Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (9/12)

Δημοσιεύθηκε 9 Δεκεμβρίου, 2021

Κριός♈

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φίλε Κριέ, η σημερινή ημέρα, είναι κατάλληλη για ενδοσκόπηση και συνειδητοποίηση συναισθημάτων! Ώρα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να παρατηρήσεις συμπεριφορές και να αξιολογήσεις κάποια γεγονότα και καταστάσεις, ώστε να ξέρεις που ακριβώς βρίσκεσαι! Εκμεταλλεύσου την ισχυρή σου διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι συμβαίνει μυστικά στον περίγυρο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι κολακείες, κομπλιμέντα και υπερβολικά λόγια, διότι πάλι θα πιστέψεις σε λάθος άτομα, θα έχεις απατηλές ελπίδες και τελικά θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει πιθανότητα να παρασυρθείς σε κάτι παράνομο και παρασκηνιακό ερωτικά και κάποιες αποκαλύψεις να σε βλάψουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε παραλήψεις και λάθη στον εργασιακό τομέα και πρέπει να συγκεντρωθείς ακόμα περισσότερο! Στις οικονομικές σου υποθέσεις, θα βρεις όλες τις λύσεις που θες!

Ταύρος♉

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν και θα σε στηρίξουν, στην διεκδίκηση ενός μεγάλου στόχου σου! Ωστόσο, πρέπει να αναμένεις πολλά απρόβλεπτα και αλλαγές, μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό καλό θα ήταν να είσαι ετοιμότητα! Μην σε φοβίσουν οι ανατροπές, αφού ορισμένες θα είναι ξαφνικές ευκαιρίες, που τώρα πρέπει να αρπάξεις, ώστε να εκπληρώσεις ένα μεγαλεπήβολο όνειρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος απαιτείς παράλογα από το ταίρι σου, την ανεξαρτησία, επαναστατείς και αν δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους, θα αντιμετωπίσεις ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις διάθεση για φλερτ! Πιθανόν, να έρθει νέα γνωριμία μέσα από μία φιλικές συναναστροφές και επαφές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι σωστές συνεργασίες, θα σου έδωσαν επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις βιαστικές αποφάσεις και αυθόρμητες δράσεις.

Δίδυμοι♊

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα καταφέρνεις και τραβάς την προσοχή με κάθε τρόπο, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων! Γνωρίζεις ακριβώς τι επιθυμείς και σήμερα μπορείς να το καταφέρεις! Αντιμετωπίζεις τις σχέσεις και τις συναναστροφές σου, ήρεμα, λογικά, ώριμα και αντικειμενικά! Αυτή η συμπεριφορά σου, θα φέρει κοντά σου, μόνο αληθινούς και έντιμους σε εσένα ανθρώπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε σήμερα γκρίνια, μουρμούρα και παράλογες απαιτήσεις, που ενδεχομένως να φέρουν κοντρές και ψυχρότητα στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδικείς μια σταθερή, ουσιαστική και σίγουρη σχέση! Αυτή η ώριμη συμπεριφορά σου, θα φέρει ένα αξιόλογο άτομο στο δρόμο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικοί στόχοι και σκοποί, σήμερα επιτυγχάνονται με ευκολία! Οικονομικά, ο σωστός προγραμματισμός, θα φέρει τα αποτελέσματα που θες!

Καρκίνος♋

Γενικά

Σήμερα φίλε Καρκίνε, πρόκειται σίγουρα για μία ημέρα, γεμάτη επαφές, μηνύματα, νέες γνωριμίες, τηλεφωνήματα, τύχη, μετακινήσεις, ευχάριστα νέα, επικοινωνίες και συναντήσεις! Έχεις όρεξη για περιπέτεια και νέες συναρπαστικές εμπειρίες και σε χαρακτηρίζει σίγουρα κέφι και ξεγνοιασιά! Οφείλεις βέβαια, να περιορίσεις την τάση σου για προκλητικά ή ακόμα αγενές χιούμορ, αφού ίσως ορισμένοι θα προσβληθούν και θα παρεξηγηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σήμερα σε μία εποικοδομητική συζήτηση με το άλλο σου μισό, για μία ψυχαγωγική έξοδο ή για οργάνωση μίας αναζωογονητικής εξόρμησης! Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τον υπερβολικό ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σου σε νέες γνωριμίες και φλερτ, για να μην εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μέσα από συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, ένας μεγαλεπήβολος στόχος, γίνετα πραγματικότητα! Κάποιες οικονομικές δυσκολίες που ενδεχομένως σήμερα προκύψουν, οφείλονται κυρίως σε δικές σου υπερβολές!

Λέων♌

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, καταφέρνεις σε διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις και καταφέρνεις να έχεις εσύ το «πάνω χέρι», κυρίως λόγω της ισχυρής πειθούς σου και της ενισχυμένης διορατικότητας σου! Παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια σου, σε όλες τις καταστάσεις και σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που σε απασχολούν εδώ και καιρό και θα καταφέρεις να πετύχεις πολύ πιο εύκολα τους στόχους σου και τα σχέδια σου, μέσα από επικοινωνίες με τους γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές, αφού η δύναμη της γοητείας σου, σε καθιστά ικανό να σαγηνεύσεις τον οποιοδήποτε! Αν είσαι δεσμευμένος, θα μάθεις σήμερα ένα μυστικό που ξέρεις ό,τι το ταίρι σου, κρατά εδώ και καιρό από εσένα και βλέπεις την πραγματικότητα κατάματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, έχεις σίγουρα εύνοια, αφού θα καταφέρεις να βρεις λύσεις ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα! Στην καριέρα, βρίσκεις επιτέλους τρόπους για να σε τεστάρεις συνεργάτες και συναδέλφους, ώστε να ξέρεις που ακριβώς βρίσκεσαι!

Παρθένος♍

Γενικά

Φίλε Παρθένε,σήμερα όλα κυλούν αρμονικά και γαλήνια, πράγμα που θα σε βοηθήσει να πάρεις τον χρόνο σου, ώστε να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος και οι λύσεις έρχονται με ευκολία, με την βοήθεια του περίγυρου σου! Διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές, βελτιώνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται σήμερα μία νέα γοητευτική γνωριμία που υπόσχεται μέλλον, με ένα άτομο που σε πραγματικά θα σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και βεβαιότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου και εσύ προχωράτε με ευκολία στους κοινούς ερωτικούς σας στόχους και σκοπούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες σου, βελτιώνονται και επιτέλους έχουν αρμονία και συννενόηση! Οικονομικά θα υπάρξουν ορισμένες αναποδιές, κυρίως γιατί αμέλησες εκκρεμότητες!

Ζυγός♎

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα ξέρεις τον ορθό και αποτελεσματικό τρόπο να επικοινωνείς, πράγμα που θα σου φέρει μεγάλα οφέλη για την καθημερινότητα σου! Οι γύρω σου, σε ευγνομωνούν λεκτικά και έμπρακτα! Η πρακτικότητα, η εξυπνάδα και η λογική σου, σε βοηθούν με διάφορους τρόπους, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, τρεξίματα, δουλειές και υποχρεώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα σου λείψουν οι ρομαντικές και παθιασμένες στιγμές με το άλλο σου μισό, αλλά ευτυχώς είναι παροδικό όλο αυτό! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει φλερτ με ένα άτομο σήμερα, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, η απόδοσή σου είναι βελτιώνεται στο έπακρο και αυτό επιβραβεύεται! Οικονομικά, να περιμένεις μόνιμες λύσεις, σε διάφορα πρακτικά προβλήματα!

Σκορπιός♏

Γενικά

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, τα γεγονότα και οι καταστάσεις, θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό, χαρά, απολαύσεις και ικανοποίηση! Οι άλλοι, θα σε βοηθήσουν σε πολλούς από τους στόχους σου και εσύ τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου με ευκολία! Ξέρεις πως να γοητεύσεις τον περίγυρο σου και πως να είσαι αγαπητός και περιζήτητος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι υπερβολικά δραματικός και απαιτητικός απέναντι στο άλλο σου μισό σήμερα, ωστόσο οι γεμάτες πάθος στιγμές, το έντονο συναίσθημα, ο ρομαντισμός και οι χαρμόσυνες εκπλήξεις από το ταίρι σου, θα διορθώσει τα πάντα! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και εξομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάθε επαγγελματική σου δράση σήμερα, στέφεται από επιτυχία! Οικονομικά θα έχεις επίσης εύνοια σήμερα, αρκεί να μην ρισκάρεις υπερβολικά!

Τοξότης♐

Γενικά

Σήμερα φίλε Τοξότη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια, τομέας όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και εύνοιας! Το ένστικτο σου και η διαίσθηση σου σε βοηθούν σε κάθε σου απόφαση. Η σημερινή ημέρα, σε ωθεί να κατανοήσεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις αυτών που σε περιβάλλουν και αυτό θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει νέο ή επικοινωνία με ένα άτομο του παρελθόντος! Καλό θα ήταν όμως, να μην κάνεις το πρώτο βήμα, αλλά να αφήσεις τον άλλο να πάρει την πρωτοβουλία επαναπροσέγγισης σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμήστε με το άλλο σου μισό, να απολαύσετε ήρεμα μία ταινία ή ένα όμορφο δείπνο μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, στα επαγγελματικά σου, πετυχαίνεις στόχους, μέσα από τις αρκετά βελτιωμένες σου συνεργασίες! Οικονομικά, έρχονται κάποια μικρά έξοδα που αφορούν το σπίτι!

Αιγόκερως♑

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εκπλήρωση των στόχων σου και η διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου, είναι πολύ πιο εύκολες τώρα για εσένα, χάρη στον έξυπνο και ορθό τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους ανθρώπους! Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, για να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Επιπλέον, ευνοούνται μετακινήσεις την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και φλερτ, γεγονός που θα σε κάνει νιώσεις ιδιαίτερα επιθυμητός, ακταμάχητοςκαι ερωτεύσιμος! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε την σημερινή ημέρα, να κάνεις μία ωφέλιμη συζήτηση με το ταίρι σου, ώστε να λύσετε προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μία κλονισμένη συναδελφική σχέση, διορθώνεται και βελτιώνεται! Σε αγχώνουν κάποια μικρά έξοδα σήμερα, που αφορούν μετακινήσεις!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Σήμερα φίλε Υδροχόε, μπορείς να αναμένεις απρόσμενα, όλες τις λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό! Ωστόσο, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι και να πιέζεις καταστάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις! Σε επαφές και επικοινωνίες, φρόντισε να είσαι αποφασιστικός, ώριμος και μετρημένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι παραδόξως πιο ντροπαλός και μαζεμένος σε φλερτ και γενικά, σε ερωτικές συναναστροφές! Ωστόσο, οι επιτυχίες δεν θα έχουν σταματημό! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από κτητικότητα, πείσμα και ζήλια, καταστρέφοντας την κατά τ’άλλα θετική και ερωτική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα ευνοούνται νέα ξεκινήματα στον τομέα της εργασίας, αν θες να πετύχεις! Οικονομικά, θα υπάρξει επιτυχία, σε κάθε σου δράση!

Ιχθύες♓

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο φίλε Ιχθύ και καταφέρνεις με την δυναμικότητα σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, να πείθεις και να γοητεύεις τους άλλους, ιδίως μέσα από διαπροσωπικές συναναστροφές και κοινωνικές επαφές! Επίσης, την σημερινή ημέρα, αρκετοί από τους σκοπούς σου, εκπληρώνονται με ευκολία και εσύ αισθάνεσαι απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαριστημένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές αισθησιασμού, ερωτισμού και συναισθηματισμού, με το ταίρι σου, αρκεί να αποφύγεις κόντρες και ξεσπάσματα χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θα μπορέσεις να το κατακτήσεις πολύ πιο εύκολα, την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην προκαλείς καυγάδες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, χωρίς σοβαρή αιτία! Οικονομικά, μην παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις, που ενδεχομένως αργότερα να μετανιώσεις!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram