Ζώδια : Ημερήσιες Προβλέψεις (25/10)

Δημοσιεύθηκε 25 Οκτωβρίου, 2021

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, είναι η ιδανική ημέρα για να ανοιχθείς στον κύκλο σου, να μιλήσεις και να πεις όλα αυτά που έως τώρα κρατούσες μέσα σου! Το μυαλό σου τρέχει, είσαι οξυδερκής και αξιοζήλευτα επικοινωνιακός και καταφέρνεις μέσα από επαφές, συνομιλίες και συναντήσεις, να πετύχεις σημαντικούς σκοπούς για εσένα! Μηνύματα, μετακινήσεις και τηλεφωνήματα, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις, είναι τα κουτσομπολιά!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα έχεις σιγουριά, ηρεμία, άνεση και αρμονικές στιγμές! Ιδανική ημέρα, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με τα πράγματα που σου αρέσουν να κάνεις και σε ευχαριστούν πραγματικά! Κάποιες καταστάσεις, θα σε κάνουν να νιώσεις ξανά, βεβαιότητα και ασφάλεια, όσον αφορά τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου! Απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θες να επιδιώξεις πιο ουσιαστική επικοινωνία με τον κοινωνικό περίγυρο σου! Ξέρεις τον τρόπο πλέον, πως να εκφράσεις αυτό που πραγματικά έχεις στο μυαλό σου! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα σε ικανοποιήσουν συναισθηματικά, αλλά και ψυχολογικά! Προσπάθησε μόνο να μην παρασυρθείς σε υπερβολές και νεύρα, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα προσπάθησε να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στον εαυτό σου, στις πραγματικές επιθυμίες σου και στις πραγματικές ψυχικές ανάγκες σου! Η ημέρα η σημερινή, είναι σίγουρα ευνοϊκή, όσον αφορά ώριμες αποφάσεις και συναισθηματική ανασυγκρότηση, όπως και εκμετάλλευση της αυξημένης! Επιπλέον, τώρα είναι η ιδανική στιγμή, να συγχωρέσεις ή να ζητήσεις συγνώμη!

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, πρέπει να αποκτήσεις ένα νέο όραμα, να υλοποιήσεις τις ιδέες σου και να εκπληρώσεις! Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου, αλλά και οι φίλοι σου, θα σε βοηθήσουν αρκετά ! Ώρα για προσπάθεια βελτίωσης και αλλαγής της ζωής σου! Ακολούθησε τις συμβουλές ανθρώπων που συναναστρέφεσαι και εμπιστεύεσαι εδώ και χρόνια!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε σήμερα πρέπει να διατηρήσεις την ωριμότητα και την σοβαρότητα σου! Οι συγκυρίες και τα γεγονότα, θα σε αναγκάσουν να βάλεις σε δεύτερη μοίρα, ψυχαγωγικές και ανέμελες δραστηριότητες! Τώρα, πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, ώστε να διατηρήσεις την σωστή κοινωνική σου θέση και εικόνα! Μπορείς επίσης, αν αγωνιστείς, να υλοποιήσεις μεγαλεπήβολους στόχους!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, απολαμβάνεις ψυχαγωγικές εξόδους, συναντήσεις, συναναστροφές, έχεις κέφι, ανεμελιά και αισιοδοξία! Οι προτάσεις για διασκέδαση και οι κοινωνικές προσεγγίσεις, θα είναι πολλές και καλό θα ήταν σήμερα, να πεις ναι σε μία πρόταση για ένα μελλοντικό ταξίδι ή μία βόλτα! Εύνοια σε αθλητικές δραστηριότητες, άτομα που μένουν μακριά, σπουδές και σεμινάρια!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, καλό θα ήταν, να μειώσεις λίγο τους ρυθμούς σου σήμερα! Βάλε σε δεύτερη μοίρα τις κοινωνικές σου δραστηριότητες, ώστε να ασχοληθείς με τις συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες! Θα καταφέρεις να απαλλαχτείς από τοξικές διαπροσωπικές σχέσεις, εχθρούς, ανθρώπους που σε φθονούν και κυρίως, να βάλεις ένα τέλος ανακουφιστικό για εσένα και να ξαναρχίσεις από την αρχή!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα απολαμβάνεις μία ημέρα γεμάτη αρμονία, ηρεμία, πετυχημένες διαπροσωπικές σχέσεις, κοινωνικότητα και δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με τέχνες, ομορφιά και ψυχαγωγία! Καταφέρνεις με ευκολία, να διορθώσεις διαφορές ή παρεξηγήσεις με κάποια άτομα που συναναστρέφεσαι και είχατε προβλήματα παλαιότερα! Μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και σίγουρα θα έχεις ανταπόκριση!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή μέρα, είναι κατάλληλη ημέρα, για να ασχοληθείς με την καλή κατάσταση του σώματος σου, της ψυχικής σου ευεξίας, να βελτιώσεις την ρουτίνα της καθημερινότητας σου και να αρπάξεις ευκαιρίες, ώστε να ξεκουραστείς, να προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου, να ξεκινήσεις διατροφή ή γυμναστική, ακόμα και να κόψεις μία κακή σου συνήθεια!

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε, σου προσφέρει μόνο εύνοια! Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου και εσύ πρέπει να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο! Κατακτάς επιθυμίες, στόχους και φιλοδοξίες, απολαμβάνοντας την διεκδίκηση τους! Αν αποφύγεις έπαρση και εγωισμό, θα απολαύσεις στιγμές που θα λαμβάνεις προσοχή, θαυμασμό και αναγνώριση από τον περίγυρο σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, βάζεις σε δεύτερη μοίρα σήμερα, φιλική, κοινωνική ζωή και χόμπι και βάζεις προτεραιότητα το σπίτι και την οικογένεια σου! Θα περάσεις αρκετό χρόνο με τα άτομα της οικογένειας σου, που τώρα σε χρειάζονται και μάλιστα θα περάσετε όμορφα μαζί. Αν πρόσφατα υπήρξε παρεξήγηση ή τσακωμός, θα έρθει τώρα η ευκαιρία για εξομάλυνση των οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram