Ζώδια : Ημερήσιες Προβλέψεις (6/10)

Δημοσιεύθηκε 6 Οκτωβρίου, 2021

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)


Η Νέα Σελήνη στον άξονά σου στα μέσα της εβδομάδας (6/10) σε φέρνει αντιμέτωπο με θέματα σχέσεων, επαγγελματικών και προσωπικών, δημιουργώντας και εντάσεις που μπορούν να ξεσπάσουν just like that, με το 2ο δεκαήμερο να επηρεάζεται περισσότερο. Ο λόγος είναι οι δύσκολες όψεις που κάνει με Άρη και Ουρανό που βγάζουν μια υποβόσκουσα υπερένταση με τους γύρω σου, οι οποίοι σε ζαλίζουν big time με απαιτήσεις, αιτιάσεις, υποδείξεις και δεν συμμαζεύεται. Δεν είσαι και το άτομο που κάθεται ήρεμα χωρίς να αντιδρά σε μια δυσάρεστη κατάσταση, οπότε όλο αυτό μπορεί να πάρει διαστάσεις, αν και η συμβουλή είναι να δείξεις ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, επιστρατεύοντας το χιούμορ, ακόμα κι αν είναι λίγο «αιχμηρό». Και το Σαββατοκύριακο έχει έντονη κινητικότητα στο απέναντί σου ζώδιο του Ζυγού, αφού Ήλιος, Άρης και ανάδρομος Ερμής πιάνονται «αλά μπρατσέτα» επηρεάζοντας και πάλι τον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου, με τις παρεξηγήσεις να καραδοκούν. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη (7/10) φέρνει την ανάγκη αλλαγής ρουτίνας στην καθημερινότητά σου, ακόμα και μέσω ενός καινούργιου χόμπι ή κάποιου ταξιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)


Η εβδομάδα που ξεκινά έχει έμφαση σε θέματα δουλειάς πάνω απ’ όλα, με μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό την Τετάρτη που βγάζει πίεση και αρκετό τρέξιμο, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο. Το γεγονός ότι σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Άρη αλλά και τον Ουρανό από το ζώδιό σου σημαίνει ότι υπάρχει μια υπερένταση μέσα σου ή στον εργασιακό σου χώρο, όπου μπορούν να συμβαίνουν διάφορα περίεργα και σπαστικά, όπως καθυστερήσεις, αλλαγές στον προγραμματισμό, ακόμα και μια ασυνεννοησία με άτομα που συνεργάζεσαι που εντείνει την ανασφάλεια. Ένας άλλος τομέας που θέλει προσοχή είναι αυτός της υγείας σου, που χρειάζεται ουσιαστική φροντίδα, με σωστή διατροφή, χρόνο για ξεκούραση αλλά και ψάξιμο τυχόν ενοχλήσεων με ειδικούς, αποφεύγοντας να κάνεις μόνος σου τον γιατρό. Το Παρασκευοσαββατοκύριακο με την τριπλή σύνοδο Ήλιου-Άρη-ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό είναι επίσης απαιτητικό σε θέματα καθημερινότητας και δουλειάς, οπότε χρειάζεται να θέσεις προτεραιότητες και να ελέγξεις το στρες για να μπορέσεις να ανταποκριθείς, αντί να τσαντίζεσαι με το κάθε τι. Η είσοδος όμως της Αφροδίτης στον Τοξότη (7/10) ανεβάζει τη σεξουαλική διάθεση, ζητώντας μεγαλύτερη «εγγύτητα» με τον άνθρωπό σου, γεγονός που λειτουργεί ως το καλύτερο αντίδοτο στο άγχος!

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)


Το focus αυτή την εβδομάδα είναι στα αισθηματικά σου, με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό (6/10) να σε καλεί να κάνεις κινήσεις αν είσαι μόνος, αποδεχόμενος προτάσεις για εξόδους, ψάχνοντας το περισσότερο με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν για να βρεις αυτό που κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά. Αν είσαι σε σχέση θα υπάρχει η διάθεση να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά, όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο να προκληθεί μια ένταση αυτές τις μέρες ή να βγουν ζήλιες και απωθημένα που σέρνονταν από καιρό. Καταστάσεις από το παρελθόν που δεν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν μπορεί να επανέλθουν, βάζοντάς σε στη διαδικασία να αξιολογήσεις την ποιότητα της προσωπικής σου ζωής. Μην ξεχνάς ότι ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος και μάλιστα το τελευταίο τριήμερο της εβδομάδας θα συμμετέχει σε σύνοδο με τον Ήλιο και τον Άρη στον Ζυγό, δημιουργώντας συνθήκες που δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα, με τους τσακωμούς να μη λείπουν, αν νιώθεις ότι περιορίζεσαι (2ο δεκαήμερο). Για τους ελεύθερους μπορεί να λειτουργήσει «ερεθιστικά» με την καλή έννοια, ανεβάζοντας την έξαψη σε νέες γνωριμίες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη (7/10) σε κάνει άλλωστε πιο επιθυμητό, εκδηλώνοντας παράλληλα με μεγαλύτερη θέρμη το συναίσθημά σου.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)


Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό (6/10) δημιουργεί συναισθηματικές αναταράξεις εξαιτίας θεμάτων που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή τα άτομα με τα οποία συμβιώνεις, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο. Ένα πρόβλημα που «σκάει» αυτές τις μέρες, π.χ. θέμα υγείας δικό σου ή ενός αγαπημένου προσώπου ή κάποια άλλη πιεστική συνθήκη, σχετική και με τα περιουσιακά, ή κάτι πιο πρακτικό όπως μια μετακόμιση, βγάζουν ένταση, στρες και μια αίσθηση αδυναμίας να αντιμετωπίσεις τα πράγματα σωματικά και ψυχολογικά. Το σημαντικό είναι να αποφύγεις να μπεις στη διαδικασία επιθέσεων, καβγάδων, ανταπαντήσεων κ.ο.κ, αφού το μόνο που θα καταφέρεις είναι να «αδειάσεις» και άλλο ενεργειακά, πράγμα ανώφελο. Ίσως πάλι το μυαλό σου γυρίζει διαρκώς στο παρελθόν, σε καταστάσεις που σε στιγμάτισαν ή σου έδωσαν μια γεύση ματαίωσης, ενώ ένα ζήτημα που επανέρχεται εκ νέου στο προσκήνιο προς το τέλος της εβδομάδας, με τη σύνοδο Ήλιου-Άρη-ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό, δημιουργεί once more αναταράξεις με τα κοντινά σου άτομα. Συμμάζεψε τα νεύρα σου και απόφυγε λόγια που πληγώνουν. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη (7/10) σε προτρέπει να κοιτάξεις λίγο τον εαυτό σου, βρίσκοντας χρόνο για σένα και την υγεία σου μέσα στην καθημερινότητα.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)


«Υπ’ ατμόν» και εν μέσω κινητικότητας στο επικοινωνιακό κομμάτι αναφορικά με τα επαγγελματικά και τα μελλοντικά πλάνα για τις σπουδές σου, σε βρίσκει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό (6/10), που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Ψάχνεσαι γύρω από ένα νέο πρόγραμμα σπουδών, σεμιναρίων, πιστοποιήσεων, καινούργιων προτάσεων/πρότζεκτ στη δουλειά, συζητώντας και μελετώντας τα δεδομένα σου, όμως δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια στον αρχικό προγραμματισμό, καθώς διανύουμε περίοδο ανάδρομου Ερμή. Αυτό δεν σημαίνει πως «θα καταθέσεις τα όπλα» υπό τον φόβο των αναποδιών, αλλά αναποδιές θα υπάρξουν και οφείλεις να το έχεις υπόψη σου για να μη στεναχωριέσαι άδικα. Προς το τέλος της εβδομάδας αυτή η αίσθηση θα ενταθεί και μπορεί να βγάλει νεύρα, εξαιτίας της τριπλής συνόδου Ήλιου-Άρη-ανάδρομου Ερμή (2ο δεκαήμερο) που προκαλεί συναισθηματικά ups and downs και προβλήματα σε συσκευές, μετακινήσεις, ταξίδια και συμφωνίες. Ο εκνευρισμός σε κάνει απερίσκεπτο στην οδήγηση και στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι, φέρνοντας πιθανές παρεξηγήσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη (7/10) «σου πάει πολύ» στα ερωτικά, ανεβάζοντας τη διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες, με τη γοητεία σου να μην περνά τώρα απαρατήρητη.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)


Τα θέματα των οικονομικών σου αφορά η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Τετάρτη στον Ζυγό, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο. Ίσως επεξεργάζεσαι ιδέες και σχέδια για να κάνεις μια νέα αρχή με κάτι δικό σου επιχειρηματικά και ψάχνεσαι στο κομμάτι της χρηματοδότησης. Πιθανόν να σε απασχολούν και ζητήματα αγοραπωλησιών ακινήτων ή μεταβιβάσεων εξαιτίας και των πρόσφατων ευνοϊκών ρυθμίσεων και χρειάζεται να συμβουλευτείς τα κατάλληλα άτομα προτού πάρεις τις όποιες αποφάσεις σου. Και σίγουρα δεν πρέπει να βιαστείς να προχωρήσεις, καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος, φέρνοντας εμπόδια αλλά και ανατροπές, γι’ αυτό οργάνωσε προσεκτικά τις κινήσεις σου. Η υλική ασφάλεια είναι για σένα πολύ σημαντική και μπορεί να επηρεάσει και το συναίσθημά σου αν κάτι πάει off. Προς το τέλος της εβδομάδας με τη σύνοδο Ήλιου-Άρη-ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό (2ο δεκαήμερο) μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με το ταίρι σου και λόγω οικονομικών διαφορών, με διάθεση ανταγωνισμού και επιβολής των θέλω σου στην άλλη πλευρά, ενώ ίσως προκύψουν απρόοπτα έξοδα και «τρεχάματα» σε σχέση με αρρύθμιστες εκκρεμότητες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη (7/10) σου βγάζει την διάθεση να ασχοληθείς με τον χώρο του σπιτιού σου, ώστε να νιώθεις μεγαλύτερη άνεση και θαλπωρή.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)


Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας που φιλοξενεί μια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (6/10), η οποία βγάζει αρκετά «νεύρα» εξαιτίας της συνόδου με τον Άρη και της συμμετοχής του Ουρανού, με το 2ο δεκαήμερο να επηρεάζεται περισσότερο. Αισθάνεσαι ένταση και το ίδιο εισπράττεις και από τους γύρω σου, οι οποίοι εμφανίζονται με αυξημένες απαιτήσεις και αυτό αφορά τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Πιθανότατα να ξυπνούν τώρα και παρελθοντικές μνήμες από δύσκολες καταστάσεις που έχουν «γράψει» μέσα σου ψυχολογικά, ωστόσο αυτό το φεγγάρι μπορεί μακροπρόθεσμα να σε βοηθήσει να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου, αν και προς το παρόν φαίνεται να σε αναστατώνει περισσότερο. Είναι σημαντικό αυτές τις μέρες να φροντίζεις την υγεία σου και να βρίσκεις χρόνο μέσα στη μέρα αποκλειστικά για σένα. Το Παρασκευοσαββατοκύριακο σχηματίζεται και η σύνοδος Ήλιου-Άρη-ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου (2ο δεκαήμερο) μια συνθήκη που ενώ σε γεμίζει άφθονη ενέργεια για να κυνηγήσεις τους στόχους σου, παράλληλα ευνοεί τις «ταλαιπωρίες» σε θέματα επικοινωνίας και διαδικτύου, με τις παρεξηγήσεις να προκύπτουν εύκολα, οπότε… ψυχραιμία. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη (7/10) είναι βοηθητική για το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)


Τα «κουράγια» σου, σωματικά και ψυχολογικά, μπορεί να νιώσεις ότι σε «εγκαταλείπουν» κοντά στη Νέα Σελήνη στον Ζυγό (6/10) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο. Πρέπει να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί και να αποτραβηχτεί για λίγο από την ένταση της καθημερινότητας. Το συνεχές τρέξιμο σε τραβάει μακριά από το κέντρο σου και «βραχυκυκλώνει» το ένστικτό σου για το τι πραγματικά έχεις ανάγκη, με αποτέλεσμα να γυρίζεις σαν το χάμστερ στον τροχό, με τις ισορροπίες να πάνε περίπατο. Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες προληπτικές εξετάσεις; Τα τσιγάρα συνεχίζουν χωρίς σταματημό; Μήπως η σαλάτα, τα φρούτα και το υγιεινό φαγητό αποτελούν άγνωστες λέξεις για σένα, με τη γνωστή δικαιολογία «δεν προλαβαίνω αφού»; Αυτό το φεγγάρι σε καλεί να πάρεις αποφάσεις, εγκαινιάζοντας μια ποιοτικότερη ζωή που σε κρατά υγιή. Δεν αποκλείεται παράλληλα να έρθεις αντιμέτωπος με ένα παρασκήνιο στη δουλειά και να πρέπει να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που σε διαβάλουν και σε κουτσομπολεύουν. Οι τρεις τελευταίες μέρες της εβδομάδας είναι πιο ευαίσθητες, εξαιτίας της τριπλής συνόδου Ήλιου-Άρη- ανάδρομου Ερμή (2ο δεκαήμερο) που βγάζει εσωτερική ένταση εξαιτίας συμπεριφορών στα εργασιακά ή λόγω καταπιεσμένων θεμάτων από το παρελθόν που ανακινούνται, φορτίζοντάς σε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)


Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στα μέσα της εβδομάδας (6/10) αφορά τους στόχους, τη συλλογική δουλειά και την κοινωνική σου ζωή, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο. Σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις σχέδια για το μέλλον και να ψάξεις τα κατάλληλα άτομα που θα σε βοηθήσουν να τα υλοποιήσεις, λειτουργώντας ως ομάδα για να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα. That being said, μην ξεχνάς ότι βρισκόμαστε σε περίοδο ανάδρομου Ερμή, άρα δεν πρέπει να βιάζεσαι να προχωρήσεις άμεσα σε νέα ξεκινήματα, αφιερώνοντας τώρα χρόνο κυρίως για την «κουζίνα» του πράγματος. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει και μια ένταση ή αποκάλυψη/συνειδητοποίηση για μια σχέση προσωπική, φιλική ή επαγγελματική. Σε συνδυασμό και με τη σύνοδο Ήλιου- Άρη-ανάδρομου Ερμή (2ο δεκαήμερο) το Παρασκευοσαββατοκύριακο μπορεί να προκύψουν θέματα στην επικοινωνία, με τις παρανοήσεις να οδηγούν σε παρεξηγήσεις Μη σπαταλήσεις όμως τον χρόνο σου σε αδιέξοδο «πινκ-πονκ», λήγοντας καλύτερα το όποιο θέμα εν τη γενέσει του. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη (7/10) σου χαρίζει περισσή γοητεία που αβαντάρει το ερωτικό παιχνίδι, αλλά και την αρμονία μέσα στη σχέση σου.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)


Τα επαγγελματικά βρίσκονται στο επίκεντρο και αυτή τη βδομάδα με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό (6/10) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο. «Λογικά» μια Νέα Σελήνη στον οίκο της καριέρας σου θα ήταν κάτι εξ ορισμού θετικό, όμως η συγκεκριμένη είναι λίγο «θυμωμένη», εξαιτίας των δύσκολων όψεων που σχηματίζει με Άρη και Ουρανό. Και μολονότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις όπως μια νέα πρόταση, η πίεση θα είναι μεγάλη και σε πρακτικό και σε ψυχολογικό επίπεδο. Κάποιοι θα αντιμετωπίσουν εμπλοκές με καθυστερήσεις ή δεσμεύσεις, ενώ άλλοι μπορεί να βιώνουν μια στασιμότητα που «σκοτώνει». Πρέπει να θυμάσαι ότι ο Ερμής διελαύνει ανάδρομος στον ίδιο τομέα, άρα οι αναποδιές είναι στο πρόγραμμα, ενώ χρειάζεται παράλληλα να προσέξεις τον τρόπο που μιλάς και συμπεριφέρεσαι με ανωτέρους και συνεργάτες, καθότι στο τέλος της εβδομάδας υπάρχει η τριπλή σύνοδος Ήλιου-Άρη-ανάδρομου Ερμή (2ο δεκαήμερο) που αν και αυξάνει κατακόρυφα τη φιλοδοξία σου μπορεί να βγάλει τάση για νεύρα ή κόντρες στη δουλειά και εξ αντανακλάσεως στα οικογενειακά. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη (7/10) σε καλεί να τα βρεις λίγο με το μέσα σου, ισορροπώντας σε μια περίοδο έντονου στρες.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)


Κάτι καινούργιο γεννιέται σχετικά με το μέλλον των επαγγελματικών σου, των σπουδών και της γενικότερης προοπτικής για τη ζωή σου με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό (6/10), που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο. Νιώθεις ότι χρειάζεσαι καινούργια ερεθίσματα, μια αλλαγή που θα ανοίξει τους ορίζοντές σου. Ίσως σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα κύκλο σεμιναρίων, μια μετεκπαίδευση, ένα μεταπτυχιακό, ακόμα και στο εξωτερικό. Ίσως ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσεις την πατρική εστία, να μετακομίσεις για λόγους δουλειάς, ίσως όμως δεν είσαι ακόμα βέβαιος για το τι ακριβώς θέλεις, οπότε είναι καλό να πάρεις τον χρόνο σου και να σκεφτείς με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Άλλωστε ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε θα υπάρξουν ούτως ή άλλως μικροαναποδιές στα όποια πλάνα, ενώ είναι σημαντικό να μην προτρέχεις στις επαφές με τους άλλους. Ιδιαίτερα το Παρασκευοσαββατοκύριακο μπορεί να δημιουργηθούν ψιλοεντάσεις με φίλους, συνεργάτες και κοντινά σου άτομα λόγω της συνόδου Ήλιου- Άρη-ανάδρομου Ερμή (2ο δεκαήμερο) και καλά θα κάνεις να δείξεις συμβιβαστική διάθεση. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη (7/10) εγκαινιάζει ένα διάστημα που η κοινωνικοποίηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, δίνοντάς σου ευκαιρίες να γνωρίσεις άτομα με τα οποία μιλάτε την ίδια γλώσσα.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)


Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να είσαι προσεκτικός σε οικονομικά ζητήματα και ερωτικές σχέσεις με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό (6/10), ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο. Πιθανόν να αισθανθείς ανασφάλεια ή ανησυχία σχετικά με επενδύσεις, καταθέσεις, δάνεια, διατροφές, παραχωρήσεις, κληρονομικά κ.λπ. ιδίως αν αυτά έχουν σχέση και με άλλους, π.χ. σύντροφο, αδέλφια, ξαδέρφια. Καλό είναι να μη βιαστείς να προχωρήσεις σε κινήσεις που αφορούν υπογραφές, συμβόλαια και νέες συμφωνίες μιας και ο Ερμής είναι ανάδρομος, ενώ η καχυποψία για τις προθέσεις των υπολοίπων μπορεί να φέρει και εντάσεις καθώς θα πλησιάζουμε στο Σ/Κ λόγω της συνόδου Ήλιου- Άρη- ανάδρομου Ερμή (2ο δεκαήμερο). Προτιμότερο να περιμένεις και να ασχοληθείς με τυχόν απρόοπτα έξοδα που είναι μέσα στο παιχνίδι. Δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρξουν αποκαλύψεις μυστικών ή να ξυπνήσουν απωθημένα πάνω στο σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, ενώ τα οικονομικά μπορεί να αποτελέσουν εστία διαφωνιών και πληγωμένων συναισθημάτων. Η λίμπιντο πάντως θα είναι αυξημένη και οι αδέσμευτοι ειδικά θα είναι «έτοιμοι για όλα». Η Αφροδίτη στον Τοξότη (7/10) βοηθά να γίνεις πιο «ορατός» στα επαγγελματικά, εκπέμποντας και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram