Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (7/12)

Δημοσιεύθηκε 7 Δεκεμβρίου, 2021

Κριός♈

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός και υποψιασμένος, σε συζητήσεις και συνομιλίες! Σε κάθε τομέα της ζωής σου, οι συναναστροφές και οι επαφές σου, μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν θα μπορέσεις άμεσα να αναγνωρίσεις! Επιπλέον πρέπει να προσέχεις τις μετακινήσεις σου, ώστε να αποφύγεις στενάχωρες συνέπειες και καθυστερήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από κάποιες αποκαλύψεις και συγκυρίες, θα καταλάβεις πως πιθανόν είχες απατηλές ελπίδες για ένα θέμα που αφορά την σχέση ή τον γάμο σου και ότι μάλλον ήσουν υπερβολικά αισιόδοξος για κάποια πράγματα! Αν είσαι ελεύθερος, μείωσε τις προσδοκίες σου και τον ενθουσιασμό σου, όσον αφορά φλερτ και ερωτικές συνομιλίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, αλλά και επαγγελματικά, θα πρέπει ιδιαίτερα μετρημένος και σοβαρός, όσον αφορά συμφωνίες και συνομιλίες!

Ταύρος♉

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι αρκετά προσεκτικός στις εκτιμήσεις και τα συμπεράσματά σου! Μία λάθος λέξη και πιθανόν να υπάρξουν μικρές ή μεγάλες απώλειες, αποτυχίες ή ακόμα και εξαπατήσεις, που θα σε προσγειώσουν απρόσμενα! Μείνε λοιπόν μακριά από ψέματα, μυστικά και κουτσομπολιά και ταυτόχρονα μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια, χωρίς πράξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, πιθανόν να σου φέρει μια άκρως γοητευτική γνωριμία, η οποία όμως θα χρειαστεί χρόνο για να αποδείξει την αξία της, για να μπορέσεις όντως να επενδύσεις επάνω της! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις την τάση σου για αδικαιολόγητη ζήλια προς το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή ημέρα επηρεάζει μάλλον αρνητικά τα οικονομικά σου, ιδίως για θέματα φορολογικά ή με χρέη! Επαγγελματικά, θα έρθουν αποκαλύψεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα σου!

Δίδυμοι♊

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σε επηρεάζει αρκετά αρνητικά, γι’αυτό προσοχή! Ετοιμάσου να βιώσεις αρκετή σύγχυση και αβεβαιότητα στον σημαντικό τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, αφού το θολό τοπίο που υπάρχει, θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες και ερωτήματα! Ίσως απογοητευτείς από κάποιες συμπεριφορές και πολύ πιθανόν να νιώσεις προδομένος από κάποια πρόσωπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξει έντονα η αίσθηση της προδοσίας και της απογοήτευσης από το ταίρι σου, λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι σου! Απέφυγε εντάσεις και κόντρες, για να μην προκαλέσεις σοβαρές ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, επιμένεις να μην βλέπεις προσγειωμένα κάποια πράγματα για το άτομο που σε ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς από την συμπεριφορά του αργά ή γρήγορα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρα, απογοητεύεσαι από την συμπεριφορά συναδέλφων και συνεργατών προς το πρόσωπο σου! Προσοχή θα χρειαστεί να δείξεις και στον οικονομικό τομέα, αφού παρασύρεσαι σε περιττά λάθος έξοδα!

Καρκίνος♋

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, πρέπει να συγκεντρωθείς και να οργανωθείς! Έρχονται αυξημένα καθήκοντα και πολλές υποχρεώσεις, που πραγματικά θα σε αγχώσουν και θα σε πνίξουν! Πρέπει άμεσα να επιστρατεύσεις τις αντοχές σου και να ανταποκριθείς όσο πιο καλά γίνεται, ώστε να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ανανεώνεται η εμφάνιση σου, λάμπεις, έχεις στυλ και χορταίνεις θαυμαστές και κατακτήσεις! Επίσης, ίσως υπάρξει ένα φλερτ στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά με αμφίβολο μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι αρκετά τα λάθη που κάνεις και κάποιες αποκαλύψεις που σε αφορούν, θα προκαλέσουν προβλήματα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, πρέπει με κάθε τρόπο να διατηρήσεις αρμονική σχέση με τους συναδέλφους και συνεργάτες, ακόμα κι αν σε προκαλέσουν με την συμπεριφορά τους! Οικονομικά, έρχεται μία ξαφνική λύση σε ένα πρόβλημα!

Λέων♌

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σε παρασύρει επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να φερθείς κάπως ανώριμα, παρορμητικά και επιπόλαια, για λόγους κυρίως ανεμελιάς και υπεραισιοδοξίας. Θα πρέπει να παραμείνεις λοιπόν προσγειωμένος και ταπεινός, να μην αναζητάς την εφήμερη επιτυχία, ούτε επιφανειακούς επαίνους και τα μεγάλα ,στην κοινωνική σου ζωή και στις συναναστροφές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να είσαι πιο επιφυλακτικός απέναντι σε νέες γνωριμίες, φλερτ και καινούργιες κατακτήσεις, που ίσως τελικά, μπορεί να μην είναι τόσο συναρπαστικές, όσο φαίνονται αρχικά. Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα μπορεί να έχει ρομαντισμό, πάθος και φλόγα, ωστόσο μην παρασύρεσαι σε υπερβολικές απαιτήσεις και έπαρση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, υποδέχεσαι νέες ευκαιρίες, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρεις οριστικές αποφάσεις σήμερα! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις το ρίσκο, για να μην έχεις απώλειες!

Παρθένος♍

Γενικά

Φίλε Παρθένε, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σήμερα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις και τις συμπεριφορές σου, σε κάθε τομέα της ζωής σου, αλλά κυρίως στον ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Ίσως υπάρξει σύγχυση και ένταση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να επιστρατεύσεις τη λογική και την ψυχραιμία σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να δράσεις όπως πρέπει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στα συνεχόμενα, υπερβολικά και χωρίς λόγο παράπονα, όχι γκρίνια και όχι ξεσπάσματα, αν θες να αποφύγεις σοβαρές ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην ασχολείσαι ξανά με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος αφού στο τέλος θα απογοητευτείς, αν προβείς σε προσπάθεια επανασύνδεσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο τομέας της εργασίας, αφού κάνεις λάθη, που θα φέρουν μεγάλες παρεξηγήσεις! Οικονομικά, πρέπει να συγκρατηθείς και να μην κάνεις κάποια μεγάλη αγορά, που αργότερα θα μετανιώσεις!

Ζυγός♎

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σήμερα, πιθανόν να νιώσεις πως η λογική σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις σε κρίσιμες καταστάσεις, αφού το τοπίο είναι πολύ θολό και οι αυταπάτες σου δεν σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα! Μεγάλη προσοχή, κυρίως σε κοινωνικές επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, οδήγηση και γενικά μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να αποφύγεις παρερμηνείες και παρεξηγήσεις στη συνεννόηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει ή σε ένα καινούργιο φλερτ που θα έρθει τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία με το άλλο σου μισό, αποφεύγοντας μυστικά και ψέματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ίσως θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις ορισμένα πράγματα και πιθανόν να νιώσεις πως την σημερινή ημέρα δεν μπορείς να συγκεντρωθείς! Οικονομικά, θα έρθουν ξαφνικά έξοδα για μετακινήσεις ή για κάποιο όχημα!

Σκορπιός♏

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σε ωθεί να στηριχτείς στο ένστικτο και στη διαίσθησή σου, παρά σε αντικειμενικά, προσγειωμένα και λογικά κριτήρια! Αυτή η οπτική σου, θα έχει ως αποτέλεσμα να απογοητευτείς, από τις συμπεριφορές των γύρω σου και από κάποια γεγονότα που θα αυξήσουν τις ανασφάλειες σου και θα εντείνει την αβεβαιότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά και μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες, διότι πιθανόν να σε απογοητεύσουν αργά ή γρήγορα! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, αλλά με εντιμότητα, ταπεινότητα, σοβαρότητα και ωριμότητα και όχι με ερωτικές ζαβολιές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αισθάνεσαι πως δεν σου φτάνει ο χρόνος για να διεκπεραιώσεις κάποιες εκκρεμότητες! Οικονομικά, έρχονται κάποιες μικρές απρόσμενες απώλειες!

Τοξότης♐

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα προσγειωθείς αρκετά απότομα, μετά από συμπεριφορές του περίγυρου σου και γεγονότα που τους αφορούν! Οφείλεις άμεσα να κρατήσεις όσο πιο χαμηλά γίνεται τις προσδοκίες σου, ώστε να μην χαλάσεις την διάθεση σου, λόγω απομυθοποίησης, εξιδανίκευσης και απογοήτευσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από μεγάλα λόγια και καταστάσεις, που δεν είναι τελικά έτσι όπως ακριβώς φαίνονται! Απέφυγε λοιπόν προς το παρόν νέα ξεκινήματα, που θα αποδειχθούν λάθος επιλογές! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε ψέματα, μυστικά, αλλά και ψευδαισθήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό, όπως και στον οικογενειακό τομέα, μην θεωρείς τίποτα δεδομένο, διότι η υπερβολική σιγουρά και η υπέρμετρη αυτοπεποίθηση, θα φέρουν απογοητεύσεις!

Αιγόκερως♑

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα πλήξει αρκετά την διάθεση και την ψυχολογία σου! Θα φέρει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ψυχολογικές μεταπτώσεις και θα επαναφέρει φόβους, άγχη και ανασφάλειες, κυρίως μετά από κάποιες αποκαλύψεις και ανακαλύψεις, που θα σε απογοητεύσουν! Μην εμπιστεύεσαι κανέναν και τίποτα σήμερα, παρά μόνο την διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου να ανακαλύψεις ένα ερωτικό μυστικό που σε αφορά και πιθανόν να αισθανθείς απογοητευμένος από τις συνέπειες που θα προκαλέσει! Αν είσαι δεσμευμένος και κρατάς μυστικά από το άλλο σου μισό ή του έχεις πει ψέματα για κάποιο, κάποιες αποκαλύψεις, θα βάλουν σε κίνδυνο την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, είσαι αφηρημένος και ξεχασιάρης, στάση που θα προκαλέσει λάθη! Κάποια έξτρα έξοδα θα έρθουν και ίσως αγχωθείς λίγο!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, πιθανόν να προκύψουν κάποιες απογοητεύσεις, που έχουν να κάνουν κυρίως με τον φιλικό σου κύκλο. Ένας ή περισσότεροι φίλοι, θα σε αποσυντονίσουν με την συμπεριφορά τους και πιθανόν να πληγωθείς! Επίσης, πρέπει να αναμένεις απομυθοποιήσεις σε θέματα που σχετίζονται με συλλογική προσπάθεια, ομαδική δραστηριότητα και κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς συνεχώς με την συμπεριφορά σου και την απότομη στάση σου, επειδή απλά θεωρείς δεδομένο το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος μην πιστέψεις πως μία φιλική προσέγγιση, όσο κι αν είναι ζεστή και ευγενική, μπορεί να σημαίνει φλερτ, διότι θα εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες ένα μεγάλο όχι στις κόντρες και στους καυγάδες μέσα στο συναδελφικό περιβάλλον! Οικονομικά, περιόρισε τα έξοδα που κάνεις, κυρίως για τρίτους!

Ιχθύες♓

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, πρέπει οπωσδήποτε να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά κυρίως στον κοινωνικό σου περίγυρο και την ορθή κοινωνική σου εικόνα! Υπάρχει έντονα η πιθανότητα να κάνεις αρκετές λάθος ενέργειες και δράσεις, που θα δυσκολέψουν την εκπλήρωση των στόχων σου, την πρόοδό σου και τις φιλοδοξίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις


Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις οπωσδήποτε να παραμείνεις τίμιος και αξιόπιστος στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο άλλο σου μισό! Διαφορετικά, θα πρέπει να αναμένεις απογοητεύσεις και δυσάρεστες παρεξηγήσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα, καταστάσεις και νέες γνωριμίες, γιατί σίγουρα θα προσγειωθείς απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία σου, οφείλεις να είσαι συγκεντρωμένος και να αποφύγεις λάθη που δύσκολα θα διορθωθούν αργότερα. Οικονομικά, μην ριψοκινδυνέψεις με ανούσια και τολμηρά έξοδα!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram