Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (20/10)

Δημοσιεύθηκε 20 Οκτωβρίου, 2022

Κριός
Το πρωινό σήμερα μπορεί να φέρει κάποια περίπλοκα συναισθήματα ή αλληλεπιδράσεις. Ακόμα κι έτσι αυτό που εμφανίζεται τώρα μπορεί να είναι μια ένδειξη για τους φόβους ή τις βαθιές φιλοδοξίες σου. Εάν η δυναμική της σχέσης φαίνεται να μην ισορροπεί αποφάσισε να κάνεις προσαρμογές ώστε εσύ κι ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σου να αισθανθείτε ενδυναμωμένοι από τη σχέση σας. Προσπάθησε να αντικαταστήσεις τον φόβο με αγάπη για να θεραπεύσεις τον εαυτό σου και να ενισχύσεις τις σχέσεις σου.

Ταύρος
Υπάρχει η τάση να ασχολείσαι νωρίς σήμερα με αρνητικά συναισθήματα ή δύσκολα θέματα. Η εμμονική συμπεριφορά είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις. Μπορεί να συμβαίνουν πολλά κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και μπορεί να μπεις στον πειρασμό να εκφραστείς έμμεσα. Μπορεί να είναι απογοητευτικό στην καλύτερη περίπτωση και καταστροφικό στη χειρότερη, αλλά είναι αρκετά παροδικό και διαχειρίσιμο. Μια παλιά πληγή ή αγανάκτηση μπορεί να έρθει στην επιφάνεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Οι ενέργειες νωρίς σήμερα μπορεί να είναι φορτισμένες ή τεταμένες και τείνουν να προκαλούν υποψίες. Μπορεί να βιώσεις μια έντονη έλξη ή παρορμήσεις που προέρχονται από ένα βαθύ μέρος. Ή υπάρχουν υπενθυμίσεις μιας δύσκολης στιγμής και περίπλοκα συναισθήματα. Οι σχέσεις μπορεί να μην είναι απλές και θα μπορούσες να αισθανθείς κάποιες συναισθηματικές παγίδες σε ορισμένες από τις αλληλεπιδράσεις σου. Πρόσεξε να μην κρατήσεις κάτι μόνο επειδή φοβάσαι να το αφήσεις.

Καρκίνος
Μερικές συνεχείς εντάσεις είναι πιθανές νωρίς σήμερα, ειδικά αν κάποιος αντιστέκεται ή στέκεται εμπόδιο στον δρόμο σου. Το να αισθάνεσαι συγκρατημένη, ελεγχόμενη ή κατευθυνόμενη μπορεί να είναι απογοητευτικό τώρα. Όσοι βρίσκονται κοντά σου μπορεί να είναι πιο ευαίσθητοι και μπορεί να είναι εύκολο για τους άλλους να πατήσουν τα κουμπιά σου. Επικεντρώσου στην απομάκρυνση από παλιά πρότυπα σχέσεων που δεν ήταν πολύ επιτυχημένα στο παρελθόν για καλύτερα αποτελέσματα. Ευτυχώς αυτή η αποστολή γίνεται πιο εύκολη όσο εξελίσσεται η μέρα.

Λέων
Οι διελεύσεις νωρίς σήμερα συνεχίζουν να προκαλούν ένταση που μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις και τις επικοινωνίες σου. Είναι πολύ εύκολο για κάποιον ή κάτι να πυροδοτήσει ευαίσθητες περιοχές της ψυχής σου. Οι ανησυχίες για την εργασία ή την υγεία μπορεί να επηρεάσουν την απόλαυση απλών συνδέσεων, προσωπικών ενδιαφερόντων και ελαφρών συζητήσεων. Ακόμη και οι πιο παλιές αλληλεπιδράσεις μπορεί να φαίνονται φορτισμένες. Αν παρατηρείς ότι γίνεται αυτό προσπάθησε να απομακρυνθείς από την κατάσταση και να επιστρέψεις σε αυτήν αφού αποκτήσεις κάποια προοπτική.

Παρθένος
Πρόσεξε για ανθυγιεινές προσκολλήσεις, καθώς οι διελεύσεις έχουν τον τρόπο να επαναφέρουν τα θαμμένα ζητήματα. Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια απογοήτευση για προσωπικά οικονομικά, αξίες και ιδέες που φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με εκείνες κάποιου στη ζωή σου ή να διεγείρουν φόβους. Μπορεί να υπάρξει ένα κτητικό σερί για διαχείριση. Η Σελήνη ξεκινά τη μέρα στον κρυφό σου τομέα, αλλά στο δεύτερο μισό της ημέρας περνά στο ζώδιο σου φωτίζοντας τα συναισθήματα σου.

Ζυγός
Η ενέργεια είναι δύσκολη νωρίς το πρωί ειδικά στις σχέσεις. Οι ανασφάλειες και οι φόβοι ή οι συγκρούσεις στην οικογενειακή σου ζωή μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Εάν αισθάνεσαι ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν ή ότι πρέπει να καταφύγεις σε χειραγώγηση για να πετύχεις τους στόχους σου, εξέτασε τα πράγματα λίγο πιο προσεκτικά. Εργάσου στο δικό σου μέρος του προβλήματος και κατανόησε ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τους άλλους. Εναλλακτικά ξεκαθάρισε ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις άμεσα εάν οι άλλοι προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σου.

Σκορπιός
Η τάση του να μένει κάποιος στο παρελθόν συνεχίζεται μέχρι νωρίς το πρωί και μπορεί να επηρεάσει τις υγιείς αλληλεπιδράσεις στο παρόν. Ο έλεγχος μιας συνομιλίας ή το να πείσεις κάποιον να πιστέψει κάτι, μπορεί να είναι δελεαστικό αλλά δεν θα οδηγήσει σε βελτίωση. Είναι πιθανώς καλύτερο να αντιμετωπίσεις μια προβληματική περιοχή κατά μέτωπο αντί να την αφήσεις να μεγαλοποιηθεί, αλλά η επιλογή μιας στιγμής που δεν είναι τόσο φορτωμένη έχει νόημα. Μερικά συναισθήματα δυσαρέσκειας μπορεί να οδηγήσουν σε χειριστική ή ενοχλητική συμπεριφορά αν δεν είσαι προσεκτική.

Τοξότης
Οι ενέργειες νωρίς σήμερα είναι κάπως περίπλοκες. Ένα ζήτημα που αφορά σε αξίες, χρήματα ή ζητήματα ιδιοκτησίας και ορίων μπορεί να προκαλέσει κάποια ένταση ή ανησυχία. Εάν αισθάνεσαι ότι είσαι εκτός κυκλώματος, ο χειρισμός ή ο έλεγχος για να επιστρέψεις στο παιχνίδι μπορεί να φανεί ελκυστικός, αλλά δεν θα λειτουργήσει υπέρ σου. Όσο προχωρά η μέρα αισθάνεσαι πιο αισιόδοξα και είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη δουλειά ή στις σχέσεις σου.

Αιγόκερος
Εάν μπορείς να διαχειριστείς τον χρόνο σου χωρίς παρεμβολές ώστε να μπορείς να κάνεις τα δικά σου θα ωφεληθείς σήμερα. Ωστόσο νωρίς το πρωί μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση και ανταγωνισμός. Πιθανότατα γίνεται αισθητό με εκείνους που έχουν εξουσία, αν και οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις μπορεί επίσης να είναι αγχωτικές ίσως και φορτισμένες. Για καλύτερα αποτελέσματα κράτησε όλες τις συναλλαγές σου σε χαμηλούς τόνους και απόφυγε τις παγίδες του παιχνιδιού.

Υδροχόος
Οι ενέργειες νωρίς σήμερα είναι περίπλοκες και μπορεί κάλλιστα να τονώσουν οποιεσδήποτε τάσεις προς τα συναισθηματικά άκρα. Η επιθυμία για νέες εμπειρίες και να προχωρήσεις στη ζωή σου μπορεί να υπονομευθεί από ένα συναίσθημα ότι δεν μπορείς να αφήσεις εντελώς το παρελθόν. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει υπερβολική αντίδραση σε μικρά προβλήματα και μικρά γεγονότα τώρα, αλλά αυτά είναι πιθανά συμπτώματα βαθύτερων ζητημάτων.

Ιχθείς
Νωρίς σήμερα μια πρόκληση μπορεί να σε κάνει να κρατήσεις μια υγιή απόσταση από προβληματικές περιοχές. Δεν είσαι στο ίδιο μήκος κύματος με κάποιον ή λαμβάνεις μεικτά σήματα. Πρόσεξε την τάση να διαβάζεις πάρα πολύ το τι συμβαίνει γύρω σου. Οι άνθρωποι πιθανώς έχουν κρυφές ατζέντες, αλλά είναι καλύτερο να μην εστιάζεις πολύ έντονα στα αρνητικά. Είναι πιθανές εσωτερικές δυσαρέσκειες ή τριγμοί και η εσωτερική σύγχυση σχετικά με τη δυναμική ή το βάθος μιας σχέσης μπορεί να είναι η ρίζα των προβλημάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram