Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (29/11)

Δημοσιεύθηκε 29 Νοεμβρίου, 2021

Κριός 
Η Δευτέρα έχει αρκετή κινητικότητα και προσφέρεται για να να τακτοποιήσεις δουλειές που αφορούν μεταξύ άλλων και το δημόσιο, π.χ. να βγάλεις κλειδάριθμο, ΤΑΠ από τον Δήμο, να κάνεις ένα πληρεξούσιο κ.λπ., καθώς και για συζητήσεις στα επαγγελματικά.

Ταύρος 
Φιλτράρεις τα πράγματα μέσα από ένα πιο «εσωτερικό πρίσμα», ενώ σκέψεις και συζητήσεις για οικονομικά θέματα, π.χ. γονικές παροχές, μπορούν να σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Το «μπλα μπλα» δουλεύει καλά σήμερα, βοηθώντας σε κάθε είδους επαφές με συνεργάτες και πελάτες στη δουλειά, αλλά και στην ομαλότερη συνεννόηση με τον σύντροφό σου.

Καρκίνος
Η μέρα έχει focus σε πρακτικά και βαρετά που πρέπει να βγουν, τόσο για την δουλειά όσο και για άλλες υποθέσεις, π.χ. συνεννοήσεις με συμβολαιογράφο κ.λπ, η δημιουργικότητα σου όμως βρίσκεται σε οίστρο, βοηθώντας σε ποικιλοτρόπως.https://d-35642750573217228099.ampproject.net/2111060251009/frame.html

Λέων
Με ερωτική διάθεση και όρεξη για φλερτ σε βρίσκει η Δευτέρα, ενώ η ευστροφία σου μπορεί να βοηθήσει, ώστε κάποια επαγγελματικά, επιχειρηματικά ή καλλιτεχνικά σχέδια, να πάρουν τον «δρόμο» τους.

Παρθένος  
Αν ήθελες να κάνεις μια συζήτηση με κάποιον συνεργάτη, φίλο τον σύντροφο σου, με σκοπό να τον φέρεις «στα νερά σου» η Δευτέρα είναι μια καλή επιλογή.

Ζυγός 
Με επικοινωνιακή εγρήγορση υποδέχεσαι τη Δευτέρα, η οποία ευνοεί τις συζητήσεις, τις μετακινήσεις και τις επαφές για τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σου.

Σκορπιός
Αν και το μυαλό σου απασχολούν έντονα διαφορά θέματα που άπτονται των οικονομικών, η μέρα έχει και ερωτικό ενδιαφέρον, με μεγαλύτερο «νοιάξιμο» από τον σύντροφο σου.

Τοξότης
Η Δευτέρα είναι ευνοϊκή για να στείλεις βιογραφικά, να περάσεις από συνέντευξη για δουλειά, να κάνεις συζητήσεις, αλλά και να κλείσεις τυχόν συμφωνίες στα επαγγελματικά. 

Αιγόκερως
Κατάλληλη η Δευτέρα για να κανονίσεις ένα checkup ή να κλείσεις ένα ραντεβού με κάποιον γιατρό για το πρόβλημα που σε απασχολεί, ενώ καλό θα ήταν να βάλεις και κάτι διασκεδαστικό εκτός προγράμματος.

Υδροχόος
Καλή η Δευτέρα, με επικοινωνιακό αβαντάζ που ευνοεί τα συλλογικά πρότζεκτ αλλά και τις συζητήσεις για τα οικονομικά της δουλειάς. Αξιοποίησέ την αναλόγως.

Ιχθύες
Εύνοια σε συνεντεύξεις για δουλειά, καθώς και σε επαφές και συζητήσεις με ανωτέρους και συνεργάτες έχει η Δευτέρα, με το ένστικτο σου να βοηθά στην «αποκωδικοποίηση» και των μη λεκτικών μηνυμάτων.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram