Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (18/2)

Δημοσιεύθηκε 18 Φεβρουαρίου, 2023

Κριός♈

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, να αναμένεις μία ξαφνική ευκαιρία – είδηση που θα σε συναρπάσει! Δέχεσαι εύνοια για νέες γνωριμίες και τυχερές προτάσεις! Παράλληλα, η Σελήνη από τον Υδροχόο σε κοινωνικοποιεί ακόμα περισσότερο και σε βοηθά να να εκπληρώσεις, ένα μεγάλο σου στόχο και επιπλέον πετυχαίνεις να προσαρμοστείς στην οποιαδήποτε κατάσταση έρθει την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και αντιμετωπίζεις ένα χρόνιο πρόβλημα στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά, απέναντι σε νέες γνωριμίες, οι οποίες θα έρθουν, μέσα από φιλικές συναναστροφές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις, ιδίως όσον αφορά συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, θα έχουν απόλυτη επιτυχία σήμερα! Στα οικονομικά σου θέματα, φέρεσαι μάλλον παρορμητικά και αυθόρμητα, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθος διαχείριση χρημάτων!.

Ταύρος♉

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία προσφέρει μία τυχερή πρόταση – είδηση που αφορά την εκπλήρωση ενός στόχου ή ενός επαγγελματικού σχεδίου! Με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Υδροχόου θες κοντά σου, μόνο αληθινούς και γνήσιους ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και μπορείς να τους έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς και να ασχοληθείς με ένα συγκεκριμένο άτομο, που οι πράξεις τους τελευταία, υπόσχονται για το μέλλον, μια σταθερή και στέρεα σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε γκρίνια και απότομες συμπεριφορές απέναντι στο ταίρι σου, απλά για να έχεις τον έλεγχο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κυνήγησε και κατέκτησε σήμερα με ευκολία τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου στην καριέρα! Οικονομικά, οι στόχοι σου εκπληρώνονται, χάρη στους σωστούς σου χειρισμούς!

Δίδυμοι♊

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, διασκεδάζεις, το ρίχνεις έξω, αλλάζεις παραστάσεις και γνωρίζεις νέους ανθρώπους! Με την Σελήνη σήμερα από τον Υδροχόο εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου τύχη και την αισιοδοξία σου και σίγουρα δεν θα χάσεις! Σε χαρακτηρίζει μία ισχυρή επιθυμία για περιπέτεια, τόλμη, ελευθερία, ενεργή επικοινωνία, ψυχαγωγία και έντονη κοινωνικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην ενθουσιαστείς τόσο πολύ σήμερα, με κάποιες νέες γνωριμίες και φλερτ, διότι πολύ πιθανόν να προσγειωθείς απότομα και να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις με το άλλο σου μισό, καλοπέραση και βελτίωση της επικοινωνίας σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες οικονομικές δυσκολίες θα προκύψουν σήμερα, λόγω της παρελθοντικής λάθος διαχείρισης των χρημάτων σου! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις στόχους και μάλιστα με ευκολία!

Καρκίνος♋

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, θα έχεις κάποια νέα επιτυχίας που αφορούν εργασία – οικονομικά! Επιπλέον με την Σελήνη σήμερα από τον Υδροχόο επιθυμίες και στόχοι, πραγματοποιούνται μέσα από επαφές, κυρίως λόγω της αποτελεσματικής σου πειθούς, αλλά και της ισχυρής διορατικότητας σου! Κάνε την διαφορά τώρα και μείνε μακριά από την έντονη κοινωνική ζωή, αποφεύγοντας τα πολλά και ανούσια λόγια με τους γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, άρπαξε κάθε ευκαιρία για να απολαύσεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος χωρίς όρια, με το ταίρι σου! Ωστόσο, απέφυγε οπωσδήποτε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από το πάθος σου και μην προσεγγίσεις και πάλι ερωτικά το λάθος άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, έρχεται μία λύση στα ξαφνικά και επιτέλους ανακουφίζεσαι! Στα επαγγελματικά σου, μετά από κάποιες συγκυρίες, αλλάζεις γνώμη για κάποιους συνεργάτες και συναδέλφους και αναθεωρείς καταστάσεις!

Λέων♌

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, δέχεσαι ευχάριστα νέα από την σχέση σου, ή αν είσαι ελεύθερος συμβαίνει μία τυχερή εξέλιξη που σε φέρνει κοντά σε έναν νέο άνθρωπο ! Επιπλέον η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους δικούς σου ανθρώπους! 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις να βρεις τις πολυπόθητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις στην διεκδίκηση του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ποθείς και να τον κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, το έτερον ήμισυ σε περιποιείται, σε κάνει να νιώθεις όμορφα, σε ηρεμεί και κυρίως σου προσφέρει αφοσίωση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, είναι η κατάλληλη ημέρα για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές! Στην καριέρα, βρίσκεις λύσεις σε θέματα, που είχες ως εκκρεμότητα από παλιά!

Παρθένος♍

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, συντονίζεις θέματα εργασίας και καθημερινότητας και βρίσκεσαι ευνοημένος στα οικονομικά σου! Με την Σελήνη από τον Υδροχόο θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να πετύχεις αρκετούς από τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να επιδιώξεις σοβαρές και ήρεμες συζητήσεις με το έτερον σου ήμισυ, ώστε να βρείτε μόνιμες λύσεις, ακόμα και για παλαιά σας προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, δίνεις ευκαιρία πια, μόνο σε αξιόλογες κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και οικονομικές λύσεις έρχονται και επιτέλους ηρεμείς από άγχη και προβληματισμούς!

Ζυγός♎

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, έρχονται απίστευτα θετικά νέα στα αισθηματικά σου ή μία τυχερή γνωριμία που θα τα αλλάξει όλα! Παράλληλα η Σελήνη από τον Αιγόκερω σου προσφέρει σίγουρα ενθουσιασμό, ανανέωση, χαρά και μπόλικη καλοπέραση! Σαφώς και το ενδιαφέρον των άλλων, είναι στραμμένο πάνω σου, αφού καταφέρνεις να τους γοητεύεις πολύ εύκολα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει σήμερα μεγάλη πιθανότητα, να παρουσιάσεις εγωκεντρική συμπεριφορά, αφού ομολογουμένως κοιτάς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και δεν δίνεις την απαραίτητη σημασία στις ανάγκες και τα παράπονα του άλλο σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ, θαυμαστές, ακόμα και ερωτικές εξομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες ναι στις θαρραλέες κινήσεις και αποφάσεις σήμερα, στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα, αλλά όχι στην τόλμη και το ρίσκο!

Σκορπιός♏

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, θα έχεις όμορφες στιγμές με την οικογένεια και θα επιλυθεί και κάποιο ζήτημα που σε ταλαιπωρούσε! Παράλληλα με την Σελήνη από τον Υδροχόο το ζητούμενό σου είναι η αποκατάσταση της ισορροπίας ανάμεσα σε σένα και στα πρόσωπα που αγαπάς και αισθάνεσαι κοντά σου! Με τον συνδυασμό της λογικής και του συναισθήματος, θα μπορέσεις να έχεις επιτυχία σε ότι βάλεις στόχο! 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην επαναφέρεις χωρίς λόγο, παλαιά προβλήματα και λάθη του άλλου σου μισού, προκαλώντας γκρίνια και καυγάδες, χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από αναμνήσεις, νοσταλγία και μία αδικαιολόγητη τάση να προσεγγίσεις ξανά το ερωτικό σου παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανταποκρίνεσαι σήμερα άψογα στις επαγγελματικές σου και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, γεγονός που θα έχει και τις ανάλογες θετικές συνέπειες!

Τοξότης♐

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, σου προσφέρει ευκαιρίες για μετακινήσεις, ταξιδάκια, γνωριμίες αλλά και για όμορφες προτάσεις στα αισθηματικά! Με την Σελήνη να κινείται και αυτή στον Υδροχόο οι επικοινωνιακές ικανότητές σου, είναι πλέον γρήγορες, ευφυείς, αποτελεσματικές και αξιοθαύμαστες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ! Πιθανότητα όμως, δεν θα προκύψει κάτι σταθερό ή σοβαρό άμεσα, γι’αυτό μείωσε τις προσδοκίες σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι πιο υπεύθυνος, σοβαρός και έντιμος όσον αφορά την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σωστή συνεργασία και οι αξιοθαύμαστες ιδέες σου, θα σου φέρουν επιτυχία στην καριέρα! Έξοδα προκύπτουν που έχουν να κάνουν με το αμάξι, ή κάποιο ταξίδι και μετακίνηση!

Αιγόκερως♑

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, λαμβάνεις χαρούμενα νέα στα οικονομικά και καθησυχάζεσαι γιατί τώρα δημιουργούνται νέες προοπτικές! Η Σελήνη από τον Υδροχόο σε βοηθά να χτίσεις δεσμούς εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου και να αναπτυχθεί το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς από τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σου! 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, ώστε να συζητήσεις μαζί του, την ανάγκη σου για περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα πρόσωπο, το οποίο έχει αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον του για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες ναι σε νέες ιδέες και πρωτοβουλίες, στην καριέρα! Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος σου, σήμερα, ό,τι κι αν κάνεις!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόο , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, είσαι μέσα στην εκφραστικότητα και την επικοινωνιακή διάθεση! Το τηλέφωνό σου χτυπά ασταμάτητα ενώ μία νέα τυχερή γνωριμία θα σε συναρπάσει! Η Σελήνη σήμερα στο δικό σου Ζώδιο σε κάνει να λάμπεις και να πρωταγωνιστείς! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, αν περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και υπερβολές, θα καταφέρεις, να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για αμέτρητες κατακτήσεις, θαυμαστές και πολλές ερωτικές επιτυχίες! Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος και ένταση, χαρακτηρίζουν την σχέση σου σήμερα, αρκεί να αποφύγεις ανούσια ξεσπάσματα και κόντρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες όχι σε εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, ιδίως αν είναι υποκινούμενες από ανταγωνιστική διάθεση! Οικονομικά, απέφυγε σημαντικές αγορές σήμερα, αφού το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις αργότερα!

Ιχθύες♓ 

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, λαμβάνεις χαρούμενα νέα για τα οικονομικά σου είτε προχωράς προς ένα νέο επενδυτικό σχέδιο ή μία αγορά που είναι για σένα σημαντική! Παράλληλα με την Σελήνη από τον Υδροχόο λειτουργείς κάπως καχύποπτα στις κοινωνικές σου επαφές και δυσκολεύεσαι να εκφραστείς συναισθηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά, τις προσταγές της καρδιάς σου, αφού τώρα είναι ιδιαίτερα εύκολο να υποκύψεις σε κολακευτικά λόγια και να εξιδανικεύσεις πρόσωπα! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε παράλληλες και απαγορευμένες ερωτικές ιστορίες, γιατί ενδεχομένως να αποκαλυφθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή θα χρειαστεί σήμερα σε τυχόν παραλήψεις ή λάθη στον εργασιακό τομέα! Στον οικονομικό τομέα, μην ξοδεύεις αλόγιστα, αφού οι συνέπειες, θα είναι δύσκολο να ανατραπούν!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram