Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις (25/7)

Δημοσιεύθηκε 25 Ιουλίου, 2021

Κριός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γενικά

Φίλε Κριέ, η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, σε προειδοποιεί πως ακόμα κι αν έρθουν προβλήματα, δυσκολίες και αναποδιές, εσύ θα πρέπει να παραμείνεις έντιμος, ψύχραιμος και κυρίως λογικός, αποφεύγοντας εγωιστικές και επιθετικές συμπεριφορές, για να μην έρθουν ρήξεις! Να διαχειρίζεσαι ώριμα κάποια πράγματα και καταστάσεις στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις κλονίσεις με αντιπαραθέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις οπωσδήποτε, να προσέχεις και κυρίως να έχεις αυτοσυγκράτηση, απέναντι σε έναν παρελθοντικό έρωτα που επιστρέφει, αλλά μόνο για κάτι περιστασιακό και αμφίβολο! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει κάποιες εντάσεις, κόντρες και ανταγωνιστικότητα, κυρίως για παλαιά προβλήματα, που ακόμα δεν έχουν λυθεί εντελώς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συζητήσεις και τα έντονα λόγια που θα ειπωθούν μέσα στο εργασιακό περιβάλλον, θα σου χαλάσουν την διάθεση και θα σε εκνευρίσουν! Οικονομικά πιέζεσαι αρκετά, αφού αναμένεται να προκύψουν κάποια έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια!

Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, να αποφύγεις κουτσομπολιά και γενικά τις επικοινωνίες σου, στις οποίες έχεις την τάση να είσαι ριψοκίνδυνος, εγωιστής, αγενής, ανέντιμος, επιπόλαιος και εριστικός, διότι θα παρεξηγηθείς! Γενικά, χρειάζεται προσοχή από μέρους σου, σε κοινωνικές επαφές, μηνύματα, συναντήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες, μετακινήσεις, οδήγηση, αλλά και σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα νέες γνωριμίες και ερωτικά μηνύματα, αλλά μην βιαστείς να απαντήσεις! Την σημερινή ημέρα, είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις, απαντήσεις, ανταποκρίσεις και επιλογές! Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς η επικοινωνία σου με τον σύντροφο σου, ώστε να μην γίνει αιχμηρή, νευρική και ανταγωνιστική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα πρέπει να κρατήσεις οπωσδήποτε την ψυχραιμία σου απέναντι σε αρνητικές συμπεριφορές, ώστε να κερδίζεις τις καλές εντυπώσεις! Οικονομικά, απέφυγε σήμερα υπογραφές, συμβόλαια και συμφωνίες!

Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, μπορεί κάποιες απώλειες υλικές να σε αγχώσουν, αλλά να σκέφτεσαι πως είναι παροδικές! Μην παρασύρεσαι χωρίς λόγο, από την αβεβαιότητα που φέρνει η ημέρα και συνέχισε να στέκεσαι στα πόδια σου με αυτοπεποίθηση! Μετά από κάποιες συγκυρίες, θα επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου, αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου, αφού τώρα θα νιώσεις πως απειλούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε το επιφανειακό φλερτ και τους ανούσιους θαυμαστές, αφού πια όλα αυτά, δεν καλύπτουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου είναι γεμάτη πάθος, ερωτισμό και βαθύ συναίσθημα! Το πρόβλημα είναι, ότι παρασύρεσαι χωρίς ιδιαίτερο λόγο, σε απαιτήσεις, ζήλια και κτητικότητα, που πιθανόν να προκαλέσουν κόντρες με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δυστυχώς σήμερα κάποιοι οικονομικοί στόχοι θα ναυαγήσουν, αφού ξοδεύεις αλόγιστα και διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου με τον πιο λάθος τρόπο! Επαγγελματικά είσαι αγχωμένος, ιδίως μετά από κάποιες συζητήσεις εντός επαγγελματικού περιβάλλοντος, με συναδέλφους!

Καρκίνος

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε αφορά άμεσα και ενδεχομένως να σου φέρει σημαντικές απώλειες, αν δεν προσέξεις και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου, την επιθετικότητα και τις απαιτήσεις σου! Γενικά, η σημερινή ημέρα, χρειάζεται προσοχή από μέρους σου, αφού μάλλον το παρακάνεις και ζητάς με ένταση και πείσμα, όλο και περισσότερα από τους γύρω σου, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να δείξεις οπωσδήποτε, αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία, αποφεύγοντας εμμονές, εγωισμούς και τάση καταπίεσης και θυμού! Αν δεν συγκρατηθείς, θα έρθουν στην επιφάνεια, ίσως και με τη μορφή ρήξης και αυτό θα πλήξει σοβαρά την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε λάθος έρωτες, επειδή απλά παρασύρεσαι από το πάθος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά δύσκολη ημέρα για τα επαγγελματικά σου σήμερα! Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη, διότι θα υπάρξουν απώλειες! Οικονομικά, μην κάνεις περιττά έξοδα, που θα σου φέρουν προβλήματα στο μέλλον.

Λέων

Γενικά

Φίλε Λέοντα, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, χειρίσου σωστά και κυρίως ευσυνείδητα τις συναισθηματικές και ψυχικές σου ανάγκες, αποφεύγοντας να δίνεις λαβές για κουτσομπολιά και σχόλια με την συμπεριφορά σου! Η τάση σου για απομόνωση και ενδοσκόπηση, ίσως αυξηθεί τώρα, όπως και οι φοβίες, οι προβληματισμοί και τα άγχη σου! Πριν ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε πρώτα την λογική σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην επιστρέψεις, σε έναν έρωτα παλαιό και απωθημένο, διότι κατά πάσα πιθανότητα, θα πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε ένα παρασκηνιακό πάθος ή έρωτα, που τώρα μπορεί να σε παρασύρει σε σκοτεινά μονοπάτια, διότι υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθείς στον σύντροφο σου και αυτό να πλήξει σοβαρά την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διατήρησε οπωσδήποτε την ψυχραιμία σου, σε ενδεχόμενες συναδελφικές αντιθέσεις και κόντρες! Οικονομικά, έρχονται ξαφνικά προβλήματα και αυτός είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που αγχώνεσαι σήμερα!

Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, παρέμεινε συγκρατημένος και κυρίως υποψιασμένος στις κοινωνικές σου συναναστροφές, όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα όρια σου! Γενικά, θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις φιλίες σου και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις και πιθανόν να αναγκαστείς ίσως να αναθεωρήσεις, μετά από μία παρεξήγηση, κάποια σπουδαία φιλία σου, ακόμα κι αν είναι μακροχρόνια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, κάποιο πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υποβόσκει, τώρα αποκαλύπτεται και πρέπει να προσέξεις πως θα το χειριστείς! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς τώρα να πετύχεις τους στόχους που έχεις για τον δεσμό σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς ορθά, με γνώμονα την εντιμότητα, την ωριμότητα και την λογική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, πρέπει να αναγνωρίζεις τα επικοινωνιακά σου λάθη, ώστε να μην τα επαναλάβεις! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε λάθος κινήσεις, αλλά και υπερβολές!

Ζυγός

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, σε επηρεάζει αρκετά αρνητικά και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις! Θα διαπιστώσεις μετά από κάποια γεγονότα και συγκυρίες, πως έχεις αρκετούς εχθρούς ή ανθρώπους που σε φθονούν και σε ζηλεύουν και για τον λόγο αυτό πρέπει να τους αντικρούσεις, να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να φροντίσεις με κάθε τρόπο, μην κλονιστεί η καλή κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην μεταφέρεις στο ταίρι σου, τα προβλήματα σου από την δουλειά και ξεσπάς επάνω του, άνευ λόγου και αιτίας! Αν είσαι ελεύθερος, ακόμα κι αν σε προσεγγίσει το άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον σήμερα, καλό θα ήταν να μην μπερδέψεις ερωτική ζωή με δουλειά, ώστε να μην εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, όπως και στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν καταλυτικές αλλαγές και αποκαλύψεις, που θα προκαλέσουν απώλειες!

Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, κλονίζει τις κοινωνικές σου επαφές, γι’αυτό απέφυγε σημαντικές γνωριμίες, συμφωνίες και συζητήσεις σήμερα! Η όψη επηρεάζει άμεσα τον τομέα της ζωής σου, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου και γι’αυτό αν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο τώρα, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και τέλεια οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν αλλαγές που δεν αναμένεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να αναμένεις καυτές ερωτικές στιγμές σήμερα με τον σύντροφο σου, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε νεύρα και ξεσπάσματα, χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις τώρα σε μία διαδικασία πειραματισμού και παιχνιδιού, η οποία όμως δεν θα φέρει αυτό που επιθυμείς, αντιθέτως θα σε εκθέσει απέναντι σε νέες γνωριμίες, φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, κάνεις αρκετά λάθη, λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης και υπεραισιοδοξίας! Οικονομικά, ένα απρόσμενο νέο, σε αγχώνει και σε αναγκάζει να αλλάξεις στρατηγική!

Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, ενδεχομένως να αγανακτήσεις με κάποιες καταστάσεις και να εξαντληθείς με την πορεία ορισμένων γεγονότων, στα οποία θα θελήσεις να βάλεις τέλος, ξεκινώντας ξανά από το μηδέν, οργανώνοντας πλέον ορθότερα τα πράγματα! Γενικά σήμερα, θα χρειαστεί να έχεις ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δύσκολες εξελίξει κι αν προκύψουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί ίσως να βιώσεις μία κρίση που αφορά την σχέση σου, η οποία θα προκύψει μετά από εκρήξεις ζήλιας, κτητικότητας, καχυποψίας, χειραγώγησης και εγωισμού! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι λόγω πάθους και πάλι σε μία λάθος ερωτική ιστορία, που σε πληγώνει ξανά και ξανά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν αναμένεις κάποιες συγκεκριμένες εξελίξεις, σε καριέρα ή οικονομικό τομέα σήμερα, θα την δεις να προχωρά, τελείως διαφορετικά από τον τρόπο που ήθελες!

Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, κάποιες καταστάσεις δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και σε φέρουν σε δύσκολη θέση, εσύ οφείλεις να συγκρατηθείς και να προσέξεις πολύ τον τρόπο που θα αντιδράσεις και θα ανταποκριθείς! Γενικά να περιμένεις κάποιες δυσκολίες, στον σπουδαίο τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, επαφών και συναναστροφών! Η ημέρα μπορεί να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν προσέξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε ρήξεις οπωσδήποτε, όπως και την τάση σου να προκαλείς συμπεριφορές και αντιδράσεις, που ξέρεις ότι μπορεί να φέρουν καταστροφικές συνέπειες ! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι λανθασμένα σε μοιραία απαγορευμένα πάθη και περίεργες σχέσεις, που τελικά και πάλι θα σε πληγώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στον τομέα της καριέρας, κλονίζονται συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Οικονομικά, θα έρθουν αδιέξοδες καταστάσεις και ιδιαίτερα πιεστικές!

Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, θα σου φέρει άγχος και αρκετό τρέξιμο για υποχρεώσεις και δουλειές, όπως και εξάντληση! Οι εκκρεμότητες σε πιέζουν για διεκπεραίωση και είναι και αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου! Αναγκάζεσαι να βρεις άμεσες λύσεις και να οργανωθείς σωστά, για την βελτίωση της ζωής σου, της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα την ροή της καθημερινότητας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος θα υπάρξει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στη δουλειά, όμως θα πρέπει σήμερα να κινηθείς πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς στο συναδελφικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να διαμορφώσεις εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητά της σχέσης σου, ώστε να μην χαθεί το πάθος και ο συναισθηματισμός μεταξύ σας, λόγω θεμάτων της καθημερινότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβλήματα θα έρθουν στον επαγγελματικό τομέα και ίσως χρειαστεί να κουραστείς αρκετά, προκειμένου να τα διορθώσεις! Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη αλλαγή, εκτός από αυτές που ήδη αναμένεις!

Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές σου επιδιώξεις και φιλοδοξίες, την διατήρηση της αυτοπεποίθησής σου, την προσωπική σου προβολή, τις δημιουργικές ασχολίες σου, τον τρόπο που διασκεδάσεις, αλλά και θέματα που αφορούν τα παιδιά! Γενικά η ημέρα απαιτεί, την αμέριστη προσοχή σου, την ολιγάρκεια σου και κυρίως την ωριμότητα σου, σε ενδεχόμενες κρίσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα επιθυμητός, σέξι, αφού ομολογουμένως χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές! Ωστόσο, θα πρέπει να πεις όχι σε λάθος παθιασμένους έρωτες, επειδή απλά σε κολακεύουν με μεγάλα λόγια και κομπλιμέντα! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την θετική αυτή περίοδο, αποφεύγοντας όμως την τάση σου για υπερβολική έπαρση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πες όχι στην ανταγωνιστικότητα, ώστε να μην δημιουργήσεις αντιπάθειες ή κόντρες! Απέφυγε τα τυχερά παιχνίδια και κάθε είδος ρίσκου, σήμερα!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram