Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (17/5)

Δημοσιεύθηκε 17 Μαΐου, 2023

Κριός
Αν προκύψουν διαφορές απόψεων ή αξιών, ίσως βιώσεις μια απογοήτευση τώρα με μια όψη Δία – Πλούτωνα στο παιχνίδι. Είσαι πολύ συγκεντρωμένη στην κοινωνική σου ζωή ή στις δραστηριότητες σου, ίσως σε υπερβολικό βαθμό. Αυτή η εστίαση έρχεται σε σύγκρουση με την ανάγκη σου να χαλαρώσεις και να απλοποιήσεις τη ζωή σου. Μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να επιβλέπεις, να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων, αλλά συνειδητοποίησε ότι όλο αυτό σου προκαλεί ιδιαίτερη ένταση. Με τη μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο ακριβώς μπροστά από το δικό σου, τα συναισθήματα μπαίνουν σε δεύτερο πλάνο και ενισχύεται η ικανότητά σου να χειρίζεσαι πρακτικές υποχρεώσεις.

Ταύρος
Ο ενθουσιασμός αυξάνεται με τον Δία στο ζώδιο σου και αυτό είναι αναμφισβήτητο. Όμως, η πίεση για να πετύχεις ή να εκτελέσεις τις ευθύνες σου προς τον έξω κόσμο είναι τεράστια. Η ένταση προκύπτει από την έντονη επιθυμία σου να βελτιώσεις επαγγελματικούς και προσωπικούς τομείς, καθώς ο Δίας σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, επηρεάζοντας γενικότερα όλον τον μήνα. Πρόσεξε μήπως η επιθυμία για επιτυχία γίνει εμμονή που θα καθοδηγήσει τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη περνάει σήμερα στο ζώδιο σου και μπορεί να είσαι απασχολημένη με τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Τα συναισθήματα, οι αναμνήσεις και η ισχυρή διαίσθηση μπορούν να αλλάξουν εντελώς την οπτική σου και να σε ωθήσουν σε ένα εντελώς καινούριο μονοπάτι, με τον Δία τώρα στον 12ο οίκο σου αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο, πρόσεξε την ένταση καθώς αισθάνεσαι υποχρεωμένη να κάνεις σκληρές δουλειές και προσπάθειες, αλλά έχεις επίσης αυξημένη την ανάγκη για ξεκούραση, χαλάρωση και αποτοξίνωση. Το κυνήγι της ευτυχίας εμμονικά μπορεί τελικά να σε οδηγήσει στα αντίθετα αποτελέσματα. Έχεις την τάση να ψάχνεις στο παρελθόν τις απαντήσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να ασχοληθείς και να νιώσεις τα συναισθήματά σου. 

Καρκίνος
Με το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα θα συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να αφήσεις πίσω σου μια ιδέα, μια πεποίθηση ή ακόμα και την εμμονή να αναπτυχθείς. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τον φόβο της δέσμευσης ή τον φόβο της ελευθερίας, καθώς και τα δυο είναι θέματα που χρειάζονται διαχείριση ώστε να μπορέσεις να ζήσεις μια πιο ευτυχισμένη ζωή. Ανησυχείς άδικα μήπως χάσεις κάτι για το οποίο έχεις προσπαθήσει πολύ και στο οποίο έχεις αφιερώσει πολύ χρόνο και ενέργεια. Οι σημερινές ενέργειες καθοδηγούν την προσοχή σου στους κοινωνικούς σου στόχους. 

Λέων
Θα νιώσεις καλύτερα αν βγάλεις από τη μέση τις υποχρεώσεις της μέρας. Σκέφτεσαι υπερβολικά τα μελλοντικά σχέδια σου και ανησυχείς για πράγματα που δεν είναι υπό τον έλεγχο σου. Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα είναι περίπλοκο, καθώς διεγείρει τις φιλοδοξίες σου με πιεστικό τρόπο. Το να αρνείσαι να παίξεις με τους κανόνες στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να είναι ένα θέμα αυτές τις μέρες. Αν όμως πιάνεις τον εαυτό σου να βαριέται με τα δεδομένα σου, αφιερώσου στο να βρεις τρόπο να απελευθερωθείς. Οι στόχοι των σχέσεων σου και οι στόχοι τις καριέρας σου μπορεί να μην συνδυάζονται καλά μόνο προς το παρόν, αλλά η αναζήτηση ενός συμβιβασμού αξίζει τον κόπο.

Παρθένος
Με το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα μπορεί να νιώσεις μεγάλη πίεση ή έντονη φιλοδοξία που οδηγεί στον υπερβολικό έλεγχο. Ενώ είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις αυτήν την ενέργεια και να τη χρησιμοποιήσεις θετικά, ίσως μπλοκάρεις, πιεστείς ή αποθαρρυνθείς καθώς εξετάζεις τις κινήσεις σου. Στην πραγματικότητα, τα επαγγελματικά σου ευνοούνται και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγκεντρωθείς και να δουλέψεις για τους στόχους σου. Άφησε στην άκρη τους φόβους σου που μπαίνουν εμπόδιο και απόλαυσε αυθόρμητες δραστηριότητες.

Ζυγός
Με τη μετακόμιση της Σελήνης στο ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα μπορεί να έχεις λίγο πιο βαριά διάθεση. Μαθαίνεις πολλά για τον εαυτό σου σήμερα, αλλά και για σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου μέσω της παρατήρησης. Πρόσεξε μήπως η υπερβολική σκέψη καπελώσει τα συναισθήματα και σε φτάσει σε σημείο να αγνοήσεις αυτό που νιώθεις για ένα θέμα. Με το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα σκέψου μήπως έχεις αγκιστρωθεί σε ιδέες ή σχέσεις που δεν λειτουργούν και σε εμποδίζουν να δεις τις επιλογές σου. Σημειώνονται σημαντικές αλλαγές στις προσδοκίες και στη στάση σου απέναντι στον έρωτα, αλλά οποιαδήποτε εμμονή σε αυτό το θέμα είναι πιθανό να οφείλεται στο φόβο. 

Σκορπιός
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στο αντίθετο ζώδιο σήμερα, η ζωή σε προκαλεί να επιτύχεις μια καλύτερη ισορροπία στη ζωή σου κοιτάζοντας τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Η ανάγκη για επαφή γίνεται πιο εμφανής. Με ένα ακριβές τετράγωνο Δία – Πλούτωνα σήμερα, μπορεί να υπάρξει δυσκολία να βρεθεί ισορροπία ανάμεσα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να εξετάσεις εάν η προσκόλληση σου σε ορισμένες παραδόσεις και τρόπους ζωής θα μπορούσε να περιορίσει την ανάπτυξη των σχέσεών σου. 

Τοξότης
Με το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα, τα γεγονότα υποδεικνύουν την ανάγκη να εγκαταλείψεις κάποια από τα υπερβολικά επαγγελματικά ή προσωπικά ενδιαφέροντα που έχεις αναλάβει. Για να προχωρήσεις πιο χαρούμενα και ελεύθερα μπορεί να χρειαστεί να αναθέσεις μέρος της δουλειάς σου σε κάποιον άλλον. Ένα υπερβολικά ταραχώδες ή χαοτικό πρόγραμμα έχει το βάρος του και είναι καιρός να αξιολογήσεις απαιτητικές εργασίες ώστε να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. 

Αιγόκερος
Με το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα σκέψου μήπως κάποιες συμπεριφορές σου τελικά καταλήγουν εις βάρος σου. Η επιθυμία σου να απελευθερωθείς και να δοκιμάσεις νέα πράγματα και τρόπους έκφρασης αυξάνεται και η υπερβολική προσκόλληση σε μεθόδους και πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφάλεια μπορεί να σε εμποδίσουν αυτήν τη διαδικασία. Θα μπορούσε τώρα να υπάρξει σύγχυση στις προσωπικές σχέσεις, κυρίως επειδή φοβάσαι να χάσεις κάποιον ή να αφήσεις έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Από την άλλη, θέλεις να απολαύσεις κάποιες προσωπικές ελευθερίες. Η Σελήνη κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου, φέρνοντας ευνοϊκή ενέργεια για συναισθηματική και δημιουργική έκφραση.

Υδροχόος
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου μπορεί να προσπαθήσεις να ενισχύσεις τα συναισθήματα υποστήριξης και ασφάλειας. Με τον Δία τώρα σε αυτήν την περιοχή του χάρτη σου και μια νέα Σελήνη εδώ σε δυο μέρες, η επιθυμία σου για άνεση και οικογενειακή ζωή αυξάνεται. Αυτήν τη στιγμή μπορεί να δεις που οι ανθυγιεινές προσκολλήσεις και συμπεριφορές εμποδίζουν την ευκαιρία σου να προχωρήσεις, να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς. Ένα τετράγωνο Δία – Πλούτωνα που εμφανίζεται σήμερα, επηρεάζει τον υπόλοιπο μήνα σου και μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ οικιακών απαιτήσεων και προσωπικών στόχων.

Ιχθείς
Μπορεί να έχεις πολλά στο μυαλό σου σήμερα. Η μετάβαση της Σελήνης στον τομέα των επικοινωνιών σου αυξάνει την επιθυμία σου για μάθηση και σύνδεση. Μια διέλευση Δία – Πλούτωνα που επηρεάζει τον μήνα είναι ακριβής σήμερα και η πρόκληση σου είναι να επαναξιολογήσεις τους στόχους σου και να τους ιεραρχήσεις. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι η απελευθέρωση του εαυτού σου από ορισμένα μυστικά που έχεις κρατήσει για τον εαυτό σου θα είναι λυτρωτική. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίζεις ανασφάλειες ή φόβους που σε εμποδίζουν να πεις αυτό που νιώθεις και να ακολουθήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram