Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (31/7)

Δημοσιεύθηκε 31 Ιουλίου, 2023

Κριός
Τα οικογενειακά θέματα φαίνεται να ενισχύονται και μπορεί να νιώσεις περισσότερη αφοσίωση στο να λύσεις τα προβλήματα. Το ένστικτο σου για επιτυχία είναι ισχυρό και απορροφάς τεράστια ποσότητα ενέργειας από το περιβάλλον σου. Μπορείς να χτίσεις την αυτοπεποίθηση σου και η οργάνωση είναι σε θετική εστίαση. Αργότερα σήμερα οι φιλοδοξίες είναι υψηλές, αλλά μπορεί να προκαλέσουν κάποια ένταση μέχρι να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου. Η τάση να εκφράζεις υπερβολικά μια κατάσταση είναι ένα πιθανό πρόβλημα.

Ταύρος
Είσαι σε εξαιρετική θέση να εξασφαλίσεις ή να οργανώσεις ένα τομέα της ζωής σου σήμερα. Βλέπεις την αξία της προετοιμασίας αυτή τη στιγμή να κοινωνικοποιηθείς ή να επιδιώξεις ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή έργο. Η προθυμία να συζητήσεις τα πράγματα και να βρεις λύσεις σε προβλήματα μπορεί να είναι αξιοσημείωτη τώρα. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να συμβαίνουν πολλά ακριβώς κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων , που μερικές φορές μπορεί να επηρεάσουν τη σαφήνεια και τη σκοπιμότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Το βρίσκεις εύκολο να παραμερίσεις τα συναισθήματα σου για να μπορέσεις να ασχοληθείς με τις δουλειές σου καθώς ξεκινά η μέρα. Μπορεί να έχεις εξαιρετικές ιδέες για επαγγελματικά, οικονομικά ή θέματα υγείας. Επίσης είναι καλύτερο να αφιερώσεις χρόνο για συμπεράσματα, αλλά μπορείς να είσαι παραγωγική στο μεταξύ. Αργότερα σήμερα ωστόσο τα σήματα διασταυρώνονται εύκολα. Οι ανασφάλειες σχετικά με το να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου μπορεί να οδηγήσει σε άβολες καταστάσεις ή ένταση στις σχέσεις σου.

Καρκίνος
Το να κερδίσεις το ενδιαφέρον ή την υποστήριξη άλλων ανθρώπων έρχεται πιο φυσικά απ’ ότι συνήθως, ίσως λόγω του ανοιχτού πνεύματος και της αυτοπεποίθησης σου. Οι αλληλεπιδράσεις σου μπορεί να είναι ευχάριστα πικάντικες και η οικειότητα μπορεί να ενισχυθεί. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να έρθεις σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου και να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Αν και οι ανταμοιβές είναι απίθανο να είναι άμεσες είσαι πολύ χαρούμενη που θα εργαστείς προς ένα μακροπρόθεσμο στόχο.

Λέων
Μπορεί να το βρεις φυσικό να αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και να αναλάβεις ευθύνες σήμερα. Στην πραγματικότητα έχεις τη διάθεση να οργανώσεις ένα τομέα της ζωής σου ή αλλιώς να βρεις τρόπους να κάνεις μια κατάσταση να λειτουργήσει για εσένα. Η διαπραγμάτευση και η συνεργασία με άλλους ιδιαίτερα με αγαπημένα πρόσωπα, έρχονται εύκολα. Οι άνθρωποι είναι δίκαιοι, ειλικρινείς και ανοιχτοί. Είναι μια καλή στιγμή για να εξαλείψεις τις διαφορές ή να αντιμετωπίσεις έργα που μπορεί να ωφεληθούν από μια προσπάθεια συνεργασίας.

Παρθένος
Η διαύγεια είναι μαζί σου καθώς ξεκινάς τη μέρα και οι συζητήσεις είναι αμφίδρομες. Οι άνθρωποι είναι λογικοί και πρόθυμοι να σε συναντήσουν στα μισά του δρόμου. Είναι φυσικό να επιστήσεις την προσοχή σου στην επίλυση προβλημάτων και στην κάλυψη ευθυνών. Μπορεί να είναι μια πολυμήχανη στιγμή όταν αξιοποιείτε στο έπακρο αυτό που έχεις. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να προκληθούν θαμμένα συναισθήματα και ενώ αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό ίσως είναι καλύτερο να τα αντιμετωπίσεις ως μια ευκαιρία να απαλλαγείς από παλιές μνησικακίες.

Ζυγός
Το πρώτο μισό της ημέρας είναι καλό για διευκρινίσεις και ειλικρινείς επικοινωνίες. Το να κάνεις μικρές βελτιώσεις στη ζωή σου ευνοείται ιδιαίτερα σε συναισθηματικό, νοητικό και σωματικό επίπεδο. Η πρακτική νοημοσύνη αυξάνεται και μπορεί να σου αρέσει να κάνεις προϋπολογισμούς, σχέδια και στρατηγικές. Μπορείς να βρεις υποστήριξη σε απροσδόκητα μέρη. Αργότερα σήμερα μια αμφιβολία μπορεί να εμφανιστεί, αλλά μην την αφήσεις να σε παρασύρει. Πιθανότατα θα καταλήξεις σε μια ευρύτερη προοπτική αργότερα και μπορεί να είναι ότι η εστίαση σε ένα ελάττωμα αυτή τη στιγμή είναι τελικά χρήσιμη.

Σκορπιός
Μπορεί να αισθάνεσαι προσγειωμένη σήμερα και να απολαμβάνεις την εστίαση στο να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Η σκέψη σου είναι ρεαλιστική και πρακτική οδηγώντας σε μέτριες, κατάλληλες ενέργειες που σε ωφελούν μακροπρόθεσμα. Η αυτό – έκφραση έρχεται όμορφα. Ακόμα κι έτσι οι άνθρωποι μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε ότι κοινοποιείτε αργότερα σήμερα. Είναι καλύτερο ωστόσο να έχεις κατά νου ότι δε θα ληφθούν όλα με το σωστό τρόπο.

Τοξότης
Ο βηματισμός του εαυτού σου είναι καλός και επιτυχημένος στο πρώτο μισό της ημέρας. Το εκτιμάς όταν οι άνθρωποι είναι δίκαιοι και συνεργάσιμοι. Θα μπορούσες να βιώσεις κάποια μορφή υποστήριξης ή δέσμευσης από την οικογένεια ή που σχετίζεται με τη ζωή σου στο σπίτι τώρα, διεγείροντας μια σταθερή επιθυμία να σχεδιάσεις και να εργαστείς με μεγαλύτερο ενθουσιασμό για την επίτευξη των στόχων σου. Η ατρόμητη αντιμετώπιση συναισθηματικών ζητημάτων μπορεί να είναι ισχυρή και είναι αποτελεσματικά αρκετά πρακτική, βοηθώντας σε να προσεγγίσεις τη ζωή σου με ισορροπία.

Αιγόκερως
Θα μπορούσες να είσαι ενθουσιασμένη που θα σημειώσεις πρόοδο σε έργα αγαπητά στην καρδιά σου και με περισσότερη σημασία είσαι όλο και πιο αφοσιωμένη. Οι μεταφορές νωρίς σήμερα ενισχύουν τις επικοινωνίες και τα συστήματα μεταφοράς σου. Η επιρροή και οι δυνάμεις πειθούς σου ενισχύονται και οι σχέσεις σου είναι ταυτόχρονα εμπνευσμένες και πρακτικά υποστηρικτικές. Αόριστες απογοητεύσεις από το παρελθόν σου ή αισθήματα ενοχής έχουν τον τρόπο τους να σε κυνηγούν καθώς η μέρα προχωρά.

Υδροχόος

Η ταξινόμηση ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου νωρίς σήμερα. Είναι εύκολο να αφήσεις στην άκρη δύσκολα ζητήματα και να ολοκληρώσεις τη δουλειά σου. Είσαι σε καλή θέση για να αξιολογήσεις την πρακτική αξία των πραγμάτων και η επιχειρηματική σου αίσθηση είναι ιδιαίτερα έντονη. Ο ενθουσιασμός και η προθυμία να εργαστείς για να πετύχεις τις επιθυμίες σου επηρεάζουν θετικά το εισόδημα, την εργασία ή την υγεία σου. Καθώς η μέρα προχωρά ωστόσο δεν είναι τόσο απλό να παίρνεις αποφάσεις.

Ιχθύες
Τα μοναδικά σου προσόντα ή η αφοσίωση σου είναι στο επίκεντρο και πιο αισθητά καθώς ξεκινάς τη μέρα. Η σύνδεση ιδεών και αρχών επίσης μπορεί να είναι ισχυρή. Αισθάνεσαι πιο αισιόδοξη για μια εκκολαπτόμενη φιλία ή ένα δημιουργικό έργο. Μπορεί να υπάρχουν ευχάριστες ευκαιρίες για δημιουργική παραγωγικότητα και ουσιαστικές σχέσεις. Ευτυχώς είναι φυσικό να προσεγγίζεις τον κόσμο σου με ισορροπημένο τρόπο. Καθώς η μέρα προχωρά ωστόσο οι επικοινωνίες μπορούν να γίνουν αρκετά περίπλοκες.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram