Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (27/9)

Δημοσιεύθηκε 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Κριός

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες προκλήσεις σήμερα όταν σχετίζεσαι με έναν προς έναν.  Μπορεί να μαντεύεις κάποιον, κάτι που  μπορεί να είναι πολύ καλό, καθώς οι άνθρωποι τείνουν να υπερβάλλουν και να χρησιμοποιούν ασυνήθιστους τρόπους για να διεκδικήσουν την προσοχή σου αυτή τη στιγμή. Η Σελήνη διέρχεται στο ζώδιο ακριβώς πίσω από το δικό σου, σηματοδοτώντας μια σύντομη περίοδο ανάπαυσης, προβληματισμού και κάποιου επιπέδου ανωνυμίας.  Αν και θα μπορούσες να αισθανθείς λίγο αμήχανη με τους ανθρώπους γύρω σου, προσπάθησε να αρκεστείς στο να είσαι ανώνυμη, καθώς αυτό μπορεί να σε βοηθήσει μακροπρόθεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Αν είσαι κοντά με άλλους μπορεί να νιώσεις χαμένη μέσα σε ένα πλήθος σε σημεία σήμερα ή σε στιγμές.   Στόχος να αλλάξεις ελαφρώς κατεύθυνση αντί να περιστρέφεσαι στους τροχούς σου.  μπορεί να φαίνεται ότι όλα συμβαίνουν ταυτόχρονα και δεν υπάρχει διακόπτης απενεργοποίησης.  Πάρε μια βαθιά ανάσα, επιβράδυνε λίγο και  μην πετάς κάτι από ιδιοτροπία.  Αν και είναι μια αξιοπρεπής μέρα για την κοινωνική σου ζωή, κάτι μικρό που ακούς μπορεί να είναι υπερβολικό και εφόσον αποφεύγεις να το παίρνεις σοβαρά μπορείς να απολαύσεις τον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείς να  κάνεις αυτό που θέλεις και να παρουσιάσεις τις ιδέες σου. Είναι μια καλή στιγμή για να δείξεις την πιο υπεύθυνη πλευρά σου κυρίως μέσω της εργασίας, των υπηρεσιών ή της ηγεσίας σου. Ωστόσο τα ελαττώματα μιας κατάστασης  φαίνονται μεγαλύτερα ή πιο δυνατά σήμερα και ενώ αυτό μπορεί να είναι λίγο αποθαρρυντικό είσαι σε καλή φόρμα για να εργαστείς σε προβληματικούς τομείς και να ενισχύσεις τη θέση ή τα σχέδια σου. Μην αμφισβητείς την ειλικρίνεια του αγαπημένου σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη,  έχεις πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου.

Καρκίνος

Μια στρατηγική που λειτουργεί καλύτερα σήμερα είναι να επικεντρωθείς σε μικρή πρόοδο παρά σε μεγάλες νίκες. Μπορεί επίσης να σου αρέσει να μοιράζεσαι ιδέες ή τα οράματα σου με άλλους, να διδάσκεις και να μελετάς. Γίνεσαι αρκετά ευεραίσθητη αν νιώσεις πως οι άλλοι επεμβαίνουν στη ζωή σου. Απέφυγε παρόλα αυτά την ένταση στα εργασιακά. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου  είναι αναζωογονητικό και ευχάριστο. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός θαυμαστής αποκαλύπτεται.

Λέων

Ένα αίσθημα δύναμης αισθάνεσαι σήμερα  και είναι εύκολο να βρεις ομοιότητες με κάποιον ή ομοϊδεάτες σου.  Η σημερινή διέλευση της Σελήνης σε ενθαρρύνει να επικεντρωθείς στα μικρά πράγματα και στα χαλαρά άκρα της ζωής σου. Πολλοί περισπασμοί στα εργασιακά δε σου επιτρέπουν να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Ξέρεις ακριβώς τον τρόπο που πρέπει να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου και να γεφυρώσεις αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία προκειμένου να περάσεις καλά.

Παρθένος

Οι συνομιλίες μπορεί σήμερα να σε γοητεύσουν ή να σε βοηθήσουν να οργανώσεις τις σκέψεις σου και να σε οδηγήσουν σε ένα πιο πρακτικό, ρεαλιστικό πνεύμα. Η διατύπωση των σκέψεων σου κυρίως στα εργασιακά έχει θετικά αποτελέσματα. Οι μετριοπαθείς φιλοδοξίες λειτουργούν καλύτερα μέχρι να ξεπεράσεις την αίσθηση της υπερβολής. Πάθος και ρομαντισμός κυριαρχούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτ και νέες κατακτήσεις ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου.

Ζυγός

Οι σημερινές μετακινήσεις ενθαρρύνουν την ιδιαίτερη σκέψη για εποικοδομητικές αναζητήσεις. Η ανάγκη σου να κάνεις check in με τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματα ή τους αγαπημένους σου οφείλεται στη διέλευση της Σελήνης στον τομέα του σπιτιού και της καρδιάς σου. Θετικές αλλαγές στα εργασιακά ευνοούν τα σχέδια σου. Μην απογοητεύεις τον αγαπημένο σου με την απόμακρη στάση σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια παλιά ιστορία επανέρχεται.

Σκορπιός

Στόχος σου είναι να κρατήσεις τα πράγματα απλά και συστηματικά σήμερα για καλύτερα αποτελέσματα. Οι εποικοδομητικές δραστηριότητες ή χόμπι μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου. Τα μπερδεμένα στοιχεία στα εργασιακά φαίνεται να απομακρύνονται καθώς εστιάζεις στους επιτεύξιμους στόχους σου. Μικρές διαφωνίες με τον αγαπημένο σου μπορούν να φέρουν λύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τον εαυτό σου και το φλερτ.

Τοξότης

Η ανάγκη για κάποια κοινή λογική και μια επιθυμία για προγραμματισμό μπορεί να κυριαρχήσει σήμερα. Ακόμα κι αν κάποια πράγματα παραμένουν στον αέρα θέλεις να επικεντρωθείς σ’ αυτά που γνωρίζεις και σε αυτά που είναι βιώσιμα. Στόχος σου επίσης είναι να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και τα εισοδήματα σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου σε ότι σχετίζεται με την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή.

Αιγόκερως

 Τα θετικά σχόλια σήμερα μπορούν να τροφοδοτήσουν τα κίνητρα σου και να κάνεις τα καλύτερα. Ενώ τα συναισθήματα και οι ανάγκες σου έρχονται σε προτεραιότητα μπορεί να νιώσεις πιεσμένη αν χρειαστεί να προσαρμοστείς με κάποιες καταστάσεις στα εργασιακά. Απέφυγε παρεξηγήσεις και εντάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος

Σήμερα είναι ευκολότερο απ’ το συνηθισμένο να  επωφεληθείς από μια πιο οργανωμένη προσέγγιση. Η ανταλλαγή ιδεών, η εκμάθηση και οι καθοδήγηση μπορούν επίσης να είναι αρκετά επιτυχημένες, βοηθώντας σε να αποτοξινωθείς απ’ τις πρόσφατες πιέσεις. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο στα εργασιακά. Απέφυγε τις περίπλοκες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, ακολούθησε τη διαίσθηση και όχι τη λογική σου.

Ιχθύες

Παρακολούθησε προσεκτικά την τάση σου του να θέλεις να κάνεις πάρα πολλά πράγματα και ταυτόχρονα σήμερα. Η παρορμητικότητα με χρήματα, πόρους ή σχέσεις μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Ωστόσο εάν καταφέρεις να  τη διατηρήσεις υπό έλεγχο  μπορείς να κάνεις πιο πετυχημένα βήματα. Οι συμβουλές των φίλων σήμερα είναι πολύτιμες και φέρνουν λύσεις στα συναισθηματικά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram