Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (16/3)

Δημοσιεύθηκε 16 Μαρτίου, 2023

Κριός

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και είσαι επικεντρωμένος σε θέματα που αφορούν την καριέρα και την κοινωνική σου καταξίωση! Βάζεις στόχους και κοιτάζεις ψηλά, το πώς θα καταφέρεις να ανελιχθείς. Με την σύνοδο Ήλιου, Ερμή, Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ , χρειάζεται να είσαι προσεχτικός, στο παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σου και να διαφυλάξεις τα προσωπικά σου μυστικά! Επιπλέον, σήμερα κορυφώνεται και το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, που διεγείρει ακόμα περισσότερο το πάθος και την ίντριγκα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό σου τομέα Κριέ μου, σήμερα κυριαρχεί το έντονο πάθος και το παρασκήνιο. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και εκδηλώνονται ζήλειες, ίντριγκες, παρασκήνια και … παιχνίδια εξουσίας στην σχέση σου! Βάλε νερό στο κρασί σου και δες κάποιες καταστάσεις πιο χαλαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά είναι σήμερα η βασική προτεραιότητα της ημέρας σου και μπορείς να έχεις μία θετική εξέλιξη, αρκεί να δείξεις προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι!

Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη από τον Αιγόκερω αυξάνεται η αισιοδοξία σου, έχεις την ευκαιρία να κάνεις ευχάριστες συναντήσεις, επαφές, να προγραμματίσεις ένα ταξίδι, να ασχοληθείς με φιλοσοφικά ζητήματα, είτε και να πάρεις την απόφαση να πάρεις μέρος σε ένα σεμινάριο. Η τριπλή σύνοδος Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σε προτρέπει να πάρεις μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να βρεθείς με φίλους αλλά θα πρέπει να προσέξεις ποιοι άνθρωποι μπορούν να σταθούν άξιοι της εμπιστοσύνης σου! Τέλος, το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα εντείνει το ερωτικό παρασκήνιο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα σήμερα με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα αμφιβάλεις για τα συναισθήματα του ερωτικού σου συντρόφου και θα είσαι πιο εσωστρεφής και κλειστός στον εαυτό σου! Αν δεν έχεις σχέση, η μέρα δεν προσφέρεται για μία ερωτική γνωριμία, ξεκάθαρη και αληθινή όπως εσύ θα ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, είσαι σε ετοιμότητα να πάρεις αποφάσεις, είναι πολύ πιθανό να πέσουν στο τραπέζι και προτάσεις που θα χρειαστεί να σκεφτείς, χρειάζεται όμως να είσαι προσεχτικός στο «σούσουρο» που υπάρχει με συνεργάτες σου, γιατί δέχεσαι ανταγωνισμό, ενώ εκδηλώνεται και φόβος για το μέλλον των οικονομικών, όμως αυτό μπορείς να το ξεπεράσεις.

Δίδυμοι

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε κάνει να είσαι αρκετά πιο εσωστρεφής και με άγχος για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά, τις υποχρεώσεις προς τρίτους και τις οφειλές σου! Η ψυχολογία σου είναι αρκετά ανήσυχη, ενώ η τριπλή σύνοδος του Ήλιου, του Ερμή και του Ποσειδώνα σε κάνει να βρίσκεσαι σε μία μπερδεμένη κατάσταση, αναφορικά με την πορεία των επαγγελματικών σου! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, σε κάνει να είσαι αρκετά «αχόρταγος» στα θέλω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα κρύβονται πολλές παγίδες, είτε επειδή εσύ δεν μπορείς να δεις απόλυτα καθαρά κάποιες καταστάσεις, είτε δεν μπορείς να συγκρατήσεις τον εαυτό σου και από αδιέξοδα ερωτικά πάθη, ή και πειρασμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα κάνεις μεγάλα σχέδια για την πορεία σου, όμως πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι, γιατί πολλά από αυτά που σκέφτεσαι δεν μπορούν εύκολα να υλοποιηθούν, υπάρχουν παγίδες. Στα οικονομικά προσοχή στα έξοδα , γιατί σήμερα θα είσαι αρκετά σπάταλος και αυτό θα έχει το κόστος του!

Καρκίνος

Γενικά

Για σήμερα Καρκίνε μου, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο θα σε βοηθήσει σταδιακά να ανοιχτείς περισσότερο στην κοινωνική σου ζωή και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για φίλους, διασκέδαση, ψυχαγωγία! Ευνοούνται φλερτ και αισθηματικές γνωριμίες μέσω του κοινωνικού σου κύκλου και είναι μία θετική μέρα για να προωθήσεις τα όνειρα για το μέλλον σου! Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη, δεν θα λείψουν κάποιοι προσωρινοί εκνευρισμοί που θα προέλθουν από είδηση που θα λάβεις, πολύ πιθανό από μακρινό συγγενή, ή από κάποιο έγγραφο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εξαιρετική είναι η μέρα για τα αισθηματικά σου η Σελήνη κινείται στον Αιγόκερω και τονώνει για σένα την συντροφικότητα και την ανάγκη για δέσμευση, ενώ η Αφροδίτη από τον Ταύρο, εκπληρώνει επιθυμίες σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ουδέτερη είναι η μέρα για τα επαγγελματικά σου, καλό είναι όμως να αποφύγεις σημαντικές υπογραφές, ή αποφάσεις ενώ είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείς από κάποια είδηση σε σχέση με μία παρελθοντική υπόθεση! Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάποια σπουδαία εξέλιξη.

Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Πέμπτη είσαι ιδιαίτερα αγχωμένος για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου αφού με την Σελήνη από τον Αιγόκερω και το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι πολύ ισχυρό μέσα σου το αίσθημα της ευθύνης. Η τριπλή σύνοδος Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα στους Ιχθείς δημιουργεί ένα θολό τοπίο σε ότι συνδέεται με τα οικονομικά και τις οφειλές σου, ενώ και η ψυχολογία σου είναι ευάλωτη, καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα είσαι αρκετά ανικανοποίητος, ενώ μπορεί και από επιλογή να τα παραμελήσεις. Αυτό που πρέπει να αποφύγεις είναι το να «τρώγεσαι με τα ρούχα σου» για μία παρελθοντική ερωτική ιστορία που σου άφησε τα σημάδια της!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα είναι πιεστική για τα επαγγελματικά ίσως γιατί κάποιοι θα θελήσουν να σου φορτώσουν πολλές υποχρεώσεις που κανονικά δεν σου αναλογούν! Στα οικονομικά προσοχή γιατί το πλανητικό σκηνικό δείχνει απάτες και συγχύσεις!

Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Πέμπτη είναι φανερό ότι δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα πάθη σου και είσαι επικεντρωμένος σε θέματα που αφορούν τα αισθηματικά σου! Με την Σελήνη από τον Αιγόκερω έχεις την επιθυμία να περάσεις όμορφες στιγμές στον έρωτα, με την τριπλή σύνοδο Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα ωραιοποιείς και εξιδανικεύεις καταστάσεις σε μία σχέση και είσαι αρκετά πιο ευάλωτος να πιστέψεις σε κάτι που δεν είναι αληθινό, ενώ με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα εκδηλώνονται ζήλειες και καταπιεστικές συμπεριφορές στα ερωτικά! Η αυτοσυγκράτηση κρίνεται σήμερα απαραίτητη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μπερδευτούν αρκετά οι καταστάσεις στην αισθηματική σου ζωή, είτε γιατί περιμένεις πολλά από τον λάθος άνθρωπο, είτε επειδή μπορεί να προκαλούνται παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και να βγαίνουν στην επιφάνεια και ψέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα καλό θα ήταν να είσαι εγκρατής και να δείξεις προσοχή σε συνεργασίες, έγγραφα, συμβόλαια, γιατί κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται! Στα οικονομικά συγκρατήσου γιατί δεν θα μπορείς να «συμμαζευτείς»!

Ζυγός♎

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στο σπίτι, στην οικογένεια και στις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα προκαλεί διαφωνίες ανάμεσα σε σένα, το σύντροφο ή και την οικογένεια, είτε για ζητήματα οικονομικά, είτε για άλυτες υποθέσεις του παρελθόντος. Με την τριπλή σύνοδο Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα, δεν έχεις πολλή ενέργεια και διάθεση για να ασχοληθείς με επιμέλεια σε βασικές υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία σχέση του παρελθόντος φαίνεται ότι σε ταλαιπωρεί, είτε εσύ ο ίδιος δεν την έχεις ξεπεράσει και επιμένεις να έρθουν τα πράγματα στο σημείο που εσύ θέλεις … Μην χάνεις πολύτιμο χρόνο σε ιστορίες ερωτικές που σε φθείρουν και εκ των πρότερων γνωρίζεις ότι δεν καταλήγουν πουθενά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία τεμπέλικη ημέρα ξεκινά για τα επαγγελματικά σου, δεν θα μπορείς εύκολα να συγκεντρωθείς και είναι πολύ πιθανό να κάνεις και λάθη απροσεξίας, ή να σταθείς ασυνεπής. Στα οικονομικά προσοχή στις οικογενειακές διαμάχες συμφερόντων.

Σκορπιός♏

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη από τον Αιγόκερω είσαι σε ετοιμότητα για επικοινωνίες, συμφωνίες και συναντήσεις! Η τριπλή σύνοδος Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα, τονώνει την φαντασία σου, την δημιουργικότητά σου, ενώ είσαι και ιδιαίτερα ρομαντικός και θέλεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου! Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, πιέζεσαι αρκετά στα επαγγελματικά , γιατί πρέπει να επιβληθείς των καταστάσεων και να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα είναι κατάλληλη για τρυφερές συναντήσεις, ρομαντικές στιγμές αλλά και για να μοιραστείς με το ταίρι σου όλα όσα αισθάνεσαι! Εκδηλώσεις αγάπης είναι πολύ πιθανό να προκύψουν σήμερα ενώ είναι φανερό ότι θα είσαι αρκετά πιο συγκαταβατικός, συναισθηματικός και έτοιμος να δώσεις αγάπη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για σήμερα στα επαγγελματικά σου σε περιμένεις μία δύσκολη και απαιτητική μέρα, όπου όμως θα ανταπεξέλθεις με επιτυχία! Καλείσαι να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις! Στα οικονομικά δεν υπάρχουν σήμερα σημαντικές εξελίξεις!

Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη για σήμερα Πέμπτη το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στα οικονομικά και στις τρέχουσες υποχρεώσεις που πραγματικά σε αγχώνουν. Η τριπλή σύνοδος Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα, δημιουργεί ένα ομιχλώδες τοπίο στην καθημερινότητά σου και κυριαρχεί η αστάθεια, το μπέρδεμα, η σύγχυση και η αναβλητικότητα. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα καλό είναι να μην πάρεις κάποιο μεγάλο ρίσκο για ζητήματα οικονομικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές Πιπεράτες εξελίξεις έρχονται, οι οποίες όμως θα σε βάλουν σε μπελάδες. Σήμερα δεν σκέφτεσαι πολύ καθαρά και το συναίσθημα θα σε παρασύρει σε λάθη, υπερβολές και πειρασμούς που δεν θα έχουν αίσιο τέλος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα βαριέσαι να ασχοληθείς με δύσκολες επαγγελματικές υποθέσεις, είτε νιώθεις αρκετά αποθαρρημένος και παραμελείς αυτό τον τομέα! Στα οικονομικά είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσεις απερίσκεπτα.

Αιγόκερως♑

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και εσύ ασχολείσαι με τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις και προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά πράγματα που θέλεις να κάνεις στην πορεία! Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα πιέζεσαι για ζητήματα οικογενειακά, είτε πρέπει να ξοδέψεις κάποια χρήματα για το σπίτι και αυτό σε πιέζει! Λόγω Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα στους Ιχθείς είναι πολύ πιθανό σήμερα να προκύψει μία ηλεκτρολογική βλάβη που να χρειαστεί να την επιλύσεις. Δείξε προσοχή στις μετακινήσεις σου και μην είσαι αφηρημένος στις κινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα στα αισθηματικά σου τα θέλεις όλα δικά σου και είσαι εξαιρετικά επίμονος, να γίνουν όλα στους ρυθμούς σου! Μπορεί άθελά σου να καταπιέσεις το σύντροφό σου και να οδηγηθείτε σε συζητήσεις που θα προκαλέσουν σύγχυση και μπέρδεμα! Αν είσαι ελεύθερος, δείξε προσοχή στις γνωριμίες που θα κάνεις σήμερα, γιατί κάτι θα κρύβουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενώ είσαι σε διαδικασία να προχωράς κάποια επαγγελματικά ζητήματα σήμερα πρέπει να δείξεις προσοχή σε έγγραφα, συμφωνίες, συζητήσεις, γιατί το τοπίο είναι θολό! Στα οικονομικά η μέρα είναι πιεστική λόγω προσωπικών – οικογενειακών υποθέσεων.

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη από τον Αιγόκερω είσαι κλειστός στον εαυτό σου γιατί σε απασχολούν πολύ ζητήματα άλυτα του παρελθόντος που αφορούν τα οικονομικά σου! Άλλωστε, η τριπλή σύνοδος Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα, προκαλεί καθυστερήσεις, αστάθεια και αναβλητικότητα στον οικονομικό σου τομέα και αυτό σε μπερδεύει πολύ! Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα υπάρχουν κάποια δυσάρεστα νέα για οικονομικά ή αισθηματικά, που σε ζορίζουν αρκετά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα σου εκδηλωθούν αρκετές συναισθηματικές ανασφάλειες , δεν νιώθεις σίγουρος για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής και είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία συζήτηση που θα οδηγήσει σε αδιέξοδο! Καλό είναι να μην πιέσεις σήμερα παραπάνω τις καταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα προσπαθείς να κλείσεις εκκρεμότητες στα επαγγελματικά σου και έστω και με δυσκολίες το καταφέρνεις. Στα οικονομικά απογοητεύεσαι λόγω καθυστερήσεων που υπάρχουν.

Ιχθύς♓ 

Γενικά

Για σήμερα αγαπητέ μου Ιχθύ, η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, στρέφει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που συνδέονται με τους στόχους, τα όνειρα, τις φιλοδοξίες σου, ενώ η μέρα σου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ιδιαίτερα κοινωνική! Η τριπλή σύνοδος Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα στο ζώδιο σου, σε κάνει να είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, ευφάνταστος, αλλά και ευάλωτος σε λάθη, ψέματα, μπερδέματα και εξιδανικεύσεις. Αξιοποίησε τα ταλέντα σου φρόντισε να αποφύγεις αυτή την ημέρα σημαντικές αποφάσεις. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα καλό θα ήταν να αποφύγεις να δανείσεις ή να δανειστείς από άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα σου είναι εξαιρετικά ρομαντική και αισθαντική, το ζήτημα είναι να μην βλέπεις τις καταστάσεις όπως εσύ θέλεις, αλλά να παραμένεις προσγειωμένος στην πραγματικότητα, βλέποντας το αληθινό πρόσωπο του ατόμου που έχεις δίπλα σου και να μην φαντάζεσαι πράγματα που εσύ μπορεί να ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μάχες συμφερόντων έρχονται σήμερα σε επαγγελματικά και οικονομικά, δείξε προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι, κάποιοι δεν σε προσεγγίζουν από εκτίμηση ή καλό σκοπό, αλλά από συμφέρον.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram