι ιδέες και οι μέθοδοι για την εργασία, τις επιχειρήσεις και την υγεία είναι σε άριστη κατάσταση.

Αιγόκερως
Επηρεάζοντας το πρώτο μισό της ημέρας ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, μπορεί να δείξει αντικρουόμενα συναισθήματα, καθώς παλεύεις με την επιθυμία για εναρμόνιση και την ταυτόχρονη λαχτάρα για ανεξαρτησία. Η ψυχαγωγία με κάποιες ασυνήθιστες ιδέες μπορεί να τραβήξει το μυαλό σου από την τελική ευθεία. Το να νιώθεις πιο αποστασιοποιημένη από μια κατάσταση μπορεί να σε παρακινήσει να κάνεις ένα διάλλειμα ή μια αλλαγή. Καθώς η μέρα προχωρά ένα τρίγωνο Ερμή – Δία ζωντανεύει τις προοπτικές σου. Είναι καταπληκτική ενέργεια για την παρουσίαση ή την ανταλλαγή ιδεών, την έκφραση του εαυτού σου και την απόκτηση καλής
αίσθησης για το μέλλον.

Υδροχόος
Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια μεταβλητότητα. Μπορεί να μην μπορείς να βασιστείς ή να στηριχτείς σε κάποιον τώρα, αλλά κάποια αποστασιοποίηση στις σχέσεις μπορεί να είναι υγιής. Υπάρχουν στιγμές που οι άλλοι μας αποσυντονίζουν σε σημείο που δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε τα συναισθήματα μας για αυτούς. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα χρονοδιαγράμματα που σχετίζονται με τη ζωή στο σπίτι, οδηγώντας σε λίγο χάος αλλά και σε νέες εμπειρίες και ιδέες. Όσο ωστόσο προχωρά η μέρα, ο Ερμής σχηματίζει ένα ωραίο τρίγωνο με το Δία φωτίζοντας τις προοπτικές σου. Η εύρεση απελευθέρωσης μέσω της μουσικής, της γραφής ή
της συζήτησης μπορεί να είναι θεραπευτική.

Ιχθύες
Οι διελεύσεις νωρίς σήμερα μπορεί να προκαλέσουν ένταση ή εκπλήξεις. Μπορεί να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς καθώς οι περισπασμοί είναι πολλοί και δεν μπορείς να ακούσεις τον εαυτό σου. Αναζήτησε τις ενδιαφέρουσες παρακάμψεις που προέρχονται από απροσδόκητα γεγονότα για τα καλύτερα αποτελέσματα. Ευτυχώς ο Ερμής με το Δία σχηματίζουν αργότερα ένα αρμονικό τρίγωνο, ενθαρρύνοντας σε να κοιτάξεις τη φωτεινή πλευρά ειδικά όσο προχωρά η μέρα. Είναι μια καλή στιγμή για να λύσεις προβλήματα ή να μιλήσεις με κάποιον ειδικό. Υπάρχει προθυμία και διάθεση για διασκέδαση με νέες ιδέες και προοπτικές άλλων.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram