Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (16/5)

Δημοσιεύθηκε 16 Μαΐου, 2022

Κριός

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα φέρει αρκετά μπερδέματα, κυρίως σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Ίσως αισθανθείς προδομένος από ορισμένους στο περιβάλλον σου και πιθανόν ήρθε η στιγμή να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σου και να απαλλαχθείς, έστω και με δυσάρεστο τρόπο, από τοξικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, να ξέρεις πως θα πρέπει να αντιμετωπίσεις προβλήματα στην ερωτική σου ζωή, αφού θα δεις σήμερα ορισμένες προσδοκίες σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει, ναυαγούν! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε ζήλιες και κτητικότητα, που σίγουρα θα φέρουν ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη καριέρα, δεν θα αντιμετωπίσεις κάποια σημαντική δυσκολία την σημερινή ημέρα! Οικονομικά θα έρθουν πολλές αναποδιές, κυρίως ό,τι αφορά χρέη και εκκρεμότητες

Ταύρος

Γενικά

Φίλε Ταύρε, η Έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται σήμερα απέναντι σου, στο Ζώδιο του Σκορπιού και αν δεν προσέξεις την συμπεριφορά σου, ενδεχομένως να πρέπει να αντιμετωπίσεις με επώδυνο τρόπο, καταλυτικές αλλαγές σε σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Η ημέρα επικεντρώνει την προσοχή σου, στην ορθή διαχείριση όλων σου των συναναστροφών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αναμένεις μεγάλες ρήξεις και απώλειες, που αφορούν την σχέση σου! Κράτα την ψυχραιμία σου λοιπόν! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύσεις σήμερα σε φλερτ και νέες γνωριμίες, αφού η ημέρα δεν είναι ιδανική για κάτι τέτοιο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, δεν θα υπάρξουν σοβαρές δυσκολίες. Τα επαγγελματικά σου, πλήττονται αρκετά και κυρίως οι σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους!

Δίδυμοι

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, με μία Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες της καθημερινότητας, θα σε πιέσουν και θα αγχώσουν πολύ και επιπλέον, ίσως αναγκαστείς να τρέξεις και για άλλα άτομα, που θα χρειαστούν την βοήθεια σου! Επίσης, καλό θα ήταν την σημερινή ημέρα, να αποφύγεις αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η στασιμότητα στην αισθηματική σου ζωή, θα σε απογοητεύσει! Αν είσαι δεσμευμένος, ορισμένα πρακτικά ζητήματα και υποχρεώσεις, θα φέρουν προβλήματα και καυγάδες στην σχέση σου με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα προβλήματα θα είναι αρκετά, αλλά σίγουρα προσωρινά! Οικονομικά, ο ορθός προγραμματισμός, θα λύσει όλα σου τα προβλήματα

Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου, ώστε να διατηρήσεις την καλή εικόνα στην κοινωνική σου ζωή και να μην καταστρέψεις την καλή σου φήμη! Επιπλέον, θέματα με παιδιά θα σε απασχολήσουν πολύ, αλλά με λογική και προσπάθεια, θα βρεις σπουδαίες λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επιστράτευσε άμεσα ωριμότητα, ταπεινότητα, ψυχραιμία και σύνεση! Η τάση σου για επιπολαιότητα, θα φέρει εμπόδια και δυσκολίες στην σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην φλερτάρεις χωρίς όρια, γιατί εκτίθεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις το ρίσκο και τα τυχερά παιχνίδια! Επαγγελματικά, πες όχι σε ανούσια ανταγωνιστικότητα!

Λέων

Γενικά

Φίλε Λέοντα, η μέρα θέλει προσοχή, κυρίως σε διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Με την Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Σκορπιού, οφείλεις άμεσα να λύσεις ό,τι παρελθοντικό πρόβλημα, είναι άλυτο και σε αγχώνει! Συγκυρίες και γεγονότα, επιστρέφουν στην ζωή σου και σε πιέζουν! Πρέπει λοιπόν, να είσαι προετοιμασμένος, για να αντιμετωπίσεις σωστά καταστάσεις, κυρίως σε θέματα σπιτιού και οικογένειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε παρελθοντικούς έρωτες! Είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις επανασύνδεση και ίσως πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην συνεχίζεις την γκρίνια και τα ξεσπάσματα προς το άλλο σου μισό, για παρελθοντικά θέματα, τα οποία υποτίθεται έχουν ξεπεραστεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές οι αναποδιές στα επαγγελματικά σου, αφού ορισμένα παλαιά σου λάθη, τώρα έρχονται ξανά στο προσκήνιο και σε πιέζουν! Οικονομικά, θα πρέπει να αναμένεις, κάποια ξαφνικά έξοδα

Παρθένος

Γενικά

Φίλε Παρθένε, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, αποκαλύπτονται κουτσομπολιά και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην ζωή και την καθημερινότητα σου. Οι σχέσεις με αδέρφια, γνωστούς και γείτονες, κλονίζονται, ωστόσο όλο αυτό είναι περαστικό και αν φερθείς έξυπνα, θα καταφέρεις εύκολα, να βρεις λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αναμένεις σημαντικές μεταβολές στην σχέση σου, είτε αρνητικές, είτε θετικές! Προσοχή επίσης και στις ερωτικές σου επικοινωνίες με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σήμερα σε νέα ερωτικά ξεκινήματα, κάθε είδους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα, για επαγγελματικές και οικονομικές αποφάσεις και συμφωνίες! Προσοχή!

Ζυγός

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, η Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο Ζώδιο του Σκορπιού, ίσως σου φέρει ανασφάλειες, άγχη και αβεβαιότητες! Πολύ πιθανόν, αυτή η άβολη ατμόσφαιρα να σε αποσυντονίσει, αλλά ευτυχώς όλο αυτό, είναι προσωρινό! Απέφυγε διατροφικές υπερβολές, διότι πολύ πιθανόν να πάρεις βάρος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια γεγονότα πιθανόν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη που έχεις στο ταίρι σου και να δημιουργηθούν εντάσεις και αστάθεια. Αν είσαι ελεύθερος, αντιμετωπίζεις δυσκολίες στην σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, αφού τα πράγματα δεν θα προχωρήσουν έτσι όπως περίμενες ή ήλπιζες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα πρέπει να εργασθείς περισσότερο και να μην τεμπελιάσεις λεπτό! Οικονομικά, θα διαπιστώσεις πως τα έξοδα, είναι παραπάνω από τα έσοδα σου και πιθανόν να αγχωθείς

Σκορπιός

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, με την Σεληνιακή Έκλειψη στο δικό σου Ζώδιο, γεγονότα, συγκυρίες και καταστάσεις θα προκύψουν και θα είναι καθοριστικά για εσένα και την ζωή σου! Θα αναγκαστείς, να πάρεις καταλυτικές αποφάσεις και να κλείσεις σημαντικούς κύκλους, ανοίγοντας νέους, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω, στο άμεσο μέλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι σε ετοιμότητα για ρήξεις και καυγάδες που ενδεχομένως να προκαλέσουν μεγάλη κρίση στην σχέση ή τον γάμο σου! Αν είσαι ελεύθερος, δεν είναι ιδανική η ημέρα για νέα ερωτικά ξεκινήματα ή γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου ζητήματα, θα έρθουν πολλά προβλήματα και πιέσεις, αλλά εσύ πρέπει να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου

Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα θα ρίξει την διάθεση σου, αφού η Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, σε γεμίζει και πάλι άγχος, ανησυχία, ψυχολογική αναταραχή, αβεβαιότητα, μελαγχολία και συναισθηματική σύγχυση. Προστάτεψε τα μυστικά σου, διότι ίσως αποκαλυφθούν και εσύ θα απογοητευτείς από την έκβαση, αυτού του γεγονότος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος θα έρθουν ορισμένες απογοητεύσεις, στα αισθηματικά σου, λόγω της τάσης σου για εξιδανίκευση και ψευδαίσθηση. Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε έναν παρασκηνιακό έρωτα, αφού κινδυνεύεις από αποκαλύψεις που σε εκθέτουν, στο άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αποκαλύπτονται παλαιά λάθη σου και το γεγονός αυτό μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες! Τα οικονομικά ζητήματα σε αγχώνουν κι έτσι, μπαίνεις στην διαδικασία διευθέτησης τους

Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, προσπάθησε να μείνεις προσγειωμένος και ώριμος με αυτήν την Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό! Ορισμένες δυσκολίες που θα προκύψουν, όσον αφορά την εκπλήρωση ενός μεγαλεπήβολου ονείρου σου, θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τακτική, προκειμένου να πετύχεις τον στόχο σου! Επιπλέον, πιθανόν να χρειαστείς να κάνεις ορισμένα αναγκαία ξεκαθαρίσματα σε φιλίες, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, να είσαι προετοιμασμένος για στασιμότητα και επικοινωνιακό πάγωμα! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις σοβαρές και τελεσίδικες συζητήσεις με το έτερον ήμισυ, διότι ενδεχομένως να οδηγήσουν σε ισχυρούς τσακωμούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο εργασιακό σου περιβάλλον προκαλείς τους άλλους με την εριστική σου συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να προκαλείς την αντιπάθεια των συναδέλφων σου! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε συμφωνίες και υπογραφές!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, με την σημερινή και καθοριστική για εσένα Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, να αντιμετωπίσεις, ορισμένες αναγκαστικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που θα σε αναγκάζουν να πάρεις σκληρές, αλλά απαραίτητες αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα τρίζουν τα θεμέλια της σχέσης ή του γάμου σου, λόγω ορισμένων ρήξεων και τσακωμών. Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να αποφύγεις προς το παρόν, νέες σχέσεις και νέα ξεκινήματα, γιατί οι προσδοκίες σου θα ναυαγήσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, περιόρισε τα έξοδα την σημερινή ημέρα! Στην καριέρα, οφείλεις να προσέξεις και να είσαι σοβαρός και υπεύθυνος, ώστε να μην έχεις απώλειες

Ιχθύες

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα χρειαστεί να πάρεις ορισμένες αποφάσεις, οι οποίες σχετίζονται με κοινωνικές σχέσεις, κάποιο όχημα ή μία μετακίνηση! Πιθανόν, να σοκαριστείς την σημερινή ημέρα, από ένα μήνυμα που θα λάβεις ή μία είδηση, που δεν περίμενες! Θέματα σπουδών ή θέματα που αφορούν εξωτερικό, βάλλονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος πρέπει να προσέξεις τις επικοινωνίες στα ερωτικά σου, κυρίως λόγω της παρορμητικότητας και του αυθορμητισμού σου, που σε εκθέτουν! Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε πολύ τον τρόπο που μιλάς στο ταίρι σου, γιατί μάλλον άλλα θες να πεις και άλλα λες, γεγονός που θα φέρει παρεξηγήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, απέφυγε σήμερα συζητήσεις και συμφωνίες, διότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται! Οικονομικά, μάλλον κάνεις παραπάνω έξοδα απ’ όσα θα έπρεπε

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram