Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (7/9)

Δημοσιεύθηκε 7 Σεπτεμβρίου, 2023

Κριός

Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση σήμερα για να μοιραστείς ιδέες ή δραστηριότητες ή να συντονίσεις την ανάγκη σου, να επενδύσεις σε όνειρα, επιθυμίες και στόχους ευτυχίας. Οι ανταλλαγές μπορεί να σε εμπνεύσουν  ή μπορεί να σε βοηθήσουν να ανανεώσεις το πνεύμα και την αυτοπεποίθηση σου. Επίσης μπορεί να υπάρξουν σημαντικές επικοινωνίες  που αλλάζουν την κατεύθυνση ή προκαλούν τις φιλοδοξίες σου. θέλεις να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σου κι αυτό βοηθά στη βελτίωση της σχέσης σας.  Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλική μέχρι εχθές σχέση μπορεί να αρχίσει να γίνεται ερωτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Το φεγγάρι συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων  κατά τη διάρκεια  της ημέρας και σε κρατά σε εγρήγορση. Οι σημερινές μεταφορές μπορούν να σε εμπνεύσουν να αναλάβεις δράση σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή να εστιάζει σε μακροπρόθεσμους στόχους και μεγάλα σχέδια. Ωστόσο όσο περνούν οι ώρες έχεις την ανάγκη να τραβηχτείς για λίγο πίσω και να δεις τα πράγματα με πιο αντικειμενικό τρόπο. Ο σύντροφος σου αναγνωρίζει τα όσα έχεις κάνει γι’ αυτόν,   ανεξάρτητα με τον τρόπο συμπεριφορά του που δε σε πείθει.  Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ τον οικείο ή επαγγελματικό χώρο σου κάτι φαίνεται να σου κινεί το ενδιαφέρον.

Δίδυμοι

Οι ενέργειες τείνουν να ενθαρρύνουν την ανάγκη σου  για περισσότερη περιπέτεια, ευρύτερη εμβέλεια ή κάτι που είναι έξω από τη ρουτίνα. Είναι μια καλή στιγμή για οδηγίες, καθοδήγηση, συμβουλές, διδασκαλία και ανταλλαγή ιδεών. Οι ιδέες σου είναι ξεκάθαρες και μπορείς να τις εμπιστευτείς. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των στόχων σου και ενθαρρύνει τις φιλοδοξίες σου.  Οργάνωσε κάτι ξεχωριστό για τον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, μια ολοκαίνουργια γνωριμία δίνει ενδιαφέρον στη μέρα.

Καρκίνος

Παρατηρείς σήμερα πράγματα που το προηγούμενο διάστημα σου διέφευγαν. Είναι ιδανική η στιγμή για θεραπεία,  ειδικά αν σκοπεύεις να αφήσεις συναισθηματικές αποσκευές. Καθώς προχωρά η μέρα ενδιαφέρεσαι ακόμη περισσότερο για τις εργασιακές υποθέσεις σου και αναλαμβάνεις δράση. Κάποιοι προβληματισμοί που αφορούν τη σχέση με τον αγαπημένο σου σε απομακρύνουν λιγάκι επικοινωνιακά απ’ το πλάι του. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα κατάκτηση  σου κινεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον.

Λέων

Είσαι έτοιμη να δώσεις την απόλυτη προσοχή σου στις στενές σχέσεις σου ή σε σημαντικά στη ζωή σου πρόσωπα. Η μέρα είναι δυνατή για τη σύνδεση και την επαφή  σου μαζί τους. Είσαι συναισθηματικά γενναιόδωρη και προσελκύεις ευτυχισμένες και υποστηρικτικές καταστάσεις στη ζωή σου.  Μπορείς να εφαρμόσεις τις ιδέες σου στα εργασιακά. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να πλησιάσεις ουσιαστικά τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο σου εμπνέει ασφάλεια όμως μη βιαστείς.

Παρθένος

Μια υγιή και ομαλή ροή ενέργειας σου επιτρέπει να αντιμετωπίσεις εύκολα τη λίστα των υποχρεώσεων σου. Η Σελήνη κινείται στον τομέα της συνεργασίας σου και κάποιος πιθανά να παίξει ένα σημαντικό ρόλο  στα επαγγελματικά σχέδια σου. Ίσως να μπεις στον πειρασμό να αναλάβεις περισσότερα απ’ όσο πρέπει και να δαπανήσεις περισσότερο χρόνο απ’ όσο έχεις υπολογίσει. Έχεις τη διάθεση να δώσεις και να δείξεις περισσότερο συναίσθημα στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μη βάζεις πάνω απ’ όλα και όλους τον εγωισμό σου.

Ζυγός

Τα συναισθήματα ρέουν εύκολα σήμερα και μπορείς εύκολα να αφουγκραστείς και να εντοπίσεις τις ανάγκες σου. Η Σελήνη περνά  τη μέρα στον τομέα των εργασιακών σου,  ενθαρρύνοντας την ανάγκη σου να συνεισφέρεις και να παράγεις.  Η αποκατάσταση των σχέσεων με συναδέλφους είναι το ισχυρό σου ατού και είναι πραγματικά χρήσιμη και ανταποδοτική. Επινόησε τρόπος που θα βγάλουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου από τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, απόλαυσε το φλερτ και ανέβασε την αυτοπεποίθηση σου.

Σκορπιός

Οικογενειακά, οικεία ή προσωπικά θέματα τείνουν να προσελκύουν την προσοχή σου περισσότερο σήμερα. Νέες ιδέες για τη βελτίωση της προσωπικής σου ζωής βρίσκονται στο επίκεντρο σου. Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις περίπλοκα θέματα στα εργασιακά που μέχρι εχθές είχες την τάση να αναβάλλεις. Ο ερωτικός σύντροφος σου, σου παρέχει ασφάλεια, σιγουριά και έντονο πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα είναι κατάλληλη για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα που θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Τοξότης

Ένας υγιής ανταγωνισμός σήμερα μπορεί να είναι ενθαρρυντικός  και μπορεί να νιώσεις ενθουσιασμένη με μια ιδέα ή ένα προσωπικό θέμα.  Είναι πιθανό να αναζητήσεις κάποια άνεση και ηρεμία στα εργασιακά,  κάτι που μπορείς να κατακτήσεις με άνεση.  Είσαι ιδιαίτερα παραγωγική κι αυτό το αντιλαμβάνονται και οι άλλοι. Η  συζήτηση με τον αγαπημένο σου είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι προσιτή επικοινωνιακά  και ο τρόπος έκφρασης σου ιδιαίτερα γοητευτικός.

Αιγόκερως

Ο κόσμος των πέντε αισθήσεων σήμερα και η άνεση είναι ιδιαίτερα ελκυστικά για σένα. Η παραμονή της Σελήνης στον τομέα των επικοινωνιών σου  σήμερα,  μπορεί να σε ενθαρρύνει να κάνεις κάποιες επεκτάσεις στα εργασιακά και μπορείς να απολαύσεις μια καλή ισορροπία μεταξύ δυναμισμού και πειθαρχίας. Η κτητικότητα και οι απαιτήσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτο σου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Υδροχόος

Μπορείς σήμερα να απολαύσεις μια καλή αίσθηση ότι έχεις τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου. Το φεγγάρι  σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί και θέλεις πραγματικά. Αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις συνεργατών και ξέρεις πως πρέπει να συμπεριφερθείς προκειμένου να διαφυλαχτείς από παγίδες, αλλά να κρατήσεις και σε ένα καλό επίπεδο στις σχέσεις σου μαζί τους. Επέλεξε ευχάριστες δραστηριότητες για απόψε και μοιράσου τες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη,  η γοητεία σου αυξάνει τον αριθμό των κατακτήσεων σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη σήμερα σε  βγάζει   από το κέλυφος σου και θέλεις να έρθεις σε επαφή και καλή επικοινωνία με τους άλλους . Οι εξελίξεις στα εργασιακά είναι αυτές που έχεις ήδη προβλέψει κι έτσι μπορείς να περάσεις στην εφαρμογή των ιδεών και σχεδίων σου. Αν και σου είναι δύσκολο να εκφραστείς συναισθηματικά απέναντι στον αγαπημένο σου τελικά με λίγη προσπάθεια τα καταφέρνεις. . Εσύ που είσαι μόνη, σήμερα ίσως να αποκαλυφθεί ένας κρυφός θαυμαστής σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram