Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (16/7)

Δημοσιεύθηκε 16 Ιουλίου, 2023

Για τους Κριούς, ζητήματα που είναι ανοιχτά και σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι ή/και την ιδιωτική σας ζωή θα πρέπει σήμερα να τα δείτε με υπομονή. Οτιδήποτε είναι σημαντικό καλύτερα να το αφήσετε στην άκρη και να το εξετάσετε εκ νέου από μεθαύριο και μετά. Σήμερα κα αύριο πορευτείτε με επιφυλακτικότητα.        

Για τους Ταύρους, μπορεί να νιώθετε έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας ωστόσο δεν είναι η ιδανικότερη ημέρα για να το κάνετε. Μείνετε στα βασικά και ασχοληθείτε μόνο με τα απαραίτητα ως μεθαύριο που θα διαφοροποιηθεί η ενέργεια με την αυριανή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους Διδύμους, αξίες έρχονται στην επιφάνεια τις τελευταίες ημέρες είτε αφορούν συναισθηματικά είτε επαγγελματικά ζητήματα. Σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε μόνο με ότι επείγει και να περιμένετε μέχρι μεθαύριο για οτιδήποτε θέλετε να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές.   

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να προσθέτει έξτρα δύναμη και ενεργητικότητα ωστόσο είμαστε λίγο πριν την Νέα Σελήνη και η δυναμική είναι χαμηλής έντασης. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός στα βήματά σας και να μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες.  

Για τους Λέοντες, πολλές σκέψεις αυτές τις ημέρες τριβελίζουν το μυαλό σας και είναι σίγουρο πώς ειδικά σήμερα δεν θα βγάλετε άκρη, γιαυτό προγραμματίστε σημαντικά πράγματα καλύτερα από μεθαύριο και μετά. Αυτή τη στιγμή δώστε χώρο σε εσάς και ότι μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.  

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να περάσετε τα μηνύματά σας και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τις ιδέες και τις δράσεις σας μπορεί να είναι έντονη αλλά τα πλανητικά δρώμενα δεν είναι υποστηρικτικά. Κάντε βήματα με σύνεση και αφήστε σημαντικές ενέργειες για να τις κάνετε από μεθαύριο και μετά που ένας νέος κύκλος θα έχει ξεκινήσει.   

Για τους Ζυγούς, αυτές τις ημέρες ενδέχεται να έχετε νιώσει κούραση λόγω έξτρα υποχρεώσεων στους ώμους σας κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Κάντε λίγο ακόμη υπομονή έως μεθαύριο, προχωρήστε χαλαρά χωρίς πολλές προσδοκίες και είναι σίγουρο πως θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας.  

Για τους Σκορπιούς, διανύετε δημιουργικές ημέρες ωστόσο σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε με επιφυλακτικότητα ιδιαίτερα αν κινείστε σε εδάφη τα οποία δεν έχετε εμπειρία ή δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Από αύριο με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου το σκηνικό αλλάζει και θα είναι ευκολότερο να προχωρήσετε ξανά, πιο δημιουργικά.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα είναι να μην δώσετε την ενέργειά σας σε πολλές δραστηριότητες ή σε κάτι το οποίο θα μπορούσε να μετατεθεί λίγες ημέρες αργότερα. Λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη η ενέργεια είναι ασθενής οπότε καλό θα είναι να προσαρμοστείτε αναλόγως.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη σήμερα απέναντί σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με τους άλλους, είτε σε συναισθηματικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός σήμερα λόγω της έλλειψης της ενέργειας στον ουράνιο θόλο και να προχωρήσετε με σύνεση, κάνοντας μόνο σταθερά βήματα.

Για τους Υδροχόους, σήμερα χρειάζεται προσοχή να μην αναλωθείτε σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες θα σας αποδυναμώσουν. Προσέξτε την υγεία σας είτε σε ψυχικό είτε σε σωματικό επίπεδο και αφήστε σημαντικές κινήσεις να γίνουν από μεθαύριο και μετά.

Για τους Ιχθύες, καλές οι ημέρες που διανύετε με την έννοια πως έχετε την εύνοια να ασχοληθείτε με ότι γεμίζει την καρδιά σας με όμορφα συναισθήματα. Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να παίρνετε χαρά από δικά σας δημιουργήματα και θα σας δοθεί απλόχερα αυτή η ευκαιρία. Ωστόσο, λόγω της αυριανής Νέας Σελήνης καλό θα είναι να προγραμματίσετε σημαντικές ενέργειες από μεθαύριο και μετά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram