Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (9/10)

Δημοσιεύθηκε 9 Οκτωβρίου, 2022

Κριός
Ένα προσωπικό έργο ή θέμα μπορεί να απασχολήσει το μυαλό σου με τη σημερινή Πανσέληνο στο ζώδιό σου. Μπορείς να νιώσεις μια προσωπική αφύπνιση. Ίσως αναθεωρήσεις για ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σου ή για μια σχέση σου που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Μπορεί ακόμα και να είναι μια κατάσταση στην οποία ένας ανταγωνιστής ή αντίπαλος σε παρακινεί να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Παρατήρησε, κράτα σημειώσεις και να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Αναζήτησε την προσωπική σου απελευθέρωση, ανανέωσε την εικόνα και τη στάση σου απέναντι στις προοπτικές σου.

Ταύρος
Μπορεί να υπάρχει ένα απίστευτο αίσθημα ελευθερίας που σχετίζεται με την αποκάλυψη ενός μυστικού ή με την εξάλειψη ενός φόβου με τη σημερινή Πανσέληνο. Εάν έχεις σοβαρά άλυτα προβλήματα, τώρα είναι η ώρα για να έρθεις σε επαφή μαζί τους. Αν έχεις θάψει τα συναισθήματά σου για κάτι ή ακόμα για κάποιον, αυτό είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστεί ξαφνικά. Είναι καιρός να αντιμετωπίσεις αλήθειες για τον εαυτό και τις προσκολλήσεις σου. Η ανάγκη για ισορροπία μεταξύ σωματικής και συναισθηματικής υγείας γίνεται επίσης εμφανής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Η σημερινή Πανσέληνος προκαλεί την ανάγκη για ιδιαίτερη προσοχή στις φιλίες, την κοινωνική ζωή, τα δίκτυα, τους στόχους ευτυχίας, τα όνειρα και τις ελπίδες σου. Τα συναισθήματα για κάποιον ή για ένα έργο μπορεί να ανθίσουν. Αυτό το φεγγάρι σου υπενθυμίζει πως έχεις ανάγκη τους άλλους, είτε πρόκειται για υποστήριξη, είτε απλώς για την αίσθηση ότι ανήκεις κάπου. Η προσέγγιση αυτήν τη στιγμή μπορεί να είναι θεραπευτική. Τα συναισθήματά σου διευρύνονται σήμερα και μπορεί να υπάρξει μια αποκάλυψη. Ίσως και να έρθεις σε επαφή με τα αληθινά συναισθήματα σου ή να δεις μια κατάσταση από διαφορετική οπτική γωνία.

Καρκίνος
Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στην κορυφή του ηλιακού χάρτη σου, υπενθυμίζοντας σου την ανάγκη να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην εργασία ή της φήμης σου. Μια ευθύνη ή μια κλήση για δράση είναι δυνατή τώρα. Μπορεί να αναγνωρίσεις την ανάγκη να εκτελέσεις ή να αναλάβεις την ηγεσία. Μπορεί να προκύψει μια ανταμοιβή, ένα βραβείο ή το αποκορύφωμα ενός έργου που θα σε βγάλει από το καβούκι σου. Άφησε τις αποκαλύψεις σήμερα να σε παρακινήσουν να επιτύχεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ εργασίας και σπιτιού ή προσωπικής σχέσης.

Λέων
Η σημερινή Πανσέληνος είναι ένα κάλεσμα για να διευρύνεις τα ενδιαφέροντα και τις εμπειρίες σου, ιδιαίτερα αν έχεις επικεντρωθεί εντατικά στην προσωπική σου ζωή. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να αφυπνίσει την ανάγκη για πιο ζωηρές δραστηριότητες και εμπειρίες. Είναι μια ώθηση για να ολοκληρώσεις τη ζωή σου με επιδιώξεις που τροφοδοτούν το πνεύμα και το μυαλό σου. Το μυαλό σου ανοίγει στην ανάγκη για αλλαγή προοπτικής και για ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα. Η εστίαση σε θελήματα, γραφειοκρατία και μάθηση έχει κυριαρχήσει στη ζωή σου πρόσφατα, αλλά το σημερινό φεγγάρι σου υπενθυμίζει να τροφοδοτήσεις την ψυχή σου ή να μάθεις κάτι νέο.

Παρθένος
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει αποκαλύψεις, που σχετίζονται με μια στενή σχέση, ένα έργο πάθους ή χρήματα που οφείλονται. Μπορεί να αποκτήσεις νέες πληροφορίες σχετικά με κοινόχρηστους πόρους ή χρέη και δάνεια. Επίσης μπορείς να μάθεις πολλά για τα συναισθήματα σου σήμερα, καθώς αυτό το φεγγάρι ξυπνά αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι. Εάν εξαρτήθηκες από μια κατάσταση, άτομο ή συνήθεια, τώρα αναγνωρίζεις την ανάγκη να κάνεις ενδυναμωτικές αλλαγές.

Ζυγός
Σχέσεις και απραγματοποίητα συναισθήματα τραβούν την προσοχή σου με τη σημερινή Πανσέληνο να πέφτει στον τομέα της συνεργασίας σου. Αυτό το φεγγάρι σου υπενθυμίζει ότι χρειάζεσαι τους άλλους για να είσαι στα καλύτερα σου. Τα συναισθήματα είναι έντονα και ίσως λίγο υπερβολικά για να τραβήξουν την προσοχή σου και να σε βοηθήσουν να αλλάξεις κατεύθυνση ώστε να ισορροπήσεις. Μπορεί να υπάρξουν απογοητεύσεις ή αυξημένη επίγνωση σχετικά με τις ανάγκες της σχέσης σου που απαιτεί αλλαγές.

Σκορπιός
Μπορεί να υπάρξουν συνειδητοποιήσεις, ευημερία και δουλειά με τη σημερινή Πανσέληνο. Οι προθεσμίες μπορεί να πιέζουν τώρα εάν έχεις επικεντρωθεί υπερβολικά στην ανάπαυση. Οι κουρασμένες, παλιές μέθοδοι πρέπει να φύγουν αν δεν λειτουργούν για εσένα. Επικεντρώσου σε τρόπους βελτίωσης της παραγωγικότητας σου, καθώς ήρθε η ώρα να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου και φρόντισε να ακούς τα σήματα του σώματος σου. Μπορεί να νιώσεις μια ξαφνική έντονη επιθυμία να βελτιώσεις την ισορροπία μεταξύ εργασίας και ξεκούρασης δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στην ανάγκη σου για τάξη στην καθημερινή σου ζωή.

Τοξότης
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αποκαλύψεις που σχετίζονται με χόμπι, δημιουργικές αναζητήσεις, παιδιά και μακροπρόθεσμους στόχους ευτυχίας. Ένας φίλος θα μπορούσε να σε ενθαρρύνει να εκφραστείς με νέους τρόπους, διαφορετικά μια ρομαντική υπόθεση θα ανθίσει. Η Πανσέληνος είναι γενικά για τη διευθέτηση ζητημάτων και την αναζήτηση ισορροπίας και ξυπνάς με συναισθήματα που μπορεί να έχεις αγνοήσει. Άκου την καρδιά σου αλλά πάρε το χρόνο σου πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και αποφάσεις, καθώς τα συναισθήματα είναι πιθανό να μεγεθύνονται.

Αιγόκερος
Όσον αφορά στην ισορροπία του σπιτιού και της οικογένειας η σημερινή Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια θαμμένα, αγνοημένα ή κρυμμένα θέματα. Ο βαθμός στον οποίο αυτό είναι ενοχλητικό εξαρτάται από το πόσο βαθιά έχεις θάψει τα προβλήματα. Οι συνειδητοποιήσεις και οι ανακαλύψεις στην καριέρα και στη ζωή στο σπίτι μπορούν να σε παρακινήσουν να κάνεις θετικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Οι ευκαιρίες μπορεί να ανοίξουν, καθώς λαμβάνεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Αυτή η Πανσέληνος ξυπνά την ανάγκη σου να καλύψεις τις ανάγκες σου για φροντίδα, άνεση, ασφάλεια και εξοικείωση.

Υδροχόος
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει στην προσοχή σου προθεσμίες, θελήματα και χαρτιά. Αν έχεις αποφύγει τις καθημερινές σου υποθέσεις ήρθε η ώρα να επαναφέρεις κάποια ισορροπία στη ζωή σου. Οι επικοινωνίες, οι συνδέσεις και οι μεταφορές βρίσκονται στο επίκεντρο και οι αλλαγές βρίσκονται σε εξέλιξη. Είναι μια εποχή αυξημένης επίγνωσης της ανάγκη σου για ομαλή ροή στις καθημερινές σου υποθέσεις ώστε να μπορείς να αισθάνεσαι πιο ελεύθερη να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία για να μάθεις περισσότερα, να αναπτυχθείς, να διευρύνεις το κοινό σου και να διευρύνεις τις εμπειρίες σου.

Ιχθείς
Αποκαλύψεις μπορεί να εμφανιστούν καθώς πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον τομέα των πόρων σου σήμερα. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει μια καμπή σε θέματα χρημάτων, ιδιοκτησίας, αξιών, ταλέντων, κατανομής ευθυνών και δυναμική εξουσίας. Βλέπεις ένα θέμα πιο καθαρά και είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου κάτι που μπορεί να είναι καθοριστικό. Οδεύεις προς μεγαλύτερα συναισθήματα αυτοεκτίμησης, αξίας, ασφάλειας και άνεσης. Μόλις κατανοήσεις αυτά τα αναδυόμενα συναισθήματα θα μπορέσεις να ανακαλύψεις κάποιες ανάγκες και επιθυμίες που προηγουμένως απέφευγες.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram