Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (7/8)

Δημοσιεύθηκε 7 Αυγούστου, 2023

Κριός
Ενώ μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τις σχέσεις με απλό τρόπο σήμερα οι μετακινήσεις και ενέργειες είναι ισχυρές για να βρεις τρόπους να βελτιώσεις τη δουλειά, τη δημόσια εικόνα σου ή τη φήμη σου. Δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να αναλάβεις περισσότερα καθήκοντα όμως είναι εξαιρετική για να κάνεις βελτιώσεις. Επικεντρώσου σε βασικά σημεία που νιώθεις να μη λειτουργεί
η σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και ανανέωσε την
εμφάνιση σου.

Ταύρος
Η επιθυμία σου να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο. Ενστικτωδώς αναγνωρίζεις τις ευκαιρίες μάθησης και σήμερα είναι ιδιαίτερα εμφανές για σένα το τι εμποδίζει την πρόοδο σου. Επειδή είσαι πιο ευαίσθητη μπορείς να καταλάβεις και να κατανοήσεις τις ανάγκες του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, τα δράματα των φίλων αποσπούν το ενδιαφέρον σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Σήμερα βρίσκεις επιπλέον ενδιαφέρον και νόημα στις συνδέσεις ακόμα και τις πιο μικρές. Το πρακτικό πνεύμα σου σε βοηθά να δεις τι είναι πραγματικά πολύτιμο και αξίζει τον κόπο και τι όχι. Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις ένα οικογενειακό πρόβλημα από τη ρίζα και αναζητάς το κρυφό μήνυμα. Οι ανησυχίες σου για τα εργασιακά και οικονομικά, δε σε αφήνουν να συγκεντρωθείς. Η σχέση με τον αγαπημένο σου και η παρουσία του δίπλα σου γαληνεύει την ψυχή σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ λειτουργεί αναζωογονητικά.

Καρκίνος
Μπορεί σήμερα να συνδέεσαι με άτομα και πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να πλησιάσεις τους στόχους σου. Το να βλέπεις πιο καθαρά τις προβληματικές περιοχές ή να αντιμετωπίζεις αλήθειες μπορεί να οδηγήσει σε βελτιώσεις στα έργα ή τις σχέσεις σου. Βασίσου στις δικές σου ικανότητες στα εργασιακά. Μια συναισθηματική επιφυλακτικότητα σε κάνει απόμακρη απέναντι στον αγαπημένο σου, αλλά και τους θαυμαστές σου.

Λέων
Το πλανητικό σκηνικό λειτουργεί υπέρ σου σήμερα καθώς αυτή επηρεάζει άμεσα και θετικά τις πρακτικές υποθέσεις σου. Μπορείς να ανακαλύψεις δραστηριότητες και έργα που αξιοποιούν πλήρως τα ταλέντα και τις ικανότητες σου. Η επιθυμία σου για βελτιώσεις σε εργασιακά και οικονομικά εκπληρώνεται. Οι προσαρμογές είναι απαραίτητες για τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή, γι’ αυτό μην παίρνεις εύκολες αποφάσεις και βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα.

Παρθένος
Σήμερα με το πλανητικό σκηνικό να σε ενθαρρύνει για ανάπτυξη και βελτίωση η μέρα σου γίνεται ενδιαφέρουσα. Η επινοητικότητα σου σε βοηθά να μετατρέψεις κάτι παλιό σε κάτι νέο ή ένα αρνητικό σε θετικό. Αργότερα η μετάδοση των μηνυμάτων σου στα εργασιακά μπορεί να είναι μπλοκαρισμένη γι’ αυτό απέφυγε αποφάσεις. Ο ερωτικός σύντροφος σου έχει ανάγκη από μια συναισθηματική επιβεβαίωση. Εσύ που είσαι μόνη, μια παλιά γνωριμία ή σχέση δεν αποκλείεται να επανεμφανίζεται.

Ζυγός
Μια εξαιρετική ενέργεια σήμερα είναι μαζί σου διευκολύνοντας την αναγνώριση της ανάγκης για αλλαγές στο σπίτι ή την προσωπική σου ζωή. Η στρατηγική αποδίδει για οικονομικές και οικιακές προσπάθειες. Χρειάζεσαι χρόνο για να συλλέξεις τις πληροφορίες προτού οδηγηθείς σε αποφάσεις στα εργασιακά. Μια τάση για απομόνωση μπορεί να προκαλέσει αμηχανία στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πλησίασε διακριτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός
Οι δυνάμεις πειθούς σου σήμερα είναι ισχυρές και μπορείς να κερδίσεις μια αναγνώριση γι’ αυτά που κάνεις ή λες. Οι ειδήσεις ή οι ιδέες που ανταλλάσσεις τώρα σου δίνουν έντονο κίνητρο να προχωρήσεις, να πετύχεις και να βελτιωθείς. Αργότερα σήμερα οι ενέργειες τείνουν να αναδείξουν τις διαφορές ή τα προβλήματα απαιτώντας προσαρμογές. Αν νιώσεις ότι ο ερωτικός σύντροφος σου είναι επικριτικός μαζί σου προτίμησε να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου. Εσύ που είσαι μόνη, ακολούθησε το ένστικτο σου και μην ενθουσιάζεσαι.

Τοξότης
Οι πρακτικές σου υποθέσεις μπορούν να ωφεληθούν καθώς η αυτοπεποίθηση σου σε οδηγεί σε σωστές κινήσεις. Επίσης μπορεί να υπάρξουν οικονομικά κέρδη ή ανατροπές ακόμα και μια σημαντική υποστήριξη που αφορά τον τομέα των οικονομικών σου. Κάποιες προσωρινές προσαρμογές στα εργασιακά τελικά θα σου φανούν χρήσιμες. Ενίσχυσε τα σημεία που νιώθεις ότι υστερούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ευχάριστη είδηση ή εξέλιξη βοηθά στο να πάρεις τα πάνω σου.

Αιγόκερως
Η μέρα ευνοεί αλλαγές και ανακαινίσεις που ανανεώνουν τη ζωή και την καθημερινότητα σου. Η απαλλαγή από κακές συνήθειες, καταστάσεις και συμπεριφορές μπορεί να είναι μέρος αυτού. Κράτησε προς το παρόν τις καταστάσεις στα εργασιακά ως έχουν και μείωσε το άγχος για καλύτερα αποτελέσματα. Απέφυγε τις υπερβολικές αντιδράσεις απέναντι στον αγαπημένο σου ή τις υποσχέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μείνε προσγειωμένη και μην ενθουσιάζεσαι από νέες γνωριμίες.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες σε ενθαρρύνουν να αναπτυχθείς και να βάλεις σωστές προτεραιότητες. Σε συναισθηματικό επίπεδο είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβεις την ευθύνη και να αξιοποιήσεις το εσωτερικό θάρρος σου. Μπορείς να αντιμετωπίσεις ένα φόβο, να απαλλαγείς από μια κακή συνήθεια ή να βελτιώσεις τις στενές σχέσεις σου. Μικρές απογοητεύσεις στα εργασιακά είναι προσωρινές. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ίσως ήρθε η στιγμή να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, μην υποτιμάς νέες γνωριμίες.

Ιχθύες
Με τον Ήλιο στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα μπορεί να αισθανθείς περισσότερο υποστηριζόμενη ή παρακινημένοι από τους άλλους και τις σχέσεις σου. Οι προσπάθειες για ενίσχυση μιας συνεργασίας είναι ανταποδοτικές και μπορούν να σε οδηγήσουν σε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο και απολαμβάνεις τη σχέση με το αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μια πιο προσεκτική ματιά γύρω σου ίσως είναι απαραίτητη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram