Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (16/7)

Δημοσιεύθηκε 16 Ιουλίου, 2022

Κριός

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, είναι αρκετά ωφέλιμη όψη για εσένα, αν το εκμεταλλευτείς με τον ορθό τρόπο! Θα μπορέσεις να χορτάσεις ευτυχισμένες στιγμές στο σπίτι με την οικογένεια σου, αλλά θα απολαύσεις και επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα σε απασχολεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναισθηματική ανανέωση του δεσμού σου με το άλλο σου μισό και βρίσκετε λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ανέλπιστη ευκαιρία για ερωτική επικοινωνία, με έναν έρωτα από το παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, είσαι αποδοτικός και αυτό αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες σου! Οικονομικά, τακτοποιείς έξοδα σήμερα, που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια! 

Ταύρος

Γενικά

Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο από εσένα, ιδίως όσον αφορά κοινωνικές συναναστροφές και επαφές, με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή! Έχεις σίγουρα τύχη και οι ευκαιρίες θα είναι πάρα πολλές, ώστε να μπορέσεις να εκπληρώσεις στόχους και όνειρα! Επιπλέον, θα έχεις ωφέλιμες ειδήσεις και χαρμόσυνα νέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έχεις μία ημέρα μπροστά σου, γεμάτη φλερτ, ερωτικές επικοινωνίες, παθιασμένα μηνύματα και τηλεφωνήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε μία έξοδο ψυχαγωγίας την σημερινή ημέρα με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε επιπόλαια έξοδα! Στην καριέρα, εκμεταλλεύσου την οξυδέρκεια σου, ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου!

Δίδυμοι

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα οι αυξημένες σου αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, θα σου προσφέρουν σίγουρα πολλά θετικά γεγονότα και χαρμόσυνες εξελίξεις μέσα στην ημέρα! Με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ερμή, θα αποδείξεις με ποικίλους τρόπους την αξία σου και θα κατακτήσεις με ευκολία αυτό που θες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεις την προσοχή σου, σε ένα άτομο που καλύπτει απόλυτα τα γούστα και τα θέλω σου! Αν είσαι δεσμευμένος, οι προσωπικές στιγμές με το ταίρι σου, χαρακτηρίζονται από πάθος, αισθησιασμό και γενικότερη βελτίωση συναισθηματική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εξελίξεις και τα γεγονότα μέσα στον εργασιακό τομέα, ωφελούν πολύ την πρόοδο σου! Κάθε οικονομική σου δραστηριότητα ή απόφαση σήμερα, θα έχει επιτυχία

Καρκίνος♋

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, η επιτυχία είναι στα χέρια σου σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ώριμος και λογικός! Μπορείς να πετύχεις τώρα βαθιές επιθυμίες, χωρίς όμως υπερβολικές απαιτήσεις και συμπεριφορές! Ευκαιρίες θα έχεις, σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν, για να αλλάξεις ριζικά ότι σε ενοχλεί και κυρίως μέσα από επικοινωνίες, επαφές, ειδήσεις και νέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου σχέση, ευνοείται πολύ σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ολιγαρκής και ήρεμος στις συναισθηματικές σου συζητήσεις και κινήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις κατακτήσεις σήμερα, φλερτ, μηνύματα, αλλά και εκπλήρωση ερωτικών επιθυμιών, σκοπών και στόχων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διατήρησε την υπομονή σου και την διαλλακτικότητα σου, στον χώρο της δουλειάς, για να γλιτώσεις κόντρες! Οικονομικά, θα πάρεις μεγάλη χαρά σήμερα, με μία απρόσμενη εξέλιξη!

Λέων♌

Γενικά

Φίλε Λέοντα, σήμερα θα βελτιώσεις την διάθεση σου, αποκτώντας και πάλι ηρεμία και την σιγουριά σου για τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου! Η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, βάζει τέλος σε δύσκολες και δυσάρεστες συγκυρίες! Να εμπιστεύεσαι χωρίς δεύτερη σκέψη το ένστικτο σου και να προτιμάς παρασκηνιακές δράσεις, αν θες να πετύχεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πρέπει να αποφύγεις κάθε παρασκηνιακή και απαγορευμένη ερωτική δράση! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι την σημερινή ημέρα σε άτομα από το ερωτικό σου παρελθόν, γιατί θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά θα υπάρξουν ορισμένες μικρές καθυστερήσεις! Οικονομικά, θα υπάρξει εύνοια και μάλιστα απρόσμενη!

Παρθένος♍

Γενικά

Φίλε Παρθένε, μόνο επιτυχίες θα φέρει η σημερινή ημέρα! Μπορείς να αναμένεις θετικές αλλαγές, με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, που περίμενες καιρό! Θα απολαύσεις επιτυχίες και χαρές στο φιλικό σου περιβάλλον και θα καταφέρεις να διαχωρίσεις τους καλούς από τους τοξικούς φίλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές κατακτήσεις και φλερτ! Διακρίνεσαι από γοητεία, ερωτισμό και φλογερή προσωπικότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις υψηλούς ερωτικούς στόχους, αλλά και ισότητα στην σχέση σου, με το άλλο σου μισό σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά τα απρόσεκτα λάθη σε δουλειά και οικονομικό τομέα! Προσοχή, για να μην έχεις απώλειες

Ζυγός♎

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα πρέπει να δράσεις με ωριμότητα, αφού με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, θα κερδίσεις πολλά στην καθημερινότητα σου! Ανακαλύπτεις ορισμένες παρασκηνιακές ενέργειες άλλων και ένα μυστικό που σε ωφελούν! Επιπλέον, θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι σαφώς η κατάλληλη μέρα για σταθεροποίηση της σχέσης, αρκεί να παραμείνεις ψύχραιμος και έντιμος απέναντι στο έτερον ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις αξιόλογες κατακτήσεις, μέσα από φλερτ στο χώρο εργασίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, όπως και στον οικονομικό τομέα, θα έχεις σπουδαίες ευκαιρίες για βελτίωση και επιτυχία!

Σκορπιός♏

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή σήμερα, θα μπορέσεις μέσω της επικοινωνιακής οδού, να κατακτήσεις υψηλούς στόχους! Θέματα σπουδών ή εξωτερικού ευνοούνται πολύ, όπως και θέματα διαπροσωπικών σχέσεων που διατηρούνται από απόσταση! Γενικά, η ημέρα υπόσχεται αισιοδοξία, κέφι και δύναμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, απολαμβάνεις συναρπαστικό φλερτ και αξιόλογες νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την ημέρα, ώστε να πείσεις το ταίρι σου, για τα θέλω σου και τις επιθυμίες σου, για την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, πρέπει σήμερα να συγκεντρωθείς παραπάνω, για να αποφύγεις λάθη λόγω αφηρημάδας! Οικονομικά, είναι η ιδανική ημέρα για συμφωνίες!

Τοξότης♐

Γενικά

Φίλε Τοξότη, με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ερμή, θα έχεις λύσεις σημαντικές. σε πολλά από τα προβλήματα που σε απασχολούσαν! Επιπλέον, ανανεώνεσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά! Ορισμένες σημαντικές αποκαλύψεις, θα σε βοηθήσουν να πάρεις, τις σωστές αποφάσεις και να κάνεις έξυπνες κινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος κάνε μία συζήτηση σήμερα με το άλλο σου μισό! Η γοητεία σου και η πειθώ σου, θα φέρουν σίγουρα τα αποτελέσματα που επιθυμείς στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές γνωριμίες και αξιόλογο φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, τελειώνουν οι δυσκολίες και ανταπεξέρχεσαι σε πιεστικές καταστάσεις! Οι οικονομικές σου υποθέσεις, θα πάνε ακριβώς όπως επιθυμείς!

Αιγόκερως♑

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή είναι ιδιαίτερα θετική για εσένα, αφού ενισχύει και βελτιώνει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων με σπουδαίες συζητήσεις και επαφές! Θα έχεις χαρά από μηνύματα και νέα, την σημερινή ημέρα και οι συναναστροφές σου θα σου δώσουν την αίσθηση της ικανοποίησης και ευχαρίστησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ένα καινούργιο και άκρως ενδιαφέρον φλερτ την σημερινή ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεται αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και ώριμος! Απολαμβάνεις με το ταίρι σου, την ουσιαστική συντροφικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ιδανικότερη ημέρα είναι εδώ, για να βελτιώσεις συνεργασίες που είχαν υποστεί κάποια παρεξήγηση! Οικονομικά, πες όχι σήμερα σε αποφάσεις και συμφωνίες!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ερμή, νιώθεις δυνατός και αποτελεσματικός, σε ό,τι κι αν καταπιαστείς! Τακτοποιείς και την παραμικρή λεπτομέρεια την σημερινή ημέρα, βρίσκεις λύσεις, φεύγεις από τοξικές σχέσεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους! Η καθημερινότητα σου βελτιώνεται και η εμφάνιση σου, ανανεώνεται!.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, αυξάνεται και είναι ασυγκράτητο! Απολαμβάνετε μαζί καυτές ερωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να προκύψει ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αποδοτικότητα σου στην δουλειά, θα φέρει επιτυχία! Οικονομικά, διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις!

Ιχθύες♓

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα περάσεις υπέροχα! Με την Σύνοδο Ήλιου-Ερμή, προβάλλεις με κάθε τρόπο τον βελτιωμένο εαυτό σου, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και επαφές! Χορταίνεις τον θαυμασμό των άλλων και απολαμβάνεις μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες και δυνατότητες, για να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής, αφού δεν σταματούν να σε φλερτάρουν! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αισθησιακές και παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου, οι οποίες θα αναζωπυρώσουν την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, αλλά και στα οικονομικά σου, δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο, παρά μόνο θετικότητα!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram