Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (20/7)

Δημοσιεύθηκε 20 Ιουλίου, 2022

Κριός♈

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα να αναμένεις αρκετές δυσκολίες και αβεβαιότητες όσον αφορά την οικογένεια και το σπίτι. Μην πιέζεις καταστάσεις αλλά και μην αφήσεις πρόσωπα παρελθοντικά να σε παρασύρουν και να πληγωθείς! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι η υλική και συναισθηματική σταθερότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος ζητάς από τον σύντροφο, ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Δεν χρειάζεται ωστόσο να αντιδράς με κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια στον σύντροφο, προκειμένου να το πετύχεις! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα άτομο το οποίο ήδη έχει δείξει το ενδιαφέρον του για σένα, έστω και έμμεσα και δοκιμάζεις να του δώσεις ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες ναι, σε νέες ιδέες σε χρήμα και καριέρα, οι λύσεις και η εύνοια, θα φανεί μέσα από αλλαγές και όχι μέσα από βολέματα!

Ταύρος♉

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε , για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα η ορμητικότητα, η επιβλητικότητα και η απολυτότητα σου, σε παρασύρει σε λάθος επικοινωνιακές προσεγγίσεις! Μίλα λιγότερο και άκου περισσότερο, αν θες να αποφύγεις απώλειες. Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να διατηρείς ισορροπίες και να απολαύσεις στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πάθος και διεκδίκηση, χαρακτηρίζουν τον έρωτα σήμερα για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε αυτό που θες και θα καταφέρεις να το πετύχεις σίγουρα, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, θαυμαστές και άπειρες ερωτικές επιτυχίες! Φλέρταρε και πες ναι σε νέες γνωριμίες! Η αυτοπεποίθηση σου, σε βοηθά να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε σήμερα, να μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, απλά για λόγους επικράτησης ή προβολής! Οικονομικά, απέφυγε σημαντικές αγορές, αφού το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις αργότερα!

Δίδυμοι♊

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα έρχονται οικονομικές δυσκολίες και εσύ χαρακτηρίζεσαι από απληστία και σύγχυση. Στις αισθηματικές σου σχέσεις ο απαιτητικός σου και καταπιεστικός σου χαρακτήρας, φέρνει κόντρες! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να κλείσεις κύκλους που σε έχουν ταλαιπωρήσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά, τις υποθέσεις του μυαλού σου και τα «θέλω» της καρδιάς σου! Σήμερα είναι εξαιρετικά εύκολο να υποκύψεις στα κολακευτικά και στα μεγάλα λόγια και να δείξεις εμπιστοσύνη, σε ανθρώπους που δεν πρέπει, κάνοντας όνειρα για μέλλον που θα ναυαγήσουν μετά! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε παράλληλους και απαγορευμένους έρωτες, πριν αποκαλυφθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή σήμερα σε τυχόν παραλήψεις ή λάθη σε επάγγελμα και χρήμα, γιατί οι συνέπειες, θα είναι δύσκολο να ανατραπούν!

Καρκίνος♋

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε , για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα επικρατεί στην καθημερινότητά σου η οργή, ο εγωισμός και η προσπάθεια επικράτησης! Προσπάθησε να αποφύγεις τις λάθος συμπεριφορές που θα γυρίσουν κατά σου! Όχι στην πονηριά και όχι στις κόντρες χωρίς λόγο! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να μιλήσεις με ένα φιλικό πρόσωπο που ξέρεις πως θα σε νιώσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν αφήνεις σήμερα το συναίσθημα σου ελεύθερο, αφού λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές συναναστροφές θα υπάρξει «παιχνίδι», φλερτ και αρκετές ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος και ενδεχομένως αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα στην σχέση σου, οι συμβουλές των φίλων σου, είναι αυτές που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και οι συναδελφικές σου σχέσεις, φέρνουν ικανοποίηση και επιτυχία, στον τομέα τις καριέρας! Στις οικονομικές σου υποθέσεις, μην φέρεσαι παρορμητικά και αυθόρμητα, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη, που θα μετανιώσεις.

Λέων♌

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα , για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μην υπομένεις υποτακτικά δυσκολίες χωρίς να τις αντιμετωπίζεις ουσιαστικά! Το άγχος και η συγκαλυμμένη εχθρότητα σε βασανίζουν. Πες όχι στις παράνομες ερωτικές σχέσεις. Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να έχεις διάκριση επαγγελματική, δίνεις την ψυχή σου για την ανέλιξη και πρόοδο σου! Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο, που υπόσχεται μια σταθερή, ουσιαστική και στέρεα σχέση! Αυτό το πρόσωπο, ενδεχομένως να εμφανιστεί και μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε συντηρητικές, δογματικές και ίσως απότομες συμπεριφορές απέναντι στον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πετυχαίνεις σήμερα με ευκολία στόχους και φιλοδοξίες στην καριέρα! Οικονομικά, κάνεις σχέδια που στηρίζονται στην λογική και φυσικά, ο στόχος που έχεις εκπληρώνεται!

Παρθένος♍

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε , για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μην αμύνεσαι με σκληρή αντιμετώπιση, πληγώνοντας τους φίλους σου, απλά για να επικρατήσεις. Πες όχι στις επιθετικές προκλητικές συμπεριφορές, ο έρωτας σε αναμορφώνει και σου δίνει δύναμη! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να δραπετεύσεις από ότι σε καταπιέζει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι τόσο με νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί πιθανόν να προσγειωθείς απότομα και να γκρεμιστούν οι υψηλές σου προσδοκίες! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για καλοπέραση, διασκέδαση και βελτίωση επικοινωνίας με τον σύντροφο! Πες ναι σε ένα ταξίδι ή μία έξοδο και όχι σε καυγάδες χωρίς λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι οικονομικές δυσκολίες σήμερα, προκύπτουν από την λάθος διαχείριση των χρημάτων σου! Επαγγελματικά, στόχοι επιτυγχάνονται, αρκεί να αποφύγεις παρορμητισμούς!

Ζυγός♎

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ , για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα οι ραδιουργίες, οι πονηριές και οι δολοπλοκίες, μόνο καταστροφικές συνέπειες θα έχουν για την καριέρα σου! Μην παρασύρεσαι από το επαγγελματικό σου πάθος σε συγκρούσεις ή ανήθικες συμπεριφορές που σε εκθέτουν! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να ανοίξεις την ψυχή σου και να μοιραστείς τα πιο βαθιά μυστικά, μόνο στο άτομο που έχεις τυφλή εμπιστοσύνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος χωρίς τελειωμό. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην χαλάσεις αυτήν την ερωτική ατμόσφαιρα, είναι η τάση σου για παιχνίδια εξουσίας και επικράτησης, όπως και η ροπή σου για ζήλια και καταπίεση! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από το πάθος σου και ίσως προσεγγίσεις και πάλι το λάθος άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, έρχεται μία λύση από το πουθενά και σε… «ξελασπώνει»! Επαγγελματικά, κάνεις κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε συνεργάτες και συναδέλφους!

Σκορπιός♏

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ , για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα κάποια γεγονότα και συμπεριφορές απειλούν την ανεξαρτησία σου, σε εξοργίζουν και προκαλούν τις άσχημες αντιδράσεις σου! Μην χάνεις τον αυτοέλεγχο σου και πρόσεξε πολύ επαφές και μετακινήσεις! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να εμβαθύνεις στις σχέσεις σου και να τονωθεί η συντροφικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή θα βρει τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις στην διεκδίκηση των ερωτικών σου στόχων και να τους κατακτήσεις! Ναι, η έναρξη μίας νέας σταθερής σχέσης, είναι πολύ πιθανή σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σε περιποιείται, σε ηρεμεί και σε κάνει να νιώθεις σιγουριά για την αγάπη του και την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ίσως η ιδανικότερη ημέρα για επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες, που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα από το παρελθόν!

Τοξότης♐

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη , για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα η καχυποψία σου, σε παρακινεί σε λάθος συμπεριφορές στον έρωτα. Πέφτεις σε λάθη ερωτικά αλλά και οικονομικά. Μην γίνεσαι σκληρός και πονηρός! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να επέλθει η ισορροπία στο πρόγραμμα της καθημερινότητας. Προσοχή στις διατροφικές ατασθαλίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο, να βρείτε λύσεις, ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα! Δεν αφήνεις συναισθηματισμούς να σε παρασύρουν και καταφέρνεις και λες, αυτό ακριβώς που σκέφτεσαι! Αν είσαι ελεύθερος, βλέπεις επιτέλους την αλήθεια μπροστά σου! Δεν γοητεύεσαι πια από μεγάλα λόγια και επιτρέπεις να σε πλησιάσει ένα άτομο, που σου δείχνει έμπρακτα την αγάπη του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και οικονομικές λύσεις ή διεκπεραιώσεις, σε ηρεμούν και σε ανακουφίζουν!

Αιγόκερως♑

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε , για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μην υπερτιμάς τη δύναμη και το μυαλό σου και μην προσπαθείς να επιβληθείς με λάθος συμπεριφορές στον συντροφικό τομέα! Όχι στις παράνομες ερωτικές επιλογές! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να αφιερώσεις στιγμές για έρωτα, απόλαυση, διασκέδαση στοιχεία που σου έχουν λείψει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα να κοιτάς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και να μην δίνεις την απαραίτητη σημασία στα «θέλω» του συντρόφου σου, ο οποίος αντίθετα, σε φροντίζει και σε νοιάζεται! Οι ελεύθεροι Κριοί, χορταίνουν κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ και θαυμαστές και μπόλικες ερωτικές εξομολογήσεις, ακόμα κι από πρόσωπα του παρελθόντος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες ναι στις τολμηρές και θαρραλέες κινήσεις και αποφάσεις, στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα! Η επιτυχία είναι εδώ!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε , για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα η καθημερινότητα σου, σε πιέζει. Μην διογκώνεις τους φόβους σου που αφορούν εργασία ή ευεξία, γιατί οι έντονες αντιδράσεις σου, θα γυρίσουν κατά σου! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να ασχοληθείς με το σπίτι, την οικογένεια ή με ανθρώπους που είναι οικείοι και μαζί τους σε συνδέει η αλληλοκατανόηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου σήμερα, κινούνται κυρίως από αναμνήσεις, νοσταλγία και μία αδικαιολόγητη τάση να αναβιώνεις το παρελθόν! Αν είσαι ελεύθερος, θυμάσαι τον πρώην σύντροφο σου και τις όμορφες στιγμές σας και ενδεχομένως να υπάρξει και επικοινωνία μεταξύ σας, τώρα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, επαναφέρεις παλαιά προβλήματα και λάθη του, με αποτέλεσμα να «ξοδέψεις» την μέρα σε γκρίνια και τσακωμούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις ένα ιδιαίτερο ταλέντο σήμερα, να ανταποκρίνεσαι στις επαγγελματικές σου και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, ακόμα κι αν οι ρυθμοί σου είναι αργοί ή ακόμα κι αν προτιμάς να λειτουργείς στο παρασκήνιο!

Ιχθύες♓

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ , για σήμερα Τετάρτη με την Αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα ζητάς την ερωτική επιβεβαίωση με τον πιο χειρότερο τρόπο! Οι παθιασμένες λάθος σχέσεις και ο εγωισμός σου, θα γυρίσουν εναντίον σου! Μην πιέζεις καταστάσεις! Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η συναισθηματική ανάγκη της ημέρας είναι να εκφραστείς, να μιλήσεις, να συμφωνήσεις και να προχωρήσεις ζητήματα επικοινωνιών

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να είσαι περισσότερο υπεύθυνος, σοβαρός και έντιμος όσον αφορά τα ερωτικά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μην «παίζεις» σε διπλό ταμπλό, ακόμα κι αν πρόκειται μόνο για επικοινωνία ή φλερτ, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις μεν γνωριμίες και φλερτ, κάνεις δε επικοινωνιακά λάθη και λες αρκετά ψέματα που δεν μπορούν να κρυφτούν σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σωστή επικοινωνία και οι αξιοθαύμαστες ιδέες σου, θα σε φέρουν στην επαγγελματική επιτυχία! Έξοδα που έχουν να κάνουν με αμάξι ή μετακινήσεις, είναι πιθανόν σήμερα να προκύψουν!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram