Ζώδια : Ημερήσιες Προβλέψεις (2/11)

Δημοσιεύθηκε 2 Νοεμβρίου, 2021

Κριός Οργανώστε τους στόχους σας.

Προσέξτε ένταση από λάθη στη δουλειά και οικονομικές υποθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δώστε την ενέργειά σας στη σταθεροποίηση και τη στήριξη φιλικών σχέσεων και σημαντικών γνωριμιών από έναν ευρύτερο κύκλο.

Ταύρος Οι κόποι σας αμείβονται. 

Σήμερα μπορείτε να σχεδιάσετε, να οργανώσετε και να πετύχετε επαγγελματικούς στόχους.

Μια σύγκρουση πλησιάζει σε μια οικονομική συμφωνία. Ο σύντροφός σας έχει παράπονα, προσέξτε.

Δίδυμοι Ανησυχείτε για τους αγαπημένους σας.

Σας προβληματίζουν εργασιακές υποχρεώσεις και οικονομικές ευθύνες. Επενδύστε σε σκληρή δουλειά για τα μελλοντικά σας σχέδια. Τα παιδιά, ο σύντροφος, η επιχείρησή σας θέλουν έμπειρους χειρισμούς.

 Καρκίνος Η αγάπη για την οικογένεια μπορεί να κάνει θαύματα.

Μια συνεργασία σάς προβληματίζει. Φροντίστε με υπομονή το σπίτι και τις ρίζες σας. Προσέξτε οικονομικές υποθέσεις που αφορούν την ασφάλεια όλων.

Λέων Βρίσκετε ισορροπίες.

Μια συζήτηση δεν έχει τα αποτελέσματα που θέλατε. Ομως βρίσκετε τη στήριξη και την αισιοδοξία που χρειάζεστε από ανθρώπους και σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο.

Παρθένος Στοχεύστε στη σταθεροποίηση των εσόδων σας.

Σήμερα αποφύγετε μια επαγγελματική συζήτηση και συμφωνία. Ασφαλίστε το αυτοκίνητο και το αρχείο σας.

Ατομα από το περιβάλλον σας σας πληγώνουν.

Ζυγός Μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις.

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σήμερα και αύριο τονίζει τα συναισθήματά σας, αλλά και τα παράπονα και τις οικονομικές σας ανασφάλειες.

Σκορπιός Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας δημιουργικά.

Στην οικογένεια βρείτε τις ισορροπίες. Ενας σημαντικός στόχος σας κινδυνεύει αν μιλήσετε εριστικά και απότομα στα άτομα που σας στηρίζουν. Προσέξτε την ταχύτητα, πώς εκφράζεστε και διαφυλάξτε μυστικά.

Τοξότης Μην εμπιστεύεστε σημαντικά θέματα σε άλλους. 

Καλύτερα μην μπερδέψετε φίλους και οικονομικές υποθέσεις. Σε έναν επαγγελματικό στόχο προκαλούνται διαφωνίες στην ομάδα εργασίας και έντονο παρασκήνιο.

Αιγόκερως Μια οικονομική συνεργασία σταθεροποιείται.

Σημαντικές συμφωνίες, έγγραφα και νομικές υποθέσεις σήμερα δεν ευνοούνται. Το κλίμα στις εργασιακές και φιλικές σχέσεις είναι απογοητευτικό.

Υδροχόος Συμβουλές μπορούν να φανούν αποδοτικές. 

Επαγγελματικές συζητήσεις και νομικές συμφωνίες κρέμονται από μια κλωστή. Μπορείτε όμως να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να οργανώσετε μελλοντικά σχέδια.

Ιχθύες Αντιμετωπίστε με λογική τους φόβους σας.

Συμβουλευτείτε άτομα με εμπειρία. Ενα οικονομικό ή οικογενειακό πρόβλημα σας προκαλεί ανασφάλεια και έντονη την ανάγκη συντροφικότητας με τους αγαπημένους σας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram