Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (26/6)

Δημοσιεύθηκε 26 Ιουνίου, 2023

Κριός
Το τετράγωνο του Ουρανού σήμερα με τον κυβερνήτη σου Άρη πιθανά να φέρει κάποιες ανατροπές που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή. Κάποιες αποκαλύψεις δεν αποκλείεται να σε αναστατώσουν. Xρειάζεται να δείξεις ψυχραιμία. Απόφυγε τις σπασμωδικές αντιδράσεις τόσο στα προσωπικά όσο και στα εργασιακά και μην βιαστείς να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και φρόντισε να εντάξεις στη μέρα σου ευχάριστες δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις.

Ταύρος
Ο Ουρανός από το δικό σου ζώδιο σχηματίζει σήμερα ένα τετράγωνο με τον Άρη και δεν αποκλείεται να νιώσεις μια πίεση σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Όσο κι αν νιώθεις ότι είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στα εργασιακά, κάποιες υποθέσεις σου φαίνεται να απαιτούν την προσοχή σου. Γενικά απέφυγε ξεσπάσματα και συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στο χαρακτήρα σου. Όσο κι αν έχεις την αίσθηση ότι οι άλλοι δε σε καταλαβαίνουν προσπάθησε να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου και να επαναφέρεις την αυτοπεποίθηση σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Σήμερα ο Ουρανός σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο και αυτό πιθανά να φέρει απρόβλεπτα γεγονότα, αποκαλύψεις και να δημιουργήσει εντάσεις. Για το επόμενο διάστημα φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να παραμείνεις πιστή στα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Διατήρησε τη συνέπεια σου στα εργασιακά και μη δίνεις δικαιώματα που θα επηρεάσουν την αξιοπιστία σου. Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή φρόντισε να τις μεταθέσεις για αργότερα.

Καρκίνος
Απρόοπτα έξοδα προβλέπεται να φέρνει το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που θα σου δημιουργήσουν ένταση. Απέφυγε σε κάθε περίπτωση τις παρορμητικές κινήσεις και αγορές που θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση, αλλά και την ψυχολογία σου. Αντιμετώπισε το σαν μια καλή ευκαιρία να αναζητήσεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις στις ήδη τρέχουσες υποχρεώσεις σου, αλλά θα δώσουν και ανάσα στο πορτοφόλι σου. Πολύ σημαντικό ρόλο να θυμάσαι πως θα παίξουν νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σου και θα σε βάλουν στη διαδικασία αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού.

Λέων
Απρόβλεπτα γεγονότα και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές σήμερα πιθανά να παίξουν με τα νεύρα σου, γι’ αυτό σε κάθε περίπτωση φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Η ανυπομονησία ή και η νευρικότητα απέναντι στους άλλους πρέπει να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Θέματα εργασίας, υγείας και υπηρεσιών είναι στην πρώτη σειρά των σκέψεων και προβληματισμών σου τώρα και ίσως θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιες χρήσιμες αλλαγές.

Παρθένος
Η αλλαγή σήμερα απόψεων ή σχεδίων μπορεί να σε αποδιοργανώσει ή και να σε δυσαρεστήσει προσωρινά. Απέφυγε να λάβεις αποφάσεις ή προσπάθησε να μάθεις απ’ τις διαφορές και όχι απλά να αντιδράς σ’ αυτές. Οι εξωτερικές υποχρεώσεις μπορεί να απαιτήσουν προσοχή και ίσως οι φίλοι να χρειαστούν τη βοήθεια σου, ή να μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσεις ή και να συνεργαστείς. Ένα πρόβλημα θαμμένο που έρχεται στην επιφάνεια στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, πιθανά να χρειάζεται ιδιαίτερη και προσεκτική μεταχείριση.

Ζυγός
Η μέρα μπορεί να επισημάνει προβλήματα που οδηγούν σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Θα μπορούσε επίσης να καθυστερήσει την πραγματοποίηση αυτού που προσπαθείς να ολοκληρώσεις τώρα. Μια διαφορά απόψεων με συνεργάτες μην την αφήσεις να δημιουργήσει αποστάσεις ή και παρεξηγήσεις. Ίσως είναι η στιγμή να αναλάβεις την ευθύνη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε μεγαλύτερη προσοχή στα όσα συμβαίνουν γύρω σου και θα καταλάβεις τις αξίες σου.

Σκορπιός
Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα σχέδια για την αντιμετώπιση των υποχρεώσεων σου σήμερα, οι οποίες χρειάζονται ψυχραιμία και πάνω απ’ όλα καλή διάθεση. Η Σελήνη προσεγγίζει και διεγείρει την ανάγκη σου για περιπέτεια, διαφυγή, επέκταση μυαλού και νέες εμπειρίες . Ένα έργο ή μια μελέτη στα εργασιακά μπορεί να φτάνει σε σημείο καμπής ή και αποκορύφωσης αυτή τη βδομάδα, γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα, αποφεύγοντας τις παρορμητικές αντιδράσεις.

Τοξότης
Οι αποφάσεις και οι επιλογές μπορεί να είναι δύσκολες σήμερα, ιδιαίτερα αν το πρόγραμμα σου είναι χαοτικό και δεν έχεις τον απαιτούμενο χρόνο για να τακτοποιήσεις τα πράγματα. Όταν πρόκειται για χρήματα ή εργασιακές εκκρεμότητες απέφυγε μια βιαστική προσέγγιση καθώς μπορεί να υπάρχει μια τάση να ξεχάσεις ή να παραβλέψεις σημαντικές λεπτομέρειες. Καθώς προχωρά η ώρα τα συναισθήματα κυριαρχούν και έρχονται στην επιφάνεια. Απέφυγε συγκρούσεις ή λόγια σκληρά απέναντι στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αιγόκερως
Αν και η μέρα σου δεν είναι ιδιαίτερα οργανωμένη, σήμερα μπορείς να προσαρμοστείς και να μη χαλάσεις τη διάθεση σου. Οι αλλαγές όμως αυτό το διάστημα θεωρούνται απαραίτητες και η ευελιξία θα κάνει τη μετάβαση πιο εύκολη. Μπορεί επίσης η ρουτίνα και η καθημερινότητα στα εργασιακά να σε έχει κουράσει και να βρίσκεσαι στην αναζήτηση νέων δραστηριοτήτων. Οι σημερινές όψεις φέρνουν τα συναισθήματα και τις ανασφάλειες σου στην επιφάνεια και θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση.

Υδροχόος
Οι επικοινωνίες σήμερα φαίνεται να είναι λίγο μυστήριες. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να κινήσεις τις υποθέσεις σου βήμα- βήμα. Μικρές απογοητεύσεις στα εργασιακά μπορεί να σε ωθήσουν σε αλλαγές και αποφάσεις. Λάβε υπόψη σου πως τα συναισθήματα σου είναι μεγάλα και λίγο συγχυσμένα αυτή τη στιγμή όμως θα ξεπεραστούν τις επόμενες μέρες, έτσι ώστε να ακούσεις τι σου λέει η διαίσθηση σου, αλλά να πάρεις και καθοριστικές αποφάσεις. Οι ισορροπίες προς το παρόν είναι ρευστές και χρειάζονται μεθοδευμένες κινήσεις.

Ιχθύες
Οι σημερινές όψεις σου υπενθυμίζουν την ανάγκη του να αφιερώσεις περισσότερο ουσιαστικό χρόνο στον εαυτό σου, να λύσεις τυχών προβλήματα και να καλύψεις συναισθηματικά κενά χωρίς βιασύνη και παρορμητικότητα. Μπορεί κάποιες συμβουλές στα εργασιακά να σε ενοχλούν, όμως αν τις επεξεργαστείς σωστά είναι βέβαιο πως θα βοηθηθείς. Είναι πιθανό να σε προβληματίσει ένα θέμα υγείας που θα σου υπενθυμίζει πως πρέπει να διαχειριστείς το άγχος με αποτελεσματικότερο τρόπο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram