Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (28/4)

Δημοσιεύθηκε 28 Απριλίου, 2022

Κριός

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα διακρίνεσαι από τον δυναμισμό σου , είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και η γνώμη σου είναι ισχυρή και ακλόνητη ! Μέσα από επικοινωνίες, διεκδικείς επιθυμίες που έχουν να κάνουν με τον αισθηματικό ή τον οικονομικό τομέα με αποτέλεσμα την επιτυχία. Μία είδηση θα σου δώσει επαγγελματική σιγουριά και ικανοποίηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά τελικά διαπιστώνεις ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που φαινόταν στην αρχή, γι’αυτό συγκρατήσου! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου να είσαι έτοιμος για εντάσεις! Αντ’αυτού, εκμεταλλεύσου την ενέργεια σου, στην κρεβατοκάμαρα με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα είσαι αρκετά δυναμικός και με αυτοπεποίθηση κι αυτό θα φέρει θετικά αποτελέσματα! Οικονομικά δρας απερίσκεπτα και ξοδεύεις επιπόλαια, οπότε καλύτερα όχι σημαντικές αγορές σήμερα!

Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα χρησιμοποίησε τα εκφραστικά σου μέσα για να πετύχεις ακόμα και την πιο βαθιά σου επιθυμία. Ο λόγος σου σε καθιστά γοητευτικό και μαγνητίζει τους γύρω σου. Είσαι ο πρωταγωνιστής των ημερών όπου πολλές αλλαγές αναμορφώνονται τώρα στην ζωή σου! Ο προγραμματισμός μίας μετακίνησης είναι μέσα στις τάσεις της ημέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα φερθείς μάλλον άστατα, αλλά και ουτοπικά στον έρωτα! Αν κάνεις μία νέα γνωριμία, θα ενθουσιαστείς πολύ εύκολα, αλλά στο τέλος της ημέρας, αναμένεται να σου δείξει άλλο πρόσωπο και να αλλάξεις γνώμη! Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να κάνεις συνεχώς αυτό που λέει ο σύντροφος σου και να συνεχίζεις να στηρίζεις και τις δικές σου ανάγκες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, νιώθεις ότι δεν έχεις ενέργεια και ότι σε χαρακτηρίζει έλλειψη συγκέντρωσης! Οικονομικά, εκεί που δεν το περιμένεις, τα έσοδα σου αυξάνονται!

Δίδυμοι

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα το μυαλό σου γυρνάει σε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα και πολύ πιθανό να πάρεις ικανοποίηση. Ένα μήνυμα, που έρχεται με παρασκηνιακό τρόπο, σου δίνει χαρά. Επιπλέον, αυτή την ημέρα υπάρχουν οι ευκαιρίες συζητήσεων και επαφών στα επαγγελματικά σου για μετέπειτα σχέδια τα οποία θα σου προσφέρουν και μία σημαντική οικονομική απολαβή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δυσκολεύεται να σε πλησιάσει συναισθηματικά, κυρίως λόγω της φαινομενικής ψυχρότητας σου και της τάσης σου για φυγή και ανεξαρτησία. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι ευγενικός, ρομαντικός και γλυκός και θα υπάρξουν σίγουρα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές, ιδίως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, τραβάς το ενδιαφέρον με τις υπέροχες ιδέες σου και προοδεύεις! Μην ξοδεύεις χρήματα αλόγιστα, διότι στο τέλος θα εκτεθείς!

Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα ο φιλικός σου κύκλος βελτιώνεται κατά πολύ και αυτό χάρη σε σένα, είτε μέσω σημαντικών νέων γνωριμιών, είτε μέσω ουσιαστικών συζητήσεων. Μεγαλεπήβολα όνειρα, πραγματοποιούνται! Η στήριξη που δέχεσαι από τα άτομα του στενού περιβάλλοντος (σύντροφο, συνεργάτες, οικογένεια) σε κάνουν να νιώθεις ότι μπορείς να κινήσεις γη και βουνά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα μεγάλο ουσιαστικό βήμα, με τον σύντροφο σου και ουσιαστικές συζητήσεις που θα φέρουν οφέλη στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος έχεις αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις και θαυμαστές! Ωστόσο, ακόμα κι αν έρθεις πιο κοντά με κάποιο πρόσωπο σήμερα, έχεις την τάση να αισθάνεσαι ανώτερος και έτσι, είσαι απόμακρος συναισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, η επιτυχία είναι δεδομένη, σε οποιαδήποτε δράση ή απόφαση σου! Εύνοια επίσης θα υπάρχει και στις οικονομικές σου συναλλαγές!

Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα χρησιμοποίησε το επικοινωνιακό σου ταλέντο ώστε να κερδίσεις επαγγελματική εύνοια που αξίζεις! Δέχεσαι ευκαιρίες κοινωνικής καταξίωσης, είσαι αγαπητός στο περιβάλλον σου και τώρα μπορείς να βάλεις τις βάσεις για την ολοκλήρωση στόχων που είναι σημαντικοί για το μέλλον σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να οργανώσεις και ζητήματα που αφορούν την φυσική σου κατάσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αντέχεις πια την κτητικότητα και την ζήλια του συντρόφου σου! Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην χαλάς την αισιόδοξη ατμόσφαιρα, εξαιτίας ενός ανούσιου καυγά! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις σήμερα να το γλεντήσεις και καλά θα κάνεις! Φλερτάρεις, γνωρίζεις καινούργιο κόσμο, βγαίνεις και χορταίνεις κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε ετοιμότητα για να διαχειριστείς κάθε πρόκληση! Η μέρα ευνοεί τις διαπραγματεύσεις και την επίλυση καταστάσεων του παρελθόντος. Στα οικονομικά σου έχεις σημαντική άνοδο

Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα ήρθε η στιγμή για να αλλάξεις τα πάντα στη ζωή σου, να κάνεις την επανάσταση σου συνετά και όπως πρέπει, πετυχαίνοντας τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Φρόντισε να έχεις την αισιοδοξία σου ως σύμμαχο σε κάθε σου κοινωνική επαφή. Κάποια νέα που θα λάβεις σήμερα στα αισθηματικά σου θα σου δώσουν σιγουριά, τόνωση και θα σε ικανοποιήσουν στο έπακρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις δεσμευμένος, απολαμβάνεις την σεξουαλική ζωή με τον σύντροφο σου, αλλά επιπλέον πιθανόν να σε διακατέχει μια έντονη ανασφάλεια που μεταφράζεται σε ζήλια και κτητικότητα. Αν είσαι ελεύθερος και έχεις ήδη επενδύσει σε κάποιο πρόσωπο συναισθηματικά, σήμερα ξέρεις και έχεις τον τρόπο για να το γοητεύσεις και να το σαγηνεύσεις

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ξεπερνάς δυσκολίες και καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις ακόμα και σε μεγάλα προβλήματα! Οικονομικές δράσεις και ενέργειες σήμερα, θα έχουν σίγουρα επιτυχία!

Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα βρίσκεις μόνιμες λύσεις σε οικονομικά αλλά και ερωτικά ζητήματα που σε απασχολούσαν καιρό. Χρησιμοποίησε την ισχυρή διαίσθηση σου αλλά και την ερωτική γοητεία σου για να πραγματοποιηθούν ακόμα και οι πιο βαθιές σου επιθυμίες. Επιπλέον με την Σελήνη από το ζώδιο του Κριού η μέρα είναι καλή για να προχωρήσουν και σχέδια σχέσεων και συνεργασιών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος μην χάσεις σήμερα την ευκαιρία για μία νέα σχέση ή μία νέα γνωριμία που υπόσχεται σταθερό μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση της σχέσης ή του γάμου σου! Η τύχη σε βοηθά για ουσιαστική συντροφικότητα και για πλούσιες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, σε εμποδίζουν στην απόδοση σου, η τάση σου για αναποφασιστικότητα και αργούς ρυθμούς! Οικονομικά, είσαι αρκετά επιρρεπής στα έξοδα, λόγω καλοπέρασης!

Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα η συντροφική ζωή βελτιώνεται και αυτό οφείλεται στη σωστή επικοινωνία με το σύντροφο, αλλά και στην ικανότητα σου να γοητεύεις αβίαστα με τον ισχυρό σου λόγο. Σημαντικό είναι επίσης ότι αυτή την μέρα μπορείς πραγματικά να πετύχεις ότι στόχο βάλεις στο μυαλό, αφού η επιμονή και η μεθοδικότητά σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα αισθάνεσαι ότι μιλάς την ίδια γλώσσα με το άτομο που σε ενδιαφέρει και αυτό σας βοηθά και να λύσετε θέματα, αλλά και να περάσετε καλά, κάνοντας κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μία αισθηματική επικοινωνία – συνάντηση με άτομο που γνωρίζεις είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, η επιτυχία είναι εδώ, ενώ οικονομικά, μία λύση έρχεται και σε βγάζει από το άγχος που είχες!

Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα επικεντρώνεσαι στον εργασιακό σου τομέα, διορθώνοντας λάθη αλλά και βελτιώνοντας την απόδοση σου. Καλή εποχή για επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά και για αλλαγές στην εμφάνιση σου. Στα οικονομικά σου θα πάρεις μία σημαντική ανάσα και μπαίνεις σε περίοδο που ανοίγονται πολύ καλές προοπτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε όσο μπορείς μεγάλα λόγια και μεγάλες υποσχέσεις, απλά για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο σου, διότι αυτό θα σε εκθέσει στα μάτια του. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες, θαυμαστές και κατακτήσεις! Η αυτοπεποίθηση σου, είναι στα ύψη και μπράβο σου, όμως μην παρασύρεσαι από υπερβολικές προσδοκίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, καλό είναι να βοηθάς τους άλλους, αλλά χωρίς να γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης! Παρελθοντικά οικονομικά προβλήματα ξεπερνιούνται, με την βοήθεια της τύχης σήμερα!

Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα είσαι ο πλέον κερδισμένος στην ερωτική ζωή. Οι σημαντικότερες αλλά και οι πιο βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, αρκεί να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και αισθάνεσαι. Εκμεταλλεύσου την τύχη σου και πες ναι σε τηλεφωνήματα, ραντεβού και γιατί όχι νέες γνωριμίες. Θα χρειαστεί μόνο αυτή την ημέρα να συγκρατήσεις την παρορμητικότητα και την βιασύνη στον τρόπο συμπεριφοράς σου απέναντι στους οικείους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι ιδιαίτερα προστατευτικός και διοχετεύεις τα συναισθήματα σου, σε περιποιήσεις και φροντίδα για τον σύντροφο σου! Συνέχισε έτσι! Αν είσαι ελεύθερος, τείνεις να προσκολλάσαι σε ένα συγκεκριμένο άτομο από το παρελθόν και επιμένεις, ακόμα κι αν δεν ξέρεις σίγουρα κατά πόσο είναι διαθέσιμος για σένα ή αν έχει αισθήματα, ίδια με τα δικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες στις οικονομικές σου υποθέσεις, γι’αυτό σκέψου πριν από κάθε κίνηση σου! Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της εργασίας, αφού η τάση σου για ευθιξία, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα ο χώρος του σπιτιού και της οικογένειας βελτιώνεται χάρη στις γέφυρες επικοινωνίας που τώρα χτίζονται. Το ερωτικό σου παρελθόν σε απασχολεί ξανά, με ευχάριστο τρόπο. Η μέρα είναι κατάλληλη για να λυθούν παρεξηγήσεις αλλά και για να ανοίξεις την καρδιά σου και να ομολογήσεις όλα όσα αισθάνεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι αυθόρμητος, σπιρτόζος, έτοιμος να παίξεις, να κάνεις τα αστεία σου, αλλά και να δημιουργήσεις μία πιο ωραία ατμόσφαιρα στην σχέση σου! Αν δεν έχεις σχέση η μέρα είναι κατάλληλη για φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, είσαι γεμάτος ιδέες και οξυδέρκεια και αποζητάς το ίδιο απ'τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου. Οικονομικά, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες μικρές απώλειες, σήμερα!

Ιχθύες

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, αυτή την Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα είσαι κοινωνικός, ευφυής και ιδιαίτερα δημοφιλής, γεγονός που σε εξυπηρετεί απόλυτα, στο να πετύχεις στόχους και επιθυμίες, με σύμμαχο το κοινωνικό σου περιβάλλον ή τα αδέρφια σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για ταξίδια, συμφωνίες, γνωριμίες, επαφές, προτάσεις … αξιοποιήσε στο έπακρο όλες αυτές τις όμορφες τάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία, τον μαγνητισμό σου αλλά και στο ερωτικό σου ταπεραμέντο αυτές τις μέρες. Στα αισθηματικά ευνοείσαι για ερωτικό ραντεβού και εκπλήρωση μίας επιθυμίας σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, ενδεχομένως να έχεις κάποιες καθυστερήσεις, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι θετικές! Οικονομικά, να αναμένεις κάποια ξαφνικά έσοδα!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram