Ζώδια : Ημερήσιες Προβλέψεις (9/11)

Δημοσιεύθηκε 9 Νοεμβρίου, 2021

Κριός: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου και μπορείς να επενδύσεις αρκετά στο να φέρεις ισορροπίες στο περιβάλλον και τις σχέσεις σου. Οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες σε μια σχέση δεν ευνοούν κανέναν και ευτυχώς η σημερινή μέρα διατηρεί τις ισορροπίες. 

Μέσα από τις αλληλεπιδράσεις οι άλλοι μπορούν να σου δείξουν μια νέα πλευρά του εαυτού σου ή τις ανεκπλήρωτες ανάγκες σου. Αναζήτησε νέους τρόπους προκειμένου να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέοι θαυμαστές προστίθενται στο καρνέ σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος: Η Σελήνη είναι καλεσμένη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και μπορείς να επενδύσεις ιδιαίτερα στις καθημερινές σου ρουτίνες. Η διόρθωση προβληματικών περιοχών της ζωής σου μπορεί να είναι ικανοποιητική. 

Είναι ένας σύντομος κύκλος που σου παρέχει ενέργεια για οργάνωση και θα πρέπει να εστιάσεις στην εναρμόνιση του προσωπικού σου περιβάλλοντος. Διατήρησε το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει και γίνεσαι περισσότερο γοητευτική.

Δίδυμοι: Οι εγκάρδιες αναζητήσεις τώρα με τη Σελήνη στον 5ο ηλιακό σου οίκο γίνονται ανάγκες σου. Έχεις την τάση να εντοπίζεις τις ευκαιρίες μέσα από τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις και είσαι έτοιμη να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο. 

Ωστόσο όσο περνούν οι ώρες η διάθεσή σου έχει τα πάνω και τα κάτω της. Τα χρονοδιαγράμματα στα εργασιακά μπορεί να ανατραπούν χωρίς όμως ιδιαίτερα προβλήματα. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί με κάθε τρόπο να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

Καρκίνος: Επενδύεις περισσότερο συναίσθημα στην προσωπική σου ζωή ή σε δραστηριότητες που σχετίζονται με το σπίτι με τις σημερινές διελεύσεις. Μπορείς να εξερευνήσεις τον εσωτερικό κόσμο σου και να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τις ανάγκες σου για φροντίδα και άνεση. 

Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα στα εργασιακά μην τα αφήσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Εάν είσαι μόνη, ετοιμάσου για ευχάριστες εξελίξεις και εκπλήξεις.

Λέων
Η Αφροδίτη σήμερα μετακομίζει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου κι έτσι το επόμενο διάστημα που είναι και αρκετά μεγάλο, θα αναζητήσεις και θα κατακτήσεις περισσότερη αρμονία και ευχαρίστηση στις καθημερινές σου ρουτίνες και την επαγγελματική σου ζωή. Πρόσθεσε περισσότερη μαγεία στη σχέση με τον αγαπημένο σου και κάνε πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητα σας. Εάν είσαι μόνη, δώσε έμφαση στην κοινωνικότητα σου και απόλαυσε, εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία.

Παρθένος
Η Αφροδίτη μετακινείται σήμερα στον τομέα της χαράς, της δημιουργικότητας και της ευχαρίστησης για μια παρατεταμένη διαμονή, ενισχύοντας τη γοητεία και την ελκυστικότητα σου. Εκπέμπεις μια παιχνιδιάρικη και σίγουρη ενέργεια που ελκύει τους άλλους. Αυτό το διάστημα μπορείς να αφυπνίσεις τον εσωτερικό σου καλλιτέχνη και να εξερευνήσεις διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα χόμπι. Δείχνεις τον καλύτερο σου εαυτό στα εργασιακά κι αυτό είναι αδύνατον να μην εκτιμηθεί.

Ζυγός
Η Αφροδίτη μετακομίζει στον τομέα της καρδιάς και του σπιτιού σου σήμερα και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που είναι και παρατεταμένος, η ανάγκη σου για ασφάλεια και άνεση μεγαλώνει. Δεν είσαι ιδιαίτερα τολμηρή με τα συναισθήματα, αλλά είναι μια καλή στιγμή για να ξεκουραστείς και να ανακαλύψεις τον πραγματικό σου εαυτό. Ωστόσο η μέρα σου περνά ευχάριστα και δημιουργικά τόσο στα εργασιακά όσο και τα συναισθηματικά.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη γίνεται καλεσμένη στον τομέα των επικοινωνιών σου και αυτή η διέλευση έχει μεγαλύτερη  διάρκεια από το συνηθισμένο. Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες βελτιώνονται κι έτσι μπορείς να διαχειριστείς και να διεκδικήσεις τα θέλω σου με μεγαλύτερη επιτυχία. Η μέρα κυλά δημιουργικά στα εργασιακά με μικρές στιγμές έντασης που δεν σε επηρεάζουν. Ο ερωτικός σύντροφος σου, σου   εκμυστηρεύεται συναισθήματα και ανάγκες. Δείξε κατανόηση και στήριξε τον. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να πάρεις τα πάνω σου και να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Η Αφροδίτη ξεκινά μια παρατεταμένη διέλευση στον τομέα των πόρων σου σήμερα και λαχταράς μια σταθερότητα και προβλεπτικότητα στις σχέσεις και τη συναισθηματική σου ζωή κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Μπορεί επίσης να εστιάζεις στο να αξιοποιήσεις τους τρέχοντες πόρους σου ή να ενισχύσεις τη ζωή σου με τρόπους που σε βοηθούν να νιώσεις ασφαλής. Στα εργασιακά αναζητάς τρόπους να αναδειχτείς ακόμα και να πειραματιστείς σε νέες δραστηριότητες. Η συναισθηματικές σου ανάγκες νιώθεις να μεγαλώνουν.

Αιγόκερος
Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευση της στο δικό σου ζώδιο και έτσι αναζητάς περισσότερη ευχαρίστηση και στοργή και νιώθεις ότι αξίζεις περισσότερα από όσα έχεις εισπράξει μέχρι σήμερα. Η γοητεία, η ζεστασιά και η καλοσύνη σου αυξάνονται για αυτό και σε προσελκύουν περισσότερο οι γύρω σου. Στα εργασιακά σήμερα συγκράτησε την παρορμητικότητα σου και την υπερέκθεση σου. Απόλαυσε τη βραδιά με τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, ανοίξου περισσότερο απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη από σήμερα κινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όπου και θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτός είναι ένας καλός κύκλος για την επεξεργασία πρόσφατων γεγονότων και επίκαιρων συναισθημάτων. Νιώθεις αυτοπεποίθηση στα εργασιακά και παίρνεις πρωτοβουλίες που ενθουσιάζουν. Εάν είσαι μόνη, νέες και παλιές γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στη μέρα και τη ζωή σου.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη μετακομίζει στον τομέα της φιλίας και των ιδανικών σου και η κοινωνική σου ζωή ανεβαίνει εντυπωσιακά. Είσαι πιο προσιτή και συντροφική μέχρι τις αρχές του ερχόμενου Μάρτη. Μπορείς να μοιραστείς τις ιδέες και τα ταλέντα σου στα εργασιακά και να αποκτήσεις ισχυρούς και μόνιμους συμμάχους. Αρχίζεις να ονειρεύεσαι με τον αγαπημένο σου και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μεγαλώνουν τον αριθμό των θαυμαστών σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram