Ζώδια : Ημερήσιες Προβλέψεις (29/9)

Δημοσιεύθηκε 29 Σεπτεμβρίου, 2021

Κριός
Επειδή όλα μόνη σου δεν μπορείς να τα κάνεις, όσο κι αν θα το 'θελες, προσπάθησε να αγγαρέψεις και κανέναν άλλο, κι ας μην βγουν τέλεια.

Ταύρος
Η Τετάρτη είναι μια παραγωγική μέρα που, εάν την χρησιμοποιήσεις σωστά, μπορείς να ξεμπερδεύεις με πολλές εκκρεμότητες που είχαν μαζευτεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Σήμερα είναι μια μέρα που αξίζει να κάνεις κάτι καλό για σένα. Μια ωραία βόλτα στην εξοχή, μια βόλτα στα μαγαζιά, μια έξοδο για φαγητό με το αμόρε, κάτι που θα σε χαροποιήσει τέλος πάντων.

Καρκίνος
Άλλαξε λίγο κι ο καιρός, κι όσο να 'ναι «σηκώνει» καλέσματα με τα πολύ δικά σου άτομα στο σπίτι για να απολαύσουν την μοναδική μαγειρική σου!https://d-34142162631687987909.ampproject.net/2109102127000/frame.html

Λέων
Μη «λογοκρίνεις» τον εαυτό σου επειδή λες τα πράγματα ως έχουν σε μια συνεργασία και ο άλλος «μουτρώνει». Ενήλικοι άνθρωποι είστε.

Παρθένος
Ποιος ο λόγος να παρατείνεις ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να είχε λυθεί, μόνο και μόνο για να πάρεις την ικανοποίηση του «σ'τα 'λεγα εγώ»; (Επικίνδυνα) Παιδιαρίσματα.

Ζυγός
Τα κολλήματα στα ερωτικά φέρνουν (μοιραία) και απογοητεύσεις όταν δεν καταλαβαίνεις πότε πρέπει (επιτέλους) να ξεκολλήσεις!

Σκορπιός
Σήμερα δουλεύεις μάλλον καλύτερα μόνος σου ή μακριά από το γραφείο π.χ. με τηλεργασία, μιας και το σώμα σου θέλει άλλους «ρυθμούς».

Τοξότης
Today κανόνισε κάτι ευχάριστο με φίλους, όπως ένα φαγητό, μια βόλτα στην Ακρόπολη, ένα σινεμαδάκι κ.λπ. Δεν έχει σημασία τι, απλά μην κάτσεις μέσα.

Αιγόκερως
Μην περιμένεις (αιωνίως) από τους άλλους να καλύψουν τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Δεν πρόκειται. 

Υδροχόος
Έχεις ακούσει πως όταν κάποιος θέλει κάτι πάρα πολύ, υπάρχει και ο τρόπος να το αποκτήσει. Δεν μένει παρά να ψάξεις να τον βρεις λοιπόν!

Ιχθύες
Αν μπορείς να κοιμηθείς λίγο παραπάνω ή να το πάρεις όλο λίγο πιο χαλαρά σήμερα κάν' το γιατί το χρειάζεσαι οργανικά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram