Ζώδια : Ημερήσιες Προβλέψεις (27/10)

Δημοσιεύθηκε 27 Οκτωβρίου, 2021

Κριός
Έχεις ανάγκη καλλιτεχνικά πράγματα που σε συγκινούν, μουσική, χορό, κινηματογράφο κ.λπ. είτε ως «δημιουργός» είτε ως ακροατής/ θεατής, κάνοντας μια αλλαγή στην ρουτίνα σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος
Ok, σε «τρώει» η ανησυχία για τα οικονομικά, αφού η φάση είναι γενικα δύσκολη, όμως καλύτερα να μην πάρεις σήμερα αποφάσεις για δουλειά και ό, τι αφορά τα χρήματα.

Δίδυμοι
Μην ανακατεύσεις σήμερα την τράπουλα σε δουλειά και προσωπικά, προσπαθώντας να διαβάσεις subtexts που δεν υπάρχουν καν.

Καρκίνος
Για να μην το «κουμπώσεις το χαπάκι», φρόντισε να αλλάξεις μυαλά αναφορικά με διατροφή και άσκηση, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για το ότι έχεις αυτή την δυνατότητα.

Λέων
«Απαγορευμένη αγάπη, καληνύχτα» και μην απογοητεύεσαι αν μια σχέση δεν σου δίνει ό, τι χρειάζεσαι. Επιλογές υπάρχουν.

Παρθένος
Μια αλλαγή στον χώρο του σπιτιού, π.χ. μια καινούργια πινελιά στην διακόσμηση ή και μια μετακόμιση αυτή καθ’ αυτή θα λειτουργούσε ανανεωτικά για την ψυχολογία σου.

Ζυγός
Διαφοροποίησε λίγο το πρόγραμμά σου σήμερα, ώστε να συμπεριλάβεις και μια καλλιτεχνική δραστηριότητα που σου ταιριάζει και σε κάνει να χαλαρώνεις.

Σκορπιός
«Πάρκαρε» λίγο τα πολλά τρεχάματα σήμερα και φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου και την σχέση με το παρεάκι σου.

Τοξότης
«Μετάγγιση» συναισθήματος δεν υπάρχει. Άλλος το νιώθει, άλλος όχι. Αν δεν σας βγαίνει από κοινού «φυσικά»...φιλάκια ρουφηχτά.

Αιγόκερως
Η τακτική της λιγότερης δυνατής ενασχόλησης με πράγματα που δεν σε αφορούν άμεσα στη δουλειά είναι «απαραίτητη» σήμερα. Δεν ξέρω, παίξτο χαζός.

Υδροχόος
Αχ, η αρρώστια σου να ερωτεύεσαι φίλους έχει γίνει μάλλον «χρονία». Λογικό επομένως και το σχετικό παίδεμα.

Ιχθύες
Αν βλέπεις ότι τα μεγαλεπίβολα σχέδια στην δουλειά... «δεν», εξέτασε μήπως είχαν εξ αρχής λανθασμένο σχεδιασμό και διαμόρφωσε άλλη πορεία.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram