Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (26/10)

Δημοσιεύθηκε 26 Οκτωβρίου, 2022

Κριός
Η σημερινή διέλευση Ερμή – Άρη ευνοεί την επίλυση προβλημάτων και το να είσαι άμεση. Είναι ένας δυναμικός, ενεργητικός χρόνος για συζητήσεις και κοινή χρήση διανοητικών έργων ή ενδιαφερόντων. Θα μπορούσες να λύσεις τις διαφορές με αδέλφια, γείτονες και γνωστούς ίσως με πράξεις και όχι με λόγια. Οι διαπραγματεύσεις είναι αναζωογονητικές μέχρι ενός σημείου και μπορείς να φτάσεις στην ουσία. Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για συναλλαγές και για επικοινωνία.

Ταύρος
Η εξέταση οικονομικών προϋπολογισμών μπορεί να είναι χρήσιμη σήμερα με τον Ερμή σε αρμονία με τον Άρη στον τομέα των πόρων σου. Είσαι πιο ικανή από το συνηθισμένο να φτάσεις σε ένα τελικό αποτέλεσμα. Το να εργάζεσαι ανεξάρτητα σήμερα είναι ίσως το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Η επικοινωνία ορισμένων από τα σχέδια σου μπορεί να είναι αρκετά επιτυχημένη και μπορεί να αντιμετωπίσεις σύνθετα προβλήματα ή προκλήσεις γρήγορα και με τάξη. Ωστόσο μπορεί να νιώσεις σήμερα πιεσμένη λόγω πολλών υποχρεώσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Οι σημερινές διελεύσεις προκαλούν έντονη ψυχική διέγερση, φέρνουν καλά νέα και επίλυση προβλημάτων. Μοιράζεσαι τις ιδέες και τις απόψεις σου, ιδιαίτερα τις δημιουργικές, και συνδέεσαι με το ένστικτο σου. Έχεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι ή τις ανακαλύπτεις τώρα. Νοητικά βρίσκεσαι σε εγρήγορση. Η αποφασιστικότητά σου είναι έντονη και η πρακτική και επιχειρηματική σου αίσθηση μπορεί να σε πάει μακριά. Ενώ οι συζητήσεις μπορεί να σου προκαλούν ενθουσιασμό οι άνθρωποι γύρω σου είναι πιο ευαίσθητοι, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις ανατροπές και να παραμείνεις στη στιγμή.

Καρκίνος
Είσαι ιδιαίτερα λογική και αντικειμενική σε οποιαδήποτε συζήτηση σήμερα και οι αλληλεπιδράσεις με την οικογένεια μπορεί να είναι ζωηρές ή παραγωγικές. Έχεις την τάση να βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα για τις εσωτερικές σου υποθέσεις τα οποία μπορούν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά είναι καλύτερο να αποφύγεις να πιέζεσαι ή να βιάζεσαι μετά την έκλειψη. Μπορεί να υπάρχει ένας ψυχικός ενθουσιασμός για ένα συγκεκριμένο θέμα και μπορεί να το μοιράζεσαι με χαρά. Είναι πιθανό να εκτιμήσεις περισσότερη αμεσότητα και θετικότητα στις συνομιλίες σου κυρίως τις ερωτικές, συναισθηματικές.

Λέων
Είσαι πιο διατεθειμένη να προσεγγίσεις και να συνδεθείς ή να επιδιώξεις τα ενδιαφέροντα σου σήμερα. Έχεις ξεκάθαρους στόχους και υπάρχει ενθουσιασμός για ένα συγκεκριμένο θέμα ή ιδέα. Η κοινωνικοποίηση και η επικοινωνία είναι τα πιο δυνατά θέματα στη ζωή σου. Μπορεί να έρθεις σε επαφή με άτομα με τα οποία δεν έχεις μιλήσει για λίγο και ίσως να ξεκινήσει μια φιλία. Η αυξημένη διαύγεια προέρχεται από την προθυμία να μάθεις κάτι από τους άλλους και ταυτόχρονα να τους βοηθήσεις να εκφραστούν. Η ζωή και οι ρυθμοί επιταχύνονται.

Παρθένος
Θέλεις να είσαι παραγωγική σήμερα και είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις προβλήματα και να κάνεις πράγματα. Τα οικονομικά ζητήματα μπορούν να βελτιωθούν, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν στην οικογένεια. Μπορείς να δημιουργήσεις κάτι όμορφο με λόγια σήμερα, ίσως χωρίς καν να προσπαθήσεις. Ταυτόχρονα μπορείς να μιλήσεις για πρακτικά ζητήματα και να σκεφτείς καινούριες ιδέες. Οι χρήσιμες λύσεις είναι αρκετά καινοτόμες και τις αισθάνεσαι ιδιαίτερα ξεχωριστές. Έχεις κίνητρα για να βγάλεις χρήματα ή φιλοδοξείς να βελτιώσεις την κατάσταση σου και είναι ωραίο να έχεις στόχους προς επίτευξη και να έχεις μια αίσθηση σκοπού.

Ζυγός
Είσαι έτοιμη να δράσεις σήμερα, αλλά κυρίως για να μιλήσεις και να συνδεθείς. Θέλεις να λύσεις προβλήματα και έχεις κίνητρο να κάνεις βελτιώσεις. Είναι μια καλή στιγμή για μάθηση, διδασκαλία, κοινωνικοποίηση, εύκολη και πετυχημένη επικοινωνία και επιδίωξη των ιδιαίτερων ενδιαφερόντων σου. Η αυτοπεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά σε συνδυασμό με την πίστη στον εαυτό σου και τους γύρω σου σε κρατά στην κορυφή των πραγμάτων. Ωστόσο να έχεις κατά νου ότι μερικοί άνθρωποι δεν είναι τόσο γρήγοροι για να αντιληφθούν ακριβώς αυτά που θέλεις να πεις.

Σκορπιός
Είσαι ψυχικά ενεργή σήμερα ιδιαίτερα με προσωπικά θέματα. Μπορεί να αποκαλυφθεί ένα ιδιωτικό θέμα ή ένα μυστικό ή να αποφασίσεις να μιλήσεις για ένα προσωπικό θέμα σε κάποιον τώρα. Μια μορφή υπηρεσίας σε άλλους μπορεί να φέρει αναγνώριση σήμερα και ενώ μπορεί να αισθάνεσαι καλύτερα να παραμείνεις ανώνυμη, οι άλλοι θα μπορούσαν να στραφούν σε σένα ως ήσυχο ηγέτη. Αυτή είναι μια δυνατή μέρα για την επίλυση προβλημάτων και την ανάπτυξη στρατηγικών. Μπορεί να ανακαλύψεις κρυμμένα ταλέντα ή πόρους.

Τοξότης
Απολαμβάνεις πολύτιμες γνώσεις για φιλίες και προσωπικά έργα. Η πειθώ είναι με το μέρος σου και η προσωπική σου πεποίθηση μπορεί να προσελκύσει υποστήριξη ή συνεργασία από άλλους. Σκέφτεσαι μικρούς τρόπους για να βελτιώσεις τη ζωή σου και δεν φοβάσαι να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση. Η άποψη σου διευρύνεται μέσω των εμπειριών σου με φίλους και νέους ανθρώπους στη ζωή σου και το να μοιράζεσαι προσωπικές προοπτικές μπορεί να είναι ικανοποιητικό. Ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδράς με τους άλλους εξελίσσεται, καθώς επικεντρώνεσαι στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

Αιγόκερος
Μπορεί να χαρείς ιδιαίτερα να αναπτύξεις στρατηγικές, σχέδια και εφαρμόσιμες λύσεις σε προβλήματα σήμερα. Η έρευνα μπορεί να φέρει ανταμοιβές. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να λύσεις ένα δύσκολο πρόβλημα ή να ξεκαθαρίσεις ένα ακανθώδες ζήτημα. Είσαι πιο διατεθειμένη να αντιμετωπίσεις θέματα παρά να αναβάλλεις και να τα αφήσεις για μια άλλη μέρα. Μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία να αποκτήσεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η ατμόσφαιρα τείνει να ενθαρρύνει γρήγορες, βιαστικές αποφάσεις και μπορεί να είσαι ιδιαίτερα έτοιμη να μοιραστείς τις ιδέες ή τον ενθουσιασμό σου.

Υδροχόος
Θέλεις σήμερα να κάνεις κάτι εκτός ρουτίνας και οι συζητήσεις είναι ανταποδοτικές και ενδεχομένως ακόμη και να σου ανοίξουν τα μάτια. Ενώ είσαι ενθουσιώδης υπάρχει μια σοβαρή πλευρά του τρόπου σου που είναι αδιαμφισβήτητη. Μπορεί να απολαμβάνεις μια αίσθηση κοινών στόχων και σκοπών. Οι ενέργειες σήμερα σε βοηθούν να ξεπεράσεις την επιφάνεια και να φτάσεις στη ρίζα των προβλημάτων. Οι επιχειρήσεις, η δημόσια ομιλία, τα ταξίδια και η μάθηση έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τώρα. Νέοι κόσμοι ανοίγονται για σένα καθώς διευρύνεις το μυαλό σου.

Ιχθείς
Οι σημερινές επιρροές είναι ισχυρές για να εμβαθύνεις την κατανόηση σου ή την αίσθηση του σκοπού σου. Το βάθος των καταστάσεων, των ανθρώπων και των θεμάτων είναι πιο συναρπαστικό για εσένα από ότι συνήθως και οι δυνάμεις πειθούς και ηγεσίας σου αυξάνονται. Αποκτάς μοναδική εικόνα για εργασιακά και οικονομικά θέματα. Ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ώθηση ή άνοιγμα μπορεί να είναι ισχυρά τώρα. Η συγκέντρωση των πόρων σου ή ο συνδυασμός των ταλέντων σου με κάποιον μπορεί να είναι στο επίκεντρο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram