Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (8/2)

Δημοσιεύθηκε 8 Φεβρουαρίου, 2023

Κριός♈

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, σου προσφέρει μία ξαφνική ευχάριστη έκπληξη και διέξοδο, για να μπορέσεις να πάρεις κάποια χρήματα στα χέρια σου! Οι όμορφες αλλαγές της ημέρας σε βοηθούν να ξαλαφρώσεις από το συνεχόμενο «αγκομαχητό» σε εργασία – οικονομικά! Η Σελήνη από την Παρθένο σε στηρίζει σήμερα να συγκροτήσεις την καθημερινότητά σου, τις υποχρεώσεις σου, ενώ η σχολαστικότητά σου θα σε βοηθήσει να τα τακτοποιήσεις όλα με ακρίβεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ένα φλερτ, μέσα από τον χώρο εργασίας! Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις ικανοποίηση, προσφέροντας και ίσως κακομαθαίνοντας το έτερον σου ήμισυ, γι’αυτό βάλε σε δεύτερη μοίρα τον εγωισμό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατάλληλη ημέρα για να νιώσεις εργασιακή ικανοποίηση, τελειώνοντας με όλα όσα αποτελούσαν εμπόδια στην δουλειά σου! Οικονομικά, ο,τιδήποτε είχε αναβληθεί, τώρα θα ολοκληρωθεί!

Ταύρος♉

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Τετάρτη είναι μία όμορφη, ρομαντική αλλά και ανανεωτική ημέρα για σένα! Το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς, με τον Ουρανό από το ζώδιο σου, σου φέρνει μία ευχάριστη έκπληξη από φιλικό πρόσωπο, δέχεσαι μία πρόταση, κάνεις μία όμορφη αλλαγή, πρωτοτυπείς και ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα. Παράλληλα η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, σου προσφέρει πολλές ευχάριστες στιγμές στα αισθηματικά σου, ενώ η δημιουργικότητά σου αγγίζει κόκκινο και σε βοηθά να έχεις μία άκρως παραγωγική μέρα !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και το έτερον σου ήμισυ, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να ανανεωθείτε με ποικίλους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και πολλές εξομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, όπως και στον οικονομικό τομέα, προγραμμάτισε κάποια δημιουργική δραστηριότητα, που σε συνδυασμό με την ενισχυμένη σου τύχη, θα φέρει την επιτυχία!

Δίδυμοι♊

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Τετάρτη, Τετάρτη το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου σε βοηθά να έχεις ξαφνική ανάδειξη στα επαγγελματικά σου! Είναι μία καλή μέρα για μία ξαφνική πρόταση για δουλειά, για μία νέα πρωτοποριακή ιδέα που θα δώσει άλλο αέρα στην εργασία σου, ενώ ως το τέλος της ημέρας θα καταφέρεις να απαλλαγείς και από ένα πρόβλημα που σε ταλάνιζε! Παράλληλα, η οικογένεια είναι στο πλευρό σου και σε στηρίζουν σε κάθε σου βήμα, είναι καλό διάστημα να λυθούν συγγενικές διαφωνίες. 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει σιγουριά και συναισθηματική ηρεμία στην σχέση σου, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα αισθανθείς την απόλυτη αφοσίωση του άλλου σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν με το άτομο που σε ενδιαφέρει και ξέρεις επιτέλους που βρίσκεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά αποδεικνύεται η καλύτερη διέξοδος για την ενέργεια σου! Οι οικονομικές σου δράσεις σήμερα, αφορούν αποκλειστικά και μόνο το σπίτι σου!

Καρκίνος♋

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Τετάρτη, όλη μέρα θα μου είσαι με χαμόγελα και με αισιόδοξη διάθεση. Σε αυτό θα συντελέσει το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς , με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μία όψη που θα φέρει ξαφνικό ερωτικό μήνυμα, πρόταση για διασκέδαση, γνωριμία με νέα πρόσωπα, έντονη κοινωνική δικτύωση! Είσαι αγαπητός και περιζήτητος παντού! Παράλληλα η εκφραστικότητά σου και οι ιδέες σου θα σε βοηθήσουν σήμερα να κλέψεις εντυπώσεις τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει σίγουρα κατακτήσεις, φλερτ και γνωριμίες, αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ορισμένα απρόσμενα καλά νέα ή προτάσεις, από το ταίρι σου και μαζί θα βρείτε λύσεις σε μερικά προβλήματα της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ίσως παρουσιαστούν ορισμένα προβλήματα τώρα στον επαγγελματικά τομέα! Τα οικονομικά σου σε ικανοποιούν απόλυτα, αφού έρχονται ξαφνικά έσοδα.

Λέων♌

Γενικά

Λιονταράκι μου αγαπημένο, για σήμερα Τετάρτη το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς , με τον Ουρανό από τον Ταύρο σου προσφέρει ξαφνική άνοδο στα οικονομικά σου, αλλά και ευκαιρίες για νέα καινοτόμα βήματα στα επαγγελματικά σου! Είναι η ώρα να κάνεις μία σημαντική αλλαγή που θα σε ανεβάσει προσωπικά, κοινωνικά, επαγγελματικά! Παράλληλα η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, συμβάλει στο να νιώσεις στην πορεία της ημέρας περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, γιατί αναλογίζεσαι ότι επιτέλους τα κατάφερες και ξεπέρασες κάποια εμπόδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η κτητική σου στάση απέναντι στο ταίρι σου, πιθανόν να τον καταπιέσει! Βγάζεις αρκετή ζήλια και απαιτήσεις, ενώ μπορείς απλά να απολαύσεις καυτές ερωτικές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, κινείσαι αργά και επιφυλακτικά με μία νέα γνωριμία που έρχεται, διότι έχεις ανασφάλειες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι, μία αρκετά καλή ημέρα για να υλοποιήσεις ένα σχέδιο στον επαγγελματικό τομέα! Είσαι επικεντρωμένος στα οικονομικά σου και βρίσκεις τρόπους για να βγάλεις πιο πολλά χρήματα!

Παρθένος♍

Γενικά

Εύστροφε και Σχολαστικέ μου Παρθένε, για σήμερα Τετάρτη αφήνεις για λίγο στην άκρη τα στενά όρια της λογικής σου και αφήνεσαι στο συναίσθημα! Σε αυτό θα σε βοηθήσει το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Ουρανό από τον Ταύρο, που φέρνει αναθέρμανση και τόνωση σχέσης και συντροφικότητας, αλλά και απρόσμενες εκπλήξεις που σε ανεβάζουν και σου αλλάζουν την προσωπική σου κατάσταση! Παράλληλα η Σελήνη από το ζώδιο σου σε γεμίζει με πολλά συναισθήματα αλλά και μία ασυγκράτητη βιασύνη να γίνουν όλα όπως τα θέλεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σου! Οι θαυμαστές σου και οι κατακτήσεις σου όλο και πληθαίνουν! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις υπέροχα με το έτερον σου ήμισυ και περνάτε υπέροχα μαζί με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λόγω διορατικότητας, γνωρίζεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και πως να φερθείς, ώστε να πετύχεις επαγγελματικά την σημερινή ημέρα! Οικονομικά, μάλλον ξοδεύεις υπερβολικά!

Ζυγός♎

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, τα αγαθά κόποις κτώνται και αυτή την Τετάρτη έχει έρθει η ώρα να ανταμειφθείς ηθικά και οικονομικά για τις προσπάθειες που έχεις κάνει ως σήμερα! το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς , με τον Ουρανό από τον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να λάβεις χρήματα μέσω μίας έξτρα εργασίας, ενός δώρου ή ενός μπόνους! Η όψη αυτή όμως μπορεί να φέρει και την επίλυση ενός εργασιακού ζητήματος που είχε φορτίσει πολύ την ψυχολογία σου το περασμένο διάστημα! Σε κάθε περίπτωση η μέρα είναι ιδανική για να κλείσεις εκκρεμότητες και να αφιερώσεις το βράδυ σου για έναν προσωπικό απολογισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να κατανοήσεις, να καταλάβεις και να εκμαιεύσεις αποτελεσματικά τις συναισθηματικές σκέψεις του άλλου σου μισού! Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή ημέρα αποκαλύπτεται ένας κρυφός θαυμαστής σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα είσαι αρκετά ικανοποιημένος με τις εξελίξεις, είτε στον επαγγελματικό, είτε στον οικονομικό τομέα!

Σκορπιός♏

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Τετάρτη κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία και τον μαγνητισμό σου, ενώ το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς , με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σου προσφέρει ξαφνικές ερωτικές εκπλήξεις που θα σε ανανεώσουν! Η μέρα είναι ιδανική για μία νέα σχέση, για μία νέα πλοκή σε μία γνωριμία ή σε έναν δεσμό που διατηρείς, σε κάθε περίπτωση ξαφνιάζεσαι συναισθηματικά και το απολαμβάνεις! Επιπλέον για σήμερα άκουσε την μία ενός καλού σου φίλου, θα σε οδηγήσει στην επίτευξη ενός σημαντικού στόχου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως σήμερα ένα άτομο που μέχρι τώρα θεωρούσες απλά φίλο, να σου δείξει ερωτικό ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με το έτερον σου ήμισυ και επιπλέον, κάνετε μαζί ευχάριστες αλλαγές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να εκπληρώσεις πολλές από τις οικονομικές σου ελπίδες! Στην εργασία, χρησιμοποίησε τις γνωριμίες σου και θα πετύχεις!

Τοξότης♐

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη , για σήμερα Τετάρτη θα δεις ότι η ψυχολογία σου θα είναι στα πάνω της, ενώ οι όμορφες αλλαγές στην καθημερινότητά σου , θα σε κάνουν να νιώσεις δύναμη και ευρωστία! Το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς , με τον Ουρανό από τον Ταύρο σου προσφέρει βελτίωση των συνθηκών στο σπίτι και στην οικογένεια αλλά και όμορφες ανακατατάξεις σε αυτούς τους τομείς. Παράλληλα με την Σελήνη να κινείται στην κορυφή του ωροσκοπίου σου, κάθε φιλοδοξία σου μπορεί να γίνει πράξη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις επιτέλους σήμερα την αναγνώριση του άλλου σου μισού, για τις μέχρι τώρα προσπάθειες σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένα γεγονός μέσα στην δουλειά, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον προς έναν συγκεκριμένο συνάδελφο ή συνεργάτη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αξιοθαύμαστη σου συμπεριφορά, προς τα άτομα που έχουν εξουσία, σε οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία σήμερα! Οικονομικά θα έχεις εύνοια, ιδίως αν έχεις προσπαθήσει πολύ στο παρελθόν!

Αιγόκερως♑

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Τετάρτη αφήνεσαι για λίγο στα μονοπάτια της καρδιάς και λειτουργείς και εκφράζεσαι πιο ανοιχτά, συναισθηματικά αλλά και αυθόρμητα. Το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς , με τον Ουρανό από τον Ταύρο, προσφέρει σήμερα ξαφνικές ερωτικές επικοινωνίες και συναντήσεις, απρόσμενες ειδήσεις για χρήματα, ενώ το μυαλό σου καθαρίζει από δυσάρεστες σκέψεις. Επιπλέον αρχίζουν να γυρίζουν στο μυαλό σου ιδέες για ένα ταξίδι,μία εκδρομή ή ακόμα και για ένα σεμινάριο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οργάνωσε σήμερα μία ψυχαγωγική έξοδο με το έτερον σου ήμισυ, που πραγματικά θα σας αναζωογονήσει και θα αναζωπυρώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία άκρως γοητευτική γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, είσαι πολύ πιο ικανός και έχεις πολλές καινούργιες έξυπνες ιδέες! Οικονομικά, είναι ιδανική ημέρα για συμβόλαια και υπογραφές!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Τετάρτη ετοιμάσου … θα πάρεις λεφτάκια από εκεί που δεν το περιμένεις! Είναι μία μέρα που το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς , με τον Ουρανό από τον Ταύρο σου προσφέρει ξαφνικές ευκαιρίες για να τονώσεις το εισόδημά σου, αλλά και για να λάβεις υποστήριξη από οικεία σου πρόσωπα! Νιώθεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα, εμπιστοσύνη και κάποια πράγματα στην ζωή σου αρχίζουν να καταλαγιάζουν και έτσι μπορείς να νιώσεις ξαλαφρωμένος από τα δεινά των τελευταίων μηνών! 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια προβλήματα που έχουν την ρίζα τους στο παρελθόν επανέρχονται, αλλά βρίσκετε λύσεις για το έτερον σου ήμισυ. Αν είσαι ελεύθερος, μία κατάκτηση σου αποκαλύπτεται και αλλάζει ολόκληρη η ζωή σου, όπως και η διάθεση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, σήμερα θα ασχοληθείς με δάνεια και φόρους! Στην δουλειά, ίσως να κουραστείς αρκετά, αλλά θα έχεις αναγνώριση!

Ιχθύες♓ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είναι η μέρα σου, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και η μέρα σου είναι γεμάτη από ξαφνικές κατακτήσεις ερωτικές αλλά και … οικονομικές. Δραπετεύεις από την ρουτίνα, σχεδιάζεις νέα πράγματα, δέχεσαι μήνυμα πρόκληση που σε ανεβάζει πολύ και γύρω σου κυριαρχεί αέρας ανανέωσης! Παράλληλα η Σελήνη από την Παρθένο τονώνει πολύ παραπάνω την ανάγκη για συναισθηματική συντροφικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις, οι θαυμαστές και οι γνωριμίες σου σήμερα, θα είναι άπειρες και κυρίως αξιόλογες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία την σημερινή ημέρα για να διορθώσεις προβλήματα, αλλά και για να βελτιώσεις την σχέση ή τον γάμο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να υλοποιήσεις ορισμένα από τα σχέδια σου! Οικονομικά, ξοδεύεις πιο πολλά για τους γύρω σου, παρά για τον εαυτό σου!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram