Ζώδια : Ημερήσιες Προβλέψεις (24/9)

Δημοσιεύθηκε 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Κριός
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού (2ο δεκαήμερο) φέρνει αντιδραστική διάθεση μέσα στην σχέση σου και μπορεί να εκδηλωθούν εντάσεις, αν ένας από τους δύο προσπαθήσει να πάρει «το πάνω χέρι», ή και λόγω οικονομικών διαφόρων. Ίσως όμως πάρεις και κάποια λεφτά χωρίς να το περιμένεις.

Ταύρος 
Η Αφροδίτη «κάνει παιχνίδι» με τον Ουρανό από το ζώδιο σου και αυτό σημαίνει...απρόβλεπτες καταστάσεις στις σχέσεις σου: εντάσεις, διαλείμματα, διεκδίκηση περισσότερης ελευθερίας, ξαφνικοί χωρισμοί, επανασυνδέσεις αλλά και κεραυνοβόλοι έρωτες είναι όλα μέσα στο παιχνίδι, ειδικά για το 2ο δεκαήμερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού (2ο δεκαήμερο) δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις και μια ανάγκη να απεγκλωβιστείς απ’ ό, τι και όποιον σε καταπιέζει, ενώ μπορεί να υπάρξουν και κάποια απρόοπτα μέσα στην μέρα. Λίγο υπομονή.

Καρκίνος
Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού (2ο δεκαήμερο) μπορεί να προκύψουν εντάσεις και τσακωμοί με τον σύντροφο σου ή έναν φίλο, ιδιαίτερα αν υπάρχουν καταπιεσμένα συναισθήματα εδώ και καιρό, ωστόσο οι αδέσμευτοι ίσως κάνουν μια ουρανοκατέβατη γνωριμία που τους «αναστατώνει» για τα καλά!https://d-15539630212004415532.ampproject.net/2109102127000/frame.html

Λέων
Απαιτητική η σημερινή (και η αυριανή) μέρα, με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού (2ο δεκαήμερο) να βγάζει τάση για νεύρα, εντάσεις και απρόοπτα με συγγενείς, οικογένεια και δουλειά, με εσένα να μην αντέχεις πλέον περιορισμούς από «τρίτους».

Παρθένος
Μια πληροφορία που δεν περίμενες, μια ξαφνική συνάντηση ή μια νέα γνωριμία out of the blue μπορεί να υπάρξει σήμερα με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού (2ο δεκαήμερο), ίσως όμως και κάτι απρόοπτο που σε βγάζει λίγο εκτός προγραμματος.

Ζυγός
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού (2ο δεκαήμερο) βγάζει μια ανάγκη απελευθέρωσης από ανθρώπους που αμφισβητούν ή καταπατούν την προσωπική σου αξία και πιθανόν να δημιουργηθούν διαπληκτισμοί και για τα οικονομικά. Κάποιοι πάντως μπορεί να έχουν ένα κέρδος που δεν είχαν υπολογίσει.

Σκορπιός
Λίγο ψυχραιμία σήμερα (και αύριο) στις σχέσεις σου λόγω της αντίθεσης που δημιουργεί η Αφροδιτη από το ζώδιο σου με τον Ουρανό, ευνοώντας εκρήξεις, διαπληκτισμούς, χωρισμούς, ίσως όμως και πιθανές επανασυνδέσεις ή αναπάντεχες νέες γνωριμίες που αλλάζουν τα δεδομένα για τους αδεσμευτους, ειδικά αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο.

Τοξότης
Κάτι μέσα σου «διψάει» για ανατροπή μιας πραγματικότητας που δεν σε εκφράζει στην καθημερινότητα σου με την αντίθεση Αφροδιτης-Ουρανου (2ο δεκαήμερο), ενώ ίσως υπάρξουν προσωπικά μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια, αλλά και μια δυσφορία μέσα σε επαγγελματικές σχέσεις. 

Αιγόκερως
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού (2ο δεκαήμερο) θέλει διπλωματία για να αποφευχθούν εντάσεις σε προσωπικές και φιλικές σχέσεις, ωστόσο ίσως υπάρξει από την άλλη μια απρόσμενη έλξη με έναν φίλο ή ένας καινούργιος έρωτας που σε χτυπά «κατακούτελα»!

Υδροχόος
Με απαιτήσεις έρχεται η σημερινή (και η αυριανή) μέρα, αφού η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού (2ο δεκαήμερο) πιέζει τις ισορροπίες μεταξύ οικογένειας και επαγγελματικών, δημιουργώντας τάση για εντάσεις και ξεσπάσματα με τον σύντροφο σου. Υπομονή και ψυχραιμία.

Ιχθύες
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού (2ο δεκαήμερο) είναι «ύποπτη» για την δημιουργία απρόσμενων γεγονότων, όχι απαραίτητα αρνητικών, καθώς μπορεί να έχεις ένα αναπάντεχο νέο για τα επαγγελματικά ή τις σπουδες σου, ή μια γνωριμία που σε συναρπάζει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram