Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (16/9)

Δημοσιεύθηκε 16 Σεπτεμβρίου, 2023

Για τους Κριούς,  το μυαλό σας λειτουργεί περισσότερο επιχειρηματικά ή ασχολείστε με ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία αυτή τη στιγμή. Μέχρι αρχές Οκτωβρίου ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου σας βοηθά να χρησιμοποιήσετε ότι εργαλεία έχετε στα χέρια σας και να οργανωθείτε με τον καταλληλότερο τρόπο.       

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να συγκεντρώσετε πληροφορίες οι οποίες θα αποδειχθούν χρήσιμες για κάτι που θέλετε να κάνετε άμεσα θα είναι αισθητή με τον Ερμή στην Παρθένο μέχρι αρχές Οκτωβρίου.  Αυτή η θέση του Ερμή είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική και σας βοηθά να διερευνήσετε τα δεδομένα με ακρίβεια, στεκόμενη/ος στις απαραίτητες λεπτομέρειες, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να σας φέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους Διδύμους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής, στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι περίπου αρχές Οκτωβρίου λειτουργεί βοηθητικά κυρίως σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή. Οι αναπροσαρμογές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και σας βοηθούν να σταθείτε πιο κατάλληλα τοποθετημένη/ος στο δρόμο της επιλογής σας.   

Για τους Καρκίνους, με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι αρχές Οκτωβρίου η επικοινωνία διευκολύνεται. Νέα άτομα μπαίνουν στον κύκλο σας και μπορείτε να ανταλλάξετε ιδέες και σκέψεις προς δημιουργικούς νέους στόχους.  Κοντινά ταξίδια ευνοούνται και υπάρχει γενικότερα μια κινητικότητα η οποία θα σας αναζωογονήσει.

Για τους Λέοντες, θέματα αξιών και γενικότερα ότι αφορά την συναισθηματική ή/και υλική ασφάλειά σας φέρνει ο Ερμής μέχρι αρχές Οκτωβρίου στο ζώδιο της Παρθένου. Το συγκεκριμένο διάστημα μπορείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις και να σταθείτε στα ψιλά γράμματα, τα οποία μια άλλη στιγμή θα είχατε προσπεράσει. Εξετάστε οτιδήποτε νέο προκύπτει λεπτομερώς.  

Για τους Παρθένους, ο Ερμής ταξιδεύει στο ζώδιό σας μέχρι αρχές Οκτωβρίου φέρνοντας νέες πληροφορίες και δεδομένα τα οποία θα σας βοηθήσουν κυρίως στα βήματα που θέλετε να κάνετε άμεσα. Νέοι τρόποι αυτό-βελτίωσης θα σας δώσουν ώθηση και θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση πραγμάτων τα οποία είναι ακόμη ανοιχτά προς διευθέτηση.   

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής συνδέεται με το μυαλό, τις σκέψεις και την επικοινωνία. Στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι αρχές Οκτωβρίου λειτουργεί βοηθητικά σε ότι χρειάζεται λεπτομέρεια και πρακτικότητα για να ολοκληρωθεί. Οι σκέψεις μπορεί να είναι αρκετές και να υπάρχει η τάση να μπερδευτείτε, ωστόσο η λογική σειρά που εφαρμόζετε σε αυτές τις περιπτώσεις θα σας βγάλει από διλλήματα.

Για τους Σκορπιούς, σε κοινωνικό επίπεδο λειτουργεί ευνοϊκά ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι αρχές Οκτωβρίου. Σας δίνει την εύνοια να βρίσκετε χρήσιμες λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν και φέρνει ανθρώπους κοντά σας οι οποίοι θα μπορέσουν να σας στηρίξουν ηθικά αλλά και πρακτικά.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι αρχές Οκτωβρίου σας βάζε σε σκέψεις ωστόσο είναι για καλό σκοπό. Με την βοήθεια αυτής της θέσης του φτερωτού Ερμή θα μπορέσετε να φιλτράρετε τις καταστάσεις καλύτερα ώστε να επιλέξετε να ασχοληθείτε με τις πιο συμφέρουσες. Δώστε χώρο σε ότι κινητοποιείται και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Για τους Αιγόκερους, να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας και καθημερινότητας σας βοηθά ο Ερμής στην Παρθένο μέχρι αρχές Οκτωβρίου. Οποιαδήποτε μεθοδολογία χρησιμοποιείτε μπορεί να βελτιωθεί και να κατευθυνθείτε με ακόμη πιο καλό πλάνο και οργάνωση στην οδό που θα σας φέρει επιτεύξεις.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι αρχές Οκτωβρίου σας βάζει να κάνετε εσωτερικές διεργασίες ωστόσο είναι ιδιαίτερα βοηθητικός. Μετά το πέρας αυτής της περιόδου είναι σίγουρο πως θα βγείτε όχι μόνο κερδισμένη/ος αλλά και πιο σίγουρη/ος για τα βήματα που κάνετε. Προσοχή τις σχέσεις σας με συγγενικά άτομα.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής απέναντί σας, στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι αρχές Οκτωβρίου ενεργοποιεί οτιδήποτε σχετίζεται με τις συνδέσεις και τις φιλίες σας. Προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο και μέσω επαφών και συζητήσεων μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή μεταξύ σας. Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram