Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (30/7)

Δημοσιεύθηκε 30 Ιουλίου, 2023

Για τους Κριούς, ψάξτε σήμερα για καταστάσεις οι οποίες βασίζονται σε γερά υλικά, θεμέλια και βιώματα του παρελθόντος. Η αντικειμενική ματιά είναι απαραίτητη για να βοηθηθείτε στο δρόμο που έχετε επιλέξει να ακολουθήσετε.        

Για τους Ταύρους, εκ φύσεως έχετε την ικανότητα να εστιάζετε στη πρακτική πλευρά των καταστάσεων και να κάνετε γειωμένες σκέψεις και δράσεις. Σήμερα και αύριο σας δίνεται η ευκαιρία να έχετε απολαβές μέσα από αυτή τη συγκεκριμένη διαδικασία.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους Διδύμους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να εκτιμήσετε σωστά τις καταστάσεις οι οποίες είναι κινητοποιημένες και σας ενδιαφέρει να προχωρήσουν άμεσα. Η σκληρή δουλειά θα είναι παρούσα ωστόσο αν είστε εστιασμένη/ος σε αυτό που σας λέει η καρδιά σας είναι σίγουρο πως όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.   

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη απέναντί σας επηρεάζει ιδιαίτερα τομείς της ζωής σας στους οποίους συνδέεστε με άλλους ανθρώπους. Η διαθεσιμότητά σας και η προθυμία σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση των καταστάσεων.

Για τους Λέοντες, καθημερινά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και αύριο ζητώντας να τα οριοθετήσετε βάσει των πραγματικών αναγκών σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας και μην φορτωθείτε έξτρα υποχρεώσεις τις οποίες θα δυσκολευτείτε να τις ολοκληρώσετε.

Για τους Παρθένους, σε μια δημιουργική πορεία μπορείτε να μπείτε αυτή τη στιγμή και να κάνετε νέα βήματα μπροστά σε κάτι που επιθυμείτε και είναι δικό σας δημιούργημα. Επενδύστε ενέργεια και χρόνο προς αυτή τη κατεύθυνση ανεξάρτητα τις ευθύνες και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις που ταυτόχρονα έχετε.   

Για τους Ζυγούς, είναι αλήθεια πως σκέφτεστε και νοιάζεστε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν ωστόσο αυτή τη στιγμή τα πλανητικά δρώμενα σας καλούν να σκεφτείτε με κέντρο εσάς. Η υπευθυνότητά σας θα πρέπει να είναι προς καταστάσεις που αφορούν εσάς. Σε προσωπικά θέματα είτε αφορούν την εργασία σας είτε το προσωπικό σας τερέν θα βοηθηθείτε στο να βρεθούν οι κατάλληλες ισορροπίες.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα και αύριο οι πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν να εστιάσετε σε πρακτικά ζητήματα κυρίως με σκοπό την καλύτερη ισορροπία σε ψυχικό επίπεδο. Αυτό δεν αποκλείει την παρουσία σκέψεων οι οποίες μπορεί να σας αγχώσουν ή να νιώσετε ένα είδος περιορισμού ωστόσο αυτή η διαδικασία θα είναι εντέλει λυτρωτική.

Για τους Τοξότες, η ανυπομονησία ενδέχεται να είναι παρούσα σήμερα και αύριο ζητώντας να δείτε τα αποτελέσματα που προσδοκάτε άμεσα. Θα μπορούσε και να συμβεί, ωστόσο η διαδικασία ωρίμανσης είναι συγκεκριμένη οπότε αν κάτι δεν ολοκληρώνεται είναι επειδή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που συνδέονται με την προβολή σας. Ο στόχος είναι κυρίως οι σχέσεις και η σύνδεσή σας με το περιβάλλον γύρω σας. Νέοι τρόποι και ιδέες θα έρθουν για να μπορέσετε να προωθήσετε τις σκέψεις και τα ταλέντα σας στον έξω κόσμο.

Για τους Υδροχόους, διάφορες σκέψεις έρχονται στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες με σκοπό να βρείτε τρόπο να τις εκφράσετε με συγκεκριμένες πλαισιωμένες δράσεις. Καταλυτικές ημέρες για κάποιου είδους ξεκαθάρισμα που κάνετε αυτή τη στιγμή. Σκεφτείτε απόλυτα αντικειμενικά πριν προβείτε σε τελικά συμπεράσματα.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και αύριο σας βοηθούν να αξιολογήσετε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες γύρω σας. Μία διαδικασία ιδιαίτερα ευεργετική κυρίως σε ότι αφορά γειωμένες καταστάσεις και σχέδια τα οποία αντικειμενικά μπορούν να προχωρήσουν.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram