Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (23/10)

Δημοσιεύθηκε 23 Οκτωβρίου, 2022

Κριός
Η Αφροδίτη και ο Ήλιος κατευθύνονται και οι δυο στον τομέα της οικειότητας και θα παραμείνουν σε αυτήν την περιοχή μέχρι τις 16 και 22/11 αντίστοιχα. Αυτές οι διελεύσεις μπορεί να προκαλέσουν την ανάγκη να μοιραστείς μερικά από τα βαθύτερα συναισθήματα σου με κάποιον ειδικό. Η χαλαρή ενέργεια είναι διαθέσιμη για σένα με την πιο περίπλοκη πλευρά των σχέσεων τις επόμενες εβδομάδες. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ανακαλύψεις τι και ποιον εκτιμάς. Σήμερα ωστόσο μπορεί να υπάρξει κάποιος δισταγμός να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου ή στους άλλους.

Ταύρος
Η Αφροδίτη και ο Ήλιος αρχίζουν να διασχίζουν τον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα, φέρνοντας παράλληλα ερωτικές σχέσεις και ευχάριστα θέματα στο προσκήνιο της ζωής σου. Αυτές οι διελεύσεις διαρκούν μέχρι τις 16 και 22/11 αντίστοιχα, φέρνοντας ευχάριστη ενέργεια στις σχέσεις και γενικά στις αλληλεπιδράσεις. Μπορεί να μην είναι ιδανική στιγμή για να αντιμετωπίσεις βαθιά ζητήματα, αλλά είναι εξαιρετική για την εξομάλυνση διαφορών. Είσαι διπλωματική και φιλική και μπορεί να βρίσκεσαι στη θέση ειρηνοποιού ή του διαμεσολαβητή. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα αυξάνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Οι σημερινές πλανητικές διελεύσεις φέρνουν ένα δυνατό θέμα εργασίας ή υγείας στο προσκήνιο. Θα εστιάσεις στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και στη βελτίωση της καθημερινότητας τις επόμενες εβδομάδες. Η Αφροδίτη θα διέλθει στον ηλιακό 6ο οίκο σου μέχρι τις 16/11 και ο Ήλιος θα παραμείνει μέχρι τις 22/11. Η προσοχή σου στρέφεται στη δουλειά, τις ρουτίνες και τους στόχους σου. Η περίοδος που ακολουθεί είναι υπέροχη για να φέρεις αρμονία στην καθημερινή σου ζωή. Κοινωνικές ή ρομαντικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν μέσω της δουλειάς σου ή της επιδίωξης των καθηκόντων, της υγείας ή της ευεξίας σου.

Καρκίνος
Ο Ήλιος και η Αφροδίτη κινούνται σήμερα στον τομέα της χαράς και της αυτοέκφρασης ενισχύοντας την αίσθηση της διασκέδασης. Η Αφροδίτη θα παραμείνει σε αυτήν την περιοχή μέχρι τις 16/11 αφυπνίζοντας τον εσωτερικό σου καλλιτέχνη και την επιθυμία να εξερευνήσεις διασκεδαστικά ενδιαφέροντα και χόμπι. Ο Ήλιος θα μείνει λίγο περισσότερο και όσον αφορά στον ρομαντισμό, τις δημιουργικές υποθέσεις και την προσωπική απόλαυση, έχεις κίνητρα να κάνεις βελτιώσεις και να μοιραστείς τον εαυτό σου με άλλους πιο αυθόρμητα και εγκάρδια.

Λέων
Η Αφροδίτη και ο Ήλιος αρχίζουν να διασχίζουν τον τομέα της καρδιάς και του σπιτιού σου σήμερα, μένοντας γύρω από αυτήν την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 16 και 22/11 αντίστοιχα. Η αγάπη σου για το σπίτι, την οικειότητα, την άνεση και την ασφάλεια βρίσκονται στο επίκεντρο. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να ξεκουραστείς περισσότερο εάν το χρειάζεσαι, να μάθεις για τον εαυτό σου και τις συναισθηματικές ανάγκες σου τις επόμενες εβδομάδες. Σήμερα μπορεί να υπάρξουν υπέροχες ανακαλύψεις που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου.

Παρθένος
Η Αφροδίτη και ο Ήλιος αρχίζουν να διανύουν τον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα, ενισχύοντας την απόλαυση της μάθησης και της ανταλλαγής. Η ανάγκη για επικοινωνία και έκφραση στις σχέσεις σου είναι στο προσκήνιο και δίνεις περισσότερη αξία από το συνηθισμένο στην ανταλλαγή ιδεών. Μπορεί να υπάρξει κάποια καλή δημοσιότητα ή νέα, προσκλήσεις και αυξημένη ευκολία στην κοινωνική σου ζωή τις επόμενες εβδομάδες. Έχεις τη δύναμη των λέξεων και έναν γοητευτικό τρόπο να κερδίζεις τους πάντες.

Ζυγός
Η Αφροδίτη και ο Ήλιος ξεκινούν σήμερα τις διελεύσεις τους στον τομέα των πόρων σου, ενισχύοντας την επιθυμία για άνεση και ασφάλεια. Έτσι θα μπορέσεις να ανακαλύψεις περισσότερη χαρά στο να αξιοποιήσεις τους τρέχοντες πόρους σου και να γεμίσεις τη ζωή σου με τρόπους που σε βοηθούν να αισθάνεσαι πιο σταθερή και άνετη. Μπορεί να είσαι λίγο πιο υπομονετική για να μεταδώσεις άμεσες απολαύσεις, αν αυτό σημαίνει ότι περιμένεις κάτι που πραγματικά θέλεις. Σήμερα μια διαφορά στις αξίες με κάποιον μπορεί να είναι ένα ζήτημα.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη και ο Ήλιος κινούνται σήμερα προς το ζώδιο σου και ξυπνάς από μια περίοδο “χειμερίας νάρκης”, σχετικά με θέματα που σχετίζονται με την καριέρα, την αγάπη, την ευχαρίστηση, τον ρομαντισμό και την απόλαυση. Οι άνθρωποι σε προσέχουν και αναζητούν την παρέα σου και είναι καιρός για λάμψη σε προσωπικό επίπεδο και οι αποφάσεις έρχονται πιο οργανωμένα. Είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για να αφιερώσεις λίγο επιπλέον χρόνο σε προσωπικά σχέδια. Σε μόλις δυο μέρες μια έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις νέα πράγματα. Μέχρι τότε κράτα τους ρυθμούς σου χαμηλούς.

Τοξότης
Ο Ήλιος και η Αφροδίτη μετακομίζουν στον ηλιακό 12ο οίκο σου και θα παραμείνουν σε αυτή την περιοχή έως τις 16 και έως τις 22/11 αντίστοιχα. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες θα ρίξεις μια ειλικρινή ματιά στις συμπεριφορές, τις περιστάσεις και τα βάρη που πρέπει να αφήσεις πίσω σου πριν ξεκινήσεις τον καινούριο μήνα. Οι πνευματικές σου ανάγκες μπαίνουν στο παιχνίδι και είναι σημαντικό να αφιερώσεις χρόνο για επιπλέον ξεκούραση, διαλογισμό και προβληματισμό. Η ζωή είναι λίγο πιο ήρεμη, καθώς βρίσκεις περισσότερο χρόνο για να γλιστρήσεις στο παρασκήνιο και να απολαύσεις ιδιωτικές στιγμές.

Αιγόκερος
Η Αφροδίτη και ο Ήλιος αρχίζουν να διασχίζουν τον τομέα της φιλίας, των ονείρων και των ιδανικών σου. Η απήχηση σου ως φίλη ή συνάδελφος αυξάνεται και είσαι πιο προσιτή. Μπορείς να απολαύσεις περισσότερη εκτίμηση, να ανοίξεις τα φτερά σου και να απλώσεις το χέρι για να έρθεις σε επαφή. Είναι επίσης μια στιγμή για να απολαύσεις και να διασκεδάσεις, να σκεφτείς νέες ιδέες, να κάνεις όνειρα και σχέδια. Σήμερα μπορεί να νιώσεις προσωρινά διχασμένη, αβέβαιη για τα συναισθήματα κάποιου ή σε κενό.

Υδροχόος
Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ήλιος αρχίζουν να διέρχονται στον τομέα της φήμης και της ευθύνης σου, φέρνοντας τα πιο κοσμικά σχέδια ή τις φιλοδοξίες σου στην επιφάνεια. Θα δώσεις περισσότερη προσοχή στην καριέρα, τις ευθύνες, τη φήμη και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Οι βελτιωμένες επιχειρηματικές σχέσεις ή οι βελτιωμένες σχέσεις με ένα γονέα, προϊστάμενο ή ανώτερο μπορεί να είναι ισχυρά τώρα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βάζεις στόχους για τον εαυτό σου.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη και ο Ήλιος αρχίζουν να διασχίζουν τον ηλιακό 9ο οίκο σου σήμερα, κινούμενοι σε αρμονία με το ζώδιο σου. Τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να εμπνευστείς από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή κάποιος μπορεί να αφυπνίσει μια νέα προοπτική ή έναν νέο τρόπο σκέψης μέσα σου. Ωστόσο σήμερα μπορεί να υπάρξει μια απογοήτευση με διαφορές στις αξίες και η ανησυχία είναι πιθανή μέχρι να ξαναβρείς τον προσανατολισμό σου. Δώσε περισσότερη προσοχή στον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, δεν σου κάνει καλό να αναπολείς το παρελθόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram