Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (16/8)

Δημοσιεύθηκε 16 Αυγούστου, 2023

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα Τετάρτη φίλε μου Κριέ, πραγματοποιείται η νέα σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα η οποία φέρνει ενάρξεις κυρίως στα ερωτικά θέματα καθώς ο συγκεκριμένος τομέας φωτίζεται. Το τετράγωνο με τον Ουρανό θα φέρει ανατροπές σε συναισθηματικό επίπεδο και θα σε ξαφνιάσουν κάποια γεγονότα που θεωρούσες ότι ήταν σταθερά και αμετάβλητα. Αυτή η νέα σελήνη όμως σε κάνει ακόμη περισσότερο εγωιστή από ότι είσαι συνήθως και θέλεις να είσαι εσύ αυτός που θα φέρει τις εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εδώ δεν αποκλείεται αν λειτουργήσεις πάρα πολύ παρορμητικά και βιαστικά να σου έρθει από κει που δεν το περιμένεις και να χάσεις την εμπιστοσύνη του συντρόφου. Σκύψε και δες τα λάθη σου και μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό εσύ που είσαι δεσμευμένος. Αν όμως είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα που μπαίνει ξαφνικά στη ζωή σου, όμως η διάρκειά του θα είναι αμφίβολη. Ξαφνικά θα έρθει ξαφνικά θα φύγει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εξελίξεις θα έχεις στα θέματα της δουλειάς και καλείσαι να σκεφτείς και να βρεις τι δρόμο θα ακολουθήσεις στα επαγγελματικά σου. Και σε ότι αφορά τα οικονομικά είναι πάρα πολύ πιθανό να έχεις ένα extra εισόδημα από κάποια χρήματα που μπαίνουν ξαφνικά στην τσέπη σου και σε βοηθούν να περάσεις όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τετάρτη φίλε μου Ταύρε η νέα σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα, ρίχνει το φως της και την προσοχή σου σε θέματα προσωπικά, συναισθηματικά και οικογενειακά! Ξαφνικά γεγονότα σε αυτούς τους τομείς θα σε δυσαρεστήσουν και θα προκαλέσουν ένταση και εκνευρισμό, άλλωστε μην ξεχνάς ότι Ουρανός από το ζώδιο σου συμμετέχει και αυτός στο φαινόμενο, προκαλώντας ξεσπάσματα, αντιδράσεις και αλλαγές! Μπορεί να νιώθεις αδικημένος και να θέλεις να τα πεις έξω από τα δόντια. Κατά τα άλλα όμως είναι ένα ερωτικό καινούργιο φεγγάρι όπου φέρνει έρωτες φέρνει γνωριμίες οι οποίες είναι ανανεωτικές και ευχάριστες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις μία σχέση ανανεώνεις στον έρωτά σου και νιώθεις εγκεφαλική και σωματική έλξη για το σύντροφο. Αισθάνεσαι οικειότητα και απλότητα με τον άνθρωπο σου. Ο Ουρανός είναι στο ζώδιο σου και φέρνει ευχάριστες ερωτικές συναντήσεις με διασκέδαση και φλερτ σε σένα που είσαι αδέσμευτος. Με αυτόν τον τρόπο ξεχνιέσαι και ξεπερνάς τα εμπόδια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες φαεινές ιδέες και αναλαμπές φωτίζουν την σκέψη σου και επιθυμείς να κάνεις καινοτόμες αλλαγές στην δουλειά. Θα ξοδευτείς για να πετύχεις αυτά που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Για σένα τώρα φίλε μου Δίδυμε σήμερα με την νέα σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα βρίσκεσαι σε περίοδο ενάρξεων σε τομείς που συνδέονται με επικοινωνίες, συμφωνίες, προτάσεις, ταξίδια! Από τη μία πλευρά η Νέα Σελήνη είναι συμβατή και θετική προς το ζώδιό σου από την άλλη όμως το τετράγωνο της με τον Ουρανό, θα εντείνει το στρες αλλά και την βιασύνη σου! Εσύ τώρα θα πρέπει να προσέχεις στις μετακινήσεις σου γιατί από παντού καραδοκούν δυσάρεστες εκπλήξεις. Επίσης να προσέχεις τις επικοινωνίες σου, τα λόγια που λες τον τρόπο που τα λες ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ενδεχομένως θα αποκαλυφθούν κάποιες αλήθειες σε σένα που είσαι σε σχέση, ή θα μάθεις κάποια πράγματα που βρίσκονταν στο παρασκήνιο και κάποια λόγια κρυφά. Καλό θα ήτανε να αποφύγεις τις κρυφές συναντήσεις οι οποίες μπορούν να σε εκθέσουν εσένα που είσαι ελεύθερος. Μην βαδίζεις σε άγνωστα μονοπάτια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά οικονομικά όλα βρίσκονται σε μία κατάσταση αλέρτ αφού το παρασκήνιο καλά κρατεί. Στα δύσκολα υπάρχει η οικογένεια που θα σε βοηθήσει ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Καρκίνε, ένα νέο φεγγάρι γεννιέται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα όπου βρίσκεται μέσα στον 2ο ηλιακό οίκο και φέρνεις νέες εξελίξεις για τα οικονομικά, τα περιουσιακά, τα κεκτημένα και ότι νιώθεις εσύ ότι προσδίδει ασφάλεια και σιγουριά. Δείξε προσοχή σε οικονομικές προτάσεις, συμφωνίες και αγορές, γιατί τα νέα δεδομένα που προκύπτουν τώρα ίσως δεν σε συμφέρουν! Σε προσωπικό πλαίσιο θα δημιουργηθούν κάποια ξαφνικά αναπάντεχα γεγονότα που θα σε κάνουν να νιώσεις συναισθηματική ανασφάλεια. Ένα φιλικό άτομο χρειάζεται προσοχή και να μην του τα λες όλα χαρτί και καλαμάρι γιατί θα σε εκπλήξει με την συμπεριφορά του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, αυτό το νέο φεγγάρι θα φέρει ανανεωτικό αέρα με σχέδια για το μέλλον και πλάνα για συμβίωση. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, ένα άτομο του φιλικού κύκλου θα σου δείξει ερωτικό ενδιαφέρον και θα σε βάλει σε σκέψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα έκτακτο οικονομικό πρόβλημα, ένα έξοδο που δεν είχες προβλέψει σου αλλάζει τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών. Εκεί που ήθελες να κάνεις οικονομία τώρα να πρέπει να δαπανήσεις χρήματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, για άλλη μία φορά πρωταγωνιστείς αφού σήμερα πραγματοποιείται το νέο φεγγάρι στο δικό σου ζώδιο, με την συμμετοχή του Ουρανού. Σαφώς θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα ένα νέο προσωπικό άνοιγμα θα ανοίξεις τους ορίζοντές σου θα ανοίξεις τα φτερά σου και το θέμα που θα εστιάσεις την προσοχή σου είναι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Εκεί τώρα θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός για το λόγο ότι καιροφυλακτούν και ξαφνικά ρίχτερ δονήσεων στα επαγγελματικά και στις συνεργασίες σου! Έχει έρθει η ώρα να κάνεις μία δυναμική επαναστατική αλλαγή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, να είσαι προσεκτικός και μην ξεχνάς να ρίξεις λίγο τους τόνους και νερό στο κρασί σου για να απολαύσεις την αγάπη τον έρωτα και την διασκέδαση. Κατέβασε λίγο το θυμό σου και άκου και την άλλη άποψη. Αν είσαι αδέσμευτος, κάποιοι ρίχνουν κλεφτές ματιές και σε ποθούν ερωτικά. Μην αδιαφορείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένας τομέας που χρειάζεται προσοχή είναι ότι αφορά τα επαγγελματικά την καριέρα σου και την κοινωνική καταξίωση. Μην είσαι βιαστικός και ανυπομονείς για εξελίξεις και όλα θα συμβούν την κατάλληλη στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Για σένα φίλε μου Παρθένε σήμερα με τη νέα σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας με φόβους απωθημένα και ανασφάλειες. Προσπαθείς να δεις τα λάθη τις παραλείψεις ότι έγινε στο παρελθόν και σε τάραξε και να το βγάλεις μέσα από την ψυχή σου. Από την άλλη θα ασχοληθείς με σπουδές σεμινάρια επιμορφωτικά εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ένα πτυχίο οτιδήποτε μπορείς να συμπληρώσεις στο βιογραφικό σου. Όλα τα παραπάνω θα αρχίσεις να τα σκέφτεσαι από σήμερα και θα τα βάλεις στα σκαριά έως τις 31/8

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με αυτό το νέο φεγγάρι θα γίνεις τολμηρός διεκδικητικός και αυθόρμητος εσύ που είσαι μόνος και δεν θα είσαι για πολύ καιρό ακόμα. Φλερτάρεις και διεκδικείς το αντικείμενο του πόθου σου. Αν έχεις σχέση, σε βοηθά να ανανεωθείς ένα ταξίδι στο εξωτερικό που το σχεδιάζεις εδώ και καιρό και το έχεις τάξει στον σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια πολύ καλή νέα συνεργασία που θα σε βοηθήσει οικονομικά συναισθηματικά και κοινωνικά διαφαίνεται στον ορίζοντα. Η φήμη σου επεκτείνεται! Τα οικονομικά ανθίζουν!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο που θα πρωτοστατήσεις σε ομάδες, συλλόγους,θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους και θα ανοίξεις τα φτερά σου προς την υλοποίηση νέων προσδοκιών! Δεν λείπουν ωστόσο αυτό το διάστημα και οι φόβοι, οι ζήλειες, οι εμμονές, οι ανταγωνισμοί αλλά και τα ξαφνικά ευτράπελα με τα οικονομικά! Θέλει μεγάλη προσοχή στην επιλογή ανθρώπων που εμπιστεύεσαι ή συνεταιρίζεσαι, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που παρασκηνιακά και ύπουλα προσπαθούν να κερδίσουν κάτι από εσένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, το κλειδί της ευτυχίας σου βρίσκεται στην αποκοπή και στην απαλλαγή από την επαφή με τοξικούς ανθρώπους που δυστυχώς μαζί με τον σύντροφο έχετε μαζέψει πολλούς τριγύρω. Αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεσαι μεταξύ παρελθόντος και παρόντος, προσπαθώντας να αποκοπείς από μία τοξική σχέση που σε ταλάνισε αλλά ακόμα δυσκολεύεσαι να κόψεις επαφές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν και να μην κοινοποιείς τα επαγγελματικά σου σχέδια εάν δεν είσαι 100% σίγουρος για την εχεμύθεια τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα πραγματοποιείται η νέα σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία και φέρνει ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα αλλά και καινούργια βήματα που αφορούν την κοινωνική ζωή και την καταξίωση σου. Επικεντρώνεσαι στο πώς θα εξελιχθείς και θα ανέβεις στην ιεραρχία της δουλειάς. Παρόλα αυτά όμως υπάρχουν συνεργάτες, συνέταιροι οι οποίοι σε φρενάρουν και σου δημιουργούν προβλήματα. Μάλιστα δεν το κάνουν μεθοδευμένα αλλά σε ξαφνιάζουν με τη συμπεριφορά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές ανατροπές και αιφνιδιασμοί, προσοχή γιατί εκεί που μπορεί να είσαι αμέριμνος και να περνάς καλά, τσουππππ μπορεί να προκύψει μία ξαφνική διαφωνία που θα προκαλέσει μεγάλη ένταση και αναβρασμό! Αν είσαι ελεύθερος είσαι ιδιαίτερα ευνοημένος ειδικά αν το άτομο προέρχεται μέσα από τον ευρύτερο φιλικό κοινωνικό σου κύκλο και κάνεις σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεις ότι αν διακοπεί η ήδη υπάρχουσα συνεργασία, και η επαγγελματική σχέση αμέσως θα κάνεις το επόμενο βήμα το οποίο θα είναι πιο ευοίωνο. Οπότε μην απογοητεύεσαι. Τα οικονομικά είναι σταθερά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε μου Τοξότη σχηματίζεται η νέα σελήνη από το φιλικό για σένα ζώδιο αυτό του Λέοντα. Επικεντρώνεσαι σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης, εμπειριών, γνώσεων ή και μακρινών ταξιδιών . Επειδή στο φαινόμενο συμμετέχει ο Ουρανός, θα υπάρξουν και απότομες και ξαφνικές αλλαγές στα σχέδιά σου. Εσύ καλείσαι σήμερα, να είσαι όσο το δυνατόν γίνεται πιο οργανωμένος, χωρίς να ρισκάρεις ή και να τολμάς σε ενάρξεις που θα γίνουν πάνω στον ενθουσιασμό σου, αλλά στην πορεία θα τις μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτή την περίοδο παρόλα αυτά μπορείς να κάνεις κάποιες σημαντικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και την ψυχολογία εσένα που είσαι διαθέσιμος. Αν έχεις δεσμό μπορείς να απολαύσεις ένα ταξιδάκι αναψυχής που θα τονώσει την σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα σου έχω καλύτερα νέα γιατί θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες θα σου γίνουν πάρα πολλές προτάσεις θα συζητήσεις θα συμφωνήσεις με εργοδότες ή με άτομα τα οποία επιθυμούν να σε έχουν στη δουλειά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, του τέλους, βλέπετε σε βάθος κάποια πράγματα και κάνοντας εσωτερική ενδοσκόπηση, ανακαλύπτετε κάτι που ήταν κρυμμένο εδώ και καιρό. Απομακρύνετε ό,τι και όποιον παρεμποδίζει τη χαρά και την αισιοδοξία σας, αφού τώρα νιώθετε έτοιμοι να ξεκινήσετε και πάλι μια νέα ζωή. Αφήνετε πίσω σας κάποια πρόσωπα και πράγματα, για να κάνετε χώρο για νέα άτομα που είναι χαρούμενα και γενναιόδωρα. Ίσως σκεφτείτε να επενδύσετε κάποιες από τις αποταμιεύσεις σας ή να συγχωνεύσετε τους οικονομικούς πόρους σας με κάποιον άλλον με σκοπό τα αμοιβαία κέρδη. Τώρα έχετε την τόλμη και τη δύναμη να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας, αναδύεται ένας νέος εαυτός γεμάτος αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων, βάζετε στην άκρη την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, προκειμένου να ευχαριστήσετε αυτούς που αγαπάτε. Εισπράττετε εκτίμηση και αναγνώριση από τον αγαπημένο σας και τις συνεργασίες σας, παίρνετε και δίνετε αγάπη και γενναιοδωρία. Τώρα θα υπάρξει μια σημαντική αλλαγή σε όλες τις σχέσεις σας, ερωτικές, φιλικές ή επαγγελματικές, με νέα ξεκινήματα ή χωρισμούς. Αν μια σχέση σας, έχει κάνει τον κύκλο της και δεν έχει πλέον τίποτα να σας προσφέρει, προχωράτε μπροστά, σε μια νέα ζωή. Μπορεί να γνωρίσετε ξαφνικά την αγάπη των ονείρων σας ή να κάνετε νέες επικερδείς επιχειρηματικές συνεργασίες. Κάνετε γενικά μια αναθεώρηση σε όλες τις σχέσεις σας, αν υπάρχει ισορροπία του «δούναι και λαβείν».

ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της ρουτίνας, αλλάζουν οι συνθήκες στην εργασία σας, καταβάλετε προσπάθειες να κάνετε τη ζωή σας πιο καλύτερη και ευχάριστη. Μπορείτε τώρα να εξαλείψετε οτιδήποτε παρεμποδίζει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα στην εργασία σας και αναμορφώνετε τις συνθήκες, κάνοντας πιο ευχάριστο το εργασιακό περιβάλλον σας. Κάνετε πιο αποτελεσματική την καθημερινή σας ρουτίνα και βρίσκετε τρόπους για να δώσετε ένα τέλος σε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί καιρό. Βρίσκετε νέους τρόπους για να κάνετε πιο λειτουργική την καθημερινότητά σας και οι συνάδελφοι σας, σας βοηθούν σε ένα έργο σας στην εργασία σας. Αναλαμβάνετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας και τις φέρνετε εις πέρας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram