Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (28/11)

Δημοσιεύθηκε 28 Νοεμβρίου, 2021

Κριός♈

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα γυρνάς την πλάτη σε περιπέτειες και εφήμερες διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι κυρίως σε πρακτικά θέματα! Είναι η ιδανική περίοδος, για διακοπή κακών συνηθειών, έναρξη διατροφής και άσκησης, αλλά και για τακτοποίηση σπιτιού όπως και οργάνωση χρόνου! Δεν σε αφορά πια τίποτα επιφανειακό στην συμπεριφορά των γύρων σου με τους οποίους συναναστρέφεσαι, αλλά μόνο η ουσία μίας συναναστροφής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην προκαλέσεις ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού σήμερα, λόγω επαγγελματικής έγνοιας! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου να φλερτάρεις με ένα πρόσωπο, το οποίο όντως ανταποκρίνεται απόλυτα στα γούστα και τα «θέλω» σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, έχεις άψογη απόδοση και επιτυχία! Μία οικονομική λύση έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις και σε απαλλάσσει από ένα μεγάλο άγχος!

Ταύρος♉

Γενικά

Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα θα είναι σίγουρα εποικοδομητική, χαρούμενη, τυχερή και αισιόδοξη! Βάζεις ξανά σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την καλοπέραση σου, προβάλλεις τα ταλέντα σου και φανερώνεις τα συναισθήματα σου γενναιόδωρα και οι άλλοι σε λατρεύουν για αυτήν την προσιτή συμπεριφορά σου και επιδιώκουν να σε έχουν δίπλα τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις θαυμαστές, φλερτ, νέες γνωριμίες και κατακτήσεις, γεγονός που τονώνει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πες όχι στα μεγάλα λόγια, απλά για να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου, διότι δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις πολλά από αυτά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα πρέπει να είσαι πιο υπεύθυνος και ώριμος! Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος σου και ξεπερνάς μεγάλα προβλήματα!

Δίδυμοι♊

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είσαι γλυκός, καλοπροαίρετος και τρυφερός με τους γύρω σου, γεγονός που σε κάνει να κερδίζεις πόντους στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, όπως και στην κοινωνική σου ζωή! Οι άλλοι, σου προσφέρουν απλόχερα την αποδοχή, την συμπάθεια και την αγάπη τους! Σε υποθέσεις που αφορούν σπίτι και οικογένεια, θα έχεις απόλυτη εύνοια και επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις την επιστροφή, από ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο υπερπροστατευτικός με το ταίρι σου, διότι θα νιώσει ότι τον καταπιέζεις και τον πνίγεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρξουν έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια! Στον τομέα της καριέρας να αναμένεις μόνο θετικές εξελίξεις!

Καρκίνος♋

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε σήμερα με ευκολία, θα βελτιώσεις σχέσεις με γείτονες, αδέρφια, αλλά και συγγενείς! Κοινωνικά, θα είσαι πολύ δημοφιλής, περιζήτητος και αξιαγάπητος, αφού μέσα από διαπροσωπικές συναναστροφές και επαφές, πολλά άτομα θα σου εκφράσουν τα πλούσια αισθήματα τους και τις καλοπροαίρετες σκέψεις τους με ποικίλους τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα να επιδιώξεις μία έξοδο ψυχαγωγίας με το άλλο σου μισό και θα δεις ότι με αυτόν τον τρόπο, θα ανανεωθεί η σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα απολαμβάνεις φλερτ και επιπλέον έρχονται νέες γνωριμίες, που θα σε συναρπάσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οι αποτελεσματικές και οξυδερκείς ιδέες σου, θα σου φέρουν μεγάλη χαρά! Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικρές οικονομικές απώλειες, σήμερα!

Λέων♌

Γενικά

Φίλε Λέοντα, σήμερα θα νιώσεις και πάλι σίγουρος για τον εαυτό σου και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με ό,τι μέχρι τώρα έχεις κάνει και πετύχει! Μπορεί ορισμένες στιγμές, να είσαι λίγο παραπάνω πεισματάρης και επίμονος με τους γύρω σου, θέλοντας να αποκτήσεις εσύ το πάνω χέρι και τον έλεγχο και ίσως ο περίγυρος σου να σε παρεξηγήσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, αρπάζεις μία μεγάλη ευκαιρία για μία νέα σχέση πολλά υποσχόμενη, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής και για τον λόγο αυτό, δεν αναλώνεσαι πια σε ανούσια φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία αισθησιακή, ερωτική αλλά και απόλυτα ρομαντική ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πιθανόν να υπάρξει αρκετό άγχος, αφού θα έρθουν κάποιες καθυστερήσεις! Οικονομικά, έρχονται με ποικίλους τρόπους, απρόσμενα έσοδα!

Παρθένος♍

Γενικά

Φίλε Παρθένε, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, θα έχεις σίγουρα μία τυχερή ημέρα, αφού λόγω κάποιων εξελίξεων που θα έρθουν μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, θα νιώσεις ιδιαίτερα χαρούμενος! Προσοχή μόνο στην τάση σου για εγωκεντρισμό και υπερβολικές απαιτήσεις! Αν αποφύγεις αυτήν την συμπεριφορά, θα αποφύγεις παρεξηγήσεις και εντάσεις και θα απολαύσεις με ποικίλους τρόπους την εύνοια της ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην ενθουσιάζεσαι εύκολα με νέες γνωριμίες, διότι πιθανόν να διαπιστώσεις πως τελικά, δεν είναι και ό,τι καλύτερο! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στην τάση σου να είσαι υπερβολικά επιθετικός, εγωιστής και παρορμητικός, για να αποφύγεις εντάσεις με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πες όχι στην ανταγωνιστικότητα, για λόγους επικράτησης! Οικονομικά κάνεις ανούσιες σπατάλες και σχεδόν άμεσα το μετανιώνεις!

Ζυγός♎

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα καλό θα ήταν, να πεις όχι στις πολλές κοινωνικές συναναστροφές, αφού θα είσαι αρκετά ευαίσθητος και ασταθής συναισθηματικά! Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και σε εσωτερική ενδοσκόπηση και κάνε υπομονή! Όπως και να'χει, θα έχεις σίγουρα ένα μήνυμα ή μία είδηση, που θα έρθει παρασκηνιακά και θα ωφελήσει τους μελλοντικούς σκοπούς και τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες τώρα, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής σε εξιδανικεύσεις και ουτοπίες ερωτικές και είναι κρίμα να προσγειωθείς απότομα! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μπλέκεις σε παράλληλες ερωτικές ιστορίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, θα κάνεις κάποια λάθη λόγω έλλειψης συγκέντρωσης! Οικονομικά, η τύχη σου δίνει χαρά, εκεί που δεν το περιμένεις καν!

Σκορπιός♏

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές σου συναναστροφές! Βοηθάς αυτούς που αγαπάς και σου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη τα πρόσωπα που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους! Επίσης, σε βοηθούν σε προσωπικούς στόχους και σκοπούς, είτε έμπρακτα, είτε με ωφέλιμες συμβουλές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές, κυρίως μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ξαφνικές ευχάριστες αλλαγές στην σχέση σου ή εκπλήξεις από το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, εντυπωσιάζεις τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου με τις πλούσιες ιδέες σου! Οικονομικά, μην ξοδεύεις μόνο για να ευχαριστείς τους άλλους!

Τοξότης♐

Γενικά

Φίλε Τοξότη, φρόντισε σήμερα να είσαι προσγειωμένος και ρεαλιστής και όλα θα κυλήσουν θετικά για την ζωή σου! Πιθανόν να αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις την ψυχρή συμπεριφορά κάποιων προσώπων με τους οποίους θα συνομιλήσεις και γι’αυτό ίσως απογοητευτείς! Ωστόσο, κάνε υπομονή και μην προκαλείς παρεξηγήσεις, ώστε να μην χαλάσει η καλή κοινωνική σου εικόνα, γι’αυτό μην το παρακάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα αξιόλογες κατακτήσεις, αλλά και θαυμαστές μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το ταίρι σου σήμερα και είναι σίγουρα η ιδανική ώρα για σταθεροποίηση ή και απόφαση επισημοποίησης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, πετυχαίνεις εκπλήρωση στόχων και σκοπών! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

Αιγόκερως♑

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα θα απολαύσεις περιπέτεια, συναρπαστικές εμπειρίες, διασκέδαση, κοινωνικότητα, καλοπέραση και πετυχημένη κοινωνική ζωή! Ετοιμάσου να διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλου, να κάνεις ωφέλιμες συνομιλίες και να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους! Εκμεταλλεύσου την τύχη και την τύχη που έχεις, κυρίως σε επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για φλερτ, γνωριμίες και γενικά, ερωτικές επικοινωνίες! Έρχονται μηνύματα και τηλεφωνήματα που θα σου δώσουν χαρά και θα αλλάξουν τα δεδομένα σου στην ερωτική ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε νεύρα και τσακωμούς! Είναι κρίμα να σπαταλήσεις μία τόσο θετική ημέρα, σε καυγάδες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανώριμη και επιπόλαιη συμπεριφορά σου, στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα φέρνει απώλειες και ζημιές!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα καταφέρεις να αποκτήσεις ξανά τον έλεγχο και να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση, συναναστροφή και επαφή! Είσαι ικανός, να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα, απλά ορισμένες φορές, είσαι αρκετά καταπιεστικός! Περιόρισε αυτήν την συμπεριφορά σου, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και όλα θα κυλήσουν σωστά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ισχυρή γοητεία και πειθώ σου, θα σε οδηγήσεις στην κατάκτηση του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις ενδυνάμωση συναισθήματος και βελτίωση σεξουαλικής ζωής με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, ξεπερνάς δυσκολίες και προβλήματα! Οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες σήμερα, θα έχουν σίγουρα επιτυχία!

Ιχθύες♓

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα γίνεσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και γοητευτικός στις διαπροσωπικές σου επαφές! Έχεις την τάση την σημερινή ημέρα, να εξαρτάσαι συναισθηματικά απ' την αποδοχή των γύρων σου και προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, γεγονός που το καταφέρνεις με ευκολία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συντροφικότητα και ρομαντισμό! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για έναρξη μίας νέας σχέσης! Πες ναι λοιπόν, σε νέες γνωριμίες, φλερτ και προσεγγίσεις! Θα βγεις κερδισμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, μην έχεις τόσο αργούς ρυθμούς, διότι θα έχεις προβλήματα και καθυστερήσεις! Οικονομικά, μην ξοδεύεις τόσα πολλά για λόγους καλλωπισμού ή ψυχαγωγίας!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram