Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (18/3)

Δημοσιεύθηκε 18 Μαρτίου, 2023

Κριός

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου είναι τονισμένη η κοινωνική σου διάθεση και μέρα προσφέρεται για δικτύωση, διασκέδαση με φίλους, αλλά και για κυνήγι των χαμένων ονείρων. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, προσφέρει σταθεροποιητικές λύσεις στα οικονομικά, αυτό σημαίνει ότι βρίσκεις λύσεις για να μπορέσεις να βάλεις κάποιες βάσεις σε αυτό τον ευάλωτο τομέα της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα προσφέρεται για φλερτ και ερωτικό κυνήγι … Είσαι αρκετά πιο πρόσχαρος, ανοιχτός δεκτικός και μπορείς να περάσεις πολύ ωραίες στιγμές, γνωρίζοντας έναν άνθρωπο που θα σε συναρπάσει! Αν είσαι σε μία σχέση, η μέρα είναι κατάλληλη για να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, βασική προϋπόθεση είναι να μην σε πιάσουν οι κρίσεις ανεξαρτησίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σταδιακά κάποιες εκκρεμότητες κλείνουν και η μέρα σε βοηθά να συμμαζέψεις και να οργανώσεις ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου, αλλά και να ανακουφιστείς από μία οικονομική υπόθεση.

Ταύρος♉

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, είσαι περισσότερο δοσμένος στην καριέρα, στους στόχους και στο μέλλον σου! Η μέρα προσφέρεται για κοινωνική προβολή,συγκρότηση μελλοντικών σχεδίων και οργάνωση πλάνου που θα σε βοηθήσει να ανελιχθείς! Το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, στηρίζει αρκετά τις φιλίες σου και τις σχέσεις σου και τώρα μπορείς να νιώσεις περισσότερη σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε άνθιση και σήμερα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές και να κάνεις όμορφα σχέδια για το μέλλον στο πλευρό του συντρόφου σου! Σταδιακά ωριμάζουν οι διαθέσεις και τα συναισθήματά σου για δέσμευση, αυτό ισχύει και αν αυτό το διάστημα είσαι σε περίοδο μοναχικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σχέδια προχωρούν κανονικά και με επιτυχία και η μέρα προσφέρεται για να δεις πιο φιλόδοξα το μέλλον της καριέρας σου! Στα οικονομικά δεν υπάρχουν μεγάλες μεταβολές αλλά είσαι σε μία πιο άνετη φάση!

Δίδυμοι♊

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, νιώθεις αρκετά απελευθερωμένος και έτοιμος να τολμήσεις σε κάτι καινούργιο και να εφαρμόσεις στην ζωή σου όμορφες αλλαγές! Οι ευθύνες σου το τελευταίο διάστημα είναι πολλές, όμως το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, ειδικά σήμερα σε βοηθά να μπορέσεις να κάνεις σταθερά βήματα στα επαγγελματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φλερτ, παιχνίδι, επικοινωνίες και συναντήσεις …ναι ακριβώς αυτό προκύπτει σήμερα στα αισθηματικά σου, παρόλα αυτά η μέρα είναι πιο «επιφανειακή» για θέματα έρωτα, αφού δεν ανοίγει για την ώρα η επιθυμία σου για δέσμευση και συντροφικότητα !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σηκώνεις μανίκια και εργάζεσαι σκληρά, κάνοντας θυσίες και πολύ κόπο, αυτή η προσπάθεια όμως αναμένεται να σε ανταμείψει αφού ο επιμένων νικά! Στα οικονομικά κάνεις σχέδια για την μετέπειτα πορεία!

Καρκίνος♋

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, η διάθεσή σου είναι αρκετά εσωστρεφή και ασχολείσαι κυρίως με ζητήματα που δεν έχεις ξεπεράσει από το παρελθόν σου! Αναβλύζουν μέσα σου φόβοι και ανασφάλειες που καλείσαι να διαχειριστείς. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, σου προσφέρει την στήριξη φίλων, που αποδεικνύεται ότι αποτελούν στην ζωή σου την σταθερή αξία στήριξης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καμία σχέση δεν μπορεί να ευδοκιμήσει αν κυριαρχεί η αμφιβολία, το δίλημμα, το μπέρδεμα αλλά και η ζήλεια! Προσπάθησε σήμερα να μην αναμοχλεύεις καταστάσεις του παρελθόντος, επικεντρώσου στο τώρα και στο αύριο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι γεγονός ότι έχεις κουραστεί αρκετά στα επαγγελματικά σου και αισθάνεσαι ότι ο κόπος που έχεις κάνει, δεν έχει λάβει την προσδοκώμενη ανταμοιβή! Στα οικονομικά είσαι ανήσυχος και ανικανοποίητος!

Λέων♌

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα , για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου, η επιθυμία σου είναι να καταφέρεις να βρεις μία ισορροπία ανάμεσα σε σένα και σε όσους αγαπάς και αυτό το πετυχαίνεις! Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, σου προσφέρει μία σημαντική ανταμοιβή για ζητήματα πρακτικά, δηλαδή εργασιακά και οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου και σήμερα λαμβάνεις ικανοποιήσεις! Αρχίζεις και βλέπεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική μίας σχέσης και διώχνεις μακριά τα μαύρα σύννεφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δίνονται σπουδαίες ευκαιρίες για την ανάπτυξη μίας νέας συνεργασίας που θα μπορέσει να σε οδηγήσει στην επιτυχία! Στα οικονομικά έχεις εξασφάλιση και σιγουριά!

Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε , για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, επικεντρώνεσαι στην οργάνωση της καθημερινότητάς σου και ασχολείσαι με θέματα που αφορούν το πρόγραμμα, την εργασία, τις υποχρεώσεις και κλείνεις εκκρεμότητες. Το στρες είναι τονισμένο, γιατί για μία ακόμα φορά η τελειομανία σου χτυπάει κόκκινο! Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς σε βοηθά στην σταθεροποίηση σχέσεων και συνεργασιών

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανοίγεται μία νέα προοπτική στα αισθηματικά σου και αυτή την φορά δεν θέλεις να κάνεις λάθος, θέλεις να αποφασίσεις σωστά και να μπουν τα πράγματα σε μία σταθερή τροχιά και αυτό ακριβώς θα κάνεις! Λύνονται διαφωνίες αν έχεις σχέση, αν δεν έχεις … τότε ένα νέο πρόσωπο σου δίνει την σιγουριά ότι κάτι σταθερό μπορείτε να κάνετε μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συντονίζεις με επιτυχία θέματα εργασίας και φεύγουν οι «βραχνάδες», η στήριξη συνεργασιών σε βοηθά και λαμβάνεις χαρούμενα νέα για οικονομικά!

Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ , για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, αναμένεται να έχεις μία απολαυστική, διασκεδαστική και άκρως ερωτική μέρα! Η μέρα προσφέρεται για φλερτ, αν είσαι γονιός για ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά ή ακόμα και για δημιουργικές / καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, προσφέρεται για την οργάνωση και σταθεροποίηση οικονομικών και εργασιακών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σε συναρπάζει και νιώθεις απόλυτα τυχερός γιατί νιώθεις συναισθήματα που έλεγες πως είτε δεν υπάρχουν, είτε δεν τα έχεις ξανανιώσει! Η μέρα έχει τις εκπλήξεις της στα αισθηματικά και αυτό σε βοηθά να τονωθείς ψυχολογικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέρα κατάλληλη για συμφωνίες, έγγραφα, σκέψεις και συζητήσεις αναφορικά με την πορεία των εργασιακών και των οικονομικών, η επιτυχία σου είναι δεδομένη!

Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ , για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, ασχολείσαι πολύ περισσότερο με ζητήματα προσωπικά και οικογενειακά, όμως θα χρειαστεί να μετριάσεις την απολυτότητα και την κυριαρχικότητα, γιατί δεν έχεις πάντα δίκιο σε όλα! Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, λειτουργεί επιβοηθητικά και σταθεροποιητικά για σχέσεις και συνεργασίες, όπου τώρα μπορούν να μπουν σε ένα νέο στάδιο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο «ζεσταίνει» τα αισθηματικά σου και τονώνει την συντροφικότητα. Το σημερινό της εξάγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς σε βοηθά να βάλεις γερές βάσεις σε μία σχέση… Έτσι λοιπόν αρχίζεις και βλέπεις πιο ώριμα και συγκροτημένα το τί θέλεις για το αύριο των ερωτικών σου ή μίας σχέσης και … αναζητάς τη μονιμότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι ευέξαπτος στα επαγγελματικά και νιώθεις και κάποιες ανασφάλειες, όμως δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας, απεναντίας λύσεις θα δοθούν! Στα οικονομικά για την ώρα δεν υπάρχουν μεγάλες μεταβολές.

Τοξότης♐

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη , για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, η μέρα σου γεμίζει με μηνύματα, ειδήσεις, συναντήσεις και είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και επικοινωνιακός! Η μέρα προσφέρεται για μετακινήσεις, προτάσεις, συζητήσεις, νέες ιδέες… Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, σε στηρίζει στην επίλυση ζητημάτων εργασιακών αλλά και οικογενειακών, καταφέρνεις και ξεπερνάς κάποιο εμπόδιο που σε απογοήτευε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά ούτε κλαις αλλά ούτε και γελάς … Η διάθεση σου δεν είναι απόλυτα ρομαντική και τρυφερή, όμως η μέρα προσφέρεται για συναντήσεις και συζητήσεις που βοηθούν στην επίλυση διαφωνιών! Κάποιο νέο στα αισθηματικά θα σε ησυχάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές ανέλιξης, όμως θα χρειαστεί από πλευράς σου να εργαστείς και να κουραστείς πολύ περισσότερο! Στον οικονομικό τομέα καταφέρνεις να μαζέψεις χρήματα για να τακτοποιήσεις τρέχουσες υποχρεώσεις.

Αιγόκερως♑

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε , για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, είσαι επικεντρωμένος στα οικονομικά και αναζητάς τους τρόπους εκείνους για να μπορέσεις επιτέλους να πάρεις ανάσα! Η ευρηματικότητά σου και η γρήγορη σκέψη σου θα σε βοηθήσουν να βρεις διέξοδο! Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο σε βοηθά να σταθεροποιήσεις τα αισθηματικά σου και σιγουρεύεσαι κατά κάποιο τρόπο τόσο για τα αισθήματα τα δικά σου, όσο και για το άτομο που ενδιαφέρεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρα κατάλληλη για να νιώσεις πιο κοντά στο ταίρι σου, για να κάνετε σχέδια μαζί, για να βάλετε την σχέση σας σε μία πιο σοβαρή τροχιά! Αν δεν έχεις σχέση, είσαι στο κατάλληλο διάστημα για να γνωρίσεις άνθρωπο που μαζί του θα μπορείς να έχεις μία κοινή, μακρόχρονη πορεία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία καλή ευκαιρία σήμερα, να αποστασιοποιηθείς λίγο από τα επαγγελματικά, να τα βγάλεις από την έννοια σου και να ξεκουραστείς … Άλλωστε οι απαιτήσεις της ημέρας δεν θα είναι τονισμένες. Στα οικονομικά δίνονται λύσεις και ευκαιρίες

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε , για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου τίποτα δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο από το να περάσεις καλά! Είσαι εξωστρεφής, ανοιχτός, επιδιώκεις αλλαγές και … καταφέρνεις και βρίσκεις και πάλι τον εαυτό σου! Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, προσφέρει την στήριξη και την συμπαράσταση της οικογένειας για ζητήματα οικονομικά, είτε λύνονται εμπόδια οικονομικά που αφορούσαν εσένα και το σπίτι σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να νιώσεις ελεύθερος χωρίς έγνοιες προβλήματα και να έρθεις σε επαφή με νέο κόσμο, να φλερτάρεις, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες ή το τί θα συμβεί! Οι επαναστατικές σου τάσεις είναι έντονες αν είσαι ήδη σε μία σχέση … Ρίξε τους τόνους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δυναμικές πρωτοβουλίες για ένα καλύτερο αύριο … ακριβώς αυτό σε ευνοεί να κάνεις η σημερινή ημέρα! Στα οικονομικά σταθεροποιείσαι και φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου!

Ιχθύες♓ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ , για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου έχεις την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, έχεις τις κλειστές σου και βυθίζεσαι προσωρινά στις αμφιβολίες, στις ανασφάλειες και στα διλήμματα, ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν την εργασία σου! Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, αποτελεί μία σημαντική όψη, που σε βοηθά να πάρεις σταθερές αποφάσεις για το μέλλον σου, ενώ και ένα χαρούμενο νέο στα αισθηματικά σου δίνει σημαντικές απαντήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ότι αγνοούσες, παρέβλεπες, έκρυβες κάτω από το χαλάκι … βγαίνει τώρα στην φόρα, όμως αγαπητέ μου Ιχθύ βλέπεις τώρα τι αξίζει να διατηρηθεί στο πλευρό σου και τί είναι πραγματικά αληθινό! Η μέρα φέρνει αρκετές ερωτικές αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην χάνεις την πίστη και το κουράγιο σου στα επαγγελματικά, όλα θα μπουν σε μία πολύ πιο ευνοϊκή τροχιά αρκεί να το πιστέψεις! Στα οικονομικά μπαίνεις τώρα σε μία πιο σταθερή περίοδο!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram