Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (23/3)

Δημοσιεύθηκε 23 Μαρτίου, 2023

Κριός♈

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα θα έχεις μια γεμάτη μέρα με όρεξη για να πρωτοστατήσεις σε κάθε πρόκληση που θα βρεθεί στο διάβα σου. Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες και θα κάνεις νέα προσωπικά ανοίγματα. Η τολμηρή σου φύση θα σε σπρώξει σε καινούργια μονοπάτια που θα εξερευνήσεις. Προσοχή ωστόσο στην βιασύνη και στην επιπολαιότητα που δεν σε συμφέρει τούτη την στιγμή. Ο εγωισμός πρέπει να παρακαμφθεί για να μη σε παρεξηγήσουν. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα Κριέ σημαίνει έντονη κοινωνικοποίηση σε συλλόγους με άτομα που μοιράζεσαι τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς. Θα αλλάξουν ριζικά οι στόχοι σου και κάποιες τοξικές φιλίες θα λήξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά η μέρα είναι ευνοϊκή για να δημιουργήσεις και να φέρεις την αναζωογόνηση στην σχέση σου. Αυτό που θα προσέξεις είναι ο εγωισμός σου. Αν είσαι αδέσμευτος μπορείς να βγεις έξω με τους φίλους και να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά βγαίνεις θαρραλέα και αποφασιστικά για να κατακτήσεις ότι σου αναλογεί. Ευνοϊκά τα μηνύματα σήμερα που θα σου δώσουν την ώθηση για μια νέα αρχή. Στα οικονομικά καλύτερα να μαζευτείς και να μην κάνεις αλόγιστα έξοδα.

Ταύρος♉

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε οι προσπάθειες που καταβάλλεις να φέρεις εις πέρας τις υποθέσεις των άλλων, σε εξουθενώνει ενεργειακά. Να μη ξεχνάς ότι έχεις κι εσύ ανάγκες κι υποχρεώσεις που δεν πρέπει να αφήνεις μισοτελειωμένες γιατί θα τις βρεις μπροστά σου. Το παρελθόν και οι αναμνήσεις σε ρίχνουν ψυχολογικά . Ξεχνάς ή αφήνεις για λίγο πίσω σου τις δικές σου ανάγκες, γεγονός που σε κάνει να παραμελείς τον εαυτό σου. Το άγχος δεν είναι καλός σύμβουλος και δεν θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις ώστε να κλείσεις ένα κύκλο στην προσωπική σου ζωή. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα Ταύρε θα αναδιαμορφώσει την πορεία της δημόσιας προβολής σου αλλάζοντας το κοινωνικό σου στάτους. Η στροφή στην καριέρα θα γίνει μέσα από επίπονες καταστάσεις που θα αναγκαστείς να αλλάξεις για το καλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά η μέρα προβλέπεται ουδέτερη και δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα και οι προτεραιότητες σου είναι να αισθανθείς ασφαλής βελτιώνοντας την ψυχολογία σου. Σήμερα θέλεις να μείνεις μόνος για να μην επηρεαστείς από οτιδήποτε. Ο χρόνος είναι με το μέρος σου και το πως θα τον διαχειριστείς είναι στο χέρι σου και μόνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά κλείνεις ένα κύκλο που σε βασανίζει και σου φέρνει άγχος και πίεση που δεν αντέχεις άλλο με την δύναμη ψυχής που διαθέτεις. Τα οικονομικά σου ούτε κλαίνε ούτε γελάνε και πορεύεσαι με ότι έχεις.

Δίδυμοι♊

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε σήμερα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και δημοφιλής στον περίγυρο σου. Θα δεχθείς κάθε πρόταση που θα σε βγάλει έξω για κοινωνικοποίηση και παρέα. Οι φίλοι σε αποζητούν και μπορείς να έρθεις σε επαφή μαζί τους επικοινωνώντας τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Η βοήθεια τους είναι χρήσιμη αυτή την στιγμή που έχεις ανάγκη μια δεύτερη άποψη. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα Δίδυμέ μου σημαίνει ότι θα κάνεις νέες γνωριμίες με άτομα που προέρχονται από το εξωτερικό, ή έχουν διαφορετική κουλτούρα από την δική σου. Η κοσμοθεωρία και οι νέες πεποιθήσεις που θα αποκτήσεις θα σε μεταμορφώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά προτιμάς να περάσεις καλά χωρίς να περιορίζεις τον εαυτό σου αλλά ούτε και το ταίρι σου. Η μέρα είναι ανάλαφρη και διασκεδαστική. Αν είσαι αδέσμευτος θα βγεις έξω και το παιχνίδι του φλερτ θα γίνει το αγαπημένο σου σπορ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η συλλογική εργασία θα φέρει αποτελέσματα και σύντομα θα ξεπετάξεις την δουλειά. Ωφέλιμη θα είναι η οποιαδήποτε βοήθεια που θα προσφερθεί. Στα οικονομικά δεν προβλέπονται σημαντικά γεγονότα και οι εξελίξεις θα έρθουν λίγο αργότερα.

Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η μέρα εξελίσσεται με έντονους ρυθμούς και έκρυθμη παρορμητικότητα από μέρους σου. Σε απασχολούν η καριέρα και η κοινωνική σου προβολή. Προτιμάς να τρέξουν γρήγορα οι υποθέσεις σου και βιάζεσαι να δεις αποτελέσματα. Οι ανώτεροι σου από την μια θαυμάζουν την σπιρτάδα σου από την άλλη όμως θυμώνουν με την ανυπομονησία. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα Καρκίνε μου δείχνει την πεσμένη σου ψυχολογία από καταστάσεις του παρελθόντος που στοιχειώνουν μέσα σου. Η συμβουλή ενός ειδικού θα τονώσει το ηθικό σου και θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις υπαρξιακές κρίσεις. Κληρονομικά ζητήματα που έχεις παρατήσει θα λυθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά νιώθεις έτοιμος για το επόμενο βήμα αφού η σχέση εξελίσσεται ομαλά και δεν υπάρχει πρόβλημα με τον σύντροφο. Η βαθύτερη και πιο ουσιαστική ένωση είναι επιτακτική ανάγκη για σένα. Έχεις δώσει όλο σου το είναι και ζητάς ανταμοιβή για τις θυσίες που έχεις κάνει. Αν είσαι αδέσμευτος η μέρα είναι κατάλληλη για μια νέα γνωριμία που θα βρίσκεται στον εργασιακό σου χώρο ή στον κοινωνικό περίγυρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να ανελιχθείς αφού οι ανώτεροι σου εμπιστεύονται τις ικανότητες και τα προσόντα σου που είναι αξιοσημείωτα. Στα οικονομικά η άνοδος δεν θα αργήσει να φανεί!

Λέων♌

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα λειτουργείς αυθόρμητα και ζητάς την περιπέτεια μέσα από καινούργιες εμπειρίες. Θα απολαύσεις και θα γευτείς την γλύκα της ζωής με νέες προοπτικές που θα παρουσιαστούν. Η μέρα διαγράφεται άκρως ενδιαφέρουσα και χωρίς προβλήματα. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα φίλε μου Λέοντα σημαίνει ότι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και θα πετάξεις από πάνω σου τους τοξικούς ανθρώπους που δεν σου προσφέρουν τίποτα. Έχεις εισπράξει μόνο χειραγώγηση και τα παιχνίδια εξουσίας δεν έχουν χώρο στην ζωή σου πια. Παρόλα αυτά να είσαι προσεκτικός σε νέες σχέσεις που κρύβουν πάθος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά η μέρα προσφέρεται για απόδραση με το ταίρι σου που θα σε ανανεώσει. Η ανάγκη σου να αποδράσεις πηγάζει από την βαθύτερη επιθυμία που έχεις να βρεθείς με τον σύντροφο κάπου μακριά χωρίς παρεμβολές τρίτων. Ανεπηρέαστος θα οδηγήσεις τον έρωτα στα δικά σου μονοπάτια. Αν είσαι αδέσμευτος ο έρωτας δεν θα σου χτυπήσει την πόρτα εάν δεν κινηθείς. Ένα ταξίδι αναψυχής μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στις επιθυμίες σου και να γνωρίσεις ένα άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είναι μια θετική μέρα για να εξετάσεις νέες προτάσεις ή να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα εργασία σου με καινούργιες μεθόδους που θα ανοίξουν προοπτικές. Στα οικονομικά προς το παρόν μένεις στάσιμος αλλά πολύ σύντομα θα ωφεληθείς.

Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, προσπάθησε να ηρεμήσεις διώχνοντας τις ανασφάλειες πουν στοιχειώνουν την ψυχή σου. Διαθέτεις ισχυρό ένστικτο και μπορείς να ψυχανεμιστείς τους κρυμμένους κινδύνους οπότε μη φοβάσαι. Ακολούθησε την διαίσθηση σου και άκου την φωνή της καρδιάς σου. Διώξε τα φαντάσματα του παρελθόντος! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα φίλε μου Παρθένε σημαίνει πως η εργασία κρίνεται απαραίτητη για την επιβίωση σου και θα παλέψεις να την κρατήσεις με νύχια και με δόντια. Προσοχή όμως γιατί ο υπερβάλοντας ζήλος θα σου προκαλέσει έντονο στρες που θα ταράξει την καθημερινότητα και το νευρικό σύστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά πρέπει να διώξεις τις σκέψεις που σε χαλάνε και προέρχονται από σχέσεις του παρελθόντος. Ότι έγινε, έγινε και δεν σε ωφελεί να θυμάσαι τα περσινά ξινά σταφύλια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δεν ευνοούνται σήμερα τα νέα ξεκινήματα αλλά θα έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες. Στα οικονομικά θα πορευτείς με τα λίγα και καλά προς το παρόν!

Ζυγός♎

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η σημερινή μέρα θα σου προσφέρει ικανοποίηση και δικαίωση για ότι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα. Η σιγουριά και η ασφάλεια που σου προσφέρουν οι σχέσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου είναι αποκλειστικά δικό σου κατόρθωμα! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα φίλε μου Ζυγέ σημαίνει ότι αλλάζουν άρδην οι ερωτικές σου σχέσεις και προσθέτεις το έντονο πάθος στην ζωή σου. Θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις με ακραίο τρόπο κάτι που δεν έκανες μέχρι τώρα αφού ήσουν οπαδός της αρμονίας. Θα προσέχεις να βάζεις όρια εκεί που πρέπει γιατί με τις μοιραίες σχέσεις δεν ξέρεις ποτέ που θα οδηγηθείς. Αν κάτι τελειώσει θα είναι οριστικό και χωρίς γυρισμό αφού ο αντικαταστάτης είναι έτοιμος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σήμερα θα έρθεις σε σύγκρουση με το ταίρι σου για ασήμαντη αφορμή. Προσπέρασε το και μη πιάνεσαι από κουβέντες που δεν τις εννοεί. Αν είσαι αδέσμευτος σήμερα μπορείς να γνωρίσεις ένα άτομο αρκεί να του αφήσεις χώρο χωρίς να του κάνεις (στενό μαρκάρισμα). !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά προμηνύονται νέες συμφωνίες με συνεργάτες της απολύτου εμπιστοσύνης που έχουν αποδείξει την σοβαρότητα τους. Στα οικονομικά θα έχεις έσοδα από συνεργάτες που θα σου δώσουν το μερίδιο που σου αναλογεί.

Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά και δεν σηκώνεις κεφάλι. Θέλεις να γίνουν όλα με μέθοδο και να μη σου ξεφύγει τίποτα. Η αντίληψη σου είναι αυξημένη και δεν χωράει περιθώριο λάθους. Όλα θα γίνουν όπως επιθυμείς αλλά με κούραση που θα προκαλέσει άγχος. Πάρε χρόνο για να χαλαρώσεις! Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα φίλε μου Σκορπιέ σημαίνει ότι όλα τριγύρω αλλάζουν και τίποτα δεν θα μείνει το ίδιο. Ξεβολεύεσαι σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Αλλάζεις σπίτι, μετακομίζεις και αποχωρείς από το οικογενειακό περιβάλλον. Τίποτα δεν θα συμβεί με ελαφριά την καρδία αλλά με πόνο ψυχής. Πρέπει να πάρεις το δρόμο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά δεν υπάρχει ο χρόνος σήμερα ούτε κατά διάνοια να ασχοληθείς διότι οι υποχρεώσεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Η πίεση από διάφορες εκκρεμότητες δεν σου αφήνει περιθώρια για έρωτες που σήμερα τους βάζεις σε δεύτερη μοίρα

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δίνεις σήμερα τον καλύτερο εαυτό σου και βουτάς στην μάχη της επιβίωσης. Στα οικονομικά θα έχεις όφελος λόγω της αυξημένης δουλειάς.

Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, την σημερινή μέρα το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να περάσεις καλά και να ψυχαγωγηθείς. Θα αναδείξεις τα ταλέντα σου και θα δημιουργήσεις το υπόβαθρο για την αναγνώριση που σου αξίζει μέσα από τις δημιουργίες σου. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα φίλε μου Τοξότη σημαίνει ότι οι μετακινήσεις και επικοινωνίες σου αποκτούν μεταμορφωτικό χαρακτήρα. Θα μπουν καινούργια άτομα στην ζωή σου που θα επηρεάσουν την σκέψη και το μυαλό σου. Οι σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον και τους συγγενείς εύκολα μπορούν να παρεξηγηθούν από τις νέες σου αντιλήψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για να φλερτάρεις, να γνωρίσεις καινούργια άτομα και να περάσεις όμορφα. Ο έρωτας βρίσκεται εκεί έξω και σε περιμένει. Αν είσαι ήδη σε σχέση μια έξοδος με το ταίρι σου θα αναθερμάνει την σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σήμερα θα έχεις μια παραγωγική και δημιουργική μέρα με ανάπτυξη και επέκταση. Ευνοούνται δουλειές που σχετίζονται με παιδαγωγικά και καλλιτεχνικά. Στα οικονομικά η ανάγκη που έχεις για καλοπέραση θα σε βάλει σε έξοδα.

Αιγόκερως♑

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα θα είσαι κυκλοθυμικός και ευερέθιστος. Θα βγάλεις παράπονα στην οικογένεια που ομολογουμένως δεν σε έχει συνηθίσει έτσι. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα φίλε μου Αιγόκερε σημαίνει ότι θα παλέψεις με νύχια και με δόντια για οικοδομική ευμάρεια. Ο πλούτος θα σε μεταμορφώσει σε ελεγκτικό άτομο και θα γίνεις καχύποπτος με όποιον αμφισβητήσει τις ικανότητες σου και θεωρήσει δευτερεύουσες τις ανάγκες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά έχεις παράπονα από τον σύντροφο σου γιατί πιστεύεις ότι δεν σου δείχνει την αγάπη του. Πρόσεχε να μη το παρακάνεις γιατί θα θεωρήσει ότι τον καταπιέζεις και θα απομακρυνθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά έχεις στρέψει όλο σου το ενδιαφέρον και δίνεσαι ολοκληρωτικά. Φιλοδοξείς να ανταμειφθείς και να αναγνωριστούν οι κόποι σου. Τα παρορμητικά έξοδα δεν καλύπτονται προς το παρόν μόνο από το μισθό σου οπότε κάνε το κουμάντο σου.

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, την σημερινή μέρα οι ιδέες σου βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να τις επικοινωνήσεις και να τις αξιοποιήσεις. Είσαι γεμάτος ιδέες και οι σκέψεις σου θα βρουν ακροατές. Ετοιμάσου για συναντήσεις με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος, συγγενείς, ή αδέρφια και θα περάσεις όμορφα. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο σου όπου για σένα φίλε μου Υδροχόε σημαίνει ότι προσωπική σου μεταμόρφωση θα γίνει με μεγάλη δυσκολία. Μαζί με σένα θα αναγκαστούν να αλλάξουν και οι γύρω σου συμπεριλαμβανομένου του συντρόφου. Σπίτι, οικογένεια και καριέρα θα χορέψουν τον ίδιο χορό της αλλαγής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα η συζήτηση με το σύντροφο θα σε φέρει πιο κοντά αφού η κουβεντούλα θα γίνει με χαλαρή διάθεση. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου η μέρα προσφέρεται για έξοδο και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η μέρα κυλάει ομαλά με συζητήσεις και αποφάσεις. Στα οικονομικά θα καταλήξεις σε συμφέρουσες συμφωνίες που αφορούν τις απολαβές σου.

Ιχθύες♓ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, τη σημερινή μέρα οι ανάγκες σου είναι αυξημένες και δεν καλύπτονται επαρκώς. Αισθάνεσαι ανικανοποίητος και θέλεις όλο και περισσότερα. Η παρορμητικότητα δεν σου ταιριάζει και καλά θα κάνεις να την αποφύγεις. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου για σένα φίλε μου Ιχθύ σημαίνει ότι η διάθεση και η ψυχολογία σου βαραίνει προσπαθώντας να αλλάξεις το παρελθόν. Αυτό είναι ένα όνειρο ανέφικτο και καλά θα κάνεις να δεις ότι σε πλήγωσε στο παρελθόν με άλλη οπτική ματιά και να δώσεις τόπο στην οργή. Η ψυχοθεραπεία και ο διαλογισμός θα έχουν θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θέλεις ασφάλεια και σταθερότητα. Σήμερα δεν έχεις ανεβασμένο το ηθικό και προτιμάς να ασχοληθείς με τα πολύ ιδιωτικά σου κι όχι με τον σύντροφο. Εάν δεν είσαι σε σχέση δεν προσφέρεται η μέρα για νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά αν δεν βλέπουν ακόμα τι αξίζεις μη σε απασχολεί γιατί στην πορεία θα φανεί η αξία σου. Θα πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά αναμένονται σημαντικές εξελίξεις που θα είναι ανάλογες των προσόντων που διαθέτεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram