Ζώδια : Ημερήσιες Προβλέψεις (20/9)

Δημοσιεύθηκε 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Κριός
Συνειδητοποιείς τι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να αισθάνεσαι άνεση και ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή, γεγονός που σε οδηγεί ίσως και στο να κάνεις το επόμενο βήμα στην σχέση σου, ειδικά αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο.

Ταύρος
Το κλίμα στις εργασιακές και συναδελφικές σου σχέσεις βελτιώνεται, με την ωριμότητα να βοηθά στην εξεύρεση λύσεων εκεί όπου υπήρχαν προβλήματα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Μια πρόσφατη νέα γνωριμία ή μια που προκύπτει μέσα σε αυτές τις μέρες μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση που ήρθε για να μείνει, ειδικά για τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο.

Καρκίνος
Λύσεις και διεξόδους σε οικονομικά και θέματα ακίνητης περιουσίας φέρνει το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου, ιδιαίτερα για το 1ο δεκαήμερο, «ηρεμώντας» σε όπως είναι φυσικό λόγο αυτού και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Λέων
Καλή μέρα για να επιδιώξεις μια συζήτηση ή μια συνάντηση στα επαγγελματικά προωθώντας τον εαυτό σου, ενώ στα ερωτικά κινείσαι σε πιο ασφαλές πλαίσιο, με ορίζοντα δέσμευσης με τον άνθρωπο σου, ειδικά αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο.

Παρθένος
Μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά σε συνάρτηση με την εργασία σου, όπως π.χ. μια συμφέρουσα νέα πρόταση συνεργασίας μπορεί να προκύψει σήμερα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο.

Ζυγός
Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Κρόνο φέρνει μια συναισθηματική αλλά ίσως και πιο «πρακτική σταθεροποίηση» στην σχέση σου, βοηθώντας την να περάσει και στο επόμενο στάδιο, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 1ο δεκαήμερο.

Σκορπιός
Καταλήγεις σε ώριμες αποφάσεις για τις ευθύνες που πρέπει επιτέλους να αναλάβουν άτομα στο σπίτι και στην δουλειά, γεγονός που σου δημιουργεί μεγαλύτερη ισορροπία και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Τοξότης
Η μεσολάβηση ενός φίλου θα μπορούσε να «σώσει» μια δύσκολη κατάσταση στην σχέση σου, ενώ νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον έχουν προοπτικές για κάτι πιο μόνιμο, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο.

Αιγόκερως
Οι γνωριμίες σου θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες στην διευθέτηση ενός οικονομικού θέματος που σε ταλαιπωρεί, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν και «αυτούσια» θετικά νέα σε αυτόν τον τομέα, όπως μια συμφέρουσα πρόταση ή μια συμφωνία, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο.

Υδροχόος
Το «μαζί» με έναν πιο official χαρακτήρα φαίνεται πως δεν σε «τρομάζει» πλέον και τόσο και ίσως πάρεις τις αποφάσεις σου για να εξελίξεις την σχέση σου «παρακάτω», ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο.

Ιχθύες
Μόνο μέσα από την συνειδητή απόφαση να απεμπλακείς συναισθηματικά από τα όποια προβλήματα-αγκάθια  του παρελθόντος μπορείς να «ανανεώσεις» την πίστη σου σε ένα καλύτερο μέλλον στα προσωπικά σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram