Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (28/10)

Δημοσιεύθηκε 28 Οκτωβρίου, 2021

Κριός
Χρόνια Πολλά! Η επέτειος του ‘40 έρχεται με καλύτερες προϋποθέσεις για να περάσεις καλά, να βγεις με φίλους, έχοντας ακόμα και ερωτικό χαρακτήρα, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο.

Ταύρος
Χρόνια Πολλά! Η αργία της εθνικής μας εορτής προσφέρεται για μαζώξεις με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για ένα detox στον χώρο του σπιτιού από την περιττή σαβούρα που σου στερεί το peace of mind.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Χρόνια Πολλά! Η πιο καλή μέρα της βδομάδας για να βγεις και να χαρείς με φίλους, συγγενείς και σύντροφο είναι η σημερινή, ενώ αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο ίσως προκύψει και μια νέα γνωριμία στα ερωτικά.

Καρκίνος
Χρόνια Πολλά! Οικονομικό ενδιαφέρον έχει για’ σένα η σημερινή (και η αυριανή) μέρα και προτείνεται για σχετικές συζητήσεις, καθώς μπορεί να προκύψει μια θετικη εξέλιξη ή και μια επωφελής νέα πρόταση στα επαγγελματικά, κυρίως αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.

Λέων
Χρόνια Πολλά! Η επέτειος του «ΟΧΙ» μπορεί να φέρει μια τυχερή νέα γνωριμία που θα σε κάνει να πεις το «ναι» στην ερωτική σου ζωή ή και μια θετική εξέλιξη σε μια επαγγελματική συνεργασία, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο.

Παρθένος
Χρόνια Πολλά! Η αργία της εθνικής μας εορτής είναι σούπερ τόσο για ξεκούραση και φροντίδα του εαυτού σου, όσο και για χαλαρές εξόδους με φίλους ή συνεργάτες από την δουλειά. Η επιλογή δίκη σου.

Ζυγός
Χρόνια Πολλά! Η 28η Οκτωβρίου έχει γιορτινό χαρακτήρα και σε προσωπικό επίπεδο καθώς έρχεται με θετικές προοπτικές για να διασκεδάσεις, να γελάσεις και να απολαύσεις ό, τι σου κάνει κεφι, συνοδεία καλής παρέας. Για το 3ο δεκαήμερο ίσως προκύψει και ένα ενδιαφέρον φλερτ.

Σκορπιός
Χρόνια Πολλά! Αν και αργία, συζητήσεις σχετικές με οικονομικά και επαγγελματικά μπορούν να πάνε καλύτερα σήμερα (και αύριο) και ίσως μάλιστα προκύψει μια θετική εξέλιξη, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο. Ωραία μέρα και για οικογενειακά τραπεζώματα.

Τοξότης
Χρόνια Πολλά! Γιορτάζεις την 28η Οκτωβρίου με περισσότερο κέφι, ενώ μια τυχερή νέα γνωριμία στα ερωτικά ή κάποιο θετικό νέο, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, μπορεί να σε χαροποιήσει ακόμα περισσότερο.

Αιγόκερως
Χρόνια Πολλά! Μια θετική οικονομική ή επαγγελματική εξέλιξη, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, μπορεί να ανεβάσει το mood σου, ενώ είναι καλό να αξιοποιήσεις την σημερινή αργία και για ουσιαστική ξεκούραση.

Υδροχόος
Χρόνια Πολλά! Άνετη και ευχάριστη η επέτειος του «ΟΧΙ» για εξόδους και καλέσματα, ενώ ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο μπορεί να υπάρξει μια εξέλιξη σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση ή και μια τυχερή ερωτική γνωριμία για τους αδέσμευτους.

Ιχθύες
Χρόνια Πολλά! Η πιο καλή μέρα της εβδομάδας τόσο για χαλάρωση και ανάπαυλα από την δουλειά, όσο και για ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους είναι η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου. Προσοχή μόνο σε διατροφικές κραιπάλες.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram