Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (29/7)

Δημοσιεύθηκε 29 Ιουλίου, 2023

Κριός
Είσαι σε καλή θέση να συνδεθείς με τους άλλους και να επιδιώξεις δημιουργικά εγχειρήματα. Σε ενδιαφέρει το να επικεντρωθείς σε ένα παλιό έργο ή ακόμα και σε μια σχέση. Η Σελήνη περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον τομέα της περιπέτειας σου, εμπνέοντας σε να φτάσεις σε νέα επίπεδα. Αυτή μπορεί να είναι μια μέρα που αναζητάς κάποια επιπλέον συναισθηματική διέγερση. Είναι βέβαιο ότι θα ταρακουνήσεις λίγο τα πράγματα ώστε η ζωή σου να μη γίνει βαρετή. Διαφωνίες είναι πιθανές αλλά μπορεί να οδηγήσουν σε μερικές χρήσιμες ιδέες.

Ταύρος
Οι σημερινές διελεύσεις σε κρατούν αισιόδοξη και δυναμική. Υπάρχει περισσότερο χρώμα στο συναισθηματικό κόσμο σου και τα συναισθήματα για μια κατάσταση μπορεί να σε εκπλήξουν. Μπορεί να έχεις την επιθυμία να αποδράσεις αργότερα σήμερα. Προσπάθησε να αποφύγεις την αναβλητικότητα καθώς μπορεί να υπάρξει μια σταθερή ευκαιρία για να λύσεις ένα πρόβλημα εάν πειθαρχήσεις τον εαυτό σου και να συγκεντρωθείς σε πρακτικές προτεραιότητες. Η συζήτηση για συναισθηματικά θέματα μπορεί να μην είναι τόσο καλή, μιας και μπορεί να κρίνεις λάθος την πρόθεση του άλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Οι διαφορετικές απ’ ότι συνήθως δραστηριότητες σήμερα μπορεί να είναι διεγερτικές. Αν και οι ανταλλαγές σου είναι συχνά γόνιμες αυτές τις μέρες, μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις αργότερα σήμερα. Απέφυγε το να κάνεις μια σκληρή ή παράλογη παρατήρηση που πιθανά να πληγώσει τα συναισθήματα κάποιου και σκέψου ότι οι άνθρωποι δεν εννοούν απαραίτητα αυτό που λένε αυτή τη στιγμή. Με τη Σελήνη στο 12 ο ηλιακό σου οίκο όλη μέρα δίνεις ωστόσο ιδιαίτερη προσοχή στον εσωτερικό κόσμο σου και ίσως κοιτάξεις πίσω πριν προχωρήσεις.

Καρκίνος
Είσαι επικεντρωμένη στις σχέσεις σου σήμερα και είναι καλή στιγμή να εμπλακείς σε συζητήσεις για στόχους και στρατηγικές. Με λίγα λόγια η Σελήνη σε βγάζει από το καβούκι σου. Ωστόσο η αθόρυβη μελέτη ή έρευνα μπορεί να δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι και ίσως κάποιες μεγάλες ανταμοιβές. Μπορεί να υπάρξουν αντικρουόμενες επιθυμίες αργότερα σήμερα και μπορεί να είναι δύσκολο να ικανοποιήσεις τόσο την ανάγκη σου για απόσυρση όσο και την ανάγκη σου για απόδοση και παραγωγή.

Λέων
Τραβάς την προσοχή τώρα και τείνεις να έχεις μεγαλύτερη προσωπική επιρροή απ’ ότι συνήθως. Η ωριμότητα σου φαίνεται σήμερα και γίνεσαι ο εαυτός σου. Είσαι σε γενικά καλή θέση για να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και περιεκτικά , εάν λάβεις υπόψη την άποψη του συντρόφου σου αυτές τις μέρες. Ωστόσο αργότερα σήμερα και αύριο μπορεί να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς με κοινωνικά ή ρομαντικά προβλήματα στο μυαλό σου. Ταυτόχρονα είναι δύσκολο να κοινωνικοποιηθείς ή να διασκεδάσεις αν παραμελείς τη δουλειά που πρέπει να κάνεις.

Παρθένος
Τα κανάλια έκφρασης μπορεί να είναι ασυνήθιστα αλλά ικανοποιητικά σήμερα. Υπάρχει γενικά καλή ενέργεια μαζί σου για δουλειά και βελτίωση της υγείας σου αυτές τις μέρες. Σίγουρα διασκεδάζεις πολλές νέες ιδέες, μεθόδους ή σχέδια που σε ενθουσιάζουν. Αργότερα σήμερα και αύριο θα μπορούσες να αισθανθείς δυσαρέσκεια με το πως είναι οργανωμένη η ζωή σου αυτή τη στιγμή και μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρεις από που να αρχίσεις να το διορθώνεις. Προσπάθησε να μην επιτρέψεις στους περισπασμούς να μπλέξουν τα συναισθήματα και τα σχέδια σου.

Ζυγός
Η σημερινή διέλευση της Σελήνης σε βάζει σε λειτουργία παρατήρησης. Θα μπορούσες επίσης να αισθάνεσαι λίγο αναστατωμένη αργότερα σήμερα και αύριο. Ίσως θελήσεις να ξεφύγεις από τις ρουτίνες με όποια ευκαιρία μπορείς, όσο κι αν εκφράζεις εσωτερική δυσαρέσκεια, αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που νιώθεις την ανάγκη για κάτι διαφορετικό, αλλά δυσκολεύεσαι να οραματιστείς τι ακριβώς θα ήθελες να αλλάξεις. Μπορεί επίσης να υπάρξει πρόβλημα στην επικοινωνία κυρίως στα θέματα καρδιάς που οδηγεί σε παρεξηγήσεις. Επιδίωξε να είσαι πιο προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου και οι σχέσεις, τα σχόλια και η κοινωνική ζωή μπορεί να αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία απ’ ότι συνήθως. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι περίπλοκες όταν έχουν να κάνουν με συναισθηματικά θέματα αργότερα σήμερα και αύριο. Είναι καλύτερο να καταβάλεις επιπλέον προσπάθεια για να καταλάβεις τους άλλους πριν βιαστείς να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι οι προθέσεις τους είναι κακές. Οι άνθρωποι μπορεί να μην εκφράζονται καθαρά με μια προκλητική όψη του Ερμή με την Αφροδίτη και μπορεί να υπάρξει μια γενική αποσύνδεση μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς.

Τοξότης
Είναι γενικά μια ισχυρή στιγμή για μάθηση κα σύνδεση, αλλά είναι καλύτερο να μην παραλείψεις βήματα σήμερα. Επιδίωξε να είσαι προσεκτική με εκείνα τα πράγματα που απαιτούν την πλήρη προσοχή σου. Τελικά θα νιώσεις πιο ολοκληρωμένη αν δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες ή καθήκοντα που έχεις αγνοήσει. Μπορεί να δίνεις σε άλλους ανάμεικτα σήματα, καθώς από η μια ακούς το μυαλό και από την άλλη τη διαίσθηση σου. Οι απαντήσεις μπορεί ωστόσο να είναι δοκιμαστικές.

Αιγόκερως
Είσαι σε γενικά καλή κατάσταση με εξαιρετικές ιδέες για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με χρήματα, τους πόρους και τον πρακτικό κόσμο σου. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις αργότερα σήμερα και αύριο. Μια αποσύνδεση μπορεί να είναι πιο εμφανής που σχετίζεται με οικογενειακά ή οικονομικά θέματα. Βεβαιώσου ότι συμφωνείς πραγματικά καθώς υπάρχει μια τάση να αντιλαμβάνεσαι διαφωνία ή αποδοκιμασία. Σκέψου ότι οι προσπάθειες που καταβάλλονται για τη βελτίωση της οικιακής και οικογενειακής ζωής μπορεί να έχουν νόημα.

Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις ενθαρρύνουν το να στοχεύσεις σε πιο ασφαλή επίπεδα και να γειωθείς όσο ακριβώς χρειάζεσαι. Ωστόσο δεν θέλεις να προσεγγίζεις τα καθημερινά θέματα με τους ίδιους παλιούς τρόπους. Αργότερα σήμερα και αύριο μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις προς επίλυση, αλλά μπορούν επίσης να προκύψουν εξαιρετικές ευκαιρίες για μάθηση και βελτίωση. Είσαι σε τέλεια φόρμα για να συγκεντρωθείς με κάποιους τρόπους, αλλά οι περισπασμοί είναι άφθονοι από τους άλλους. Ωστόσο θα μπορούσες να βρεις τα κίνητρα να συνδεθείς με κάποιον σημαντικό ή με τα δικά σου ενδιαφέροντα και διαδρομές μάθησης και ανταλλαγής.

Ιχθύες
Η σημερινή Σελήνη σου κεντρίζει την περιέργεια και απολαμβάνεις την καθημερινότητα σου περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Έχεις την τάση επίσης να προσεγγίζεις τα πράγματα με νέους τρόπους προκειμένου να τα διατηρήσεις ενδιαφέροντα. Είσαι αρκετά ευαίσθητη σε ότι συμβαίνει γύρω σου και σε ότι λέγεται αργότερα σήμερα και αύριο. Ίσως είναι καλύτερο να δώσεις στους άλλους το πλεονέκτημα ή και μειονέκτημα της αμφιβολίας. Μπορεί να μην είναι η ιδανική στιγμή για ρεαλιστική σκέψη και επικοινωνία, καθώς οι γραμμές μπορεί να διασταυρωθούν και μπορεί να αισθανθείς ότι κάποιος είναι ανειλικρινής.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram